معاون باشگاه استقلال که ٢ سالی است مسئولیت نقل و انتقالات را هم برعهده گرفته، این روزها سیبل منتقدان شده و خیلیها دلیل ناکامی آبیها در جذب بازیکن سطح بالا را شخص او میدانند. اما به راستی سیدپندار توفیقی بدون هیچ سابقه ورزشی چگونه سر از باشگاه استقلال درآورد و یکی از تاثیرگذارترین مسئولان این باشگاه شد؟ از سال ٩٣ که امیررضا خادم در زمان وزارت محمود گودرزی اعضای جدید هیأتمدیره استقلال را معرفی کرد؛ تا همین امروز توفیقی در سمتهای مختلف در این باشگاه حضور داشته و حتی بعد از خروج از هیأتمدیره بهعنوان معاون ورزشی و مسئول نقل و انتقالات به کارش ادامه میدهد.
شایعات درباره رابطه فامیلی این مسئول با امیررضا خادم، معاون وزارت ورزش بارها مطرح شده و برخی اعلام کردند این ٢ نفر با یکدیگر باجناق هستند، حتی حسن روشن دیروز با انتقاد تند از توفیقی سعی کرد نامی از او نبرد و از لفظ «باجناق» در مصاحبهاش استفاده کرد. با این حال باید بدانید که رابطه فامیلی توفیقی و خادم اینقدر هم نزدیک نیست. همسرهای این ٢ مسئول در باشگاه استقلال و وزارت ورزش با یکدیگر اقوام دور هم هستند، البته به جز ارتباط فامیلی خادم و توفیقی با هم ارتباط کاری هم داشتهاند.
معاون باشگاه استقلال که در مقطع دکترای مدیریت صنعتی دانشگاه تهران تحصیل کرده، قبل از ورود به فوتبال، در حوزه نفت، گاز و پتروشیمی و مدیریت بنگاههای اقتصادی فعالیت کرده و اکنون هم مدیر یک شرکت نفتی است. جالب این است که او بهطور همزمان با امیررضا خادم از سال ٨٨ تا ٩٠ عضو هیأتمدیره یک شرکت نفتی بوده و این سابقه نشان میدهد که ورود توفیقی به استقلال صرفا با نظر شخصی امیررضا خادم انجام شده است.
البته وقتی خادم و اطرافیانش معتقدند توفیقی در سالهای اخیر با استفاده از جایگاه تجاری و اقتصادی خود مبالغ زیادی را به باشگاه استقلال تزریق کرده و همین موضوع دلیل ماندگاریاش در این باشگاه با وجود تغییرات در وزارت ورزش است. اینکه یک فرد بدون هیچگونه سابقه ورزشی ٤سال صرفا به واسطه تزریق پول اختیار باشگاه را در دستش گرفته و هواداران هم از عملکردش رضایت ندارند، در نوع خود عجیب به نظر میرسد. باید دید راه پندار توفیقی و باشگاه استقلال بالاخره چه زمانی به خاتمه خود میرسد.
- 35
- 11