پنجشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۳
۱۱:۳۵ - ۲۵ اسفند ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۱۲۰۷۴۱۵
سرپوش فوتبالی

تبانی در لیگ دو فوتبال کشور

تبانی در لیگ دسته دوم,اخبار فوتبال,خبرهای فوتبال,حواشی فوتبال

در فضای فوتبال ایران اخبار شوک‌آور کم به گوش نمی‌رسد اما گاهی مواردی فاش می‌شود که با هیچ متر و مقیاسی قابل توجیه و چشم‌پوشی نیست و از آن دست مواردی است که باید به شدت بررسی و مجازات شود. نمونه‌اش به سال ۹۲ بر‌می‌گردد که شهرداری تبریز پس از صعود از لیگ یک به لیگ برتر، به دلیل تبانی و زد و بندهای غیر‌اخلاقی مجددا به لیگ پایین‌تر فرستاده شد و با عوامل این حرکات زشت برخورد جدی کردند.

 

یکی از سایت‌های خبری که به طور ویژه اخبار لیگ‌های پایین‌تر را پوشش می‌دهد، پرده از یک تبانی تازه و البته دستگیری بازیگران این سناریوی شرم‌آور برداشت. عین خبر منتشر شده روی خروجی سایت دی اسپورت به این شرح است: «رقابت‌های لیگ دسته دوم به هفته‌های پایانی خود نزدیک می‌شود و تیم‌های مدعی رقابت تنگاتنگی با یکدیگر در بالای جدول دارند تا با کسب مقام اول به صورت مستقیم به لیگ یک راه یابند. به همین دلیل برخی از تیم‌ها برای هموار کردن راه خود در کسب نتایج لازم در بازی‌های حساس دست به کارهای غیراخلاقی و غیرحرفه‌ای زده و زد و ‌بندی را با بازیکنان و کادر فنی حریف خود انجام داده و قرار بر تبانی در بازی می‌گذارند.

 

در هفته جاری نیز سرپرست و تدارکات یکی از تیم‌های مدعی صعود شب قبل از بازی حساس با یکی از بازیکنان تیم حریف قرار ملاقات گذاشته و در این ملاقات حضوری به وی پیشنهاد تبانی در این بازی حساس را می‌دهند که با هوشیاری کامل این بازیکن مکالمه آنها ضبط و در اختیار مسوولان باشگاه خودی و مراجع قضایی قرار می‌گیرد و در حالی که فردای آن روز در یکی از میادین ورزشی قرار ملاقات حضوری مجدد را ترتیب داده بودند، آقای سرپرست و تدارکات تیم مدعی با همکاری باشگاه با مراجع قضایی توسط ماموران انتظامی دستگیر می‌شوند.»

 

با کمی کنکاش و پرس و جو مطلع شدیم که از این دست اخبار مدتی بود که حول و حوش تیم مورد نظر شنیده می‌شد اما به دلیل دشواری در تهیه مدارک قابل استناد، پیگیری آن سخت به نظر می‌رسید. به طور نمونه این تیم برای تیم‌هایی که روبه‌روی رقیب جدی‌اش به میدان می‌رفتند بابت متوقف کردن‌شان پاداش در نظر می‌گرفت، شاید در وهله اول این مورد چندان عجیب و غریب به نظر نرسد اما با در نظر گرفتن این نکته که تیم پاداش گیرنده در هفته بعدی‌اش طبق برنامه بازی‌ها باید به مصاف همین تیم مورد نظر برود، جای هزار بحث و تردید باقی می‌گذارد.

 

یکی از این ماجراها را برای توضیح بیشتر پرونده برای‌تان بازخوانی می‌کنیم: «یکی از تیم‌های حاشیه‌دار این فصل با سابقه دارا بودن بازی نیمه تمام، می‌بایست در خانه به‌عنوان تیم میزبان به مصاف رقیب این تیم مورد نظر می‌رفت. در طول بازی سرمربی و برخی از اعضای تیم میزبان به شدت اقدام به جوسازی، توهین و فحاشی به تیم میهمان کرده و حتی کاپیتان این تیم که بازیکن محروم تیمش در این بازی بود با لباس شخصی و با کارت یکی از عوامل تیم به طور غیر‌قانونی و حیرت‌آوری روی نیمکت تیمش حضور یافت و در طول بازی اقدام به توهین، فحاشی و حتی درگیری در پایان بازی کرد و در نهایت با اتلاف وقت و مختل کردن پیاپی جریان بازی سرانجام به هدف خود که متوقف کردن حریف بود رسیدند. در پایان بازی و پس از مدت‌های طولانی که از مشکل پول نگرفتن اعضای این تیم می‌گذشت، مبلغی به‌عنوان پرداختی میان اعضای این تیم توزیع می‌شود.

 

هفته بعد این تیم باید به خانه تیم مورد نظر (تیم تبانی‌کننده) می‌رفت. در کمال تعجب سرمربی و کاپیتان و چند تن از بازیکنان اصلی این تیم از سفر و همراهی تیم خود خودداری کرده و تیم‌شان را در آن بازی حساس جا گذاشتند و در نهایت هم متحمل شکست سنگینی شدند.

 

بعد از این اتفاق کانال و صفحه رسمی خود آن باشگاه پیرامون این موضوع نوشت (از نوشتن اسامی معذوریم): «بوی خیانت در تیم ... تیم ما امروز در حالی بازی را به تیم ... واگذار کرد که چندین مهره اصلی خود را به طرز مشکوکی همراه نداشت. بازیکنانی نظیر ... (چهار بازیکن) که تا آخرین لحظه قرار بود تیم را به مقصد ... همراهی کنند به طرز مشکوکی از همراهی تیم خودداری کردند. البته غیبت عجیب آقای سرمربی و کاپیتان تیم هم جای سوال دارد. این در حالی است که هفته گذشته با پیگیری قائم‌مقام و کمک شخص مدیر‌عامل بخشی از طلب این بازیکنان پرداخت شده بود! حال باید دید عکس‌العمل مدیریت و هواداران باشگاه ... چیست؟»

 

این عین نوشته صفحه رسمی خود باشگاه است و البته چند روز بعد از این واقعه سرمربی این تیم از کار برکنار شد.

 

این ماجراها گوشه‌ای از موارد رو شده از اقدامات غیر‌اخلاقی تیم مدعی مورد نظر است و کنکاش و بررسی‌های بیشتر و کامل را بر‌عهده متولیان، اعم از کمیته انضباطی و کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال می‌گذاریم و بی‌صبرانه منتظر واکنش و البته برخوردهای جدی در قبال تخلفات این پرونده می‌نشینیم.

 

 

newspaper.iran-varzeshi.com
  • 10
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • پنج شنبه ۱۴ تیر
    لیگ MLS آمریکا
    شارلوت - اینتر میامی
    ۰۳:۰۰
  • جمعه ۱۵ تیر
    کوپا آمریکا
    آرژانتین - اکوادور
    ۰۴:۳۰
ویژه سرپوش