
به گزارش نود، بعضی از عکسهای یادگاری ابتدای فصل، فقط قبل از شروع مسابقات جذاب هستند و در زمین مسابقه جواب نمیدهند. خریدهایی که با هزینه زیاد، نامهای بزرگی را به پیراهن جدیدی پیوند زدن اما در عمل، فایدهای نداشتند. این فصل هم در خریدهای بزرگ تیمهای متمول لیگ، رد پای اینطور ستارهها دیده میشود. در سالهای اخیر، استقلال پررنگترین سهم را از بدترین خریدهای لیگ داشته و چند سال قبل از آن، پرسپولیس همیشه بدترین خریدهای لیگ را انجام میداد. سپاهان و تیمهای قلعهنویی و دایی هم معمولا، جایی در بین بدترین خریدهای لیگ برتر دارند. مرور بدترین نقل و انتقالات ۷ سال اخیر لیگ برتر، نشان میدهد چه تیمهایی ناکامان بزرگ نقل و انتقالات بودهاند.
لیگ هفدهم
استقلال با سر و صدای زیادی وارد نقل و انتقالات شد و بدترین خریدها را هم انجام داد. سجاد شهباززاده و مجتبی جباری، دو بازیکن بزرگی بودند که با سر و صدای بسیار به استقلال برگشتند و خیلی زود جدا شدند. در این میان کارنامه شهباززاده، ضعیف و ناامید کنندهتر بود. خرید اخباری توسط سایپا هم جز ضرر دو جانبه چیزی نداشت و سعید آقایی، بمب ناکام سپاهان بود. نیم فصل هم ایمانی با رفتن به ذوب آهن، شانس تیم ملی را از خودش گرفت.
لیگ شانزدهم
فولادیهای سابق در استقلال، عملکرد موفقی نداشتند و به سرعت از این تیم جدا شدند. بختیار رحمانی بدترین خرید ممکن برای استقلال بود که هزینه زیادی روی دست این تیم گذاشت و آرش افشین هم موفقیتی بدست نیاورد. البته بختیار برای بدترین بودن، رقابت سختی با کنعانیزادگان دارد. خلعتبری هم در گسترش فولاد گلی زد و آرام طبع، برای سکوهای پرسپولیس خریداری شده بود.
لیگ پانزدهم
باز هم استقلال در نقل و انتقالات، توانست امین حاج محمدی را زودتر از سایر رقبا بگیرد اما در زمین، این خرید نتیجه موفقی نداشت. رفتن رضا حقیقی به صبا هم یک قدم او را به پایان فوتبالش نزدیکتر کرد و برانکو بین همه گزینهها برای جانشینی سوشا، سراغ ایمان صادقی رفت که عملکرد بسیار ضعیفی در این تیم داشت. مهرداد طهماسبی، ستاره صبا هم از پیشنهاد پرسپولیس گذشت و به تراکتورسازی رفت تا نیمکت نشینی در این تیم مسیر فوتبالش را عوض کند.
لیگ چهاردهم
بازگشت محسن مسلمان به ذوب آهن، یک شکست دو جانبه بود. ذوب آهن نیم فصل مسلمان را قرض داد و آخر فصل برای همیشه فروخت. پرسپولیس هم با خرید سوشا مکانی و مهدی دغاغله، کارنامه ضعیفی داشت. دغاغله بدون هیچ دستاوردی از این تیم جدا شد اما اثرات سوشا، یک سال دیگر هم در پرسپولیس ماند. نیم فصل هم قلعه نویی با خریدهایی مثل میلاد نوری، طالبلو و برزای، اوضاع تیمش را بدتر کرد.
لیگ سیزدهم
احمد جمشیدیان، فردین عابدینی و علیرضا نیکبخت واحدی عجیبترین خریدهای تیم قلعهنویی بودند که هیچکدام به موفقیتی نرسیدند. او نیم فصل اولادی را هم خرید و کارنامهاش را کامل کرد. پرسپولیس هم با خریدن علیرضا حقیقی، یک ترانسفر عجیب انجام داد. حقیقی بعد از نیمکت نشینی دائمی نیم فصل با قهر از پرسپولیس جدا شد. سپاهان هم سه خرید بزرگ انجام داد که همگی شکست خوردند. یعقوب کریمی، آرش افشین و مجتبی جباری به اصفهان رفتند و همگی، خیلی زود با دست خالی این شهر را ترک کردند. ترانسر ناموفق جباری، بزرگترین شکست فصل سپاهان بود.
لیگ دوازدهم
پرسپولیس با رویانیان، خریدهای زیادی انجام داد اما تیم موفقی نشد. بین خریدهای آنها، شهاب گردان از همه ناموفقتر بود. دروازهبان آماده ذوب آهن در پرسپولیس به جایی نرسید و نیم فصل این تیم را ترک کرد. میثم بائو هم بازگشت ناموفقی به استقلال داشت و نتوانست دوباره در این تیم بدرخشد.
لیگ یازدهم
دو خرید استیلی، نقش مهمی در ناکامی و جدایی زودهنگام او داشتند. مهرداد اولادی نتوانست در پرسپولیس موفق باشد و میثاق معمارزاده، با اشتباهاتش، تا پایان فصل حسابی این تیم را آزار داد. معمارزاده را میتوان یکی از بدترین خریدهای سالهای اخیر پرسپولیس دانست. راه آهن هم با خرید ستار زارع، توانست جایی بین بدترین ترانسفرهای فصل داشته باشد. خریدی که هر دو طرف، خیلی زود از آن پشیمان شدند.
- 11
- 4