چهارشنبه ۱۰ مرداد ۱۴۰۳
۰۱:۴۴ - ۰۷ شهریور ۱۴۰۱ کد خبر: ۱۴۰۱۰۶۰۶۴۶
فوتبال در جهان

مجیدی: جدا شدن از استقلال برایم خیلی سخت بود/ می‌ دانستم هواداران از من ناراحت می‌شوند

فرهاد مجیدی,سرمربی الاتحاد کلبا
فرهاد مجیدی در نخستین مصاحبه مفصل خود پس از جدایی از استقلال، اعلام کرد این تصمیم و حضور در اتحاد کلباء برای او خیلی سخت و دشوار بوده است.

به گزارش ورزش سه، فرهاد مجیدی سرمربی فصل گذشته استقلال پس از کسب عنوان قهرمانی لیگ برتر، از جمع آبی‌ها جدا شد و به اتحاد کلبا امارات پیوست. انتقالی که حرف و حدیث‌ها و حواشی زیادی را در پی داشت و بسیاری از هواداران استقلال بابت این جدایی، از سرمربی تیم خود دلخور بودند.

مجیدی یک‌شنبه شب مهمان برنامه ضربة البدایة از شبکه الریاضیة امارات بود. او با حضور در استودیوی برنامه، نخستین مصاحبه مفصل خود را انجام داد و در مورد مسائل مختلف صحبت کرد. شروع کار مربیگری، جدایی از استقلال و وضعیت اتحاد کلباء موضوعاتی بودند که سرمربی فصل گذشته استقلال پیرامون آن صحبت کرد.

مجری این برنامه گفت‌وگو را با این صحبت‌ها آغاز کرد: من فرهاد را بیش از ۲۱ سال است می‌شناسم و اولین گفت‌وگوی ما به سال ۲۰۰۱ بازمی‌گردد. در آن گفت‌وگو که فرهاد تازه به امارات آمده بود، درباره شخصیت او صحبت کردیم. او چه در داخل و چه خارج از زمین، شخصیت خاصی دارد که آدم دوست دارد همیشه با او صحبت کند. فرهاد در لیگ ما دستاورد بزرگی دارد و در ۴ تیم مطرح امارات بازی کرده و به قهرمانی آسیا رسیده است. او بازیکن بزرگی است و در لیگ ایران به دستاورد فوق العاده‌ای با استقلال رسید. او یک مربی جوان است.

در این مصاحبه می خوانیم:

* زمانیکه سرمربی استقلال شدم، خیلی از هواداران گفتند که این پیشنهاد را قبول نکنم.

* همیشه دوست دارم کاری که خیلی ها می گویند از عهده اش بر نمی آیی را انجام دهم.

* جدا شدن از استقلال برایم خیلی سخت بود.

* شب ها به این مسئله فکر کردم که هواداران با جدایی من ممکن است دلخور شوند.

* از سه هفته نخست لیگ، ۹ امتیاز می گیریم.

* به بازیکنان استقلال و اتحاد کلباء گفتم هیچ تیمی نمی تواند شما را شکست دهد.

* شک نکنید باید امسال بهترین نتیجه تاریخ اتحاد کلباء را کسب کنیم.

* من مطمئنم که جزو ۵ تیم بالای جدول لیگ امارات خواهیم بود.

* از میان تیم های اماراتی، الوصل در قلب من جای خاصی دارد.

* فرهاد بازیکن چگونه وارد عرصه مربیگری شد؟ در کجا کار کردی که توانستی به سرمربیگری استقلال برسی و یکی از بهترین تیم های ایران را هدایت کنی؟

سال آخری که در الغرافه با آقای برونو متسو کار کردم، ایشان به من پیشنهاد آغاز کار مربیگری را داد. وقتی که فوتبالم تمام شد، راهی لندن شدم و دوره های مربیگری را گذراندم. چهار سال در انگلیس کلاس های مربیگری را پشت سر گذاشتم. پس از آن از طریق یکی از دوستانم ۸ ماه را در تیم زیر ۱۷ ساله های اسپانیول کار کردم. سپس تیم ملی زیر ۲۳ سال ایران را هدایت کردم و در ادامه سرمربیگری استقلال را برعهده گرفتم.

* در میان این تیم ها، سطح اسپانیول از همه بالاتر بود. آیا این تیم در سرنوشت تو تعیین کننده بوده است؟ بخصوص اینکه تیم زیر ۱۷ ساله ها بود و تو روی تیم بزرگسالان اشراف داشتی.

متسو خیلی به من تأکید داشت اگر می خواهم مربیگری را شروع کنم، ابتدا روی تیم های پایه کار کنم و این فرصت پیش آمد که با تیم زیر ۱۷ ساله های اسپانیول کار کنم. خیلی دوست داشتم در آنجا کارم را ادامه دهم ولی چون سرمربی استقلال (استراماچونی) جدا شده بود، از من خواستند به این تیم ملحق شوم و چون دیدم استقلال به من احتیاج دارد، کار مربیگری را از آنجا شروع کردم.

* اولین تجربه بزرگت در ایران با استقلال بود. از این مسئله ترسی نداشتی؟

 در کل در زندگی ام چالش ها را خیلی دوست داشته ام. زمانیکه سرمربی استقلال شدم، شاید خیلی از هواداران که من را دوست داشتند، از من خواستند که این پیشنهاد را قبول نکنم و از صحنه مربیگری کنار بروم. ولی همواره این چلنج ها را در زندگی ام دوست دارم. یعنی همیشه دوست دارم تجربه جدید و کاری که خیلی ها می گویند از عهده اش بر نمی آیی را انجام دهم. سپس با استقلال در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا شرکت کردیم و توانستیم الریان قطر را ۵ بر صفر شکست دهیم. حضور در استقلال برای من تجربه خوبی بود. می دانید که استقلال یک تیم بزرگ است و واقعا شرایط مربیگری در تیم های بزرگ خیلی سخت است. ولی خدا را شکر توانستم موفق شوم. الان نیز به دنبال یک تجربه جدید در عرصه مربیگری هستم و به همین دلیل به فوتبال امارات آمده ام.

* می خواهم درباره انتقالت به اتحاد کلباء بپرسم. مذاکرات و تصمیم گیری چگونه بود؟ برای جدایی خیلی سریع تصمیم گرفتی به فوتبال امارات بیایی یا این پروسه زمان برد؟

واقعیت این است که جدا شدن از باشگاه استقلال برایم خیلی سخت بود. من شب ها به این مسئله فکر کردم و هواداران باشگاه استقلال را در ذهنم داشتم. چون می دانستم با جدایی من ممکن است دلخور شوند ولی فوتبال حرفه ای این را می طلبد دوره های دیگری را ببینید و فضاهای دیگر را تجربه کنید. وقتی که باشگاه اتحاد کلباء با من صحبت کرد، روی این پیشنهاد فکر کردم و به این نتیجه رسیدم که می توانم مربیگری ام را در کشور دیگری ادامه دهم. این دریچه جدیدی به روی مربیگری من بود. اکنون خوشحالم چون کشور امارات برای من جای جدیدی نیست. من و خانواده ام سالهاست در این کشور زندگی می کنیم. هر دو فرزند من در امارات به دنیا آمده اند و در اینجا به مدرسه می روند. به همین دلیل از این پیشنهاد استقبال کردم. خیلی خوشحالم که مربیگری ام را در کشور امارات ادامه می دهم.

* می خواهم درباره تیم جدیدت اتحاد کلباء صحبت کنی. این تیم در چه سطحی است و چقدر برای شروع لیگ آماده هستید؟

من ۲ ماه است که با تیم اتحاد کلباء تمرین می کنم و نکات منفی و مثبت زیادی را در این مدت دیدم. ولی دوست دارم درباره چیزهای مثبت صحبت کنم. قبلا در فضای فوتبال امارات کار کرده ام. مدیران باشگاه افراد بسیار خوبی هستند. کسانی که در امر اداره باشگاه هستند، قبلا فوتبالیست بوده اند و کار کردن با آنها بسیار لذت بخش است. نکته دیگری که خیلی من را خوشحال کرده، جوانان تیم هستند که من را به آینده امیدوار کرده است. در گفتگویی که با آقای علی کانو مدیر باشگاه داشتم، از او خواستم که بازیکنان جوان بیشتری را به تیم بیاورند و اینها را به فوتبال امارات معرفی کنیم. بازیکنانی مانند: ناصر، سلطان عادل، ولید و... این افراد آینده درخشانی در فوتبال دارند و می توانند برای تیم ملی امارات مثمر ثمر باشند.

فرهاد مجیدی,سرمربی الاتحاد کلبا

* برنامه لیگ اعلام شده است. در هفته های اول باید به مصاف تیم های البطائح، الوحده، الظفره، العین و شباب الاهلی بروید. برنامه ۵ هفته ابتدایی را سخت و دشوار می بینی یا برایت فرقی ندارد با چه تیم هایی روبرو می شوی؟

چون هنوز این تیم ها در لیگ امارت بازی انجام نداده اند، شناخت کاملی روی آنها ندارم. ولی فکر می کنم بعد از برگزاری سه هفته نخست، لیگ بخاطر بازی های تیم ملی امارات متوقف خواهد شد. با بازیکنان صحبت کرده ام، سه بازی با تیم های البطائح، الوحده و الظفره بازی داریم. فکر می کنم ۹ امتیاز را بگیریم.

* منظورت این است ۹ امتیاز را از ۵ هفته نخست بگیری؟

نخیر، از ۳ بازی!

* تا این حد اطمینان داری؟

مطمئن باشید که تیم ما توانایی لازم را دارد و می دانم از ۳ بازی نخست، ۹ امتیاز را می گیریم.

* فرهاد به تیمش اطمینان دارد که این امتیازات را کسب می‌کند. طبیعتا این جاه طلبی برای هر مربی‌ای قابل احترام است. 

آیا صحبتی که انجام دادم برایتان عجیب بود؟

* نه، هرگز.

ولی شما طوری صحبت کردید که انگار تعجب کرده‌اید. مهمترین نکته‌ای که در اتحاد کلباء وجود دارد این است که بازیکنان خوبی در این تیم وجود دارند. صحبت‌هایی که با بازیکنان اتحاد کلباء انجام دادم؛ با بازیکنان استقلال نیز انجام داده‌ام و به آنها گفتم که شما بهترین هستید و هیچ تیمی نمی‌تواند شما را شکست دهد. من از آنها خواستم که خودشان را باور داشته باشند و از انگیزه و توانایی آنها اطلاع کامل دارم. من این صحبت‌ها را در رسانه‌های ایرانی انجام دادم و بازیکنان استقلال به این باور رسیدند. این صحبت‌ها را اکنون با بازیکنان اتحاد کلباء نیز انجام می‌دهم که باید به این باور برسند که می‌توانند این مهم را انجام دهند. به نظر من یاسر هیچ فرقی با بازیکنان تیم ملی امارات ندارد. یا ولید راشد بازیکن بسیار باهوشی است. از ۲۰ سال پیش که من در اینجا بازی می‌کردم، فوتبال امارات چه از نظر مدیریتی و چه از لحاظ ساختاری یک لیگ کاملا حرفه‌ای و رو به پیشرفت است. با وجود نکات مثبتی که گفتم، اما امارات ۳۰ سال است که به جام جهانی صعود نکرده است. امارات باید روی فوتبال جوانان سرمایه گذاری کند. باید این دیدگاه که هر بازیکنی که در لیست مازاد تیمش بود به اتحاد کلباء بیاید؛ تغییر دهیم. تیم اتحاد کلباء بازیکنان جوان و نخبه ای دارد.

فرهاد مجیدی,سرمربی الاتحاد کلبا

* تو می‌خواهی کلا به جوانان بیشتر فرصت دهی؟

 هدفم این است به جایی برسم که یازده بازیکن تیم من جوان باشند.

* برای باشگاه اتحاد کلباء چه اهدافی را با مدیران ترسیم کرده‌ای؟ آیا برای قهرمانی تلاش می‌کنی؟ یا برای رسیدن به رتبه‌های بالاتر و یا اصلا در پی بقا هستی؟

هدف اول ما این است که کادرفنی و کادر مدیریتی تلاش کنیم. یعنی هر کسی در حوزه فعالیت خودش تلاش کند. چه من به‌عنوان سرمربی و چه سایر افرادی که در کمیته باشگاه هستند، تمام تلاشمان را بکنیم. این خیلی مهم است که ما از تمام ظرفیتمان استفاده کنیم. من به بازیکنان گفته‌ام، شک نکنید باید امسال بهترین نتیجه تاریخ اتحاد کلباء را کسب کنیم. با توجه به بازیکنان جوان، خارجی و اماراتی که داریم و پتانسیلی که در تیم می‌بینم، من مطمئنم که جزو ۵ تیم بالای جدول لیگ امارات خواهیم بود.

* تیم‌ها و وضعیت باشگاه‌ها را دیده‌ای. به نظرت رقابت امسال بین تیم‌ها چگونه خواهد بود؟

با توجه به اینکه لیگ امارات هنوز شروع نشده و بازی‌ها را ندیده‌ام، نمی‌توان درباره این قضیه صحبت کرد ولی همیشه بین العین، الوصل، الجزیره و الوحده رقابت وجود داشته است. اما پس از برگزاری ۴ هفته نخست، می‌‌توان درباره این موضوع راحت صحبت کرد که چه تیم‌هایی شانس قهرمانی دارند.

* از اینکه در این گفت‌وگو شرکت کردی از تو تشکر می‌کنم. به‌عنوان سوال آخر، تو در ۴ باشگاه اماراتی بازی کردی. کدام یک از این تیم‌ها به قلب فرهاد مجیدی نزدیک‌تر است؟

نمی‌توانم کتمان کنم، من ۶ سال در الوصل خاطرات خیلی خوبی داشتم و این تیم در قلب من جای خاصی دارد چون در این تیم بیشتر بازی کردم. اما قهرمانی آسیا با العین و قهرمانی لیگ با شباب الاهلی را نمی‌توانم فراموش کنم. با تمام تیم‌هایی که در اینجا بودم، خاطرات خوبی دارم. ولی الوصل جایگاه متفاوتی برای من دارد. خیلی خوشحالم که قرار است دوباره به ورزشگاه الوصل برگردم و مقابل هواداران بازی کنم. خاطرات برایم تکرار می‌شود. در کل می‌توانم بگویم در هر ۴ باشگاه، خاطرات خوبی در ذهنم وجود دارد.

* طبیعتا هواداران نیز با تو خاطرات خیلی خوبی داشتند. یکی از بهترین بازیکنان خارجی این تیم‌ها بودی و در لیگ امارات شاهد درخشش تو بودیم. با این اطمینان‌خاطری که به بازیکنان و پتانسیل تیمت داری، برایت آرزوی موفقیت می‌کنیم.

از شما بابت دعوت به این برنامه تشکر می‌کنم. از دیدن شما خیلی خوشحال شدم.

  • 19
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
فردریش نیچه نگاهی ژرف به زندگینامه و اندیشه‌های فردریش نیچه

تاریخ تولد: ۱۵ اکتبر ۱۸۴۴

محل تولد: روکن، آلمان

حرفه: فیلسوف و منتقد فرهنگی

درگذشت: ۱۹۰۰ میلادی

مکتب: فردگرایی، اگزیستانسیالیسم، پسانوگرایی، پساساختارگرایی، فلسفه قاره‌ای

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • سه شنبه ۹ مرداد
    مسابقات المپیک
    مسابقات المپیک ۲۰۲۴ پاریس - روز چهارم
    ۱۰:۳۰
  • والیبال المپیک
    ایتالیا - مصر
    ۱۰:۳۰
  • بسکتبال المپیک
    اسپانیا - یونان
    ۱۲:۳۰
  • والیبال المپیک
    آمریکا - آلمان
    ۱۴:۳۰
  • بسکتبال المپیک
    کانادا - استرالیا
    ۱۵:۰۰
  • فوتبال المپیک
    امید مراکش - امید عراق
    ۱۸:۳۰
  • فوتبال المپیک
    امید اوکراین - امید آرژانتین
    ۱۸:۳۰
  • والیبال المپیک
    اسلوونی - صربستان
    ۱۸:۳۰
  • بسکتبال المپیک
    ژاپن - فرانسه
    ۱۸:۴۵
  • لیگ قهرمانان اروپا
    فنرباغچه - لوگانو
    ۲۰:۳۰
  • فوتبال المپیک
    امید آمریکا - امید گینه
    ۲۰:۳۰
  • بسکتبال المپیک
    برزیل - آلمان
    ۲۲:۳۰
  • والیبال المپیک
    فرانسه - کانادا
    ۲۲:۳۰
  • فوتبال المپیک
    امید پاراگوئه - امید مالی
    ۲۲:۳۰
ویژه سرپوش