جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳
۱۵:۰۳ - ۰۴ دي ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۰۰۱۰۴۸
خارج از گود ورزش

محمد‌حسین میثاقی؛ از «فوتبال ۱۲۰» تا مجری گری در «شبكه نسیم»!

محمد‌حسین میثاقی,اخبار ورزشی,خبرهای ورزشی,اخبار ورزشکاران
بازی‌های فوتبال خارجی حتی برای آنهایی كه چندان فوتبال‌دوست هم نیستند، جذاب است. نوع بازی‌ها، سرعت بازیكنان و تصاویر خوش رنگ و لعاب از عوامل جذب این دست مسابقات به شمار می‌روند.

بازی‌های فوتبال خارجی حتی برای آنهایی كه چندان فوتبال‌دوست هم نیستند، جذاب است. نوع بازی‌ها، سرعت بازیكنان و تصاویر خوش رنگ و لعاب از عوامل جذب این دست مسابقات به شمار می‌روند. در كنار پخش مستقیم بازی‌های لیگ‌های اروپایی از شبكه‌های سه و ورزش، برنامه «فوتبال ۱۲۰»، گل‌ها و اتفاقات مهم این بازی‌ها را یك كاسه می‌كند و روی آنتن می‌فرستد. برنامه‌ای زنده كه بیشتر از چهار سال است روی آنتن شبكه ورزش می‌رود و خیلی‌ها را پنج‌شنبه شب، ساعت ۱۱ پای تلویزیون می‌كشاند‌ اما این برنامه علاوه بر پخش فشرده مسابقات فوتبال مهم خارجی در هفته قبل، بخش‌های جذابی مانند نوستالژی، مصاحبه اختصاصی با بازیكنان خارجی، مستند تیم‌ها و بازیكنان، عكس هفته و... هم دارد.

 

اجرای این برنامه دو ساعته و پر بخش و آیتم با محمد‌حسین میثاقی است؛ مجری جوان و پرانرژی كه سابقه اجرا و گزارش در برنامه‌های مختلف مثل نود را دارد و دو سال پیش هم تندیس بهترین گزارشگر را با رأی مردم در برنامه سه ستاره گرفت. با او درباره برنامه فوتبال ۱۲۰ و اجرای آن گفت‌وگو كرده‌ایم.

 

«فوتبال ۱۲۰» برنامه‌ای پر آیتم با ریتم تند است. چیدمان آیتم‌ها برای حفظ این ریتم چگونه است؟

دغدغه اول ما حفظ همین ریتم است. نكته اینجاست كه ما خودمان بیننده‌های به‌شدت سختگیری هستیم. دائم در حال رصد كردن برنامه‌های مشابه داخلی و خارجی هستیم تا ایرادهای برنامه خودمان را بگیریم. در گفت‌و‌گو‌های بین خودمان، این رفع نقص شكل می‌گیرد. مهم‌ترین عیبی كه چنین برنامه‌ای می‌تواند داشته باشد، كند بودن برنامه است. بنابراین نخستین تلاش ما، رفع ریتم كند برنامه است. این باور برای ما وجود دارد كه برنامه كند قابل دیدن نیست! هم‌اكنون در جامعه‌ای زندگی می‌كنیم كه به تند زندگی كردن عادت داریم.

 

به همین‌خاطر در مدت زمان كوتاه برنامه، تعداد آیتم‌ها را زیاد كردیم. آیتمی بالای پنج دقیقه نداریم. در تحقیقات‌مان متوجه شدیم كه بیننده حوصله شنیدن توضیحات زیاد را ندارد و خیلی زود از شنیدن خسته می‌شود. یك جنگ ورزشی مولفه‌های خودش را دارد. باید چیدمان آیتم‌ها طوری باشد كه بیننده فرصت نكند جایش را عوض كند یا حتی آب بخورد! یا اگر از اتاق خارج شد و برگشت، آیتمی را از دست بدهد. اینطور نباشد كه اگر بیننده ۱۰ دقیقه را در آشپزخانه سپری كرد، چیزی را از دست نداده باشد. تعداد پاس دادن آیتم‌ها به هم در یك برنامه، از تعداد پاس دادن‌های «ژاوی» در یك بازی بیشتر است!

 

تعداد افراد تیم پشت صحنه‌تان چند نفر است؟

كل تیم ما، ۱۵ نفر است. با این تفاوت كه هر نفر به اندازه سه نفر انرژی دارد و كار می‌كند. اگر بخواهیم با معیارهای كلی بسنجیم؛ در واقع ۴۵ نفریم!

 

چقدر در هفته كار می‌كنید؟

افراد تیم ما تمام هفته در حال كار كردن هستند. با توجه به اینكه آیتم‌های مشتركی با برنامه نود هم داریم روزهای شنبه، یكشنبه و دوشنبه برای نود كار می‌كنیم‌ اما در كنار آن سوژه‌یابی هم انجام می‌شود. متن‌ها تا سه‌شنبه نوشته می‌شوند و از آن به بعد روی میز مونتاژ می‌روند. چهارشنبه و پنج‌شنبه اوج گرفتاری و سر شلوغی ماست.

 

برای طراحی و تولید ‌فوتبال ۱۲۰‌ چقدر از برنامه‌های خارجی الگو گرفتید؟

طرح ما تولید یك برنامه فوتبالی خارجی جامع بود. نمی‌خواستیم نود خارجی تولید كنیم؛ بلكه می‌خواستیم برنامه‌ای بسازیم كه تمام فوتبال‌های خارجی را مرور كند. می‌خواستیم برنامه‌ای داشته باشیم كه اگر بیننده در طول هفته هیچ فوتبالی ندیده، خیالش راحت باشد كه می‌تواند همه را در یك بسته تصویری تماشا كند. بنابراین تمام ایده مربوط به بچه‌های خودمان است. اگر كسی بیننده برنامه ما باشد، می‌تواند بفهمد‌ در فوتبال آرژانتین این هفته چه خبر بوده یا مثلا امسال قهرمان استرالیا كدام تیم ‌ است. در بین برنامه‌های مشابه خارجی، برنامه‌ای ندیدم كه بتواند همه لیگ‌های خارجی را پوشش بدهد؛ یا مثلا برنامه‌ای كه گل‌ها را پشت سر هم پخش كند.

 

محمد‌حسین میثاقی,اخبار ورزشی,خبرهای ورزشی,اخبار ورزشکاران

شما علاوه بر اجرای برنامه ورزشی، اجراهای مختلفی در زمینه‌های دیگر مثل برنامه‌های اجتماعی یا افتتاح شبكه امید داشتید، این تفاوت اجراها، تمركز شما را بر هم نمی‌ریزد؟

كارم را از ۱۸ سالگی، از گروه اجتماعی در شبكه كرمانشاه شروع كردم. یك جنگ جوانانه بود كه در آن برنامه هم گزارشگر بودم و هم مجری. اتفاقا آن موقع ارتباط خوبی با جوان‌ها برقرار كردم. بعد كه «شیرین فراز » كرمانشاه وارد لیگ برتر شد و نیاز به برنامه ورزشی استانی به‌وجود آمد، وارد شبكه ورزش شدم. در ۱۹ یا ۲۰ سالگی وارد گروه ورزش شدم و بعد از آن ادامه دادم. بعد از آن چند اجرا در شبكه نسیم هم داشتم. اجتماعی، ساده است و برایم زحمتی ندارد.

 

نه‌تنها مشكلی در اجرای ورزشی به‌وجود نمی‌آورد، بلكه بارها نیز به من در این زمینه كمك كرده. اجراهای اجتماعی، كار اجرا را در ورزش برایم راحت‌تر كرده‌اند. لزوما همه گفت‌و‌گوهایم در استودیو نیست و بارها پیش آمده كه حتی دم در هم با مهمانان گپ و گفت كرده‌ام. در سفر المپیك با خیلی‌ها مثلا پرتغالی‌ها در خارج از فضای استودیو گفت‌و‌گو می‌كردم بی‌آنكه باهم زبان مشتركی داشته باشیم. فقط با یك حركت اجتماعی دسته جمعی ارتباط برقرار می‌كردیم و سعی می‌كردم از داخل آن یك آیتم در بیاورم. همه اینها به‌خاطر پیش زمینه كارهای اجتماعی‌ام است.

 

ورودتان به تلویزیون چگونه صورت گرفت؟

دانشگاه كرمانشاه، ریاضی كاربردی قبول شدم و چهار سال با خانواده به این شهر نقل مكان كردیم. همان موقع مركز تلویزیون كرمانشاه درخواستی داده بود و اتفاقا پدرم فرم تست صدای رادیو و تلویزیون مركز كرمانشاه را پر كرده بود. رفتم و تست دادم و پذیرفته شدم. اینگونه بود كه وارد تلویزیون شدم.

 

اگر زمانی پیش بیاید كه از شما دعوت كنند تا برنامه «تاك شو»ی غیرورزشی انجام دهید، چه واكنشی نشان می‌دهید؟

خیلی برایم پیش آمده. از شبكه‌های نسیم، شما و سه، بارها در این زمینه پیشنهاد داشتم. با اینكه علاقه داشتم‌ اما سعی كردم تمركزم را روی اجرای ورزشی بگذارم. با اینكه هم دوست دارم و هم در توانم هست، اما ترجیح می‌دهم كه كمی تخصصی‌تر كار كنم.

 

مثلا وقتی می‌گویم تیمی با سیستم ۳- ۴- ۳ بازی می‌كند یا  ۲-۵-۳ دوست دارم این نكته را تماشاگر از من بپذیرد نه اینكه پیش خودش بگوید، تو كه الان در شبكه دیگری داشتی درباره چیز دیگری صحبت می‌كردی! این پرش در اجرا شاید كمی پذیرش مخاطب را دچار اختلال كند. با اینكه دوستانم در شبكه‌های دیگر به من لطف داشتند، اما سعی كردم پیشنهاد‌ها را رد كرده و در ورزش ثابت‌تر بمانم. هرچند كه عیب و ایرادی در كار اجرای اجتماعی نمی‌بینم.

 

ورزش را به‌طور دانشگاهی هم دنبال كردید؟

دانشگاهی كه نه اما اگر زندگی را یك دانشگاه بدانید، از شش سالگی دانشجوی این رشته بوده‌ام. به‌طور تخصصی ورزش و فوتبال را دنبال كردم. اگر تعداد دقایقی را كه فوتبال را دنبال كردم حساب كنید، ۲۰سالی می‌شود كه در این حوزه در حال آموزش و دوره دیدن هستم.

 

شما نیمه مهر امسال ۳۱ ساله شدید، فكرش را می‌كردید در این سن به چنین جایگاهی در اجرا برسید؟

هیچ وقت فكر نمی‌كردم، ۲۰ ساله شوم؛ چه رسد به ۳۱ سالگی! راستش از اینكه فكر كنم ۳۰ سالم شده‌ام ترس دارم‌ اما نسبت به جایگاهم در اجرا، فكر می‌كنم كه خیلی هم دیر شده و دیر به این مقطع رسیدم. ریاضی كاربردی خواندم و فوق لیسانس اقتصاد انرژی دارم. با توجه به رشته‌های تحصیلی كه خوانده‌ام، فكر می‌كنم كه باید تحصیلات غیرمرتبط را رها می‌كردم و خیلی زودتر از این به اینجا می‌رسیدم. به‌نظرم هنوز هم به جایگاه خاصی نرسیده‌ام. اگر ۱۰ تا پله در كارم وجود داشته باشد و نخستین پله‌اش هم ورود به‌كار باشد، هنوز روی پله چهارم قرار دارم. تا پله دهم هنوز خیلی مانده است.

 

یكی از آیتم‌های فوتبال ۱۲۰‌ كه برای مخاطب خیلی جذاب است، مصاحبه با فوتبالیست‌های خارجی است. نحوه برقراری ارتباط با این افراد از چه طریقی است؟

برای اینكه بیننده خسته نشود و آیتم تكراری نبیند، این ایده به ذهن‌مان رسید. ایده این بود كه مهمان به برنامه اضافه كنیم‌ اما نه شبیه مهمان‌هایی كه تابه حال دیده‌‌ایم؛ مثل حضور كارشناس‌های فوتبال. بهتر دیدیم دنبال اشخاصی برویم كه مردم دوست‌شان دارند و عاشق دیدن‌شان هستند. بهترین حالت آن، مهمانان خارجی یعنی فوتبالیست‌های معروف بودند. تصمیم گرفتیم با آنها ارتباط برقرار كنیم. بنابراین توسط دوستی، از طریق اسكایپ ارتباط گرفتیم.

 

محمد‌حسین میثاقی,اخبار ورزشی,خبرهای ورزشی,اخبار ورزشکاران

این دوست با ارتباط قوی كه دارد، توانست كنار این افراد حاضر شده و برای ما گزارش اسكایپ بگیرد؛ مثلا برای ارتباط با ‌ژاوی‌ به قطر محل زندگی‌اش سفر كرد. با توجه به اینكه برنامه ما پنج‌شنبه پخش می‌شد و ‌ژاوی‌ جمعه بازی داشت، مصاحبه را چند روز زودتر در فضای استودیوی خودمان گرفتیم و پنج‌شنبه شب پخش كردیم. قبلا در برنامه «‌هت تریك»، با خیلی از ستاره‌ها مصاحبه گرفته بودیم؛ مثل رود گولیت، پاتریك كلایورت و...‌ سعی می‌كنیم این شیوه را ادامه دهیم. به‌نظرم خیلی اتفاق بزرگ و خوبی است. این مصاحبه‌ها به برنامه اعتبار می‌دهد.

 

با كسانی كه مصاحبه می‌كنید، به اندازه‌ای كه ما آنها را می‌شناسیم، آنها هم برنامه ما را می‌شناسند؟

قطعا نه! شناخت آنها از ما در اندازه شناخت همان دوست مشترك‌مان است. در این حد ما را می‌شناسند، اما خب! فردی مثل ‌ژاوی‌ به واسطه آمدنش به ایران، كمی از حال و هوای تیم‌های استقلال و پیروزی و هواداران‌شان اطلاع پیدا كرد. خب برای اینگونه افراد جالب است كه ایرانی‌ها چقدر خوب بازیكنان خارجی را می‌شناسند و اینكه این اندازه تلاش می‌كنیم تا با آنها ارتباط بگیریم.

 

تا الان با چند بازیكن خارجی مصاحبه گرفته‌اید؟

در ‌فوتبال ۱۲۰‌ فصل گذشته، با اغلب خبرنگاران ورزشی خوب دنیا كه در بهترین سایت‌ها و خبرگزاری‌ها مشغول كارند، صحبت كردیم. این كار را از ۲۰۱۴شروع كردیم. تا اینجا با دو بازیكن خوب دنیا؛ یعنی «گایسكا مندیتا» و «ژاوی» صحبت كردیم. این دوست خوب ما ارتباط‌های بسیار خوبی دارد و با توجه به اینكه كارشناس شبكه تلویزیونی است، این امكان را دارد كه به محل اقامت این افراد سفر كند. ‌مندیتا‌ اسپانیایی است‌ اما با توجه به اینكه همسرش انگلیسی است و در لندن زندگی می‌كند، دوست ما به لندن سفر كرد.‌

 

دكور برنامه طراحی چه‌كسی است؟

خودمان طراحی كردیم و بچه‌های دكور، آن را انجام دادند. در فصل جدید بیشتر روی ساده‌سازی‌ تمركز كردیم. تأكید بر این بود كه گرافیك‌های خوبی داشته باشیم. برای این كار باید ویدئوهای خوبی می‌داشتیم كه با كمك بچه‌ها مهیا شد. سمت چپ دكور هم قرار بود نیمكت‌هایی داشته باشیم به سبك نیمكت مربی‌های در كنار زمین فوتبال. الان سه تا صندلی داریم كه بیشتر شبیه صندلی‌های فرمول یك است. قرار بود شبیه نیمكت‌های مربی فوتبال انگلیس و تیم منچستر باشند كه نشد. خودم كه روی صندلی می‌نشینم، احساس شوماخر بودن به من دست می‌دهد! از طرفی هم شبیه صندلی هواپیما‌‌ست و فكر می‌كنم اگر ضامن كنارش را بكشم به هوا پرتاب می‌شوم! البته برای شوخی كردن خوب است و گاهی روی‌ آن می‌نشینم. اتفاقا برایم شبیه استراحتگاه شده.

 

به‌نظر شما رمز موفقیت برنامه‌های آقای فردوسی‌پور چیست؟

ما بهترین منتقدان برنامه خودمان هستیم. این رمز موفقیت برنامه‌های ماست. مهم‌ترین ویژگی آقای فردوسی‌پور این است كه كاملا پیگیر مسائل فوتبال است. فوتبال پروژه دوم و سوم ایشان نیست، اولویت ایشان است. همه ما با فوتبال زندگی می‌كنیم و دغدغه اصلی همه ماست. با چنین شرایطی نمی‌تواند این كار بد باشد. نكته‌ای كه در كارهای نود، ۲۰۱۴، فوتبال ۱۲۰ وجود دارد، تمركز یك تیم روی موضوع فوتبال است. به‌نظرم این كار خیلی حرفه‌ای‌ است كه فوتبال شغل اصلی ماست.

 

مهم‌ترین نكته‌ای كه از آقای فردوسی‌پور یاد گرفتید، چیست؟

سختكوشی. تلاش زیاد و صداقت بالا نكات مهم دیگر رفتاری اوست. ایشان سعی می‌كند كارها را از مسیر درست پیش ببرد. اهداف را حرفه‌ای دنبال می‌كند. با این حال، چیزی كه همه از او یاد گرفتند، سختكوشی و تمركز است.

 

برای خیلی‌ها سؤال است كه چرا شما اغلب اوقات جلیقه می‌پوشید؟!

تازه مقدار جلیقه پوشیدن‌ها را كم كرده‌ام! خودم كت تك و شلوار را خیلی دوست دارم‌ اما از آنجا كه آدم پرتحركی هستم و آستین‌های كت، دست و بالم را می‌بندد، تصمیم گرفتم تیپ میان رسمی و اسپورت را انتخاب كنم كه هم رسمی باشد هم قابلیت تحرك داشته باشد. سال پیش یك‌بار جلیقه پوشیدم و همه از آن استقبال كردند. تصمیم گرفتم از آن به بعد بیشتر از جلیقه استفاده كنم.

 

چند ساعت در هفته كار می‌كنید؟

كلا همیشه در حال كار كردن هستم. از شنبه تا دوشنبه درگیر برنامه نود هستم. دوستان می‌گویند، دوشنبه‌ خصوصا ظهر به بعد هر كاری غیر نود تعطیل است؛ حتی به شوخی می‌گویند، فوت اقوام درجه یك باید با هماهنگی باشد! سه‌شنبه با بچه‌ها درباره محتوای فوتبال ۱۲۰جلسه دارم و چهارشنبه و پنج‌شنبه درگیر مونتاژ و اجرا هستیم.

 

 

وب سایت همشهری شش و هفت

 

 

bartarinha.ir
  • 14
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • جمعه ۲ آذر
    جام حذفی ایران
    تراکتور - گل گهرسیرجان
    ۱۵:۰۰
  • جام حذفی ایران
    فرد البرز - خیبر خرم آباد
    ۱۶:۱۵
  • جام حذفی ایران
    شناورسازی قشم - مس رفسنجان
    ۱۷:۳۰
  • جام حذفی ایران
    پارس جنوبی جم - سپاهان
    ۱۷:۴۵
  • لیگ حرفه‌ای عربستان
    الفیحا - الاهلی عربستان
    ۱۸:۲۰
  • لیگ حرفه‌ای عربستان
    النصر - القادسیه
    ۲۰:۳۰
  • بوندسلیگا آلمان
    بایرن مونیخ - آگزبورگ
    ۲۳:۰۰
  • لیگ یک فرانسه
    پاری سن ژرمن - تولوز
    ۲۳:۳۰
  • شنبه ۳ آذر
    لیگ برتر انگلیس
    لسترسیتی - چلسی
    ۱۶:۰۰
  • جام حذفی ایران
    استقلال خوزستان - پیکان
    ۱۶:۴۵
  • سری آ ایتالیا
    هلاس ورونا - اینتر
    ۱۷:۳۰
  • بوندسلیگا آلمان
    بایرلورکوزن - هایدنهایم
    ۱۸:۰۰
  • بوندسلیگا آلمان
    دورتموند - فرایبورگ
    ۱۸:۰۰
  • لیگ برتر انگلیس
    آرسنال - ناتینگهام فارست
    ۱۸:۳۰
  • لیگ برتر انگلیس
    استون ویلا - کریستال پالاس
    ۱۸:۳۰
  • لیگ برتر انگلیس
    فولام - ولورهمپتون
    ۱۸:۳۰
  • سری آ ایتالیا
    آث میلان - یوونتوس
    ۲۰:۳۰
  • لیگ برتر انگلیس
    منچسترسیتی - تاتنهام
    ۲۱:۰۰
  • لالیگا اسپانیا
    سلتاویگو - بارسلونا
    ۲۳:۳۰
ویژه سرپوش