جمعه ۱۵ تیر ۱۴۰۳
۰۹:۴۰ - ۲۲ آبان ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۰۸۱۸۴۸
فوتبال ملی

پاشازاده: با تیم لیگی هم باید لبنان را می‌بردیم

مهدی پاشازاده,تیم ملی ایران
دیگر نمی‌خواهم به گذشته برگردم الان اسکوچیچ دارد تیم‌ملی ما را هدایت می‌کند و موفق هم بوده است اما مربیان یک کاراکتر شخصیتی و یک وجهه اجتماعی-ورزشی دارند و هرکدام از اینها خیلی تاثیرگذار است.

 تیم‌ملی فوتبال کشورمان در بازی با لبنان با دو گل دیرهنگام پیروز شد تا همچنان صدرنشین گروه بماند. این بازی حواشی زیادی را نیز به‌همراه داشت. مهدی پاشازاده بازیکن پیشین تیم‌ملی در گفت‌وگو با «فرهیختگان» درخصوص دیدار پنجشنبه‌شب گفت: «این بازی تحت‌الشعاع حاشیه هفته اخیر و لیست تیم‌ملی برگزار شد در غیر این صورت لبنان تیمی نبود که بخواهد برای ما دردسرساز شود. قبل از بازی هم گفته بودم که عملکرد ما در این بازی مهم است و از آنجایی که ما عملکرد خوبی نداشتیم تا اواخر بازی نتیجه برای لبنان بود، ضمن اینکه غیبت طارمی در عملکرد کادر فنی هم تاثیر گذاشته بود و از این نوع چیدمان آنها هم می‌توان انتقاد کرد. درست است که این بازی را بردیم اما بازهم تاکید می‌کنم وقتی که نمک نباشد غذا به درد نمی‌خورد و بازهم بی‌نمک بردیم. بچه‌ها زحمت می‌کشند و کادرفنی هم زحمت می‌کشد اما عملکرد و کار تیمی هنوز به دل نمی‌نشیند. به‌نظر من این موضوع هم تحت‌الشعاع حواشی بود که از اظهارات اسکوچیچ ایجاد شد.»

وی افزود: «من کسی بودم که بعد از صعود تیم‌ملی به مرحله دوم مقدماتی جام‌جهانی گفتم اسکوچیچ باید باشد چون تیم را تا این مرحله بالا آورده و حتی می‌تواند با تیم‌ملی به جام‌جهانی برود پس او را برکنار نکرده و به‌دنبال مربی جدید نرویم که تا بخواهد با شرایط آشنا شود و شاید توقعات بالاتری هم داشته باشد زمان زیادی سپری ‌می‌شود و وقت را از دست بدهیم اما الان داریم آن مشکلات مربوط به اسم و رسم ایشان را احساس می‌کنیم. نمی‌دانم اگر کی‌روش بود آیا چنین مصاحبه‌ای را می‌کرد؟ هرچند من در مصاحبه اسکوچیچ حرف بدی ندیدم، اگر آن حرف‌ها درست عنوان شده باشد من هم معتقدم فوتبال ما از لحاظ تاکتیکی مشکل دارد، البته بازیکنانی مثل مهدی طارمی در فوتبال اروپا جزء بازیکنان خیلی خوب و تاکتیک‌پذیر هستند یا سردار آزمون و جهانبخش و بقیه به همین شکل اما کلیت فوتبال‌مان این‌طور است. اما اینکه حاشیه ایجاد می‌شود این موضوع برمی‌گردد به اسم و رسم اسکوچیچ. با این حال اگر کی‌روش بود اول اینکه آیا اصلا چنین مصاحبه‌ای را می‌کرد و اگر می‌کرد آیا کسی جرات داشت درباره آن صحبت کند؟»

پاشازاده درباره اینکه منظور از مشکلات اسم و رسم، یعنی اینکه اسکوچیچ در حدواندازه‌های تیم‌ملی نیست، گفت: «دیگر نمی‌خواهم به گذشته برگردم الان اسکوچیچ دارد تیم‌ملی ما را هدایت می‌کند و موفق هم بوده است اما مربیان یک کاراکتر شخصیتی و یک وجهه اجتماعی-ورزشی دارند و هرکدام از اینها خیلی تاثیرگذار است. بسیاری از مربیان می‌آیند و موفق می‌شوند اما وجهه و کاراکتر مربی‌ای مثل مورینیو با بقیه متفاوت است و منظور من همین مورد است.»

مدافع اسبق تیم‌ملی گفت: «به‌نظر من اسم و پرچم ایران مهم است و این وسط خدای‌ناکرده تیم‌ملی نباید ضرر کند که در بازی با لبنان داشت ضرر می‌کرد. اشتباه بیرانوند یعنی دروازه‌بان تمرکز نداشت و سردار آزمون طوری بازی می‌کرد که انگار اصلا در زمین نبود و بقیه بازیکنان اشتباه‌های زیادی داشتند و نمی‌توانستند ضربات را راحت بزنند. بازهم می‌گویم نمی‌دانم چه اصراری است که وحید امیری به عقب زمین برده می‌شود درحالی که ما در آن نقطه امید نورافکن و میلاد محمدی را داریم. حتما دیدید که وقتی وحید امیری به منطقه هجومی تیم‌ملی اضافه شد هم پاس‌گل داد و هم توانست خیلی کارها را انجام دهد و یکی از بهترین بازیکن‌های تیم‌ملی در نیمه دوم بود. نمی‌دانم چه اصراری است که مهدی قایدی اصلا نباید بازی کند. اینها چیزهایی است که آدم شک می‌کند.»

وی افزود: «ما به حرف و حدیثی که پشت‌سر آدم‌هاست کاری نداریم اما این موارد هم تا یک‌جایی می‌تواند قابل تحمل باشد. مهدی قایدی چرا نباید در این ترکیب بازی کند، هرچند این حرف را به‌خاطر استقلالی‌بودن نمی‌زنم، کسی که تخصصش بازی مقابل مدافعان کند است. ۸۰دقیقه فقط سانتر کردیم و آنها هم سانترهای ما را دفع کردند.»

پاشازاده درباره اینکه چرا تیم‌ملی در بازی‌های اخیر و به‌خصوص در دیدار مقابل کره‌جنوبی و لبنان دچار عدم تمرکز و افت فنی شده است، گفت: «این موضوع بازمی‌گردد به کلیت ماجرا. الان به عراقی خورده‌ایم که مریض است یا سوریه جنگ‌زده است و شرایط خوبی ندارد، البته نمی‌خواهم بردها را بی‌ارزش و لوث کنم و همه دارند زحمت می‌کشند و دست‌شان درد نکند. ما یکی از بهترین نسل‌های تیم‌ملی را داریم. دوجین بازیکن خوب دراختیار کادرفنی هستند اما اگر از لیگ هم یک تیم می‌رفت می‌توانست لبنان را شکست دهد. موضوع همین است و من نمی‌خواهم خدایی‌ناکرده ارزش کار را پایین بیاورم چون در بازی‌های رسمی شرایط طور دیگری است. اما بازهم اوضاع و احوال دلچسب نیست و آن حرف و حدیث‌ها وجود دارد. موقعی هست شما وجهه لازم را دارید اما بغل آن یک‌سری اشتباه‌ها انجام می‌دهید.»

وی افزود: «به‌نظر من مساله طارمی نباید رسانه‌ای و تا این حد برجسته می‌شد. خود من در خیلی از تیم‌ها با بازیکنانم مشکل داشته‌ام و علنا گفته‌ام که از فلان بازیکن خوشم نمی‌آید اما چون برای تیم مثمرثمر بوده از او استفاده کردم، هرچند معتقدم آدم باید جلوی بی‌انضباطی را بگیرد اما شما یک مصاحبه کردید و مهدی طارمی هم یک حرفی زد اما نباید این موضوع را شخصی کرده و به تیم‌ملی کشاند و بقیه باید زودتر اقدام کرده و این موضوع را حل می‌کردند. یک بحث کوچک منجر به این شد که داشتیم آسیب جدی می‌دیدیم.»

پاشازاده درباره اینکه این اتفاق یادآور مشکلات تیم‌ملی بسکتبال در المپیک توکیو و اختلاف سرمربی تیم‌ملی با یکی از بازیکنانی بود که دعوت وی برای حضور در تیم باشگاهی‌اش را رد کرد و همین موضوع باعث شده بود از این بازیکن که اتفاقا یکی از بهترین بازیکن‌های تیم‌ملی بسکتبال هم بود در ترکیب تیم‌ملی استفاده موثر و زیاد نشود، گفت: «متاسفانه شخصی‌کردن ماجرا همین است، چند نفری هستند که چه دعوت کردن آنها و چه بازی کردن‌شان همیشه حرف و حدیث وجود داشته و روی این اتفاق اصرار هم داریم که شک‌برانگیز است.»

مدافع سابق بایرلورکوزن درباره اینکه صعود تیم‌ملی به جام‌جهانی تقریبا قطعی شده و با این وضعیت برای آینده باید چه کاری انجام داد، گفت: «مشکل ما همچنان همان مشکلات سابق است، مشکلات سابق این است که هنوز فدراسیون فوتبال مثل گذشته اداره می‌شود و هیچ آدم ورزشی درست و حسابی در سیستم فدراسیون و حتی سازمان لیگ وجود ندارد. من نمی‌خواهم به کسی توهین کنم اما شما یک نفر را به من معرفی کنید. آیا غیر از این است؟»

پاشازاده تاکید کرد: «به‌شخصه اگر رئیس فدراسیون یا وزیر ورزش می‌شدم هر دو، سه هفته یک‌بار جلساتی را با نخبگان ورزشی که هم تحصیلکرده هستند و هم بلدند صحبت کنند می‌گذاشتم چراکه خیلی از ورزشکاران ما فقط در زمین خوب بودند اما بلد نیستند حرف بزنند و به همین دلیل کمکی هم نمی‌کنند و نیاز به رسانه‌ای کردن این جلسات هم نبود و فقط در این جلسه با این افراد صحبت می‌کردم و مشورت می‌گرفتم. ما این همه جلسه بی‌خود و بی‌ارزش برگزار می‌کنیم اما جلسه‌ای را که باید نمی‌گذاریم.»

پیشکسوت فوتبال ایران گفت: «الان مهدی مهدوی‌کیا سرمربی تیم‌ملی امید شده هرچند به‌نظر من این انتخاب هم درست نبود و حداقل این‌طور درست بود که مهدوی‌کیا یک تیم می‌گرفت بعد از آن به تیم امید می‌رسید اما بازهم معتقدم که به مهدی این سِمت‌ها می‌رسد. بقیه ما کجا هستیم؟ کسی که درخصوص انتخابات با شما زاویه نگرفته بود که انتخاب نشوید یا فرد دیگری انتخاب شود مهم این است که راهکاری که نخبگان ارائه می‌دهند عملیاتی شود. باید این افراد به جاهایی بیایند که بتوانند برنامه‌ریزی و مدیریت کنند و بقیه افرادتان را هم بغل اینها بچینید. حتما نباید همه ورزشی باشند اما حتما هم نباید همه سیاسی باشند.»

پاشازاده درباره پست مشترک گلایه‌آمیز ملی ‌پوشان بعد از بازی با لبنان گفت: «از چه کسی باید این اشکالات را پیگیری کرد؟ اگر دبیرکل علی دایی یا مهدی پاشازاده بود بلافاصله تلفن من را از جا درمی‌آوردند که چه کسی باید به این مشکلات رسیدگی کند اما الان از چه کسی می‌خواهید بپرسید؟ من که نمی‌دانم چه کسی هست چه کسی نیست.»

وی درباره اینکه یکی از همین افراد کنار رئیس فدراسیون به‌عنوان نایب‌رئیس اول از فدراسیون اتومبیل‌رانی آمده است، گفت: «پس از قول من به او بگویید که دوتا بوق بزند. من چیز دیگری به ذهنم نمی‌رسد که بخواهم از وی بپرسم. موضوع توهین به این بنده‌خدا نیست و اصلا او را نمی‌شناسم اما وقتی شما می‌پرسید چه کسی باید مشکلات را حل کند و باید چه کار کنیم من چه بگویم، اصلا چه برنامه‌ای وجود دارد. اگر می‌خواهید از ایشان پیگیری کنید من می‌گویم رینگ و لاستیک‌ها را اسپرت کنید، درست می‌شود.»

  • 19
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • جمعه ۱۵ تیر
    کوپا آمریکا
    آرژانتین - اکوادور
    ۰۴:۳۰
  • جی لیگ ژاپن
    سانفرسه هیروشیما - ویسل کوبه
    ۱۳:۳۰
  • جام ملت های اروپا
    اسپانیا - آلمان
    ۱۹:۳۰
  • جام ملت های اروپا
    پرتغال - فرانسه
    ۲۲:۳۰
  • شنبه ۱۶ تیر
    کوپا آمریکا
    ونزوئلا - کانادا
    ۰۴:۳۰
  • جی لیگ ژاپن
    گامبا اوزاکا - یوکوهاما مارینوس
    ۱۳:۳۰
  • جام ملت های اروپا
    انگلیس - سوئیس
    ۱۹:۳۰
  • جام ملت های اروپا
    هلند - ترکیه
    ۲۲:۳۰
  • یکشنبه ۱۷ تیر
    کوپا آمریکا
    کلمبیا - پاناما
    ۰۱:۳۰
  • کوپا آمریکا
    اروگوئه - برزیل
    ۰۴:۳۰
  • دوشنبه ۱۸ تیر
    لیگ MLS آمریکا
    هیوستون دینامو - لس آنجلس اف سی
    ۰۴:۰۰
  • لیگ MLS آمریکا
    لس آنجلس گلکسی - مینسوتا
    ۰۶:۰۰
ویژه سرپوش