چهارشنبه ۲۳ خرداد ۱۴۰۳
۰۲:۵۸ - ۱۸ دي ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۱۰۱۵۷۰
فوتبال ملی

سکوت علی کریمی بعد از ۱۰سال شکست/ مراسم عجیب و غریب کی‌روش برای گرفتن کاپیتانی از جادوگر

علی کریمی و جواد نکونام,افشاگری علی کریمی از کی روش
مجتبی جباری و علی کریمی در برنامه فوتبال ۱۱ به موضوع دادن بازوبند کاپیتانی به نکونام در زمان کی روش اشاره کرده اند.

به گزارش ورزش سه، بعد از جام ملت‌های آسیا ۲۰۰۰ لبنان، علی دایی کاپیتان بی‌چون و چرای تیم ملی فوتبال ایران بود که به واسطه تعصب مثال‌زدنی، هیچ مسابقه ملی‌ای را از دست نمی‌داد و در حدود ۸۰ بازی به‌عنوان کاپیتان برای تیم ملی به میدان رفت.

بعد از خداحافظی شهریار فوتبال ایران، بازوبند تیم ملی به مهدوی‌کیا رسید و موشک فوتبال ایران، در جام ملت‌های آسیای ۲۰۰۷ مالزی و بعد از آن مقدماتی جام جهانی ۲۰۱۰ آفریقای جنوبی، کاپیتان تیم ملی بود؛ با خداحافظی مهدوی‌کیا از تیم ملی و با روی کار آمدن افشین قطبی و به وجود آمدن اختلافات میان این سرمربی و علی کریمی، بازوبند تیم ملی در بازی‌های ۲۰۱۱ قطر، به جواد نکونام رسید.

با حذف تیم ملی از این رقابت‌ها، کارلوس کی‌روش به سرمربیگری تیم ملی ایران رسید و با حضور این مربی تراز اول دنیا، بازیکنانی که بخاطر اختلاف با قطبی از تیم ملی خداحافظی کرده بودند، فکر بازگشت به سرشان زد و علی کریمی و فرهاد مجیدی اعلام کردند مشکلی برای همراهی تیم ملی ندارند.

کارلوس کی‌روش نیز از تصمیم ملی پوشان اسم و رسم‌دار سرخابی استقبال کرد و ابتدا علی کریمی و در اردوهای بعدی فرهاد مجیدی را به تیم ملی دعوت کرد. علی کریمی، رهبر مرد پرتغالی در زمینِ تیم ملی بود که در دیدار با ماداگاسکار و همچنین دو مسابقه‌ی مرحله دوم از انتخابی جام جهانی ۲۰۱۴ برابر مالدیو، بازوبند کاپیتانی را بر بازو داشت، اما بعد از آن و در مرحله نخست گروهی این رقابت‌ها، داستان تغییر کرد.

تیم ملی ایران در دو مسابقه مقابل مالدیو به برتری‌های ۴ بر صفر در ورزشگاه آزادی و یک بر صفر در زمین حریف رسید تا به دور سوم مقدماتی و مرحله گروهی صعود کند که در این دو بازی و دیدارهای قبل از آن، کریمی کاپیتان تیم ملی بود.

نکونام که بخاطر عدم قرار گرفتن مسابقاتِ دور دوم انتخابی جام جهانی در تقویم فیفا، اجازه باشگاه اوساسونا اسپانیا برای حضور در اردوها و بازی‌های تیم ملی مقابل مالدیو در روزهای یکم و ششم مردادماه ۹۰ را نداشت، نخستین بازی رسمی خود در زمان سرمربیگری کی‌روش را در مرحله گروهی انتخابی جام جهانی ۲۰۱۴ برابر اندونزی انجام داد و اتفاقا درخشش قابل توجهی داشت، اما دعوت نکونام به اردوی تیم ملی سرآغازی بود بر اعلام خبری عجیب از اردوی تیم ملی: «انتخاب جواد نکونام به‌عنوان کاپیتان اول تیم ملی!»

در آن زمان بسیاری از سرمربیان داخلی لیگ و پیشکسوتان فوتبال به این تصمیم معترض شدند و مدعی بودند کی‌روش با این کار به کسوت و سابقه ملی‌پوش با سابقه‌ای چون علی کریمی توهین کرده است؛ هرچند در آن زمان خود علی کریمی در خصوص این اتفاق سکوت کرد، اما با مصاحبه‌هایی که نکونام و کریمی در آینده داشتند، مشخص شد که اختلاف وجود داشته و قابل کتمان نیست.

در مصاحبه بعد از بازی با اندونزی که اولین کاپیتانی نکونام در حضور کریمی محسوب می‌شد، علی کریمی به این مساله اشاره‌ای نداشت و ترجیح داد در مورد بازی‌های بعد تیم ملی صحبت کند، اما نکونام در مصاحبه‌ای کوتاه گفت: «کی‌روش در مورد کاپیتانی توضیح داده است. من هم مشکلی با علی کریمی نداشتم و ما مثل دو دوست و دو داداش در این مورد حرف زدیم. کریمی لطف بزرگی کرد و من افتخار می‌کنم که کاپیتانی برای بازیکنان ارزشی ندارد. حضور نفراتی مثل کریمی و مجیدی اتفاق مهمی در تیم ملی است و امیدوارم این مجموعه ما بتواند در بازی‌ها خوش بدرخشد چون اسم‌ها نیستند که در زمین بازی می‌کنند.»

اما دیری نپایید که نکونام در مصاحبه‌ای تازه و با اشاره‌ای کوتاه به علی کریمی گفت:«فردای روز بازی چند روزنامه ورزشی خریدم. هر کدام یک نیشی به ما زده بودند انگار من بازوبند کاپیتانی را به زور از بازوی علی کریمی کشیده بودم بیرون!»

این مصاحبه نکونام شاید به معنای این بود که ورزشی‌نویسان به واسطه علاقه‌ای که به کریمی دارند، از او انتقاد کرده‌اند؛ هرچند علی کریمی در این خصوص هم سکوت کرد و بعد از خداحافظی از تیم ملی در زمان کی‌روش و حتی پس از اختلافات شدید با این سرمربی، راجع به موضوع کاپیتانی لب به سخن نگشوده بود؛ موضوعی که در بین فوتبالیست‌های تیم ملی هم به علامت سؤال بزرگی تبدیل شده بود که چرا بازوبند کاپیتانی باید از بازیکنی مثل کریمی با آن همه سابقه ملی و باشگاهی در سطح اول دنیا گرفته شود به بازیکنی داده شود که لااقل از نظر سابقه ملی، در شرایط بالاتری قرار ندارد؟

با این حال علی کریمی در قسمت جدید برنامه «یازده» همراه با مجتبی جباری، پرده از این اتفاق برداشت و در خصوص گرفتن بازوبند از او و دادن آن به نکونام در زمان کی‌روش صحبت کرد. وقتی خداداد عزیزی که در نقش مجری برنامه قرار دارد، از کریمی در مورد بازوبند کاپیتانی سوال کرد، مجتبی جباری زودتر از کریمی به سوال خداداد پاسخ داد و گفت: «کارلوس کی‌روش طی مراسمی عجیب و غریب بازیکنان تیم ملی را دور هم جمع کرد و علی کریمی را نشاند و جواد نکونام را نشاند، نیم ساعت چهل دقیقه‌ای سخنرانی کرد و همه موارد را گفت، ناگهان یک دستش را روی شانه کریمی گذاشت و یک دست هم روی شانه‌ی نکونام و گفت کاپیتان تیم از این به بعد جواد نکونام است، در حالی که اصلا نمی‌توانست چنین کاری را انجام دهد و من فکر می‌کنم می‌دانست که در آینده با علی به مشکل می‌خورد و از طرفی جواد نکونام زبان اسپانیایی بلد بود و با او هم زبان به حساب می‌آمد، اما به نظر من نکونام نباید این موضوع را قبول می‌کرد هرچند کی‌روش از این کارها زیاد انجام داد.»

قتی خداداد از کریمی خواست واکنشش به این موضوع را بیان کند، علی کریمی گفت: «طبیعی است که در همه جای دنیا بازیکن قدیمی‌تر و با سابقه‌تر کاپیتان می‌شود؛ قبل از یکی از بازی‌های دوستانه بود که از طریق دوستان متوجه شدم کی‌روش در نشست مطبوعاتی گفته کاپیتان تیم من فرد دیگری(نکونام) است و من هم به‌خاطر اینکه تیم ملی دچار حاشیه‌ای نشود، سکوت کردم؛ هرچند بعدها بسیاری از اهالی فوتبال گفتند که چرا سکوت کردی و به آنها گفتم همین شماهایی که الان در مورد سکوتم می‌پرسید، اگر حرفی هم می‌زدم می‌گفتید که حاشیه ایجاد کردی و باید سکوت می‌کردی. فدراسیون فوتبال وظیفه داشت در آن زمان واکنش نشان بدهد، اما روز به روز نسبت به کی‌روش ذلیل‌تر و ضعیف‌تر می‌شدند. من در تیم باشگاهی دیدم مربی کاپیتان را عوض کند و بازیکن کم‌سابقه را کاپیتان کند، اما این که در تیم ملی چنین چیزی به وجود بیاید را به شخصه هرگز ندیده بودم. بعد از علنی شدن این اتفاق، جواد نکونام در اردوی پیش از بازی به اتاق من در هتل آمد و گفت علی جان بگذار این بازی را من کاپیتان باشم و از بازی بعدی مجددا بازوبند را به تو برمی گردانم، اما هنوز آن بازی بعدی نرسیده!»

  • 18
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هدیه بازوند بیوگرافی هدیه بازوند؛ بازیگر کرد سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۷ مرداد ۱۳۶۶

محل تولد: بندرعباس، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۹۶ تاکنون

تحصیلات: فارغ التحصیل لیسانس رشته مهندسی معماری

ادامه
سانجیو باجاج بیوگرافی سانجیو باجاج میلیارد و کارآفرین موفق هندی

تاریخ تولد: ۲ نوامبر ۱۹۶۹

محل تولد: هندی

ملیت: هندی

حرفه: تاجر، سرمایه گذار و میلیارد 

تحصیلات: دکتری مدیریت از دانشگاه هاروارد

ادامه
محمد مهدی احمدی بیوگرافی محمدمهدی احمدی، داماد محسن رضایی

تاریخ تولد: دهه ۱۳۶۰

محل تولد: تهران

حرفه: مدیرعامل بانک شهر

مدرک تحصیلی: دکترای اقتصاد واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی تهران، کارشناسی ارشد علوم اقتصادی دانشگاه تهران، کارشناسی اقتصاد بازرگانی دانشگاه شهید بهشتی

نسبت خانوادگی: داماد محسن رضایی، برادر عروس قالیباف، برادر داماد رحمانی فضلی

ادامه
علی عسکری بیوگرافی علی عسکری سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۳۳۷

محل تولد: دهق، اصفهان

حرفه: سیاستمدار، نظامی، مدیر ارشد اجرایی، مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

آغاز فعالیت: ۱۳۶۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی مهندسی برق - الکترونیک، کارشناسی ارشد مدیریت، دکتری مهندسی صنایع - سیستم و بهره‌وری

ادامه
ندا قاسمی بیوگرافی ندا قاسمی؛ بازیگر تازه کار و خوش چهره تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی ندا قاسمی

نام کامل: ندا قاسمی

تاریخ تولد: ۳۰ خرداد ۱۳۶۰

محل تولد: کرمانشاه

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر، مجری و صداپیشه

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

تحصیلات: دکترای شیمی آلی

ادامه
غلامعلی حداد عادل بیوگرافی غلامعلی حداد عادل؛ سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۲۴

محل تولد: تهران

حرفه: سیاستمدار ایرانی، عضور مجمع تشخیص مصلحت نظام، دانشیار بازنشسته دانشگاه، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی و بنیاد سعدی

آغاز فعالیت: ۱۳۵۷ تاکنون

حزب سیاسی: اصولگرا

تحصیلات: لیسانس و فوق لیسانس فیزیک از دانشگاه تهران و شیراز (پهلوی قدیم)، دکتری فلسفه از دانشگاه تهران

ادامه
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
فرزان عاشورزاده بیوگرافی فرزان عاشورزاده تکواندوکار ایرانی

تاریخ تولد: ۵ آذر ۱۳۷۵

محل تولد: تنبکابن، مازندران

محل زندگی: آمریکا

حرفه: تکواندوکار

لقب جهانی: سونامی تکواندو جهان

ادامه
زندگینامه امامزاده داوود زندگینامه امامزاده داوود در تهران

عنوان شده است که ایشان همراه با برخی از بستگان خود در همراه با امام رضا به ایران می آیند اما در منطقه شمال غربی تهران به شهادت رسیدند. مرقد ایشان در زمان صفویه ساخته شد و سپس در زمان فتحعلی شاه گسترش پیدا کرد. 

دلیل مرگ این امامزاده را به صورت دقیق نمی دانند اما براساس روایات بومیان آن منطقه مشخص می شود که وی همزمان با بستگان خود به همراه امام رضا به ایران می آیند که همزمان با امام ایشان نیز به شهادت رسیدند و سال شهادت را نیز به سال ۴۸۰ هجری قمری نسبت داده اند، البته باز هم باید اشاره کرد که این تاریخ دقیق نیست و تنها براساس شواهد محاسبه شده است. 

براساس آنچه مردم محلی می گویند، امامزاده داوود در آبادی کیگا که در نزدیکی روستای کن قرار دارد، شهید شده، همجنین برخی می گویند وی با همدستی فردی به اسم نجیم گبر و یکی از درویش های روستا به شهادت رسیده است. ز منظر دیگر قاتل این حضرت شخصی به نام محمود فرح‌زادی می باشد.

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • دوشنبه ۲۱ خرداد
    دوستانه
    جمهوری چک - مقدونیه
    ۱۹:۳۰
  • لیگ آزادگان
    مس سونگون - مس کرمان
    ۱۹:۴۵
  • لیگ آزادگان
    آریو اسلامشهر - استقلال آبی پوش ملاثانی
    ۱۹:۴۵
  • لیگ آزادگان
    چادرملو اردکان - دریا بابل
    ۲۰:۰۰
  • لیگ آزادگان
    داماش گیلان - سایپا
    ۲۰:۰۰
  • دوستانه
    هلند - ایسلند
    ۲۲:۱۵
  • دوستانه
    لهستان - ترکیه
    ۲۲:۱۵
  • سه شنبه ۲۲ خرداد
    مقدماتی جام جهانی (آسیا)
    ژاپن - سوریه
    ۱۳:۴۴
  • مقدماتی جام جهانی (آسیا)
    کره جنوبی - چین
    ۱۴:۳۰
  • مقدماتی جام جهانی (آسیا)
    استرالیا - فلسطین
    ۱۵:۴۰
  • مقدماتی جام جهانی (آسیا)
    قطر - هند
    ۱۹:۱۵
  • مقدماتی جام جهانی (آسیا)
    کویت - افغانستان
    ۱۹:۱۵
  • مقدماتی جام جهانی (آسیا)
    ایران - ازبکستان
    ۲۰:۳۰
  • مقدماتی جام جهانی (آسیا)
    امارات - بحرین
    ۲۰:۳۰
  • مقدماتی جام جهانی (آسیا)
    عربستان - اردن
    ۲۱:۳۰
  • دوستانه
    پرتغال - جمهوری ایرلند
    ۲۲:۱۵
ویژه سرپوش