دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۶:۵۷ - ۰۳ تير ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۴۰۰۵۶۰
فوتبال ملی

آمار باورنکردنی بازیکنان ایرانی در اروپا

۶۶ لژیونر ایرانی؛ از شرق دور تا غرب نزدیک(لیست کامل)

اخبار فوتبال,خبرهای فوتبال,فوتبال ملی,بازیکنان ایرانی در اروپا
فصل آینده فوتبال اروپا برای فوتبالدوستان ایرانی می تواند جذاب تر از همیشه دنبال شود به خصوص که تعداد لژیونرها درحال افزایش است.

به گزارش "ورزش سه"، با افزایش تعداد مسافران اروپا یک بار دیگر مسیر ترانزیتی فوتبال برای استعدادهای ناب سرزمین پهناور ایران باز شده است گرچه این مسیر به لیگ های معتبر و درجه اول قاره سبز منتهی نمی شود اما همین که در لیگ های درجه دو و سه نماینده های بسیار زیادی داریم خود نشانه خوبی برای بازگشت به روزهای طلایی یکی دو دهه قبل است که تمام کشورهای آسیایی حسرت ستاره های لژیونر ایران را داشتند.

 

به همان اندازه که مسافران اروپا افزایش یافت خوشبختانه تعداد مسافران به حاشیه خلیج فارس با ریزش بسیار خوبی توام بود تا به این ترتیب استعدادهای ناب فوتبالی یا در ایران بمانند و قراردادهای میلیاردی ببندند یا راهی اروپا شوند و قید حاشیه خلیج فارس را بزنند. در این گیر و دار پایان کار برخی ستاره های پا به سن گذاشته در حاشیه خلیج فارس هم می تواند جالب توجه باشد تا شاهد حضور احتمالی آنها در لیگ برتر باشیم درست مثل پژمان منتظری که به استقلال برگشت.همین بهانه خوبی بود تا در آستانه داغ شدن نقل و انتقالات تابستانی در بازارهای خارجی نگاهی گذرا به سهمیه فوتبال ایران از این بازار بیاندازیم جایی که لژیونرهای سابق و فعلی را بررسی کرده و شرایط آنها را مرور کنیم.

 

بمان و بدرخش

در حال حاضر می توان با قطعیت از ادامه حضور و فعالیت علیرضا جهانبخش در آلکمار، رضا قوچان نژاد در هیرنفین، کریم انصاری فرد در المپیاکوس،مسعود شجاعی در پانیونیوس، سعید عزت الهی در روستوف، میلاد محمدی در احمد گروژنی ، علی کریمی در دیناموزاگرب ، امیر عابدزاده در ماریتیمو و مرتضی پورعلی گنجی در السد صحبت کرد. بازیکنانی که با توجه به عملکرد و قراردادی که با این باشگاه ها دارند ماندن شان در این تیم ها قطعی است مگر این که در فاصله باقی مانده تا آغاز فصل جدید با پیشنهادی وسوسه کننده راهی تیم دیگری شوند.

 

آینده مبهم

اما هستند بازیکنانی که هنوز ماندن آنها در تیم های قبلی یا حضورشان در تیمی دیگر در هاله ای از ابهام قرار دارد. از شاخص ترین این بازیکنان می توان به سردار آزمون در روستوف و اشکان دژاگه اشاره کرد. سردار که با روستوف قرارداد مبهمی دارد حالا با جدایی قربان بردی اف و بازگشت این رمبی به روبین کازان بنا به ادعای رسانه های روسی هیچ بعید نیست دوباره به تیم اول خود در روسیه برگردد گرچه باشگاه روستوف رسما اعلام کرده به بالاترین پیشنهاد مالی برای این برلیان ایرانی پاسخ مثبت خواهد داد. اشکان دژاگه بعد از حضور ناموفق در ولفسبورگ و عدم تمایل باشگاه به تمدید قرارداد شش ماهه کاپیتان تیم ملی در حال حاضر بدون تیم مانده گرچه همه اخبار از بازگشت قریب الوقوع دژاگه به فولام انگلیس حکایت دارد.

 

لژیونرهای جدید در لیگ های غریب

فوتبال ایران اما لژیونرهای جدیدی هم در فصل آتی خواهد داشت بازیکنانی که قراردادهای جالبی با برخی باشگاه ها بستند تا در این لیگ ها نیز نماینده داشته باشیم. از جمله این بازیکنان می توان به کاوه رضایی ستاره فصل قبل استقلال اشاره کرد که به شارلوآ در لیگ بلژیک پیوست تا بعد از سال ها بار دیگر ایران در این کشور نماینده داشته باشد. مهرداد پولادی هم بعد از سال ها حضور در قطر راهی جنوب شرق آسیا شد و در لیگ تایلند پیراهن بانکوک یونایتد را برتن کرد. رضا شکاری ستاره تیم ملی جوانان بعد از جدایی پر سرو صدا از ذوب آهن راهی روسیه شد تا پیراهن روستوف را برتن کند ضمن این که احسان حاج صفی هم به جمع لژیونرهای حاضر در یونان پیوست و پیراهن پانیونیوس را برتن خواهد کرد. سروش رفیعی هم به عنوان تنها ایرانی که در این فصل راهی لیگ ستارگان خواهد شد به احتمال فراوان پیراهن الخور را بر تن خواهد کرد.

 

در انتظار انتقال بزرگ

اما در گیر و دار هنوز شایعات و گمانه زنی های زیادی در خصوص افزایش تعداد لژیونرهای ایرانی به گوش می رسد از جمله خبرهایی که پیرامون انتقال احتمالی مهدی طارمی ، علیرضا بیرانوند، رامین رضائیان، خالد شفیعی و ... به گوش می رسد که از این جمع حضور خالد شفیعی در کی لیگ کره جنوبی همچنین پیوستن مهدی طارمی به یکی از باشگاه های بزرگ فوتبال اروپا و علیرضا بیرانوند در فوتبال ترکیه و باشگاه فنرباغچه می تواند جذابیت های بیشتری در قصه این فصل لژیونرها رقم بزند به خصوص مهدی طارمی که نشان داده پتانسیل و توانایی تبدیل شدن به ستاره ای بزرگ در فوتبال اروپا را دارد تا سردمدار ورود نسل جدید و مستعد ایران به باشگاه های تاپ اروپا لقب بگیرد.

 

برگشتی ها

دیپورتی های فوتبال ایران در این فصل همگی به لیگ ستارگان قطر اختصاص دارند. بحران های مالی که گریبان باشگاه های قطری را گرفت همچنین عملکرد ناامید کننده برخی لژیونرها باعث شد روندی که از چند فصل پیش آغاز شده بود این بار با سرعت بیشتری پیگیری و تعداد لژیونرهای ایرانی را به کمترین حد ممکن برساند. الاهلی پژمان منتظری و مجتبی جباری را کنار گذاشت تا منتظری سر از استقلال در بیاورد و جباری همچنان در شش و بش خداحافظی یا ادامه فوتبال قرار بگیرد ضمن این الشحانیه هم رحیم مهدی زهیوی را نخواست تا این بازیکن به لیگ برتر بازگشته و پیراهن فولاد را برتن کند. سوشا مکانی هم بعد از تجربه ای ناکام در لیگ نروژ به ایران برگشته بلکه در لیگ برتر با پیراهن تیمی به میدان برود.

 

فهرست کامل لژیونرهای ایران

علیرضا جهانبخش  (آلکمار هلند)

 

رضا قوچان نژاد  (هیرنفین هلند)

 

کریم انصاری فرد (المپیاکوس یونان)

 

مسعود شجاعی (پانیونیوس یونان)

اشکان دژاگه (؟؟؟)

 

سردار آزمون (روستوف -؟؟؟)

 

سعید عزت الهی (روستوف روسیه)

 

علی کریمی (دیناموزاگرب کرواسی)

 

مرتضی پورعلی گنجی (السد قطر)

 

میلاد محمدی (احمد گروژنی روسیه)

 

کاوه رضایی (شارلوآ بلژیک)

 

احسان حاج صفی (پانیونیوس یونان)

 

مهرداد پولادی (بانکوک یونایتد تایلند)

 

امیر عابدزاده ( ماریتیمو پرتغال)

 

افشین غنچه عراقی ( پرسی تارای اندونزی)

 

مبین میردورقی (پاتسرایکوس یونان)

 

میلاد زنید پور (الصدیق عمان)

 

علی جوکار (الشحانیه قطر)

 

رضا کریمی (اسکندربیو آلبانی)

 

محمداسماعیل نظر(النصر عمان)

 

سروش رفیعی(الخور قطر)

 

خالد شفیعی(؟؟؟)

 

علیرضا حقیقی ( اسکیلیستونا سوئد)

 

دانیال داوری (دوئسبورگ آلمان)

 

میثاق بهادران (گلوبال فیلیپین)

 

استیون بیت آشور (تورنتو کانادا)

 

امید نظری (سرسنگروس فیلیپین)

 

مهدی چاه جویی (استقلال تاجیکستان)

 

محمدعلی پیمان لو (زسکا پامیر تاجیکستان)

 

افشین اسماعیل زاده(لیگ آذربایجان)

 

افشین عبدنژاد(لیگ آذربایجان)

 

شروین رجبعلی (هانزاروستوک آلمان)

 

رایان تفضلی (پیتر بورو اننگلیس)

 

امیر شاپورزاده (ورتسبرکر کیکرز)

 

شاهین باریجانی (اینتر باکو آذربایجان)

 

کامیاب شهاب الدین، امیر لک و علی عابدی(پوسانیا بورن او اندونزی)

 

حسین کامل و اشکان فیضی (آزال باکو آذربایجان)

 

بهرنگ صفری ( بازل سوئیس)

 

علی نوری (کاپازگنجه آذربایجان)

 

دنیل نوروزی (ناوسته بی کی دانمارک)

 

رضا کریمی(کورچه آلبانی)

 

دانیل ارزانی(ملبورن سیتی استرالیا)

 

الکس سمیع زاده(بولتون انگلیس)

 

آرین تاج بخش(کراولی تاون انگلیس)

 

رضا حیدری(کنی کینگز فنلاند)

 

رضا امانی(ماری هامن فنلاند)

 

نیما داغستانی(پاتسرایکوس یونان)

 

جمیع  رفعتی(مسینا ایتالیا)

 

آریا جسور هاسه گاوا(اومیا ژاپن)

 

عقیل اعتمادی(گرافسخاپ هلند)

 

مسعود فریدون(الشباب کویت)

 

حامد ادبی مطلق(اونگنی مولداوی)

 

پژمان خوبیاری(الخور قطر)

 

علی منوچهری(کادال دپورتیوو)

 

دالاهو ایراندوست(هاکن سوئد)

 

سامان قدوس(اوسترودوس سوئد)

 

ویلیام آتشکده(اورگریت سوئد)

 

عادل زیارت زاده(کالمار سوئد)

 

شاهو معروفی(اف سی ویل سوییس)

 

پوریا احمدی(ویهل ولز)

 

نوید نسیمی و شایان تقوی(آرسنال کیف)

 

آروین شجاعی(یوته بوری سوئد)

 

 

نکته؛ با وجود این لیست بلند بالا از بازیکنان لژیونر متاسفانه ایران هیچ نماینده ای در بین پنج لیگ برتر فوتبال اروپا ندارد و در حال حاضر همه نگاه ها به بازیکنانی همچون آزمون، جهانبخش ، طارمی و ... دوخته شده تا به عنوان نسل طلایی جدید ایران راهی یکی از باشگاه های بزرگ در لیگ های معتبر شوند. شاید حضور تیم ملی در جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه بتواند طلسم این اتفاق را بشکند و ما دوباره شاهد نماینده های در لیگ های درجه اول قاره سبز باشیم درست مثل اتفاقی که بعد از جام جهانی ۱۹۹۸ فرانسه برای فوتبالیست های سرشناس ایران افتاد.

 

 

 

 

 

  • 11
  • 2
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • دوشنبه ۱ مرداد
    دوستانه
    الهلال - العربی
    ۱۹:۳۰
  • دوستانه
    اینتر - پرگولتزه
    ۲۰:۰۰
  • دوستانه
    کوشیچه - آاس رم
    ۲۱:۰۰
  • جام ملت های زیر ۱۹ سال اروپا ۲۰۲۴
    اسپانیا - فرانسه
    ۲۱:۳۰
  • جام ملت های زیر ۱۹ سال اروپا ۲۰۲۴
    ترکیه - دانمارک
    ۲۱:۳۰
  • بسکتبال دوستانه
    آمریکا - آلمان
    ۲۲:۳۰
  • سه شنبه ۲ مرداد
    لیگ قهرمانان اروپا
    لوگانو - فنرباغچه
    ۲۲:۰۰
  • دوستانه
    اسپورتینگ - سویا
    ۲۳:۰۰
ویژه سرپوش