چهارشنبه ۱۰ مرداد ۱۴۰۳
۱۳:۵۵ - ۰۷ تير ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۴۰۱۴۷۷
فوتبال ملی

شجاعی:

يک بار با خانواده تان به ورزشگاه بياييد، ديگر مخالفت نمی‌كنيد!

اخبار فوتبال,خبرهای فوتبال,فوتبال ملی,مسعود شجاعي
مسعود شجاعي با بقيه فوتباليست‌ها فرق دارد. فقط لازم است يك ساعت با او بنشينيد و حرف بزنيد، آن وقت است كه متوجه مي‌شويد دغدغه‌هاي مسعود چيزهاي روزمره‌اي نيست كه فكر مي‌كنيد.

به گزارش خبرورزشی، همين چند روز پيش بود كه مسعود از فرصت تعطيلاتش استفاده كرد و براي حمايت از كودكان كار رفت، مسعود حتي با آنها فوتبال بازي كرد. سال گذشته هم حتماً به خاطر داريد چه مصاحبه‌اي كرد و درباره مشكلات اقتصادي و اجتماعي مردم چه حرف‌هايي به زبان آورد.

 

مسعود مي‌گويد چون خودش در شرايط سختي بزرگ شده، به طور كامل اين مشكلات را درك كرده و مي‌كند.گفت‌وگوي ما با او از همين دغدغه‌ها شروع شد و بعد به سمت فوتبال رفت. مسعود همچنين درباره مخالفت بعضي‌ها با حضور بانوان در ورزشگاه‌ها حرف‌هاي جالبي به زبان آورد و يك جورهايي آنها را به ورزشگاه‌ها دعوت كرد.

 

اخيراً براي دفاع از كودكان كار رفتي و حتي با آنها فوتبال بازي كردي. اتفاق جالبي بود كه بازخورد زيادي هم در سطح جامعه داشت. در اين باره حرف بزن.

اين اتفاق تازه‌اي نيست چرا كه من ۵، ۶ سال است كه به دوستانم سر مي‌زنم و هر دفعه هم كه پيش آنها مي‌روم يك دنيا به من انرژي مثبت مي‌دهند؛ يعني من از آنها انرژي مي‌گيرم و الان يك جورهايي بيشتر به خاطر همين كه من حس خوبي از آنها مي‌گيرم و حالم بهتر مي‌شود، پيش‌شان مي‌روم؛ در اصل آنها هستند كه به من كمك مي‌كنند.

 

 به نظر مي‌رسد تو حالا چيزي فراتر از يك چهره مشهور هستي در ايران. دليلش هم اين است كه نمي‌تواني چشمانت را روي مشكلات اجتماعي ببندي. نمي‌دانيم، شايد حتي بتواني بعد از فوتبالت يك انجمن راه‌اندازي كني و فعاليت‌هاي اجتماعي‌ات را در قالب آن انجمن ادامه دهي.

مطمئناً همين‌ طور است كه شما مي‌فرماييد. البته كه شخصيت‌ها متفاوت است و شايد دوستان ديگري در زمينه‌هاي ديگري، به آسيب‌هاي اجتماعي توجه دارند ولي همان ‌طور كه در جريان هستيد مشكلات اجتماعي يكي از دغدغه‌هاي زندگي من است چرا كه دارم با همين دغدغه‌ها زندگي مي‌كنم. همه اين مشكلات براي من قابل لمس هستند.

 

چه مي‌شود كه يك فوتباليست اين قدر مي‌تواند اجتماعي باشد و به مسائل جامعه توجه داشته باشد؟ ببين تو خارج از ايران بازي مي‌كني و مي‌تواني راحت همانجا به زندگي‌ات ادامه دهي ولي مي‌بينم كه دغدغه تو شده مشكلات مردم در صنف‌هاي مختلف. انگار نمي‌تواني چشم‌هايت را روي يكسري مشكلات ببندي.

اول از همه من يك ايراني هستم هر چند سال هم كه در كشورم زندگي نكنم و خارج از ايران باشم ولي باز دقيق و كامل اخبار و اتفاقات و حال و اوضاع مملكتم را پيگيري مي‌كنم. من هر روز مطالعه مي‌كنم و مي‌دانم چه خبر است. دوم اينكه من از شهر و گذشته‌اي مي‌آيم كه تقريباً با خيلي از اين مشكلات درگير بودم و با آنها دست و پنجه نرم كردم. به همين دليل نمي‌توانم نسبت به مشكلات بي‌تفاوت باشم.

 

بازگشت تو از قطر به فوتبال اروپا شايد بتواند الگوي خوبي براي فوتباليست‌هاي جوان باشد.واقعيت اين است كه جوان‌هاي ما ترجيح مي‌دهند در ايران پول خوب بگيرند و راحت زندگي كنند ولي تو اين‌ طور تصميم نگرفتي. مي‌توانستي بعد از بازي در الغرافه به ايران برگردي و ميلياردي پول بگيري اما اين كار را نكردي.

خب ديدگاه و شرايط زندگي هيچ كس شبيه ديگري نيست و اين دليل نميشه كه كار بقيه اشتباه باشد ولي خب من از روزي كه فوتبالم را شروع كردم، مثل خيلي از فوتباليست‌هاي ديگر عاشق فوتبال بودم و با گذشت همه اين سال‌ها، همچنان به جرأت مي‌توانم بگويم، همان اندازه عاشق فوتبال مانده‌ام. در درجه اول فوتبال را به خاطر خود فوتبال‌ دوست دارم و دوست دارم از تمرين و بازي كردن لذت ببرم. به همين دليل بود كه تصميم گرفتم به فوتبال اروپا برگردم و دوباره كارم را در اين قاره ادامه دهم.

 

نقش تو در بازي‌هاي گذشته تيم ملي غير قابل انكار بوده است. چه مي‌شود كه بعد از آن مصدوميت سخت و بعد از آن سال‌هاي پرفشار، درست در روزهايي كه كسي تصور نمي‌كند، تبديل به يك مهره كليدي در تيم ملي مي‌شوي؟

شما به من محبت داريد. شايد دارم سعي و تلاش مي‌كنم كه آن يك سال و نيمي كه خيلي به من سخت گذشت و از فوتبال دور بودم را جبران كنم. حالا بيشتر قدر موقعيت‌هايي كه در اختيارم قرار گرفته را مي‌دانم.

 

تو كاپيتان اول تيم ملي ايران شده‌اي و جاي دوست و همبازي قديمي‌ات يعني جواد نكونام را گرفته‌اي. كاپيتاني چه حسي دارد و چقدر كارت در زمين سخت‌تر شده است؟ تو قرار است كاپيتان تيم ملي ايران در جام جهاني‌ هم باشي.

خب مطمئناً من از تجربه سال‌هايي كه جواد كاپيتان تيم ملي بود و در كنارش بازي مي‌كردم، استفاده مي‌كنم و البته كه لذت مي‌برم و افتخار مي‌كنم كاپيتان قدرتمند‌ترين تيم آسيا هستم. افتخار مي‌كنم كاپيتان تيم ملي كشوري هستم كه اين قدر مردمانش تيم‌شان را دوست دارند. اين را هم بايد بگويم مسئوليت سنگيني در تيم ملي دارم كه اگر فقط در موقعيتش باشيد، مي‌توانيد آن را درك كنيد.

 

بعضي‌ها حالا كه تيم ملي به جام جهاني‌ رفته، مي‌گويند صعود كه آسان بود و بايد از گروهمان بالا برويم تا نشان دهيم تيم خوبي هستيم. اين يعني توقعات بالا رفته است. البته كي‌روش هم گفته اگر برنامه‌ها اجرا شود، مي‌توانيم از گروهمان بالا برويم.

خب توقعات هميشه از تيم ملي بالا بوده و اين يك امر طبيعي است اما شما هرقدر كه محصول بكاريد و به آن رسيدگي كنيد، به همان اندازه هم مي‌توانيد برداشت كنيد. مشكل اينجاست كه ما امكانات و تداركاتمان براي بازي‌هاي جام جهاني‌ بايد با اندازه و معيارهاي جهاني تطابق داشته باشد. آن موقع است كه مي‌توانيم به شكل منطقي توقع بالا داشته باشيم.

 

تو هميشه حرفت را رك مي‌زني‌؛ درباره امكانات، لباس، زمين و... حتي از وزير قبلي ورزش هم به شدت انتقاد كردي. الان شرايط چطور پيش مي‌رود؟ فكر مي‌كني باز هم فقط قول است يا اين بار مسئولان واقعاً در اين زمينه حمايت مي‌كنند؟

من فكر مي‌كنم با گذر زمان همه چيز رو به بهبودي برود! معتقدم مسئولان طي يك سالي كه تا جام جهاني‌ داريم، مي‌توانند نشان دهند كه ورزش كشور برايشان حائز اهميت است‌؛ چون براي داشتن يك جامعه پويا و با نشاط، بايد ميلياردها هزينه صرف كنيد تا به اين مهم دست پيدا كنيد ولي با رفتن تيم ملي به جام جهاني‌ و برنده شدن‌مان در يك مسابقه، اين شادي و پويايي به راحتي به جامعه ما تزريق مي‌شود؛ پس روي موفقيت تيم ملي در جام جهاني‌ روسيه، هيچ قيمتي نمي‌توانيم بگذاريم. موفقيت تيم ملي چيزي فراتر از يك موفقيت ورزشي براي كشورمان محسوب مي‌شود به همين دليل بايد از تيم ملي حمايت شود و به سادگي نبايد از چنين فرصتي گذشت.

 

در ديدار اخير با رئيس‌جمهور، درباره مشكلات حضور بانوان حرف زدي. آنجا مي‌توانستي مثل خيلي‌ها دنبال حل مشكلات خودت باشي ولي اين حرف را زدي. همين مسئله نشان مي‌دهد دغدغه‌هايت شايد با خيلي‌ها فرق كند.

خب من چندتا از مشكلات را با ايشان در ميان گذاشتم و مطرح كردم كه يكي از آنها حضور بانوان محترم در ورزشگاه‌ها بود. من فكر مي‌كنم اين يك اتفاق خيلي مثبت و قابل حل است كه شايد به شكل تابو درآمده است و مخالفاني هم دارد. من فكر نمي‌كنم حتي دوستان مخالف براي ورود بانوان به ورزشگاه‌ها، اگر يك بار هم كه شده با خانواده‌هايشان در ورزشگاه بنشينند و در يك محيط سالم و پرنشاط يك بازي فوتبال را تماشا كنند، به مخالفت‌شان ادامه بدهند. البته من پرسيدم و مي‌دانم از نظر شرعي هم چون ورزشگاه‌هاي فوتبال مسقف نيستند و سقف ندارند، هيچ ايرادي براي حضور بانوان وجود ندارد.

 

درباره وضعيت فصل آينده خودت صحبت كن. گويا با پانيونيوس توافق كرده‌اي و در اين تيم مي‌ماني.

بله، مسئولان باشگاه ۲ جلسه با مدير برنامه‌هاي من آقاي محمودرضا فاضلي برگزار كردند و تقريباً توافق اوليه انجام شد و به احتمال زياد فصل بعد هم در خدمت باشگاه پانيونيوس هستم.

 

درباره حضور احسان حاج‌صفي در پانيونيوس، گويا كار انتقال او هم به اين باشگاه تمام شده و در فصل جديد همبازي خواهيد شد. قطعاً خود تو نقش زيادي در اين انتقال داشتي...

احسان را باشگاه پانيونيوس از ۶، ۷ ماه قبل زير نظر داشت و وقتي هم كه از من درباره او پرسيدند، من واقعيت را درباره توانايي‌هاي فني و اخلاق احسان به آنها گفتم. در نهايت باشگاه تصميم گرفت كه با احسان و مدير برنامه‌هايش وارد مذاكره شود.

 

حرف خاصي مانده؟

در آخر هم از شما تشكر مي‌كنم و اميدوارم كه با حمايت همه‌جانبه از تيم ملي با حضوري قوي در جام جهاني‌ باعث افتخار و سربلندي همه ايراني‌ها باشيم.

 

 

  • 12
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
فردریش نیچه نگاهی ژرف به زندگینامه و اندیشه‌های فردریش نیچه

تاریخ تولد: ۱۵ اکتبر ۱۸۴۴

محل تولد: روکن، آلمان

حرفه: فیلسوف و منتقد فرهنگی

درگذشت: ۱۹۰۰ میلادی

مکتب: فردگرایی، اگزیستانسیالیسم، پسانوگرایی، پساساختارگرایی، فلسفه قاره‌ای

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • سه شنبه ۹ مرداد
    مسابقات المپیک
    مسابقات المپیک ۲۰۲۴ پاریس - روز چهارم
    ۱۰:۳۰
  • والیبال المپیک
    ایتالیا - مصر
    ۱۰:۳۰
  • بسکتبال المپیک
    اسپانیا - یونان
    ۱۲:۳۰
  • والیبال المپیک
    آمریکا - آلمان
    ۱۴:۳۰
  • بسکتبال المپیک
    کانادا - استرالیا
    ۱۵:۰۰
  • فوتبال المپیک
    امید مراکش - امید عراق
    ۱۸:۳۰
  • فوتبال المپیک
    امید اوکراین - امید آرژانتین
    ۱۸:۳۰
  • والیبال المپیک
    اسلوونی - صربستان
    ۱۸:۳۰
  • بسکتبال المپیک
    ژاپن - فرانسه
    ۱۸:۴۵
  • لیگ قهرمانان اروپا
    فنرباغچه - لوگانو
    ۲۰:۳۰
  • فوتبال المپیک
    امید آمریکا - امید گینه
    ۲۰:۳۰
  • بسکتبال المپیک
    برزیل - آلمان
    ۲۲:۳۰
  • والیبال المپیک
    فرانسه - کانادا
    ۲۲:۳۰
  • فوتبال المپیک
    امید پاراگوئه - امید مالی
    ۲۲:۳۰
ویژه سرپوش