دوشنبه ۱۸ تیر ۱۴۰۳
۱۱:۰۴ - ۰۳ مرداد ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۵۰۰۶۴۷
فوتبال ملی

گفتگو با صادق درودگر درباره يک حذف بی سروصدا؛

برای تيم ملی اميد سرمربی بين المللی می خواهيم

اخبار فوتبال,خبرهای فوتبال,فوتبال ملی,صادق درودگر

تيم ملی فوتبال اميد ايران كه در مسابقه‌هاي زير ٢٣ سال آسيا شركت كرده بود، پس از پيروزي برابر قرقيزستان برابر عمان متحمل شكست ٢ بر صفر شد و در نهايت در گروه سه تيمي، نتوانست به دور بعد صعود كند. اين شكست باعث نااميدي اميدهاي ايران شد و انتقادات زيادي را به كادر فني تيم ملي ايران وارد كرد.

 

اميرحسين پيرواني كه با همين تيم در مسابقه‌هاي جام جهاني نتايج درخور فوتبال ايران را به دست نياورد، اميدوار بود شكست‌هاي گذشته را جبران كند اما اين اتفاق رخ نداد تا تيم ايران با حذف از اين دوره رقابت‌ها، نتواند در مسابقه‌هاي قهرماني آسيا شركت كند.

 

اميرحسين پيرواني كه با تاييد كارلوس كي‌روش پس از سرمربيگري تيم ملي جوانان به سرمربيگري تيم ملي فوتبال اميد رسيد، با همان تيم جوانان كه زير ٢١ سال بودند راهي مسابقه‌هاي مقدماتي زير ٢٣ ساله‌هاي آسيا شد تا علاوه بر كسب تجربه، نتايج خوبي براي فوتبال ايران به دست بياورد.

 

در اين دوره از رقابت‌ها ملي‌پوشان ايران ابتدا برابر قرقيزستان به برتري رسيدند و اميدوار بودند با شكست عمان بتوانند به آساني به دور بعد صعود كنند اما شكست برابر عمان روياي صعود را براي شاگردان پيرواني از بين برد.در اين ميان همكاري نكردن برخي باشگاه‌هاي ليگ برتري و ندادن بازيكن به تيم ملي، مزيد بر علت شد تا اين تيم نتواند انتظارات را برآورده كند.

 

براي بررسي بيشتر اين موضوع با صادق درودگر كه به تازگي به عنوان عضو هيات رييسه سازمان ليگ انتخاب شده است، هم‌كلام شديم تا از زبان يكي از كارشناسان فوتبال ايران، وضعيت تيم ملي اميد را بيشتر بررسي كنيم.

 

تيم‌ملي اميد حذف شد و انگار در فوتبال ايران هيچ اتفاقي نيفتاده است. شرايط تيم ملي اميد را در مسابقه‌هاي مقدماتي زير ٢٣ سال آسيا چطور ارزيابي مي‌كنيد؟

اين مسابقه‌ها در رده زير ٢٣ سال برگزار شد اما فراموش نكنيد تيم ايران زير ٢١ سال بود و بازيكنان ما چند سالي كوچك‌تر از رقباي خود بودند. اين يعني آنها مي‌توانند براي آينده از اين مسابقه‌ها تجارب خوبي را به دست بياورند. در هر صورت تيم ما به خاطر مشكلاتي كه وجود داشت، نتوانست نتايج خوبي كسب كند اما من معتقدم بايد به آينده اميدوار باشيم و سعي كنيم از اين شكست‌ها درس بگيريم و ايرادات‌مان را برطرف كنيم.

 

هم اينكه تيم جوانان را مستقيما را به تيم ملي اميد منتقل كرديم و هم آن تيم در اين مسابقه‌ها شركت كرد، كار بسيار شايسته و قابل قدرداني است اما نبايد فراموش كرد كه اين تيم نيازمند حمايت‌هاي بهتر و تهيه امكانات بيشتري است. تيم ايران سرمايه‌گذاري خوبي را روي جوانان انجام داد كه در آينده مطمئنا پاسخ اين سرمايه‌گذاري را خواهد گرفت.

 

يعني ارزيابي شما از شكست ايران در اين رقابت‌ها مثبت است؟

من نمي‌گويم ارزيابي‌ام از اين شكست‌ها مثبت است بلكه بر اين باورم بايد سعي كنيم يك برنامه‌‌ريزي درست و بلندمدت داشته باشيم تا بازيكنان مستعد و جوان در باشگاه‌هاي‌شان تربيت شوند و نياز نداشته باشيم آنها را براي برخي مسابقه‌ها به اردوهاي بلندمدت ببريم. اگر اين اتفاق رخ بدهد، هر زمان كه تيم ملي نياز به بازيكن داشته باشد مي‌تواند بازيكنان را به صورت آماده از باشگاه‌ها تحويل بگيرد.

 

البته در اين بين برخي باشگاه‌ها هم حمايت‌هاي مطلوبي نداشتند و بازيكنان‌شان را در اختيار تيم ملي قرار ندادند.

بله، من هم اين موضوع را قبول دارم. برخي باشگاه‌ها مثل استقلال همكاري خوبي با تيم ملي نداشتند. اما اين دليل نمي‌شود كه بخواهيم براي اين شكست توجيهي بياوريم كه چون باشگاهي بازيكن نداده، پس ما بايد شكست بخوريم. شكست ما دلايل متعددي دارد كه بيشتر بايد آنها را بررسي كنيم.

 

برخي معتقدند بايد از يك مربي خارجي در راس كادر فني تيم ملي استفاده مي‌كرديم. شما هم اين مساله را تاييد مي‌كنيد؟

آقاي پيرواني و همين‌طور آقاي برمك زحمات زيادي براي تيم ملي اميد كشيدند و بايد از آنها قدرداني كنيم اما من هم قبول دارم يك مربي بزرگ و بين‌المللي مي‌توانست مشكلات ما را برطرف كند. امثال آقاي پيرواني هم بهتر بود در كنار اين كادر به كسب تجربه مي‌پرداختند و تجربيات‌شان بيشتر مي‌شد تا در آينده سرمربيگري تيم ملي را بر عهده مي‌گرفتند اما با اين حال الان نبايد به گذشته فكر كنيم و فقط بايد به آينده اميدوار باشيم.

 

شما حالا عضو هيات رييسه سازمان ليگ هستيد آيا براي همكاري نكردن باشگاه‌ها، برنامه‌اي داريد؟

قبول دارم طي اين مدت باشگاه‌ها كم‌لطفي كردند اما به هر حال آنها هم در برخي موارد حق دارند.سرمايه‌گذاري كرده‌اند و مي‌خواهند از بازيكن‌شان استفاده كنند. بايد برنامه مشخص داشته باشيم و با باشگاه‌هايي كه بي‌دليل با حضور بازيكن‌شان مخالفت مي‌كنند، برخورد كنيم.

 

همان‌طور كه گفتم اگر يك برنامه درست و بلندمدت در فوتبال ما تدوين شود، باشگاه‌ها در فوتبال پايه سرمايه‌گذاري بيشتري مي‌كنند و اگر اين اتفاق رخ بدهد، بازيكنان مستعد در همان باشگاه‌ها تربيت مي‌شوند و در اختيار فوتبال ملي قرار مي‌گيرند. اگر مربي كه هدايت تيم ملي را بر عهده دارد بداند بازيكن را آماده و با استانداردهاي خودش از باشگاه تحويل مي‌گيرد شايد ديگر نياز نباشد اردوهاي بلندمدت برگزار كند و همين مساله باشگاه‌ها را هم راضي مي‌كند تا بازيكنان‌شان را بيشتر در اختيار تيم ملي قرار دهند.

 

در سازمان ليگ برنامه‌اي براي باشگاه‌ها براي اينكه در فوتبال پايه سرمايه‌گذاري كنند تدوين كرده‌ايد؟

ما هنوز جلسه مشخصي در سازمان ليگ برگزار نكرده‌ايم. من برنامه‌هاي خودم را دارم و مطمئنا تلاش مي‌كنم بهترين پيشنهادات را براي بهبود اين وضعيت پياده كنم. ابتدا اجازه دهيد جلسات‌مان برگزار شود و بعد درباره چند و چون كار صحبت كنيم.

 

درباره وضعيت بدهي باشگاه‌ها و اينكه برخي از آنها شايد نتوانند بدهي‌هاي گذشته خود را پرداخت كنند هم مي‌توانيد صحبت كنيد؟

باشگاه‌هاي ما مشكلات زيادي دارند. در اين زمينه هم بايد برنامه‌ريزي درستي داشته باشيم. البته من پيشنهادي دارم مبني بر اينكه همان‌طور كه براي مربيان جلسات آموزشي برگزار مي‌شود و به آنها لايسنس مي‌دهند، بهتر است براي مديران باشگاه‌ها هم آموزش‌هايي برگزار كنيم تا با علم بيشتري به مديريت بپردازند و قراردادهاي نجومي با برخي از بازيكنان منعقد نكنند. البته اگر اين اتفاق رخ بدهد اميدوار مي‌شويم در آينده باشگاه‌هاي بدهكار كمتري داشته باشيم.

 

مهدي روزخوش

 

 

etemadnewspaper.ir
  • 16
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • جمعه ۱۵ تیر
    جام ملت های اروپا
    پرتغال - فرانسه
    ۲۲:۳۰
  • شنبه ۱۶ تیر
    کوپا آمریکا
    ونزوئلا - کانادا
    ۰۴:۳۰
  • جی لیگ ژاپن
    گامبا اوزاکا - یوکوهاما مارینوس
    ۱۳:۳۰
  • جام ملت های اروپا
    انگلیس - سوئیس
    ۱۹:۳۰
  • جام ملت های اروپا
    هلند - ترکیه
    ۲۲:۳۰
  • یکشنبه ۱۷ تیر
    کوپا آمریکا
    کلمبیا - پاناما
    ۰۱:۳۰
  • کوپا آمریکا
    اروگوئه - برزیل
    ۰۴:۳۰
  • کوپا آمریکا
    -
    ۱۷:۳۰
  • دوشنبه ۱۸ تیر
    لیگ MLS آمریکا
    هیوستون دینامو - لس آنجلس اف سی
    ۰۴:۰۰
  • لیگ MLS آمریکا
    لس آنجلس گلکسی - مینسوتا
    ۰۶:۰۰
ویژه سرپوش