جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳
۱۳:۵۸ - ۲۴ دي ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۰۰۶۵۰۰
فوتبال ملی

مسوول امور حقوقی فدراسیون فوتبال

نمی‌توانیم البسه آدیداس را داخل کشور بیاوریم و به صورت عمومی توزیع کنیم

تیم ملی فوتبال ایران,اخبار فوتبال,خبرهای فوتبال,فوتبال ملی
مسوول امور حقوقی فدراسیون فوتبال می‌گوید قرارداد خرید پوشاک از آدیداس، باب میل هیچ کدام از مدیران فدراسیون فوتبال نیست.

صفی الله فغان‌پور، مسوول امور حقوقی فدراسیون فوتبال در گفت‌وگو با ایسنا، درباره قرارداد یک ساله با آدیداس برای خرید البسه و منعقد نشدن قرارداد اسپانسری اظهارکرد: تلاش می‌کنیم در سال جام جهانی فوتبال ما هم بتواند رونق بیش‌تر و درآمد بیش‌تر کسب کند. به عنوان مسوول حقوقی و عضو کمیته بازاریابی کمک می‌کنم سال جام جهانی درآمد بیش‌تری برای فوتبال کسب شود. امروز به علت کمبود بودجه، گاها فوتبال به حواشی کشیده می‌شود و بازیکن و سرمربی هم انتقاد می‌کنند. دنبال این بودیم با عقد قرارداد خوب، درآمد درست و حسابی نصیب تیم ملی شود اما موانعی وجود دارد که این قرارداد میسر نشد. از جمله موانع مهم این است هر کسی که اسپانسر شود، خواسته‌هایی دارد.  

 

او ادامه داد: خیلی از دوستان منافع یک طرفه را لحاظ می‌کنند. برخی فکر می‌کنند همه دنیا نشستند که ما به جام جهانی برویم و به ما پول بدهند. هر کسی که سرمایه‌گذاری می‌کند، می‌خواهد منفعتی ببرد. باید این موضوع را بپذیریم. ما نمی‌توانیم البسه آدیداس را داخل کشور بیاوریم و به صورت عمومی توزیع کنیم. ما بخشنامه‌ای از طرف وزارت صنعت، معدن و تجارت داریم که مصوبه هیات دولت است. طبق این بخشنامه اگر قرار است شرکتی البسه‌ای را به فروش برساند، باید در ایران تولید کند و ۲۰ درصد از تولیدات را هم صادر کند. برای شرکتی مثل آدیداس چنین چیزی مقدور نیست. آدیداس می‌گوید وقتی نمی‌توانم البسه را به دست هوادار برسانم، چه منفعتی می‌برم؟ از طرفی اگر قرارداد اسپانسری را با این شرکت امضاء می‌کردیم، تعهداتی متحمل ما می‌شد که نمی‌توانستیم درآمدی داشته باشیم و برای ما سنگین تمام می‌شد. این یکی از مهم‌ترین عامل‌هاست که نتوانستیم قرارداد اسپانسری ببندیم. کشورهایی که با آدیداس قرارداد اسپانسری دارند و درآمد خوبی را به دست آوردند، می‌توانند در کشورشان البسه آدیداس و تیم ملی خود را به راحتی در فروشگاه‌ها و نمایندگی‌های آدیداس توزیع کنند. این که پوشاک موردنظر را بخرند یا نخرند به مردم مربوط می‌شود.

 

او با اشاره به فروش پوشاک قاچاق و کپی آدیداس در ایران گفت: در نمایندگی‌ها و فروشگاه‌های آدیداس در ایران، پوشاک عمدتا قاچاق و کپی است. این مشکلات را داریم و نتوانستیم در سال جام جهانی که سال شکوفایی فوتبال و ورزش کشور است، درآمد خوبی داشته باشیم. این اتفاق برای مجموعه، ریاست و دبیرکل فدراسیون ناخوشایند است ولی چاره‌ای نداشتیم.

 

مسوول امور حقوقی فدراسیون فوتبال به عقد قراردادیک ساله خرید لباس با آدیداس اشاره کرد و گفت: ما به خاطر این یک ساله بستیم که شاید بعد از یک سال، فرجی حاصل شود و به شکل دیگری از البسه آدیداس استفاده کنیم. سرمربی و بازیکنان تیم ملی خواهان استفاده از البسه آدیداس بودند. این البسه دارای شرایطی است که در جام جهانی به تیم ملی کمک می‌کند.

 

فغان‌پور در واکنش به این که سرمربی و بازیکنان درباره پوشاک تصمیم‌گیر نیستند و باید پیشنهاد اسپانسرهای دیگر هم مورد بررسی قرار می‌گرفت، گفت: اگر شفاف بگویم، ما با شرایطی مواجه بودیم که معاون اول رییس‌جمهور پیش از عقد قرارداد، از لباس آدیداس رونمایی کرده بود و از آن زمان تیم ملی از این لباس استفاده می‌کرد. با این شرایط  به سمت عقد قرارداد رفتیم. کسانی که درباره عقد قرارداد با آدیداس اظهارنظر می‌کنند باید جمیع شرایط را در نظر بگیرند.

 

مسوول امور حقوقی فدراسیون فوتبال درباره مختومه نشدن پرونده شرکت تولید پوشاک ورزشی جیووا و در عوض توافق ایران با نماینده انحصاری جیووا در ایران که منجر به پرداخت مبلغ ۵۰۰ میلیون تومانی به شرکت پارس برای فسخ قرارداد شده، خاطرنشان کرد: از ابتدا در بحث فسخ قرارداد با جیووا هستم و آن را پیگیری می‌کنم. در هر صورت تصمیم گرفتیم شرکت جیووا را کنار بگذاریم. وقتی این تصمیم گرفته شد، باید دنبال راهکار قانونی می‌رفتیم. از طرفی این قرارداد سه جانبه بود. شرکت جیووا، شرکتی را به عنوان نمانیده انحصاری خودش در ایران معرفی کرده است. شرکت پارس به ریاست آقای بردبار یکی از طرف‌های این قرارداد بود. شرکت جیووا در دوران قرارداد هیچ چیزی به تیم ملی، سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال تحویل نداد.

 

او با بیان این که شرکت پارس تمام محصولات را در اختیار فدراسیون فوتبال گذاشت تاکید کرد: اولین بحث این است که جیووا باید ثابت کند پوشاکی را در اختیار ما گذاشته است. مساله دوم این که جیووا نماینده انحصاری دارد که ما همه اجناس را از این نماینده گرفتیم. ما از تمام پتانسیل‌های لازم برای فسخ قرارداد استفاده کردیم و شرکت پارس قبول کرد که محصولات جیووا دارای استانداردهای لازم نیست و محصولات بی‌کیفیتی در اختیار فدراسیون فوتبال قرار گرفته است چرا که در قرارداد قید شده که باید پوشاک با کیفیتی در اختیار ایران قرار بگیرد و در غیر این صورت می‌توانیم قرارداد را فسخ کنیم. ما از نماینده انحصاری شرکت جیووا نامه داریم که البسه ارائه شده این شرکت کیفیت لازم را ندارد. آن هایی که با جیووا آشنا هستند می‌دانند که جیووا از کیفیت خوبی برخوردار نیست. بارها و بارها به جیووا گفتیم این کیفیت خوب و قابل قبول نیست و تغییراتی را در جهت افزایش کیفیت لحاظ کنید. آن‌ها این کار را نکردند و با توجه به این مستندات، ما فسخ قرارداد را کلید زدیم.

 

او با اعلام این که هنوز هیچ نامه‌ای از مراجع قانونی به دست فدراسیون فوتبال نرسیده است، گفت: فردی ایرانی در شرکت جیووا وجود دارد که همت خود را بر تعریف و تمجید از جیووا گذاشته و تلاش می‌کند این شرکت علیه ایران اقدام قانونی کند. خود جیووا دنبال این قضیه نیست. این آقای ایرانی با همت، می‌خواهد از ماجرا برای خودش در شرکت جیووا جایگاهی درست کند. چه منافعی در این قرارداد دارد، من نمی‌دانم. این آقای با همت می‌خواهد مسوولان شرکت جیووا را علیه تمامیت ملی ایران ترغیب کند.

 

فغان‌پور درباره مناقشه فوتبال ایران و عربستان اظهار کرد: زمانی که مسوولیت حقوقی را قبول کردم، با توجه به این که ما دارای واحدهای حقوقی مختلف هستیم و دوستان ما در قسمت‌های حقوقی و تدوین مقررات و کمیته‌های مختلف به اندازه کافی بر قوانین تسلط کافی داشتند، تصمیم بر این شد که از آن ناحیه این موضوع پیگیری شود. مناقشه با عربستان به ما ابلاغ نشده و من هم درباره موضوعی که اطلاع ندارم، صحبت نمی‌کنم. این موضوع توسط گروهی که خارج از فدراسیون هستند پیگیری می‌شود و مسوول مربوطه هم کار را به همتایان خارجی خود واگذار کرده است.

 

مسوول امور حقوقی فدراسیون فوتبال درباره قرارداد طولانی مدت این فدراسیون با شرکت فناپ یا سامانه ۹۰۹۰ که به قرارداد ترکمانچای تشبیه می‌شود، گفت: این قراردادها مربوط به قبل از این دوره است و وقتی به همراه تاج به فدراسیون فوتبال آمدیم، تلاش کردیم قرارداد بلند مدت و یک جانبه و یک طرفه وجود نداشته باشد. درباره این بحثی که شما فرمودید، مدت طولانی است که مذاکره می‌کنیم. این قرارداد کاملا یک جانبه و به نفع شرکت فناپ است. حتی در نامه کتبی گفتم یکی از قراردادها، ترکمانچای است. قراردادها طوری است که خودزنی می‌کنیم. از قِبل این قراردادهای یک جانبه چیزی نصیب ما نمی‌شود و آقایان با این قراردادها کار خود را می‌کنند. این نوید را می‌دهم که قراردادهای بعدی منافع فدراسیون، تیم ملی و فوتبال بیش‌تر از اشخاص و شرکت‌های خصوصی لحاظ می‌شود. با حمایت تاج و اعتماد و اعتباری که به امور حقوقی دادند، به این سمت می‌رویم که چیزهایی که اجرا می‌شود، به نفع مجموعه باشد. این قراردادها هم مربوط به دوره جدید نیست. گاها می بینیم اگر قراردادی را فسخ کنیم باید خسارت بیش‌تری بدهیم. قراردادها طوری است که ممکن است خسارت‌هایی به ما تحمیل شود. مجبوریم که لنگان لنگان پیش ببریم.

 

او ادامه داد: در دو، سه هفته گذشته چند نامه به فناپ و مسوولان فدراسیون نوشتم و این موضوع در دست بررسی است که بخشی از قرارداد فناپ را بگیریم و در سال جام جهانی درآمد بیش‌تری کسب کنیم. با توجه به بازی‌های تدارکاتی که در پیش‌رو داریم، باید محکم‌تر برخورد کنیم چرا که نیاز به بودجه بیش‌تر داریم و بودجه بیش‌تر مربوط به این است که دو طرف قرارداد با فدراسیون فوتبال با ما مدارا کنند و به فکر تیم ملی باشند و به منافع ملی تیم ملی و فوتبال کمک کنند و با همین قراردادها درآمد بیش‌تری کسب کنیم.

 

فغان‌پور درباره تولید پیراهن تیم ملی با نماد یوزپلنگ و رونمایی از ان در آینده نزدیک گفت: نخست این که قرارداد آدیداس باب طبع هیچ کدام از ما نیست. چاره‌ای نداشتیم و به بخش‌نامه وزارت صنعت، معدن و تجارت که به تصویب هیات دولت رسیده نتواستیم قرارداد بهتری را ببندیم.  نکته دوم هم این که قطعا یوزپلنگ روی پیراهن تیم ملی وجود دارد.

 

 

 

  • 9
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • جمعه ۲ آذر
    جام حذفی ایران
    تراکتور - گل گهرسیرجان
    ۱۵:۰۰
  • جام حذفی ایران
    فرد البرز - خیبر خرم آباد
    ۱۶:۱۵
  • جام حذفی ایران
    شناورسازی قشم - مس رفسنجان
    ۱۷:۳۰
  • جام حذفی ایران
    پارس جنوبی جم - سپاهان
    ۱۷:۴۵
  • لیگ حرفه‌ای عربستان
    الفیحا - الاهلی عربستان
    ۱۸:۲۰
  • لیگ حرفه‌ای عربستان
    النصر - القادسیه
    ۲۰:۳۰
  • بوندسلیگا آلمان
    بایرن مونیخ - آگزبورگ
    ۲۳:۰۰
  • لیگ یک فرانسه
    پاری سن ژرمن - تولوز
    ۲۳:۳۰
  • شنبه ۳ آذر
    لیگ برتر انگلیس
    لسترسیتی - چلسی
    ۱۶:۰۰
  • جام حذفی ایران
    استقلال خوزستان - پیکان
    ۱۶:۴۵
  • سری آ ایتالیا
    هلاس ورونا - اینتر
    ۱۷:۳۰
  • بوندسلیگا آلمان
    بایرلورکوزن - هایدنهایم
    ۱۸:۰۰
  • بوندسلیگا آلمان
    دورتموند - فرایبورگ
    ۱۸:۰۰
  • لیگ برتر انگلیس
    آرسنال - ناتینگهام فارست
    ۱۸:۳۰
  • لیگ برتر انگلیس
    استون ویلا - کریستال پالاس
    ۱۸:۳۰
  • لیگ برتر انگلیس
    فولام - ولورهمپتون
    ۱۸:۳۰
  • سری آ ایتالیا
    آث میلان - یوونتوس
    ۲۰:۳۰
  • لیگ برتر انگلیس
    منچسترسیتی - تاتنهام
    ۲۱:۰۰
  • لالیگا اسپانیا
    سلتاویگو - بارسلونا
    ۲۳:۳۰
ویژه سرپوش