پنجشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۳
۱۱:۵۱ - ۰۹ خرداد ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۳۰۲۴۲۸
فوتبال ملی

۶ فرق تیم ویلموتس با تیم کی‌روش/ دلیل غیبت دژاگه و قدوس

تیم ملی فوتبال ایران,اخبار فوتبال,خبرهای فوتبال,فوتبال ملی
نخستین لیست تیم ملی فوتبال ایران تحت هدایت ویلموتس امروز (پنج شنبه) برای دو دیدار دوستانه برابر سوریه و کره‌جنوبی منتشر شد. لیستی که کمی قابل پیش‌بینی بود و به نوعی تنها سوپرایز آن دعوت الله‌یار صیادمنش بازیکن فصل گذشته استقلال و لژیونر جدید فنرباغچه ترکیه است.

به گزارش ایسنا، جام ملت‌های آسیا و یددار با ژاپن آخرین مسابقه‌ای بود که تیم ملی در یک دیدار به میدان رفت و پس از اتمام همکاری کی‌روش با ایران، تیم ملی بدون سرمربی دو فیفا دی را از دست داد تا موعد قرارداد با ویلموتس بلژیکی رسید. استفاده از بیشتر بازیکنانی که در جام ملت‌ها و جام جهانی برای تیم ملی به میدان رفتند، ویژگی بارز فهرستی است که این مربی اعلام کرده است.

 

لیست جدید تیم ملی شش تغییر نسبت به جام ملت‌های آسیا دارد که بزرگترین تغییر آن دعوت شدن الله‌یار صیادمنش به جای سامان قدوس است. گلزن باشگاه آمیان فرانسه که عملکرد خوبی در نخستین فصل حضور خود در یکی از ۵ لیگ معتبر اروپا داشت، به علت مصدومیت (به گفته خانلری، پزشک تیم ملی) دو دیدار دوستانه تیم ملی را از دست داد و جای خود را به ستاره‌ای داد که قرار است جدیدترین نماینده بازیکنان ایرانی در فوتبال اروپا باشد.

 

سعید عزت‌اللهی که در روزهای آخر منتهی به جام ملت‌ها آن مسابقات را از دست داد، دوباره به جمع ملی‌پوشان بازگشت و این در حالی بود که او بعد از انتقال قرضی‌اش به ردینگ انگلیس، تنها چهار بازی برای این تیم به میدان رفت. رشید مظاهری که در جمع سه دروازه‌بان سفر کرده به قطر برای جام ملت‌ها قرار نگرفت، پس از درخشش همراه با ذوب‌آهن در لیگ برتر و لیگ قهرمانان آسیا دوباره به جمع محافظان قفس توری تیم ملی برگشته تا تعداد دروازه‌بان‌های تیم ویلموتس به عدد چهار برسد.

 

از دیگر جابجایی‌های مهم ملی‌پوشان ایران، دعوت شدن بازیکنی بود که توانست با دیناموزاگرب، قهرمان کرواسی شود اما درخشش کافی در این تیم نداشت به طوری که حتی شایعه جدایی او از این تیم کروات در رسانه‌های مختلف منتشر شد.

 

شاید بزرگترین غایب تیم ملی اما اشکان دژاگه کاپیتان دوم تیم کارلوس کی‌روش بود. بازیکن این فصل تراکتورسازی در نخستین تجربه خود در لیگ ایران درخشان ظاهر شد و از تاثیرگذارترین بازیکنان لیگ و این تیم تبریزی بود. به گفته پزشک تیم ملی، کاپیتان تراکتورسازی مصدوم است و به همین دلیل دیدار با سوریه و کره‌جنوبی را از دست داد.

 

تیم ملی ایران در روزهای ۱۶ و ۲۱ خرداد به مصاف سوریه و کره‌جنوبی می‌رود و شاید لیست تیم ملی بعد از این دو دیدار تغییراتی داشته باشد.

 

چرا ویلموتس، دژاگه و قدوس را به تیم‌ملی دعوت نکرد؟

دکتر پرهان خانلری، پزشک تیم ملی فوتبال گفت: با هماهنگی کادر پزشکی و به دلیل آسیب دیدگی، اشکان دژاگه و سامان قدوس در این اردو تیم ملی را همراهی نمی‌کنند.

 

وی گفت: این دو بازیکن به دلیل مصدومیت نیاز به استراحت داشتند و هنوز به شرایط ایده‌آل نرسیده‌اند. از همین رو کادر پزشکی پس از هماهنگی با سرمربی تیم ملی تشخیص داد این دو بازیکن در این اردو حضور نداشته باشند.

 

مهمترین غایبان اولین لیست ویلموتس

با اینکه اولین لیست سرمربی بلژیکی برای تیم ملی ایران خیلی هم نکات غیرقابل پیش بینی نداشت و بیشتر شبیه لیست هایی دوران کی روش بود، اما بازهم غایبان سرشناسی را در خود جای داده است. حالا مشخص نیست مارک ویلموتس در اعلام این لیست چقدر نظرات خودش دخیل بوده و چقدر با مشورت مربیان ایرانی به این لیست ۲۵ نفره رسیده است.


به هر حال در آینده شاید بازهم برخی از بازیکنان شانس بازگشت به تیم ملی را داشته باشند و حتی نفرات جدیدی هم به دایره تفکرات سرمربی بلژیکی اضافه شوند.

 

مهمترین غایبان اولین لیست ویلموتس


سیدحسین، غایب بزرگ در چارچوب
با اینکه گمانه زنی هایی حتی درباره بازگشت مهدی رحمتی به تیم ملی بعد از رفتن کی روش انجام شده بود، نه تنها او در لیست جدید جایی ندارد؛ بلکه سیدحسین حسینی هم به تیم ملی دعوت نشده است. حسینی که در یکی، ۲ سال اخیر جای ثابتی در لیست کی روش داشت و در لحظه آخر برای حضور در جام ملت ها خط خورد، این بار در بین ۴ دروازه بان انتخابی ویلموتس هم نیست. باید دید انتخاب اول ویلموتس از بین بیرانوند، مظاهری، عابدزاده و نیازمند برای چارچوب دروازه تیم ملی کیست.

 

محمدرضا خانزاده؛ غیبت مدافع محبوب کی روش
محمدرضا خانزاده که در دوران کارلوس کی روش به عنوان مدافع محبوب این مربی نامش مطرح بود، بعد از خط خوردن از لیست جام ملت ها حالا در فهرست ویلموتس هم جایی ندارد. این مدافع که یک فصل نه چندان موفق را در ترکیب الاهلی قطر سپری کرد، باید تلاش زیادی کند تا بتواند نظر سرمربی جدید تیم ملی را به خود جلب کند.


کاوه رضایی؛ لژیونر غایب
با اینکه کاوه رضایی بعد از لژیونر شدن و رفتن به لیگ بلژیک توسط کی روش دعوت می شد، اما هم جام جهانی و هم جام ملت ها را در دقیقه ۹۰ از دست داد. این مهاجم که فصل موفقی را در اف.سی بروژ سپری نکرد، جزو معدود لژیونرهایی بوده که در فهرست ویلموتس جایی ندارد. شاید بتوان گفت کاوه رضایی کار سختی خواهد داشت تا دوباره در لیست تیم ملی جای بگیرد. احتمالا انتخاب فصل آینده او تاثیر زیادی در سرنوشتش در تیم ملی هم خواهد داشت.


شجاع خلیل زاده؛ بازهم دعوت نشد
با اینکه برخی انتظار داشتند با تغییرات در کادرفنی تیم ملی از شجاع خلیل زاده به عنوان یک ملی پوش یاد کنند، این بازیکن مثل دوران کی روش در لیست جایی ندارد. مدافع پرسپولیس در شرایطی که سیدجلال حسینی از تیم ملی خداحافظی کرده، شاید می توانست یکی از گزینه های اصلی در خط دفاع باشد، اما گویا بازهم قرار نیست ملی پوش شود.

 


علی قلی زاده؛ نفر ۲۴ کی روش هم نیست
از دیگر لژیونرهایی که در لیست تیم ملی حضور ندارند، می توان به علی قلی زاده اشاره کرد. بازیکنی که به عنوان نفر بیست و چهارم لیست کی روش در جام ملت ها و جام جهانی حاضر بود، اما نتوانست بازی کند، مدتی با مصدومیت دست و پنجه نرم کرد. بازیکن ایرانی شالروا با توجه به سن و سالی که دارد، قطعا در آینده می توان بار دیگر به تیم ملی بازگردد.


یونس دلفی؛ خبری از پدیده لژیونر نیست
با اینکه الهیار صیادمنش به عنوان یک بازیکن جوان و پدیده به تیم ملی دعوت شده، شاید انتظار می رفت یونس دلفی هم بتواند در این لیست جای بگیرد. دلفی که در ماههای اخیر به لیگ بلژیک رفته و نمایش خوبی هم داشته، نتوانسته نظر ویلموتس را در گام اول جلب کند. شاید در آینده او هم مثل صیادمنش جزو بازیکنان جوان تیم ملی باشد.

 


* شاید از میان بازیکنان داخلی نفراتی همچون امین قاسمی نژاد، محمد دانشگر، مهرداد محمدی، دانیال اسماعیلی فر و تعدادی دیگر از بازیکنان آماده لیگ هجدهم هم استحقاق حضور در لیست تیم ملی را داشتند، اما از آنجایی که ویلموتس بعد از پایان لیگ به عنوان سرمربی ایران انتخاب شد، شاید دعوت از بازیکنان لیگ برتری می توانست حاشیه هایی را برای او به وجود بیاورد. به همین دلیل انتخاب بازیکنان آماده لیگ به اردوهای بعدی موکول شده است.

 

 

 

  • 18
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • پنج شنبه ۱۴ تیر
    لیگ MLS آمریکا
    شارلوت - اینتر میامی
    ۰۳:۰۰
  • جمعه ۱۵ تیر
    کوپا آمریکا
    آرژانتین - اکوادور
    ۰۴:۳۰
ویژه سرپوش