پنجشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۳
۲۳:۴۶ - ۲۷ دي ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۱۰۰۱۶۶۵
فوتبال ملی

واعظ آشتیانی: باندها کریمی را حذف می‌کنند/ میزبانی ایران شوخی است

واعظ آشتیانی,مدیرعامل سابق باشگاه استقلال
مدیرعامل سابق باشگاه استقلال گفت: به‌نظر من ایشان را حذف می‌کنند. یعنی با توجه به باند، گروه و تشکیلاتی که وجود دارد، کریمی رأی قابل توجهی نمی‌آورد.

به گزارش ایلنا، انتخابات فدراسیون فوتبال در حالی قرار است ۱۰ اسفند برگزار شود که علی کریمی کاپیتان سابق تیم ملی و پرسپولیس، کیومرث هاشمی رئیس سابق کمیته ملی المپیک، شهاب‌الدین عزیزی خادم عضو سابق هیأت رئیسه فدراسیون فوتبال، حیدر بهاروند سرپرست فعلی فدراسیون برای ریاست فدراسیون کاندیدا شده‌اند. 

امیررضا واعظ آشتیانی مدیرعامل اسبق استقلال و قائم مقام پیشین سازمان تربیت بدنی در خصوص حضور این افراد در انتخابات فدراسیون گفت: «واقعیت این است که برخی از افرادی که کاندیدا شده‌اند، در سرنوشت امروز یا گذشته فدراسیون تأثیرگذار بوده‌اند و عده‌ای هم هستند که نوع روش و منش مدیریت‌شان «شاه سلطان حسین» است و تجربه نشان داده که چطور کار می‌کنند. برخی هم  باورشان بر این است که تجربه و مدیریت نمی‌تواند ملاک باشد. در صورتی که تجربه یک واقعیتی است که نمی‌توان آن را کتمان کرد و برخی هم دارای رزومه‌های خوبی هستند ولی مجمع فدراسیون از آنها بابد بپرسد در سمت‌های قبلی که داشته‌اند، چه توفیقی کسب کرده اند و چه کارهای مهمی انجام داده‌اند؟ آیا توانسته‌اند فرد مفیدی باشند؟ ضمن اینکه افکار عمومی هم افراد را به‌لحاظ مدیریتی بخوبی قضاوت می‌کنند.»

واعظ آشتیانی درباره اینکه منظورش از تجربه کریمی بوده ولی اهالی فوتبال از حضور او با نایب رئیسی مهدی مهدوی کیا استقبال کرده‌اند، چنین پاسخ داد: «ببینید من حرفم خطابی به کسی ندارد ولی افرادی هستند که سابقه فوتبالی خوبی دارند و افرادی هم تحصیلکرده هستند یا سابقه مدیریت ورزشی خوبی دارند ولی باید سؤال کرد که چرا آنها جلو نیامده‌اند؟ حالا اینکه افرادی آنقدر جسارت داشته‌اند که برای ریاست یا نایب رئیسی آمده‌اند قابل احترام است ولی همه چیز را باید کنار هم در نظر گرفت. خیلی‌ها هم هستند که تجربه دارند ولی در زمان خودشان متوقف مانده‌اند. برخی‌ها سمت‌های خوبی داشته‌اند ولی عمر تلف کرده‌اند و جامعه برکتی از آنها به لحاظ مدیریتی ندیده است. من احساس می‌کنم به سمتی رفته‌ایم که انگار می‌خواهیم بین بد و بدتر انتخاب کنیم.» او ادامه داد:«البته به‌نظر من ریاست آنقدر مهم نیست. نکته‌ای که من را نگران می‌کند این است که چرا افراد قوی برای هیأت رئیسه نیامده‌اند؟ در حالی که هیأت رئیسه بسیار حائز اهمیت است و کلید موفقیت هر فدراسیونی هیأت رئیسه‌اش است. وقتی هیأت رئیسه توانایی کنار هم قرار بگیرند، معجون خوبی درست می‌شود و می‌توانند تصمیماتی بگیرند که در جهت توسعه فوتبال نقش ایفا کند. رئیس فدراسیون‌ها نقش اجرایی به آن معنا ندارند و نقش اجرایی را دبیرکل دارد که هیأت رئیسه باید انتخابش کند.»

در حال حاضر شرکت شستا از فدراسیون به خاطر طلبی که از پرونده مارک ویلموتس دارد، شکایت کرده و ساختمان‌های فدراسیون و باشگاه پرسپولیس در معرض توقیف قرار گرفتند ولی وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی از وزیر ورزش و جوانان قول گرفته تا این بدهی تا پایان سال ۹۹ پرداخت شود. آیا فدراسیون جدید می‌تواند با این افراد کاندیدا شده از بحران شستا و بدهی ۶ میلیون یورویی سرمربی سابق تیم ملی عبور کند. واعظ آشتیانی در این باره چنین صحبت کرد:«این رئیس فدراسیون نیست که بخواهد این مشکلات را حل کند و این تصمیمات درست هیأت رئیسه است که باید در این باره گرفته شود. ما تعریف نادرستی از رئیس فدراسیون داریم. همه فکر می‌کنند که رئیس فدراسیون همه کاره است. پس دبیرکل چه؟ من فکر می‌کنم برخی‌ها هم که جلو نیامدند به خاطر اوضاع و احوال اقتصادی فدراسیون است. حدود ۱۷۰ میلیارد تومان بدهی فقط درباره پرونده ویلموتس وجود دارد که امیدواریم در دادگاه CAS نتیجه دیگری به دست بیاید. فدراسیون شخم خورده و جمع کردن آن بسیار مشکل خواهد بود.»

با این شرایط، آیا مهدی محمدنبی به‌عنوان دبیرکل توانست انتظارات را برآورده کند؟ واعظ آشتیانی چنین پاسخ داد:«من به کسی نمره نمی‌دهم و این هیأت رئیسه جدید است که باید بگوید چه کسی دبیرکل بشود یا نه. هیأت رئیسه و دبیرکل مهم هستند ولی متأسفانه نگاه همه به رئیس فدراسیون است.» او درباره اینکه فکر می‌کند کریمی چقدر شانس برای رسیدن به صندلی فدراسیون دارد، چنین نظر داد:«به‌نظر من ایشان را حذف می‌کنند. یعنی با توجه به باند، گروه و تشکیلاتی که وجود دارد، کریمی رأی قابل توجهی نمی‌آورد. در تعریف فدراسیون آمده نهاد عمومی غیر دولتی ولی برخی یا مفهوم آن را نمی‌دانند یا می‌دانند و می‌خواهند آدرس اشتباهی بدهند. می‌گویند بازنشسته‌ها هم می‌توانند بیایند، در حالی که نمی‌توانند قانون را دور یا دریبل بزنند.» واعظ آشتیانی درباره اینکه بهاروند جزو بازنشسته‌هاست ولی برای ریاست ثبت‌نام کرده گفت:«بله ایشان بازنشسته است و باید از قانون تمکین کند و اگر تمکین نکند، قانون این اجازه را به او نمی‌دهد. البته این را به حساب نگاه بدبینانه من نگذارید. من با توجه شناختی که دارم به نظرم با حضور هر کدام از این افراد، تحولی در فوتبال ایران رخ نمی‌دهد.»

واعظ آشتیانی,مدیرعامل سابق باشگاه استقلال

اما حضور کریمی در کنار مهدوی‌کیا با سابقه درخشانی که در دوران تیم ملی و حضور در فوتبال اروپا داشته‌اند، شور و نشاط خوبی را برای انتخابات به‌وجود آورد. واعظ آشتیانی در این باره گفت:«من مخالف این موضوع نیستم ولی معتقدم همه چیز باید در کنار هم باشد. من نمی‌توانم به صرف فنی بودن، رئیس فلان مجموعه باشم. باید مدیریت، تجربه و قدرت مذاکره داشته باشم. شاید برخی با ایده‌های قوی هم بیایند ولی عوامل بازدارنده‌ای هستند که ترمز کار را می‌کشند و کسانی می‌توانند که از این شرایط عبور کنند که از تجربه مدیریتی کارآمد برخوردار باشند و سد راهشان نشوند.»

در حال حاضر فدراسیون به‌دنبال گرفتن امتیاز میزبانی جام ملت‌های آسیا هم هست ولی خداداد عزیزی معتقد است تا وقتی یکی از مشکلات اصلی را که ورود خانم‌ها به ورزشگاه است حل نکنیم به ما میزبانی نمی‌دهند. واعظ آشتیانی در این باره چنین واکنشی داشت: «من بحث این موضوع را نمی‌کنم ولی درخواست میزبانی جام ملت‌ها مزاحی است که مردم در این فضای کرونایی لبخند بزنند! میزبانی شاخصه‌هایی دارد که مهم‌ترینش مدیریت است ولی اینها ندارند و در برگزاری لیگ‌شان عاجز هستند. در همین بازی استقلال و پرسپولیس، وقتی یک تیم گل می‌زند همه عوامل تیم به داخل زمین می‌ریزند. کجای فوتبال حرفه‌ای دنیا چنین اتفاقی می‌افتد و از سرپرست و مربی و تدارکات با بازیکنان شادی می‌کنند؟»

  • 13
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • جمعه ۱۵ تیر
    کوپا آمریکا
    آرژانتین - اکوادور
    ۰۴:۳۰
  • جی لیگ ژاپن
    سانفرسه هیروشیما - ویسل کوبه
    ۱۳:۳۰
  • جام ملت های اروپا
    اسپانیا - آلمان
    ۱۹:۳۰
  • جام ملت های اروپا
    پرتغال - فرانسه
    ۲۲:۳۰
  • شنبه ۱۶ تیر
    کوپا آمریکا
    ونزوئلا - کانادا
    ۰۴:۳۰
  • جی لیگ ژاپن
    گامبا اوزاکا - یوکوهاما مارینوس
    ۱۳:۳۰
  • جام ملت های اروپا
    انگلیس - سوئیس
    ۱۹:۳۰
  • جام ملت های اروپا
    هلند - ترکیه
    ۲۲:۳۰
  • یکشنبه ۱۷ تیر
    کوپا آمریکا
    کلمبیا - پاناما
    ۰۱:۳۰
  • کوپا آمریکا
    اروگوئه - برزیل
    ۰۴:۳۰
  • دوشنبه ۱۸ تیر
    لیگ MLS آمریکا
    هیوستون دینامو - لس آنجلس اف سی
    ۰۴:۰۰
  • لیگ MLS آمریکا
    لس آنجلس گلکسی - مینسوتا
    ۰۶:۰۰
ویژه سرپوش