سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۱۳:۰۸ - ۲۵ تير ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۰۴۲۱۱۱
لیگ برتر و جام حذفی

واکنش فغانی به اخراج نکردن ارسلان مطهری: تصمیم درستی گرفتم/ کامرانی‌فر: فغانی عضو کارگروه VAR شد

علیرضا فغانی,دربی 96
داور دربی ۹۶ پایتخت می گوید در صحنه خطای ارسلان مطهری کارش درست بوده است.

به گزارش ورزش سه، علیرضا فغانی درباره بازگشتش به فوتبال ایران، قضاوت دربی، صحنه مشکوک مسابقه دیروز و برخی مسائل دیگر صحبت‌هایی را انجام داد که مشروح آن را در ادامه می‌خوانید:

فغانی درباره صحنه دقیقه ۱۴ که پرسپولیسی ها معتقد بودند باید مطهری اخراج می شد، گفت: مبتدی ترین حالت بازی بود. درباره بازی نباید صحبت کنم اما کلی پرسیدید من گفتم. هرچه بود گرفتم.

او گفت: من اشتباه کردم اما کارت قرمز درست نیست و باید یک اخطار به ارسلان مطهری نشان می‌دادم. محل برخورد و شدت آن طوری نبود که بخواهم بازیکن را اخراج کنم اما باید یک اخطار نشان می‌دادم.

از قبل قرار بود برای قضاوت به ایران بیایم

از قبل قرار بود اگر فرصتی پیش آمد به ایران بیایم و در رقابت های داخلی قضاوت کنم. خوشبختانه بعد از پایان رقابت های لیگ استرالیا و قضاوتی که در تایلند در لیگ قهرمانان داشتم فرصتی پیش آمد تا به ایران بیایم و چند بازی را سوت بزنم. دربی هم اولین مسابقه بود و احتمالا تا پایان فصل هم قضاوت خواهم کرد.

از استقلالی‌ها و پرسپولیسی‌ها تشکر می‌کنم

نسبت به زمانی که از ایران رفتم، شرایط فوتبال ایران تغییری نکرده اما حواشی زیاد شده است. متاسفانه هجمه های زیادی علیه داوری در ایران ایجاد شده است. با این حال جا دارد از بازیکنان و اعضای کادرفنی دو تیم استقلال و پرسپولیس تشکر کنم که در دربی همکاری کامل داشتند و از تصمیمات تیم داوری تمکین کردند. این مساله بسیار کمک می‌کند تا داور راحت باشد و کارش را انجام بدهد. با این حال فوتبال ایران از نظر فوتبالی شرایطش نسبت به دو سال پیش تغییری نکرده است.

چرا به فغانی مثل بقیه داوران اعتراض نکردند؟

خوشبختانه دوستان لطف داشتند و نگذاشتند حواشی خاصی پیش بیاید. این هم از شانس خوب من بود که چنین اتفاقی رخ نداد و کادرفنی و بازیکنان گذاشتند که راحت کارم را انجام بدهم.

ماجرای هجمه‌ها به خاطر فرهاد مجیدی

قبل از بازی هجمه هایی علیه من پیش آمد و مسائلی را درباره اتفاقات گذشته مطرح کردند. این تنش ها و درگیری های مجازی واقعاع درست نیست. همه افراد فوتبالی من را می‌شناسند و دیروز هم با همه عزیزان رفاقت داشتیم و در نهایت دیدید که تنش و درگیری و جنگ اعصاب پیش نیامد.

از گلایه یحیی تعجب نمی‌کنم

از گلایه های مربیان بعد از بازی‌ها و انتقاد به داور تعجب نمی‌کنیم. این حرف‌ها همیشه بوده است اما من سعی می‌کنم از اشتباهاتی که داشتم برای بهبود کارم در آینده استفاده کنم.

این افتضاحات داوری نتیجه مدیریت اصفهانیان است

من در گذشته با مسئولان فدراسیون مشکلی نداشتم. مشکل ما با آقای اصفهانیان بود که آن افتضاحات را برای داوری کشور به بار آورد. این اتفاقات نتیجه سال ها مدیریت ایشان در کمیته داوران است.

اصفهانیان می‌خواست مرا حذف کند

اصفهانیان در زمان چند سال مدیریتش در کمیته داوران افرادی را به کمیته آورد که این اتفاقات را برای داوری کشور رقم بزنند. من همیشه حرفم را رک می‌کنم. او حتی ماجرای حذف من از داوری بین‌المللی ایران هم رقم زد و می‌خواست این اتفاق بیفتد که البته به خاطر برخی مسائل و حسادت بود. نمی‌خواهم بیشتر در این خصوص حرف بزنم. خوشبختانه الان تشکیلات فرق کرده و امیدواریم مسیری که طی می‌شود باعث بهبود وضعیت فوتبال شود.

از انتخاب کامرانی‌فر به عنوان دبیرکل خوشحالم

بسیار خوشحالم که یک نفر از جامعه داوری کشور در پستی غیر از سمت های مربوط به داوری فعالیت می‌کند. کامرانی فر یک داور شناخته شده بود که تحصیلات عالیه دارد و می‌تواند موفقیت های خوبی برای دبیرکلی فدراسیون رقم بزند. از انتخابش خوشحالم و برایش آرزوی موفقیت می‌کنم.

تا زمانی که بخواهند با افتخار برای ایران قضاوت می‌کنم

تا زمانی که بخواهند من به عنوان داور بین المللی ایران کارم را جلو می‌برم و باعث افتخارم است برای کشورم افتخارآفرینی کنم. در آینده هم اگر فرصتی به دست بیاید حتی برای قضاوت داخلی به ایران می‌آیم. البته وقتی لیگ استرالیا شروع شود، شرایط سخت خواهد بود.

سهرابی من را از کمیته VAR حذف کرده بود

در گذشته برای بحث VAR کمیته ای تشکیل شده بود که من هم عضو آن بودم. شنیدم زمانی که آقای سهرابی به دپارتمان داوری آمدند چون من در ایران نبودم نامم را حذف کردند. به هر حال من به جلسات نمی‌رسیدم. در این مقطع اما با درخواست آقای عزیزی خادم من هم به عضویت این کمیته در آمدم و خواستند تا کمک کنم و از تجربه یکدیگر استفاده کنیم تا این پروژه پیش برود. با این حال فراموش نکنید که با توجه به محدودیت ها و تحریم ها مشکلات زیادی در مسیر آوردن VAR به کشور وجود دارد.

قضاوت فینال جام جهانی به عملکردم بستگی دارد

من جزو کاندیداهای داوری جام جهانی قطر هستم. کلاس های داوری به صورت آنلاین شروع شده و تلاش می‌کنیم در بین نفرات نهایی قضاوت کننده در قطر باشیم. من در داوری به هرچه می‌خواستم رسیدم اما اینکه به فینال جام جهانی هم برسم و قضاوت کنم به عملکرد خودم و تیم داوری ام بستگی دارد.

اضافه وزن؟

از نظر وزن تغییری نداشتم و اضافه نشده اما در شرایط کرونایی و مسائل مربوط به قرنطینه کمی بدنم از فرم خارج شده است.

***

کامرانی‌فر: فغانی عضو کارگروه VAR شد/ از دولت جدید درخواست کمک داریم

سرپرست دبیرکلی فدراسیون فوتبال می‌گوید فغانی به کارگروه VAR در ایران اضافه شده است.

به گزارش ایسنا، حسن کامرانی‌فر، سرپرست دبیرکلی فدراسیون فوتبال درباره مدت زمان راه‌اندازی سیستم کمک داور ویدیویی (VAR) گفت: یکی از مباحث مهم ما کمک داور ویدیویی (VAR) است. این یک پروسه زمان بر است. ای کاش سه، چهار سال پیش که استارت خورد کارهایی صورت می‌گرفت. پنجاه درصد از راه‌اندازی VAR دست فدراسیون و داخل است. اگر از شرکت‌های داخلی استفاده کنیم نیاز است که تاییدیه فیفا را بگیرند که این زمان خواهد برد. فدراسیون این زمان را ندارد. یک کارگروه تشکیل شده است و سریع پیش می‌رویم. یک‌شنبه آینده این کارگروه تشکیل جلسه می‌دهد و علیرضا فغانی هم به بحث VAR اضافه شده است.

سرپرست دبیرکلی فدراسیون فوتبال با بیان این که با زیرساخت‌های فوتبال ایران فقط چند ورزشگاه امکان استفاده از VAR را دارند گفت: در بعضی از استادیوم‌ها باید از این سیستم  به صورت سیار استفاده کنیم. راه‌اندازی این تکنولوژی پنج مرحله دارد که ما در مرحله اول یا دوم هستیم. شاید نتوانیم برای تمام بازی‌ها از VAR استفاده کنیم. درخواست‌مان این است در چند بازی آفلاین و سپس آنلاین از این تکنولوژی استفاده کنیم. مجموعه فدراسیون مٌصر هستند این اتفاق رخ بدهد. در آینده نزدیک اطلاع‌رسانی می‌شود.

سرپرست دبیر کلی فدراسیون فوتبال درباره شرایط تیم ملی بزرگسالان و حضور مهدی مهدوی کیا در تیم ملی امید گفت: تیم ملی ما مستقیم زیر نظر رییس فدراسیون کارهایش را انجام می‌دهد. مهدوی‌کیا هم در مسابقات پیش رو به عنوان مشاور در کنار رییس فدراسیون حضور دارد.

کامرانی‌فر ادامه داد: در سال‌های گذشته همیشه تا نزدیک المپیک وضعیت تیم امید مشخص نبود و سرمربیان عوض می‌شدند. سه سال تا المپیک بعدی فرصت داریم ولی از حالا داریم برنامه‌ریزی می‌کنیم. مطمئن باشید تیم ایران برای نخستین بار در المپیک بعدی حضور خواهد داشت چون برنامه‌ریزی شده است.

او درباره وضعیت مهدی مهدوی‌کیا گفت: انتخاب مهدوی‌کیا به عنوان سرمربی تیم امید مصوبه هیات رییسه است و او قطعا سرمربی تیم امید خواهد بود. مهدوی‌کیا در حال رایزنی با هامبورگ است تا رضایت آن‌ها را بگیرد.

کامرانی‌فر در پاسخ به این سوال که امکان انتقال بازی‌های ایران در انتخابی جام جهانی به زمین ثالث وجود دارد؟ گفت: فدراسیون نیاز دارد سایر ارکان کشور به این موضوع ورود کنند و کنار فدراسیون باشند. در نهایت نشاط آن برای کل جامعه است. خوشحالی مردم را نمی‌شود با هیچ چیز عوض کرد. از مسوولان فعلی که به پروسه قبلی تیم ملی کمک کردند، تشکر می‌کنم. از دولت جدید درخواست داریم ورود کنند و بتوانیم اتفاقات خوبی رقم بزنیم.

سرپرست دبیرکلی فدراسیون فوتبال ادامه داد: درمورد میزبانی هنوز به صورت قطعی اتفاقی رخ نداده است. گروه‌بندی بر اساس بازی‌های رفت و برگشت است. امکان دارد به خاطر کرونا اتفاقاتی رخ بدهد و فیفا در حال بررسی است.

وی در پاسخ به این سوال که آیا بحث میزبانی کشورهایی مثل قطر و عربستان در انتخابی جام جهانی درست است؟ گفت: امکان دارد این اتفاق رخ بدهد. در مورد این که دو کشور از این دو گروه یا یک کشور ثالث به عنوان میزبان انتخاب شوند، در حال رایزنی هستیم. در هر صورت و با هر شرایطی می‌توانیم اتفاقات خوبی رقم بزنیم. نباید از الان فکر کنیم اگر میزبانی در ایران نبود، شاید ۵۰ درصد موفقیت را از دست بدهیم. تیم ملی آن قدر مقتدر هست که در هر شرایطی می‌تواند برنده شود.

علیرضا فغانی,دربی 96

  • 12
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • دوشنبه ۱ مرداد
    دوستانه
    الهلال - العربی
    ۱۹:۳۰
  • دوستانه
    اینتر - پرگولتزه
    ۲۰:۰۰
  • دوستانه
    کوشیچه - آاس رم
    ۲۱:۰۰
  • جام ملت های زیر ۱۹ سال اروپا ۲۰۲۴
    اسپانیا - فرانسه
    ۲۱:۳۰
  • جام ملت های زیر ۱۹ سال اروپا ۲۰۲۴
    ترکیه - دانمارک
    ۲۱:۳۰
  • بسکتبال دوستانه
    آمریکا - آلمان
    ۲۲:۳۰
  • سه شنبه ۲ مرداد
    لیگ قهرمانان اروپا
    لوگانو - فنرباغچه
    ۲۲:۰۰
  • دوستانه
    اسپورتینگ - سویا
    ۲۳:۰۰
ویژه سرپوش