دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۰۸:۵۱ - ۱۹ مرداد ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۰۵۱۴۳۹
لیگ برتر و جام حذفی

بازیکنان استقلال خواهان جدایی /آنچه مجیدی گفت، آنچه باشگاه استقلال نمی‌گوید

استقلال,فرهادمجیدی

استقلال باز هم پای فینال باخت. درست در روزی که فرهاد مجیدی می توانست ناکامی فصل پیش را جبران کند کار را در اصفهان واگذار کرد تا سناریوی شکست او در فینال تکرار شود. جالب اینجا بود که آقای رییس( مددی) در هتل بهمراه دوستانش ماند تا کسی از او بازخواست نکند. هر چه قدر آن طرف آذری، نکونام و بازیکنان فولاد بالا و پایین پریدند و جام را بالای سر گرفتند کمی این طرف تر، بازیکنان استقلال اشک ریختند و البته فرهاد و پسرش هم روی سکوها اشکشان در آمد. صحنه های درام این بازی به مراتب بار سنگین تری داشت چون میلیون ها هوادار هم پای تلویزیون گریستند و حسرت لحظاتی را خوردند که بیهوده هدر رفت.

البته شاید مثل استقلالی ها یک تیم دیگر هم ناراحت بود چون سهمیه آسیا از آنها هم گرفته شد. شاید به همان اندازه که هواداران استقلال خواهان قهرمانی تیمشان بودند هواداران تراکتور نیز می خواستند استقلال قهرمان شود تا پای تیمشان به بازی های آسیایی باز شود ولی همه چیز برای تیم تراکتور هم با این باخت تمام شد. پس از این بازی البته باز هم جنجال های زیادی دور و اطراف تیم را محاصره کرد و اختلافات بار دیگر نمایان شد ولی به همان اندازه که فرهاد از این باخت ناراحت بود، محمود فکری با اینکه از جنس استقلال است خوشحال بود و فوراً پست جنجالی را در صفحه شخصی اش گذاشت که نشان می داد منتظر زمین خوردن مجیدی بوده است. حالا نه تنها دشمنان استقلال بلکه آنهایی که روزی در لباس دوست کنار این تیم هم بودند لباس آهنین جنگ را به تن کرده و شمشیر را برای این تیم از رو بسته اند ولی کار برای استقلال تمام نشده است.

استقلال,فرهادمجیدی

استقلال حدود بیست روز دیگر در بازی های آسیایی باید حضور پیدا کند و طبیعتاً اگر بخواهد درگیر جنجال های فینال جام حذفی شود مقابل حریف قدری مثل الهلال عربستان شکست سنگینی می خورد! نکته این جا است که از همین حالا یکسری از بازیکنان ساز جدایی کوک کردند. یکی از مسئولان استقلال پس از بازی گفت که حدود ۱۰ بازیکن استقلال مدعی شدند که اگر مددی بماند حاضر به تمدید قرارداد نیستند! محمد نادری بعد از بازی پست گذاشت و اعلام کرد برای فصل آتی در استقلال نمی ماند، محمد دانشگر که در فصل بیستم با فرهاد مجیدی مشکل داشت حالا از فرصت استفاده نموده و در این شرایط پولش را از باشگاه طلب کرده است. فرشید اسماعیلی هم زمزمه هایی مبنی بر درخواست حق و حقوقش داشته است. در این میان اینطور که گفته می شود فرهاد مجیدی هم در رختکن استقلال پس از فینال جام حذفی اینطور وانمود نموده که قصد جدایی از استقلال را دارد. با چنین اوضاع بلبشویی که هر کس ساز خودش را کوک می کند و آتش اختلافات زبانه کشیده است، استقلال باید خودش را برای بازی های آسیایی آماده کند. قطعاً استقلال با این اوصاف به مراتب از حریف آسیایی ضعیف تر است و روی کاغذ از حالا بازنده! مگر اینکه اتفاق خاصی بیفتد.

تیر ترکش شکست در فینال جام حذفی هر روز به بدنه استقلال اصابت می کند و این تیم را از هم پاشیده تر. فعلاً فرهاد مجیدی حدود ده روزی به بازیکنانش استراحت داده تا دوباره تمرینات خود را برای بازی با الهلال از سر بگیرند، تمریناتی که معلوم نیست با چه تعداد ریزش بازیکن همراه باشد. شاید اگر استقلال در فینال جام حذفی جام را بالای سر می گرفت همه چیز برای این تیم تغییر میکرد اما سناریوی تکراری که هر سال در چنین موقعی تکرار می شود هیچ چیز را برای استقلال تغییر نداده است و همچنان این تیم با شرایط قبل حرکت می کند. وقتی در فوتبال ایران و در باشگاه های بزرگی مثل استقلال هیچ چیز سر جای خودش نیست و این همه اتفاقات جورواجور رخ می دهد چه توقعی داریم که نمایندگان ایرانی در بازی های آسیایی حریفانی را که از مدت ها قبل برنامه ریزی داشته اند شکست داده و به مراحل بالاتر بروند.

الهلال عربستان تاکنون چند بازیکن گرانقیمت به خدمت گرفته و اردوهای خارجی این تیم هم توانسته نقاط قوت و ضعف این تیم را به خوبی نشان دهد. الهلال در سکوت خبری و به دور از هیاهو این روزها خودش را برای جدالی آماده می کند که حریف پیش رویش هیچ نشانی از حریف قدرتمند و آسیایی ندارد و فقط به پشتوانه نام بزرگش شهریور ماه به مصاف الهلال عربستان می رود.

آنچه مجیدی گفت، آنچه باشگاه استقلال نمی‌گوید

فرهاد مجیدی در متنی که بعد از فینال جام حذفی در کانال تلگرام خود منتشر کرد، لا‌به‌لای جملاتش چند خبر داد. اینها مهم‌ترین خبرها درباره استقلال هستند که در میان متن مجیدی پنهان شده‌اند اما پیام خود را می‌رسانند.

فرهاد مجیدی از رفتار خوب هواداران بعد از شکست در جام حذفی حرف می‌زند و سپس می‌نویسد: «این رفتار، انگیزه من را برای یک شروع مجدد دوچندان می‌کند.»

استقلال,فرهادمجیدی

این یعنی او خود را طبق قراردادش با باشگاه استقلال، سرمربی فصل آینده می‌داند و منتظر اظهارنظر باشگاه نمانده است. همه می‌دانیم که ترکیب هیأت مدیره و مدیرعامل استقلال با تغییرات در وزارت ورزش و جوانان تغییر خواهد کرد و هیچ‌کس خبر ندارد که مدیران جدید باشگاه در آینده نزدیک چه کسانی خواهند بود و چه تصمیماتی برای تیم دارند و انتخاب‌شان چیست. مجیدی اما فارغ از این ماجراها، راه خود را می‌رود و کارش را برای فصل جدید آغاز می‌کند.

فرهاد مجیدی در این متن نمی‌خواهد در موقعیت بازنده، از باشگاه انتقاد کند و حرفش این است که پیش‌تر در روزهای موفقیت حرف‌هایش را زده است. این یعنی موضع امروز او در قبال مدیریت باشگاه همان است که بود و رابطه بین سرمربی و مدیران باشگاه ترمیم نشده است: «در این ساعت‌ها نمی‌خواهم از مشکلات بگویم که خیلی از گفتنی‌ها را بعد از بردها با شما هواداران عزیز در میان گذاشتم.»

اما مجیدی به رغم اوج داشتن این اختلافات خانمانسوز در استقلال، ورود خود به بازار نقل و انتقالات را اعلام می‌کند: «فصل جدید برای ما از همین امروز شروع شده است. چهارده روز سرنوشت‌ساز و به شدت حیاتی پیش‌ روی ما است. اگر در این مدت کوتاه پروژه تمدید و تقویت تیم را به درستی انجام ندهیم، موفقیت‌ها شروع نمی‌شود. در چهارده روز آینده باید به طور شبانه‌روزی کار کنیم. باید بیدار باشیم و اجازه ندهیم فرصت نقل‌ و انتقالات مثل دو سه فصل اخیر از بین برود.»

مجیدی با این حرف‌ها در واقع تلاش می‌کند اختیار نقل و انتقالات را مال خود کند و به باشگاه پیام داده است که در این زمینه اختیار دارد و حتی از تهدید مدیران باشگاه در لفافه حرف‌هایش سر باز نزده است: «به نمایندگی از میلیون‌ها استقلالی، در چهارده روز آینده بر سر منافع استقلال و امور نقل و انتقالات با کسی تعارف نخواهم داشت و سعی می‌کنم در صورت نیاز به صورت شفاف با هواداران در ارتباط باشم.»

هشدار مجیدی واضح است. او می‌گوید اگر باشگاه در مسیر نقل و انتقالات طبق میل او رفتار نکند، هواداران را مطلع خواهد کرد.

جدل‌ها در باشگاه استقلال ادامه دارند. رابطه مدیریت و سرمربی اصلاح‌ شدنی به نظر نمی‌رسد و باور کردنی نیست که در میان این روابط مخدوش، یک باشگاه بتواند روند موفقیت‌آمیزی را در نقل و انتقالات طی کند. این شبیه یک معجزه است که با این میزان از اختلاف بین مدیرعامل و سرمربی، بتوانند با بازیکنان تیم و بازیکنان جدید مذاکرات سالم و دقیق و مثبتی را پیش ببرند.

استقلال در میانه بحران‌ها و اختلافاتی گرفتار است که هیأت مدیره باشگاه تا امروز توانایی حل آنها را نداشته و حرفی درباره اینکه ایده‌اش برای حل این اختلافات چیست، نمی‌زند. خبرها را اما فرهاد مجیدی در لفافه متن خود می‌دهد و ما از موضع باشگاه بی‌خبریم.

newspaper.inn.ir
  • 13
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • دوشنبه ۱ مرداد
    دوستانه
    الهلال - العربی
    ۱۹:۳۰
  • دوستانه
    اینتر - پرگولتزه
    ۲۰:۰۰
  • دوستانه
    کوشیچه - آاس رم
    ۲۱:۰۰
  • جام ملت های زیر ۱۹ سال اروپا ۲۰۲۴
    اسپانیا - فرانسه
    ۲۱:۳۰
  • جام ملت های زیر ۱۹ سال اروپا ۲۰۲۴
    ترکیه - دانمارک
    ۲۱:۳۰
  • بسکتبال دوستانه
    آمریکا - آلمان
    ۲۲:۳۰
  • سه شنبه ۲ مرداد
    لیگ قهرمانان اروپا
    لوگانو - فنرباغچه
    ۲۲:۰۰
  • دوستانه
    اسپورتینگ - سویا
    ۲۳:۰۰
ویژه سرپوش