به گزارش ورزش سه، از ابتدای حضور علی فتحاللهزاده در سمت مدیرعاملی باشگاه استقلال او و همکارانش از یک راه درآمدزایی مدرن برای این باشگاه صحبت میکردند. فتحاللهزاده در یکی از اولین اقدامات خود محمد سررشتهداری را به عنوان مدیر مارکتینگ و بازاریابی باشگاه منصوب کرد. با این وجود در ماههای گذشته اخبار متعددی پیرامون عدم در آمدزایی در زمان مدیریت فتحاللهزاده برای استقلال صحبت شد. حالا اما سررشتهداری با وجود اینکه فتحاللهزاده صندلی مدیریتی باشگاه را ترک کرده از خبر از افتتاح یک اپلیکیشن درآمدزا با مالکیت باشگاه استقلال میدهد.
سررشته داری در این خصوص به خبرنگار ما گفت: من ۶ ماه تلاش کردم تا کار به نتیجه برسد و بعد صحبت کنیم. به اتفاق آقای سمیعی که مسائل حقوقی را جلو میبردیم بالغ از ۱۵۰ ساعت برای ساخت سوپراپلیکیشن باشگاه استقلال تلاش کردیم. هم موضوع متاورس را جلو بردیم و در بحث مالکیت nft که بابت انتشار عکسها و فیلمها به باشگاه پول میرساند به نتیجه رسیدیم. در نهایت یک سوپراپلیکیشن طراحی کردیم که از طریق پخش مستقیم بازی های استقلال در آن با توجه ترافیک مصرف شده یکی دو میلیارد تومان در ماه درآمد برای باشگاه دارد؛ این به غیر از بحث متاورس است که اگر خوب پیش برود، درآمد چند صدهزار دلاری به همراه دارد.
او ادامه داد: در این اپلیکیشن تور گردشگری گنجاندیم، فروشگاه اینترنتی را داریم، کارت هواداری در آن موجود است؛ بانک هم در آن دیده شده و بحث شارژ و پرداخت قبوض وجود دارد. در همه این موارد بسته به میزان مشارکت هواداران سهم استقلال بیشتر میشود.
مدیر دیجیتال مارکتینگ استقلال همچنین گفت: بخش مربوط به تست گرفتن بازیکنان آکادمی را داریم؛ بازی های آنلاین، ارز دیجیتال استقلال، بن هواداری و... را در آن گنجاندیم و همه این موارد هفته پیش آماده شد. شاید آقای فتح الله زاده بدشانس بود چراکه اگر دو هفته بیشتر میماند این مساله بزرگ به نام ایشان ثبت میشد. فکر میکنم ظرف ۵، ۶ ماه حدود ۱۵ تا ۲۰ میلیارد تومان درماه درآمد برای باشگاه استقلال از این اپلیکیشن حاصل شود.
سررشته داری افزود: تفاوت این اپلیکیشن با برنامه های قبلی این است که آنها برای ارگان های دیگر بود و درآمدزایی آنها نیز بسیار پایین. آخرین این اپلیکیشن ها حدود ۵ میلیون تومان در آمد داشت! در نهایت هم با پایان قرارداد اپلیکیشن را میبرند و مردم نیز که در گوشیهای خود آن را نصب کردهاند، همچنان در حال استفاده هستند! این اپلیکیشن اما بر اساس کدنویسیاش متعلق به استقلال است و تا ابد برای این باشگاه میماند. هر موضوع جدیدی هم میتوان در آن اضافه کرد و به همین خاطر از نظر من یک انقلاب بزرگ در حوزه درآمدزایی و دیجیتال مارکتینگ است که بیراه نیست اگر بگویم به اندازه یکی از ستاره های باشگاه میارزد یا به اندازه کمپ باشگاه ارزش دارد.
او اضافه کرد: یکی از بحث هایی که خیلی مطرح شد، موضوع ناهار کارکنان باشگاه بود که وزیر ورزش هم درباره اش صحبت کرد. باشگاه استقلال روزانه ۲۵ میلیون تومان هزینه ناهار پرسنل میداد. با کارهای تبلیعاتی که من در شبکه های مجازی باشگاه کردم، روزی ۱۷ میلیون تومان سود به باشگاه رساندم. ده قرارداد با یک شرکت تاکسی اینترنتی بستم که یکی از آنها اجرا شده و ۱۰ روز دیگر دومی اش اجرا میشود.
سررشته داری در بخش دیگری از صحبتهای خود بیان کرد: این مسائل میتواند به اقای حجت کریمی یا هر شخص دیگری که مدیرعامل باشگاه میشود در بحث درآمدزایی کمک کند. فکر میکنم چند ماه بعد ماهیانه ۲۰میلیارد تومان سود به باشگاه برساند. نهایتا تا روز ۱۰ دیگر این اپلیکیشن بالا میآید و راه جدیدی برای درآمدزایی در فوتبال ایران به فدراسیون نشان میدهیم. البته که همه این ها در گروی مشارکت مردم است. این اپلیکیشن یک ساختمان بزرگ برای استقلال است که مانند یک پاساژ پول به باشگاه میرساند.
مهاجم محبوب استقلال هم نوتیس داد
ارسلان مطهری مهاجم محبوب استقلالیها که گلهای حساسی برای این تیم به خصوص در دربی به ثمر رسانده، جدیدترین معترض نسبت به مشکلات مالی و عدم توجه مدیران این باشگاه نسبت به پرداخت مطالبات است.
در شرایطی که بعد از برد استقلال مقابل پارس جنوبی و صعود این تیم به جمع چهار تیم برتر جام حذفی، بازیکنان این تیم به صورت جمعی در گفتوگوهایی که با رسانهها داشتند اعتراض خود را نسبت به عدم پرداختی باشگاه اعلام کرده بودند و خواهان مشخص شدن وضعیتشان بودند، ارسلان مطهری نیز طی نامهای به باشگاه بابت این موضوع اخطار داده است.
باشگاه استقلال طی ماههای اخیر مشکلات زیادی را پشت سر گذاشته و در نهایت بیشتر پیگیر بدهیهای خارجی دردسرساز خود بوده تا این موضوع باعث شود در فاصله سه هفته مانده به پایان فصل، بازیکنان این تیم مطالبات زیادی را طلبکار باشند. باید دید در ادامه و در شرایطی که این تیم چه در لیگ برتر و خصوصا جام حذفی شانس زیادی برای قهرمانی خود متصور است، این مشکلات به چه شکل مدیریت خواهد شد.
- 10
- 5