سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۱۲:۴۶ - ۲۱ بهمن ۱۴۰۲ کد خبر: ۱۴۰۲۱۱۱۳۴۳
لیگ برتر و جام حذفی

افشاگری نصیرزاده درباره لغو دیدار تراکتور - چوکا/ پای تصمیمات نماینده مجلس در میان است!

هوشنگ نصیرزاده,افشاگری نصیرزاده درباره لغو دیدار تراکتور
عدم تطابق ورزشگاه در میان بازی تراکتور-چوکا از یک شانزدهم نهایی جام حذفی باعث جنجالی فراوان در فوتبال ایران شده است.

به گزارش ورزش سه، با به پایان رسیدن جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۳ قطر، در روز پنجشنبه نوزدهم بهمن ۱۴۰۲ از مرحله یک شانزدهم نهایی جام حذفی که نخستین مرحله ورود تیم‌های لیگ برتری است، چوکای تالش میزبان تراکتور بود.

این دیدار در شرایطی برگزار می‌شد که طبق اعلام سازمان لیگ قرار بود بازی در ورزشگاه سردار جنگل رشت برگزار شود، اما سران چوکا امیدوار بودند تا این بازی را در پوریای ولی تالش برگزار کنند.

دو تیم از ساعت ۱۴ در ورزشگاه‌های مورد نظر خودشان حاضر شدند و ابتدا از سمت سازمان لیگ این بازی سه بر صفر به سود تراکتور عنوان شد، اما پس از مدتی قرار شد پرونده این بازی به کمیته انضباطی ارسال شود.

حال هوشنگ نصیرزاده همراه با جلال تفرشیان در گفت‌وگو با برنامه رادیو جوان درباره تصمیمات عجیب سازمان لیگ در قبال این بازی صحبت کردند.

به نظر می‌رسد که سازمان لیگ نامه برگزاری به هیات فوتبال ارسال کرده و در آن از زمین سردار جنگل رشت به عنوان محل برگزاری یاد کرده و در طرف مقابل باشگاه چوکا با کمک نماینده مجلس این شهر به شورای تامین نامه برای درخواست تغییر داده که هیچ پاسخی به آن داده نشده است. حال از طرفی مدیرعامل باشگاه تراکتور معتقد است که با توجه به اینکه فاصله فرودگاه رشت تا ورزشگاه تالش بیش از ۱۰۰ کیلومتر خارج از چارچوب قوانین برگزاری مسابقات فوتبال است. از طرفی دیگر سران باشگاه چوکا حتی در جلسه پیش از برگزاری بازی هم حاضر نشدند.

هوشنگ نصیرزاده، مدیرعامل تراکتور گفت: همان‌طور که اطلاع دارید تیم ما به عنوان مهمان در جام حذفی باید با چوکای تالش بازی می‌کردیم ولی به محض اعلام جدول، گفتند که مکان برگزاری متعاقباً اعلام می‌شود. به دلیل اینکه چوکا در لیگ دو حضور دارد و در واقع تراکتور لیگ برتری است و با توجه به تفاوت شرایط برگزاری قرار شد مدتی صبر کنیم تا زمین اعلام شود. هشت بهمن ماه، سازمان لیگ به هیئت فوتبال آذربایجان شرقی و گیلان نامه‌ای ارسال کرد و در آن ورزشگاه سردار جنگل به عنوان محل برگزاری اعلام کرد. هم در استان تیم میزبان هست و از استان خارج نمی‌شود. هم اینکه با توجه به اینکه ورزشگاه چوکا با فرودگاه بیشتر از ۱۰۰ کیلومتر فاصله دارد از استاندارد برگزاری خارج است. در واقع تیم‌های لیگ برتری هم در هتل ۵ ستاره اقامت دارند که در تالش همچین هتلی وجود ندارد و اگر بازی در تالش برگزار می‌شد مجبور بودیم در رشت اقامت داشته باشیم و با مسافرتی ۲ ساعته به زمین برسیم. آن زمین از طرف سازمان لیگ تایید نشد و به هیئت استان نامه داد که بازی در ورزشگاه سردار جنگل رشت برگزار می‌شود.

او ادامه داد: پس از آن مواجه شدیم با صحبت‌هایی از سمت فدراسیون فوتبال می‌شد، که در آن می‌گفتند که نماینده مجلس آن منطقه در تلاش است تا بازی را ببرد در تالش انجام شود. این موضوع باعث شد تا مدتی حرف و حدیث زیادی برای جابه‌جایی محل برگزاری به گوش برسد. مالک محترم باشگاه تالش هم اعلام کردند که اگر بازی در رشت باشد ما شرکت نمی‌کنیم و رییس هیئت فوتبال استانشان آقای الماس خاله هم نامه‌ای به فرمانداری می‌زند که بازی در تالش برگزار شود و شما هم نظرتان را بگویید. اخبار دقیقی که ما داریم، شورای تامین برگزاری مسابقه را تایید نکرده و به همین دلیل ما می‌خواستیم هتل بگیریم، به ما گفتند تغییری ایجاد نشده که روزهای گذشته سازمان لیگ در سایتش گذاشت که بازی در ورزشگاه سردار جنگل رشت است و هیچ تغییری ایجاد نمی‌شود. آن موقع ما سوار هواپیما شدیم رفتیم رشت و حتی ناظر فدراسیون هم آمد و گفتیم که بازی هم در رشت است اما در جلسه قبل بازی علی‌رغم اطلاعیه سازمان لیگ هم حضور نداشتند و در اقدامی کاملا غیرحرفه‌ای، گفتند که ما در ورزشگاه پوریای ولی تالش منتظر هستیم!

جلال تفرشیان مالک باشگاه چوکا گفت: طبق برنامه‌ای که سازمان لیگ داده بود و همانطور که آقای نصیرزاده گفتند که در تاریخ ۱۱/۸ نامه آمده، به ما هیچ نامه‌ای ندادند و همراه اینکه در تاریخ شانزدهم هیئت فوتبال استان که متولی برگزاری مسابقات است نامه زده بود برای شورای تامین که ما جواب این نامه را هم داریم. گفتند که این بازی را هم می‌توان در ورزشگاه تالش برگزار شود. در تاریخ هجدهم برای فدراسیون فوتبال هم نامه زده شد و حتی تایید کردند اما نتوانستیم میزبانی را در خدمت این تیم باشیم.

او ادامه داد: من از نامه‌های داخلی خبر ندارم ولی بر اساس مدارکی داشتیم ما تاریخ نوزدهم در ورزشگاه پوریا ولی میزبان بودیم و ساعت ۱۴ در ورزشگاه حاضر بودیم که تیم تراکتور در بازی حاضر نشد.

جلال تفرشیان: وقتی به ما اعلام شده بازی در تالش است باید در تالش جلسه برگزار شود ولی متاسفانه هیچکدام از دوستان حضور نداشتند. ما طبق نامه‌هایی که به دستمان رسیده صحبت می‌کنیم و جسارت نباشد. ما حتی برای تیم بزرگ تراکتور برنامه استقبال از آنها داشتیم اما مشکلی که این وسط به وجود آمد موجب شد تا این اتفاق رخ ندهد.

جلال تفرشیان: من از هم هیات فوتبال استان و هم هیات فوتبال شهرستان نامه دارم که هر دو تایید کردند تا در تالش انجام شود.

هوشنگ نصیرزاده: هیئت فوتبال برگزار کننده مسابقه اصلی نیست. سازمان لیگ برگزار کننده مسابقات است و در تاریخ ۱۱/۸ اعلام کرد بازی در ورزشگاه رشت است. آقای تفرشیان هم اعلام کردند که اگر بازی در ورزشگاه رشت باشد ما شرکت نمی‌کنیم که یعنی می‌دانستند بازی آنجا برگزار می‌شود. وقتی جلسه‌ای از پیش  برگزار می‌شود هم اورژانس، هم نیروی انتظامی و هم یگان هستند. تمامی افراد حضور دارند اما این تیم نبودند. این رفتار غیر حرفه‌ای بوده و زمانی که به شما اعلام می‌کنند در کدام ورزشگاه برگزار می‌شود، نمی‌توانید نیایید. ما اصولی داریم که در آن می‌گوید ورزشگاه تا فرودگاه نمی‌تواند بیش از ۱۰۰ کیلومتر فاصله داشته باشد. این قاعده‌ است و ما یک تیم لیگ برتری هستیم. تالش هم هتل ۵ ستاره ندارد و نمی‌شود از رشت به سمت تالش برویم!

هوشنگ نصیرزاده: من قبل از اینکه آقای تفرشیان جواب دهد گفتم. یکی از ابزار برگزاری بازی شورای تامین است اما تصمیم گیری برای محل برگزاری سازمان لیگ فوتبال است. برای من قابل تقدیر است که ایشان دوست داشتند تراکتور بیاید در آنجا بازی کند ولی به هر صورت قبول کنید که مسائلی هم پشت پرده آن است. حتی در لحظات پایانی با مسئولان سازمان لیگ داشتم به من گفتند که محل برگزاری بازی ما سردار جنگل است. تماس گرفتیم، صحبت کردیم تا آقای تفرشیان بیایند اما یک نوشته از سمت فدراسیون و سازمان لیگ نشان دهند که گفتند بازی در تالش است، حق با آنهاست. آنها می‌خواستند یک تایید بگیرند اما وقتی خبری نشده که نمی‌شود.

جلال تفرشیان (با لحنی تند): آقای نصیرزاده کاملا درست می‌فرمایند. خودشان به هر ترتیب آیین نامه را می‌نویسند اما برگزاری بازی اگرچه زیرنظر سازمان لیگ هست ولی هیات فوتبال اجراکننده و مجری است. من خودم استادیوم ندارم که با آمبولانس و نیروی انتظامی هماهنگ کنم؛ این کار را هیئت فوتبال انجام می‌دهد.

هوشنگ نصیرزاده: چه کسی آن یادداشت را به شما داده است؟ نامه‌ای که منتشر کردید، خطاب به شما نیست بلکه می‌گویند موافق هستید یا نه! باید سازمان لیگ نامه اصلی را می‌داد.

جلال تفرشیان: شورای تامین نامه را به آقای الماس خاله و هیئت فوتبال استان گیلان نزده و مستقیم برای سازمان لیگ زده است.

هوشنگ نصیرزاده: من در جریان هستم که نامه‌ای که به شما زدند، هرگز چنین چیزی تایید نشده است. نمی‌خواستم بگویم ولی مجبور شدم. شما مگر با شورای تامین بازی برگزار می‌کنی؟ شورای تامین ابزاری است که استعلام می‌گیرد و نظر می‌دهد. شما بازی را زیر نظر سازمان لیگ انجام می‌دهی. شما چه کار داری به شورای تامین؟ نامه را آقای الماس خاله داده به آقای فرماندار و گفته چون بازی در اینجا برگزار می‌شود شما مقررات را اعلام کن. من نمی‌خواهم حرف‌های زیادی بگویم اما از آن نماینده محترمتان که می‌خواستند این کار را انجام دهد که موفق نشد بپرسید. می‌خواستید نظر شورای تامین را برگردانید که نتوانستید و کاری غیرحرفه‌ای انجام دادید.

نصیرزاده در پایان در واکنش به سه بر صفر شدن بازی به سود تراکتور پاسخ داد: اعلام نتیجه یعنی چه؟ باید برود کمیته انضباطی تا نظرش را بدهد. آقای تفرشیان از حضورتان تشکر می‌کنم و حضورتان در بازی هم خوشایند بود، چرا که بخش خصوصی خیلی سخت زحمت می‌کشد و چوکا تیمی ریشه‌دار، هویتی و حتی موردعلاقه ما هم هست، اما در مجموع ما تابع متغیر سازمان لیگ برگزار کننده اصلی این بازی هستیم و ان‌شاءالله در آینده حتما با تیم خوب چوکا یک دیدار خواهیم داشت.

  • 12
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • دوشنبه ۱ مرداد
    دوستانه
    الهلال - العربی
    ۱۹:۳۰
  • دوستانه
    اینتر - پرگولتزه
    ۲۰:۰۰
  • دوستانه
    کوشیچه - آاس رم
    ۲۱:۰۰
  • جام ملت های زیر ۱۹ سال اروپا ۲۰۲۴
    اسپانیا - فرانسه
    ۲۱:۳۰
  • جام ملت های زیر ۱۹ سال اروپا ۲۰۲۴
    ترکیه - دانمارک
    ۲۱:۳۰
  • بسکتبال دوستانه
    آمریکا - آلمان
    ۲۲:۳۰
  • سه شنبه ۲ مرداد
    لیگ قهرمانان اروپا
    لوگانو - فنرباغچه
    ۲۲:۰۰
  • دوستانه
    اسپورتینگ - سویا
    ۲۳:۰۰
ویژه سرپوش