چهارشنبه ۲۴ مرداد ۱۴۰۳
۱۶:۴۱ - ۲۴ مرداد ۱۴۰۳ کد خبر: ۱۴۰۳۰۵۱۴۴۴
لیگ برتر و جام حذفی

اگر بازیکن یا مربى علیه داور مصاحبه کند ٢ میلیارد جریمه مى‌شود

تغییرات جدید در قوانین فوتبال ایران؛ از ممنوعیت ورود بوق و شیپور به استادیوم تا کارت زرد

تغییرات جدید در قوانین فوتبال ایران,لیگ برتر فوتبال
آئین نامه برگزاری مسابقات لیگ‌های باشگاه‌های فوتبال کشور در برخی موارد اصلاح شد.

به گزارش ایسنا، سازمان لیگ فوتبال اعلام کرد: آئین نامه برگزاری مسابقات لیگ های فوتبال باشگاهی کشور در برخی موارد اصلاح شد که این تغییرات به تصویب هیات رئیسه سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال رسیده که از طریق سازمان لیگ فوتبال ایران به باشگاه‌ها و هیات‌های فوتبال استانی ابلاغ شد.

تغییرات و اصلاحات انجام شده در آئین نامه برگزاری مسابقات به شرح زیر است:  

۱- ممنوعیت ورود بوق و شیپور

از ابتدای فصل ۱۴۰۴-۱۴۰۳ و با توجه به قوانین مصوب AFC و FIFA، استفاده از بوق و شیپورهای هواداری (فلزی و پلاستیکی) در استادیوم‌های ورزشی به جهت امکان صدمه به شنوایی، از بین بردن تمرکز داوران، بازیکنان و مربیان و همچنین ایجاد حس ناخوشایند در تمام ورزشگاه‌ها ممنوع است.

۲- موارد مربوط به اخراج پزشک تیم

مطابق با قوانین بین المللی و نظر به اهمیت حضور پزشک دوره دیده در مدیریت اورژانس‌های فوتبال در طول مدت بازی و بحث دریافت کارت قرمز، اگر شخص اخراج شده پزشک تیم (و نه فیزیوتراپیست یا اعضای دیگر کادر پزشکی) باشد این فرد می‌تواند تا پایان مسابقه در کنار ناظر بازی یا محل مشخصی با نظر ناظر بازی در کنار زمین حضور داشته باشد، بدون اینکه این مساله به تصمیمی که ممکن است کمیته انضباطی پس از مسابقه در خصوص تخلف صورت گرفته اتخاذ کند خدشه ای وارد نماید.

۳- مصوبه بازی رو در رو با اصلاحات: (بند ۳ ماده ۲۱)

روش تعیین تیم‌های سقوط و صعود کننده هم امتیازدرپایان رقابت‌های لیگ‌ها و شرایط بازی رودر رو در فصل ۱۴۰۴-۱۴۰۳:

پیرو مصوبه هیات رئیسه فدراسیون فوتبال به شماره ۱۴۰۰۲۶۱۰۵ مورخ ۲۹/۸/۱۴۰۰ و ابلاغ به شماره ۲۶۳۲۵/۱۱۰ مورخ ۳۰/۱۱/۱۴۰۰ موضوع چگونگی رتبه بندی تیم ها در جدول  مسابقاتی و در پایان رقابت‌های لیگ های تحت پوشش سازمان لیگ و با توجه به سوالات مکرر پیش آمده از سوی باشگاه ها ،هیات های فوتبالی استانی و سایر ذی‌نفعان و به جهت شفافیت هر چه بهتر و بهره برداری از موارد مصوبه فوق، موضوع مطرح شده به قرار ذیل تشریح می شود:

نحوه رتبه‌بندی تیم‌ها در جدول رده‌بندی پس از پایان یافتن تمامی مسابقات مربوط به لیگ مورد نظر به ترتیب:

۱- بیشترین امتیاز به دست آمده در همه مسابقات گروهی

 در صورت تساوی امتیاز ۲ یا چند تیم در همه مسابقات گروهی در جدول رده‌بندی مسابقات ، نتیجه حاصل از دیدارهای رودررو بین تیم‌های هم امتیاز به ترتیب و به شرح ذیل تعیین کننده خواهد بود، لذا در ابتدا نتایج رودررو بین دو یا چند تیم دارای امتیاز مساوی در یک جدول جدید از جدول نهایی مذکور استخراج گردیده و تیم‌ها براساس نتایج حاصله از بازی‌های رودررو با یکدیگر در جدول جدید به شرح و ترتیب ذیل رتبه‌بندی می‌شوند:

۲- نتایج حاصل از بازی رو در رو

۲-۱- بیشترین امتیاز به دست آمده در مسابقات بین دو یا چند تیم هم امتیاز (بر اساس جدول جدید استخراجی)

۲-۲- تفاضل گل بیشتر در بین دو یا چند تیم هم امتیاز (بر اساس جدول جدید استخراجی)

۳-۲- بیشترین گل زده به دست آمده در مسابقات بین ۲ یا چند تیم هم امتیاز (بر اساس جدول جدید استخراجی)

* شایان ذکر است در حالت‌ رقابت رو در رو ما بین دو تیم، قانون گل زده در خانه حریف در شرایط تساوی، دو برابر اعمال نمی شود.

*  در ادامه در صورت تساوی شرایط در موارد ذکر شده بالا به ترتیب ، موارد ذیل تعیین کننده رتبه‌بندی تیم ها خواهد بود:

۳- تفاضل گل بیشتر در همه مسابقات گروهی (جدول اصلی و اولیه)

۴- بیشترین تعداد گل زده به دست آمده در همه مسابقات گروهی( جدول اصلی و اولیه)

۵-اعمال معیار بازی جوانمردانه ( احتساب نمرات منفی حاصله از  کارت های زرد و قرمز تیم ها) و به شرح ذیل:

الف)  به ازای هر کارت زرد: یک(۱)  نمره منفی؛

ب) به ازای هر کارت قرمز : در نتیجه ی دریافت دو کارت زرد سه (۳) نمره منفی

ج)به ازای هر کارت قرمز مستقیم سه (۳) نمره منفی

د) به ازای هر کارت زرد و پس از آن کارت قرمز مستقیم چهار (۴) نمره منفی

* بدیهی است تیمی که کمترین نمره منفی را داشته باشد در رتبه بالاتری قرار می گیرد.

* قرعه‌کشی

* از تاریخ ابلاغ این دستورالعمل، مفاد بند ۱ ماده ۱۰ آئین نامه برگزاری مسابقات لیگ برتر و دسته اول مشمول تغییر می‌شود و از این پس تحت هیچ عنوان گل زده در خانه حریف به طور دو برابر محاسبه نمی‌شود.

۴- ابلاغیه اخطار و اخراج

۱- با استناد به بند ۳ ماده ۴۴ آئین نامه برگزاری مسابقات، محرومیت بازیکنان یا جانشینان و کادر فنی در مسابقات لیگ های کشوری از حیث جمع اخطارها از فصل ۱۴۰۴-۱۴۰۳ به شرح ذیل اعلام می‌شود:

در کلیه مسابقات تحت نظر سازمان لیگ در رده بزرگسالان آقایان و بانوان، برای هر بازیکن اصلی و جایگزین (نفرات ذخیره) تیم، محرومیت در نتیجه دریافت چهار کارت زرد در بازی‌های متوالی یا متناوب محاسبه می‌شود لیکن کلیه نفرات کادر فنی و مدیریتی تیم کما فی السابق با دریافت دو کارت زرد متوالی یا متناوب از بازی بعدی محروم می‌شوند.

(طبق دستورالعمل فصل گذشته به شماره ۰۲۹۳۴۸/۱۱۰ مورخ ۱۴۰۲/۰۵/۰۸ درخصوص بازیکنان اصلی و جایگزین (نفرات ذخیره) تیم ، برای مرتبه اول محرومیت در نتیجه دریافت چهار اخطار و از مرتبه دوم به بعد با دریافت سه اخطار در بازیهای متوالی یا متناوب محاسبه می گردید)

۵- اصلاحیه (بند ۷ ماده ۴۴) و (بند ۹ ماده ۴۶)  انتقال کارت‌های زرد و قرمز و محرومیت‌های انضباطی

الف- کارت‌های زرد مکتسبه در طول مسابقات و محرومیت حاصل از دریافت چهار کارت زرد، از یک تیم به تیم دیگر منتقل نمی‌شود و صرفا محرومیت‌های ناشی از جریمه انضباطی و اخراج به تیم بعدی انتقال می‌یابد.

ب- کارت‌های قرمز دریافتی به همراه محرومیت ناشی از جریمه انضباطی در یک رده مسابقاتی، به مسابقات و رده‌های دیگر منتقل می‌شوند.

* مفاد مندرج در بندهای فوق‌الذکر برای هر دو حالت انتقال یک بازیکن (در نقل و انتقالات ابتدای فصل یا نیم فصل) صدق می‌کند.

۶- اصلاح (بند ۵ ماده ۵۴) بازی سوپرجام

در صورتی که قهرمان مسابقات لیگ برتر و جام حذفی یک تیم باشد، مسابقه سوپرجام بین تیم قهرمان و نایب قهرمان لیگ برتر برگزار می‌شود.

۷- تعداد بازیکنان در لیست ذخیره تیم‌ها

تعداد بازیکنان ذخیره مجاز در لیست تیم‌های لیگ برتر و لیگ یک در روز بازی: (۲+۷) تعداد هفت بازیکن با شرایط سنی آزاد و دو بازیکن زیر ۲۱ سال.

***

هشدار رئیس کمیته انضباطی به سرخابی ها/ جریمه ۲ تا ۴ میلیاردی در انتظار بیانیه نویس ها

رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال توضحیاتی را در خصوص مصوبات جدید برای فصل جدید ارائه کرد.

ابوالفضل حسن زاده در نشست خبری امروز خود در سالن روابط عمومی فدراسیون گفت: امروز شاهد بودیم آرای سنگینی علیه ۴ باشگاه صادر شد. اولین موضوعی که خیلی مهم است، دستورالعمل ناظر بر ثبت قرارداد‌های لیگ برتر، لیگ دسته اول و دوم کشور است. اجرای لیگ برتر شروع شده و چند نکته مهم دارد. در همه لیگ‌ها تقریبا مشترک است. فقط عدد جرایم و مهلت‌ها متفاوت است.

رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال ادامه داد: اولین نکته ضرورت ثبت یا فسخ قرارداد در طول فصل است. این دستورالعمل برای مدت ۳ فصل لازم الاجرا است. ثبت یا فسخ قرارداد‌ها الزما باید در فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ ثبت شود. در غیر این صورت هیچ اثری ندارد. وی افزود: دومین نکته ضرورت رعایت مهلت ثبت نام بازیکنان است. تیم‌های لیگ برتری یک مهلت ۲۰ روزه قبل از شروع فصل دارند. یعنی تا تاریخ ۵ مرداد مکلف بودند ۱۶ بازیکن را ثبت نام کنند. در غیر این صورت جریمه می‌شوند که برای لیگ برتر حداکثر ۵ میلیارد تومان و لیگ دسته اول ۳ میلیارد تومان محکوم می‌شوند. اگر بازهم رعایت نکنند کماکان این محکومیت ادامه خواهد داشت. نکته خیلی مهم که فصل فوتبالی ما را به چالش می‌کشد؛ اگر تا کمتر از ۴۸ ساعت از شروع اولین مسابقه‌شان کارت بازیکنی صادر نشود او حق بازی ندارد.

حسن زاده ادامه داد: بررسی کردم و ۳ باشگاهی که فردا بازی دارند مشکلی ندارند ولی اگر مثلا پرسپولیس امروز برای بازیکنش کارت بازی بگیرد، فردا حق استفاده از بازیکن را ندارد. به هردلیلی، قصور سازمان لیگ باشد، قطعی برق باشد، نقص برق باشد یا… اگر کارت بازی برای بازیکنی صادر نشد باشگاه حق ندارد تا قبل از ۴۸ ساعت از او استفاده کند. این قید تا تاریخ ۲۸ شهریور امسال که آخرین فرصت نقل و انتقالات است ادامه دارد. وی افزود: من امروز شنیدم یکی از باشگاه‌های معروف ما تازه امروز مدارک را به سازمان لیگ داده است. روز جمعه بازی دارند و اگر امروز به هر دلیلی کارتی صادر نشود، این باشگاه حق استفاده از بازیکنانش را ندارد. طبیعتا اگر استفاده کنند و شکایتی از تیم مقابل واصل شود تحت عنوان بازیکن غیرمجاز بررسی می‌شود. لیگ برتر، لیگ یک و لیگ دو این قید را دارند.

رئیس کمیته انضباطی با اشاره به نکته سوم، اظهار داشت: بحث قرارداد‌های صوری را داریم. قرارداد‌هایی فقط معتبر هستند که در سازمان لیگ ثبت شده‌اند. اگر ثابت شد قراردادی که ثبت شده با قرارداد واقعی تعارض دارد، قرارداد ارائه شده صوری است و پشت پرده‌ای وجود دارد، باشگاه ۲ پنجره نقل و انتقالاتی و بازیکن تا ۲ فصل محروم می‌شوند.

وی افزود: دومین دستورالعملی که مهم است و باید اعلام کنیم و فصل قبل هم اعمال شد، دستورالعمل ناظر بر مصاحبه‌ها و انتشار بیانیه‌ها است. از اردیبهشت امسال مصوب هیأت رئیسه را دارد و لازم الاجرا است.

حسن زاده گفت: در ۳ حالت تنبیهات انضباطی سنگینی برای باشگاه‌ها در نظر گرفته می‌شود. یک؛ انتشار و صدور اعلامیه، اطلاعیه و بیانیه غیر فنی و خارج از مسئولیت از سوی باشگاه‌هادو؛ مصاحبه غیرفنی و خارج از مسئولیت توسط مربیان،  کادرفنی، اداری و مدیران باشگاه‌ها سه؛ اظهارات در کنفرانس مطبوعاتی قبل یا بعد از بازی علیه فدراسیون، سازمان لیگ،  هیأت‌ها و باشگاه‌هامثلا اگر باشگاه میزبان علیه باشگاه مهمان مطالبی را بگوید مشمول این دستورالعمل است. اگر بیانیه یا اطلاعیه یا … توسط روابط عمومی یا مدیر رسانه باشگاهی منتشر شود، مدیرعامل و تمامی مدیران باشگاه محکوم می‌شوند. یعنی کاری به مدیر رسانه‌ای نداریم ولی مدیرعامل یا عضو هیأت مدیره‌ای که روحش هم خبر ندارد محکوم خواهد شد.

وی با اشاره به مبلغ جرایم نقدی، عنوان کرد: جرایمی که پیش بینی شده برای لیگ یک ۵۰۰ میلیون تومان و برای لیگ برتر ۲ میلیارد تومان برای اولین مصاحبه است. در صورت تکرار تا ۴ میلیارد تومان قابلیت افزایش دارد.  جرایم غیرقابل دخل و تصرف است. حداقل و حداکثر هم ندارد. نکته مهم دیگر این است که اگر رأی قطعی شد تا زمانی که این وجوه پرداخت نشود امکان فعالیت ورزشی برای آن شخص متخلف وجود ندارد.

رئیس کمیته انضباطی با اشاره به دستورالعمل ناظر بر سقف بودجه باشگاه‌ها، گفت: طبق مصوبات جدید هیأت رئیسه کارگروهی تعیین شده که امکان رسیدگی و تطبیق کلیه حساب‌های بانکی مربوط به پرداختی باشگاه‌ها به بازیکنان و کادرفنی در هر زمان را دارد. اگر تخلفی احراز شد به ارکان قضائی و به خصوص کمیته انضباطی گزارش خواهد شد. سقف آن برای لیگ برتر حداقل ۳۲۵ میلیارد و لیگ یک ۴۵ میلیارد است که بنابر شرایط قابلیت تغییر دارد.

حسین زاده تصریح کرد: چهارمین دستورالعمل مربوط به جرایم مندرج در آئین نامه صدور مجوز باشگاه‌ها است. ۵ تخلف انضباطی پیش بینی شده، عدم رعایت معیار‌های درجه B، A و موارد دیگری که الان تقریبا ۲ فصل است اجرا شده،  متأسفانه شاهدیم برخی باشگاه‌ها محکوم می‌شوند. فصل قبل به جز سپاهان همه باشگاه‌ها محکومیت داشتند.

وی افزود: اگر تخلفی تکرار شد در سال اول قابل اعتراض است ولی در سال‌های بعد آرا و محکومیت‌ها قطعی است. اعداد هم متناسب با تخلفات افزایش پیدا می‌کنند. اگر اطلاعیه یا بیانیه‌ای در فضای مجازی، گفتاری و شنیداری صادر شود مشمول این دستورالعمل خواهد بود.

رئیس کمیته انضباطی درخصوص اینکه ممکن است رفتار‌های فصل گذشته در سال جدید هم ادامه داشته باشد، گفت: آمار نشان می‌دهد باشگاهی که کنارزمینش یا مربیانش زیاد در فضای مجازی یا مصاحبه‌ها بدرفتاری داشته‌اند، سکو‌های هواداری‌شان هم بیشترین آمار تخلفات را داشته‌اند. به نظرم نقصی در مقررات انضباطی داریم. مسئولیت تضامنی باشگاه مقابل بازیکن یا مربی را داریم. یعنی اگر فردی محروم شد یا محکومیت جریمه نقدی پیدا کرد و پرداخت نشد، باشگاه مسئول پرداخت وجوه است.

وی افزود: این در مقررات پیش بینی شده و اجرا می‌شود، اما این را نداریم که اگر مربی یا مدیری باعث محکومیت یا مسئولیت باشگاه شد، مسئولیت رفتار خودش را داشته باشد. یک باشگاه باید تا تاریخ ۵ مرداد ۱۶ نفر از بازیکنان خودش را ثبت نام می‌کرده و از تاریخی به بعد انجام نشود تخلف است. مهلتی ۲۰ روزه داشتند ولی یک باشگاهی این کار را نکرده است. چرا؟ جالب است که کمیته انضباطی رعایت کرده و گفته با اینکه تخلف کردید و باید ۵ میلیارد پرداخت کنید ولی به شما مهلتی می‌دهیم.

حسین زاده ادامه داد: اختصاصا برای ۱۳ باشگاه تا ۱۴ مرداد امسال وقت تعیین کردیم. گفتیم اگر این کار را نکنید به حداکثر جریمه محکوم می‌شوید. باز ۶ باشگاه علیرغم محکومیت این کار را نکردند. باز ۲ باشگاه جای بحث دارد. ۴ باشگاه علیرغم این مهلت این کار را نکردند. هیچ دفاعی هم نکردند. نمی‌دانم مدیر تعمدا رفتاری دارد که باشگاه محکوم شود یا قصور دارد؟ هرچه باشد قابل پذیرش نیست. همین‌ها هستند که در جلسه همایش انضباطی ما هم شرکت نمی‌کنند. یا به مسائل انضباطی بی توجه هستند یا دغدغه‌های مهمتری دارند که فرصت نمی‌کنند بیایند! وی افزود: این ارقامی که پرداخت می‌شود را ما هم دوست نداریم. هنوز فصل شروع نشده باشگاه ۵ میلیارد تومان جریمه می‌شود و ما مقابل هوادار قرار می‌گیریم ولی واقعیت این است که مدیر آن باشگاه توجهی نداشته است. باشگاه‌های استقلال، ملوان، هوادار و شمس آذر مجموعا ۲۰ میلیارد تومان در ۴۸ ساعت مانده به شروع فصل جریمه شدند! ان‌شاالله موارد دیگر مانند بازیکن غیرمجاز گریبانگیرشان نشود و طوری نشود که فردا محکومیت ۳ بر صفر بدهیم. این خیلی بد است!

رئیس کمیته انضباطی درمورد مهلت پرداخت جریمه‌ها گفت: یک هفته پس از تاریخ قطعیت، اگر پرداخت نکنند حق فعالیت ورزشی هم ندارند که البته در بحث ناظر بر مصاحبه‌ها است. حسن زاده درخصوص اینکه فصل گذشته شاید سفارشاتی‌ می‌شد و امسال چقدر در اجرای این قوانین جدی هستند، عنوان کرد: بیشترین چالش را در بحث مصاحبه‌ها و بیانیه‌ها داشتیم که تیم‌ها، هواداران و کمیته‌ها را خیلی اذیت کرد. واقعا شاهد هیچ لذتی از فوتبال نبودیم. به نظر ما این دستورالعمل بسیار مؤثر خواهد بود.

وی تصریح کرد: جدیت اجرا را اواخر فصل دیدید که احکام میلیاردی برای برخی افراد صادر شد. همان هم اجرا و پرداخت شد که توانستند کارت بگیرند. پیش بینی من این است که در فصل جدید شاهد کم شدن تخلفات خواهیم بود.  درمورد سفارشات؛ اگر هم سفارشی شده باید ببینیم پذیرفته شده یا نه؟ خیلی اوقات تماس‌هایی برای اینکه سرعت در رسیدگی باشد و… داشتیم. الان لیگ ۳ به خاطر ۲ پرونده انضباطی متوقف شده و معلوم نیست این دو شکایت چه زمانی به سرانجام می‌رسد. چون بحث جعل مطرح است و تحقیقات متعددی لازم است. تماس زیاد داریم که لیگ معطل است و تکلیف ما باید مشخص شد، این توصیه‌ها هست ولی قطعا هیچ تأثیری ندارد و تشخیص اعضا است که به صورت حکم بدوی صادر می‌شود. نهایتا اعضای کمیته استیناف رأی قطعی را صادر می‌کنند.

رئیس کمیته انضباطی درمورد جریمه درگیری بازیکنان مانند آنچه در بازی استقلال و ذوب آهن رخ داد، گفت: در مورد بدرفتاری، مقررات دست کمیته انضباطی برای تعیین حداقل و حداکثر را باز می‌گذارد. محرومیت قطعی مشخص یا تنبیه مالی مشخصی ندارد ولی تنبیهات و جرایم مشخص شده‌اند. بسته به شرایط ارتکاب تخلف، سابقه متخلف و فضای آن حادثه، کمیته انضباطی تصمیم خودش را اتخاذ می‌کند. حسن زاده درخصوص اینکه آیا ممکن است در فصل جدید مانند لیگ‌های اروپایی اخطار‌های بی مورد برگردانده شوند، اظهار داشت: در مقررات پیش بینی شده که سوت داور در زمین مسابقه تصمیم نهایی است که هیچ تغییری نخواهد داشت. این یک اصل است. اگر بازی تمام شد و تصمیمی از داور اتخاذ شده بود، مصاحبه‌ها و مکاتبات هیچ تأثیری ندارد.

وی ادامه داد: اگر خطای شدیدی اتفاق بیفتد و از دید داور پنهان بماند، کمیته انضباطی می‌تواند تصمیمی در خورد آن حادثه بگیرد. اگر داور در هویت شخص اشتباه کند، موضوع قابل اصلاح است. در هیچ مورد دیگر تصمیمات داور قابل اصلاح نیست.

رئیس کمیته انضباطی درمورد اینکه بار‌ها گفته شده این کمیته به دنبال پر کردن جیب فدراسیون فوتبال است، گفت: دستورالعمل ناظر بر مصاحبه‌ها و بیانیه‌ها می‌گوید هر اظهارنظر غیر فنی و خارج از مسئولیتی که علیه فدراسیون باشد. کمیته انضباطی هم جزو فدراسیون است و قطعا مشمول این دستورالعمل می‌شود. ما نمی‌خواهیم جیب کسی را پر کنیم. می‌خواهیم از کمتر شروع کنیم. یعنی از ابتدا شدت را اعمال نکنیم. الان حداقل قرارداد بازیکن در باشگاه حدود ۲۲ میلیارد است. برای ۳۶ بازی در طول یک فصل اگر به فینال جام حذفی برسند.

وی افزود: اگر بازیکنی را ۲ جلسه هم محروم کنیم، باشگاه حدود ۵۰۰ میلیون تومان محکوم می‌شود درصورتیکه خودش هیچ گناهی ندارد. اگر شخصی سازی تنبیهات را اعمال کنیم باید به سراغ خود متخلف برویم. هیچ چیز بهتر از این نیست که خود شخص متنبه بشود. در وهله اول تنبیهات مالی است ولی قطعا در کنارش محرومیت هم خواهد بود. حسن زاده درمورد مصاحبه علیه داوران گفت: دستورالعمل می‌گوید بار اول ۲ میلیارد تومان جریمه دارد. تا زمانیکه پرداخت نشود آن فرد حق نشستن روی نیمکت یا حضور در زمین را ندارد. اگر گزارشی بیاید کمتر از یک هفته به مرحله صدور رأی‌ می‌رسانیم و یک هفته فرصت تجدید نظر خواهی است.

وی افزود: یعنی قطعا تا ۲ هفته تکلیف پرونده معلوم می‌شود. برای مصاحبه دوم ۳ میلیارد تومان و در مصاحبه‌های بعدی هر نوبت ۴ میلیارد تومان جریمه دارد. اگر شخصی برایش می‌ارزد که انقدر محکوم شود و صحبت خارج از مسئولیت و فنی داشته باشد، نمی‌توان کاری کرد! دوست دارد محکوم شود.

***

اگر بازیکن یا مربى علیه داور مصاحبه کند ٢ میلیارد جریمه مى‌شود

حسن زاده رییس کمیته انضباطى در پاسخ سوال خبرنگار آخرین خبر گفت: اگر بازیکن یا مربى علیه داور مصاحبه کند ٢ میلیارد تومان جریمه مى شود و تا زمانى که جریمه را پرداخت نکند حق بازى کردن و نشستن روى نیمکت  را ندارند.

  • 13
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

چکیده بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید

نام کامل: هیثم بن طارق آل سعید

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • چهارشنبه ۲۴ مرداد
    جام حذفی روسیه
    روبین کازان - زنیت
    ۱۷:۴۵
  • سوپرکاپ عربستان
    التعاون - النصر
    ۱۹:۴۵
  • لیگ برتر فوتبال ساحلی
    شاهین خزر رودسر - فولاد هرمزگان
    ۱۹:۴۵
  • لیگ برتر فوتبال ساحلی
    گلساپوش یزد - پارس جنوبی بوشهر
    ۱۹:۴۵
  • سوپرکاپ اروپا
    رئال مادرید - آتالانتا
    ۲۲:۳۰
  • پنج شنبه ۲۵ مرداد
    لیگ برتر ایران
    پرسپولیس - ذوب آهن
    ۱۹:۳۰
  • لیگ برتر ایران
    ملوان - گل گهرسیرجان
    ۱۹:۴۵
  • لیگ برتر ایران
    استقلال خوزستان - آلومینیوم اراک
    ۲۰:۳۰
  • لالیگا اسپانیا
    اتلتیک بیلبائو - ختافه
    ۲۰:۳۰
  • لالیگا اسپانیا
    رئال بتیس - خیرونا
    ۲۳:۰۰
  • جمعه ۲۶ مرداد
    لالیگا اسپانیا
    -
    ۱۲:۳۰
  • کی لیگ کره جنوبی
    تگو - گیمچئون سانگمو
    ۱۴:۰۰
  • لیگ برتر فوتسال
    گیتی پسند - فوتسال مس سونگون
    ۱۵:۰۰
  • لیگ برتر ایران
    مس رفسنجان - تراکتور
    ۱۹:۱۵
  • لیگ برتر ایران
    سپاهان - چادرملو اردکان
    ۱۹:۱۵
  • لیگ برتر ایران
    هوادار - خیبر خرم آباد
    ۱۹:۳۰
  • لیگ برتر ایران
    شمس آذر قزوین - استقلال
    ۱۹:۳۰
  • لیگ برتر ایران
    نساجی مازندران - فولاد
    ۱۹:۳۰
  • لیگ یک فرانسه
    لو آور - پاری سن ژرمن
    ۲۲:۱۵
  • لیگ برتر انگلیس
    منچستر یونایتد - فولام
    ۲۲:۳۰
  • لالیگا اسپانیا
    لاس پالماس - سویا
    ۲۳:۰۰
ویژه سرپوش