مهمترین عناوین خبری
جمعه ۲۴ اسفند ۱۴۰۳
۰۸:۱۰ - ۲۴ اسفند ۱۴۰۳ کد خبر: ۱۴۰۳۱۲۱۵۴۳
لیگ برتر و جام حذفی

دانشگر: قهرمانی را مثل بنزین سهمیه‌بندی می‌کنند

مربی سپاهان: آقایان قهرمان لیگ را همین الان مشخص کردند/ یزدانی: هر سال در این برهه داوری ها عجیب می‌شود

مهدی کریمیان,مربی سپاهان
مهدی کریمیان می‌گوید اتفاقاتی که فصل قبل برای استقلال در کورس با یک تیم خاص رخ داد، امسال برای آنها تکرار شده است.

به گزارش ورزش سه، مهدی کریمیان، مربی سپاهان پس از تساوی برابر نساجی در جمع خبرنگاران گفت: در حال حاضر هفته بیست و سوم رقابت‌هاست و من برای نخستین‌بار درباره داوری صحبت می‌کنم. چند هفته پیش، مالک محترم نساجی اظهارنظری داشت و همان جمله‌ای که مهرداد محمدی گفته بود را تأیید کرد. من هم می‌خواهم بگویم: آقای حدادیان، درود بر شرفت! کاملاً حق با شماست.

او ادامه داد: اگر امروز اینجا در حال صحبت هستم، باید تأکید کنم که در طول این ۲۳ هفته، هرگز درباره مسائل داوری صحبتی نکرده‌ام، اما زمانی که یک موضوع مدام تکرار می‌شود و به‌نظر می‌رسد که جهت‌دار است، ناچار به بیان آن هستیم. اکنون، بحث اصلی درباره خطای هل دادن است. در گذشته، درباره هند ابهاماتی وجود داشت و کسی نمی‌دانست که چه چیزی دقیقاً هند محسوب می‌شود. حالا که فناوری VAR هم وارد شده، مهم‌ترین موضوع در این هفته‌ها مسئله هل دادن است. باید برای ما مشخص شود که کدام نوع هل دادن خطا محسوب می‌شود؟

مربی سپاهان اضافه کرد: یک سؤال دارم: در بازی یزد (چادرملو - پرسپولیس) هل دادن، خطا نبود، اما در اینجا خطا گرفته شد؟ در اصفهان، در دیدار مقابل استقلال خوزستان، گل ما به‌دلیل یک هل دادن مردود شد، اما در بازی یزد همان اتفاق رخ داد و داور اعتقادی (به خطای پنالتی برای چادرملو) نداشت. لطفاً این موضوع را برای ما مشخص کنند!

کریمیان گفت: من به شما یک کد می‌دهم. فصل گذشته، استقلال در دیدار با نساجی در قائمشهر، در کورس قهرمانی با یک تیم خاص قرار داشت. داور آن مسابقه چه کسی بود؟ تنها می‌خواهم که به این سؤال پاسخ داده شود، قصدی برای ایجاد جنجال ندارم. داور آن بازی چه کسی بود؟ (بیژن حیدری). پیشنهاد می‌کنم که صحبت‌های جواد نکونام را در نشست خبری پس از همان دیدار گوش دهید. حالا، اتفاقاتی مشابه فصل گذشته در حال تکرار شدن است، اما این‌بار، به‌جای استقلال، سپاهان در کورس قهرمانی حضور دارد. ما نباید تاوان حذف یک تیم از لیگ قهرمانان آسیا، حذف همان تیم از جام حذفی یا از دست دادن سوپرجام را بدهیم.

وی پاسخ به ادعای بازیکنان درباره اینکه "اجازه نمی‌دهند سپاهان قهرمان شود" پاسخ داد: من قصد ندارم به این موضوع ورود کنم، اما تنها خواسته‌ام این است که به سؤالم پاسخ داده شود. بازیکن در جریان بازی لیز خورده و تعادلش را از دست داده است، پس چه نیازی به خطا کردن روی او وجود دارد؟ تصور می‌کنم اکثر شما دیدار دیشب بین رئال مادرید و اتلتیکو مادرید را تماشا کرده‌اید. با معیار داوری امروز، در آن بازی باید بیش از ۱۰ پنالتی اعلام می‌شد!

او درخصوص اینکه آیا منظورش از این اظهارات با تیم تراکتور است که اکنون صدرنشین لیگ است، گفت: صدرنشین لیگ که ما هستیم حتی با ۱۰ بازی بیشتر! اما منظور من از "تیم خاص" کاملاً روشن است. تنها کاری که از دست ما برمی‌آید این است که برای چهارمین بار هم آن تیم (پرسپولیس) را شکست دهیم، چراکه بازی رو در رو است و ما می‌توانیم توانایی خود را در زمین مسابقه نشان دهیم. تاکنون سه بار این کار را انجام داده‌ایم و می‌توانیم بار دیگر نیز موفق شویم اما در بازی‌های این‌چنینی اشتباهات داوری رخ می‌دهد.

مربی سپاهان گفت: من هیچ‌گاه اهل اعتراض و جنجال نبوده‌ام؛ می‌توانید مصاحبه‌ای از من پیدا کنید که در این خصوص حرفی زده باشم؟ باشگاه ما هم می‌تواند مانند برخی تیم‌ها، پیش از مسابقه بیانیه منتشر کند، فشار روی داوری ایجاد کند و درخواست تغییر داور بدهد، اما چنین کاری را انجام نمی‌دهیم. ما اجازه می‌دهیم داوران در آرامش کار خود را انجام دهند و هیچ‌گاه قبل از بازی فشاری بر داوری وارد نمی‌کنیم.

او در مورد اینکه ادعای محمد دانشگر مبنی بر اینکه درگیری بین سپاهان و تراکتور به سود پرسپولیس خواهد بود را چگونه ارزیابی می‌کنید، گفت: پس از تساوی ما و تراکتور در تبریز، از من پرسیدند که این نتیجه به نفع چه تیمی بوده است؟ با اینکه در آن زمان هنوز دربی بین پرسپولیس و استقلال برگزار نشده بود، پاسخ دادم که این نتیجه به سود تیمی دیگر خواهد بود. قطعاً محمد دانشگر درست گفته است و در این جنگ، "کره را تیم دیگری می‌گیرد!" اما نکته مهم این است که من سؤالاتم را کاملاً شفاف مطرح کرده‌ام. انتظار دارم به ما پاسخ بدهند و مسائل داوری را برایمان روشن کنند.

کریمیان گفت: در بازی هفته گذشته مقابل استقلال خوزستان، داور وسط، آقای مهدوی، ضربه سر رضا شکاری را گل اعلام کرد، اما VAR او را فراخواند و گل را مردود اعلام کرد. امروز در دیدار برابر نساجی، داور وسط، آقای بیژن حیدری، در لحظه وقوع صحنه مورد بحث، خودش اعلام کرد که هیچ خطایی ندیده است، اما پس از مراجعه به VAR، تصمیم به اعلام پنالتی گرفت. تصاویری که ما هم مشاهده کرده‌ایم، تنها در اختیار داوران نیست؛ ما هم آن‌ها را بررسی کرده‌ایم و هیچ خطایی در این صحنه مشخص نیست. به همین دلیل، این تصمیم برای ما جای سؤال دارد.

مربی سپاهان در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه بیژن حیدری می‌توانست همان ابتدا خطا را اعلام کند و نیازی به VAR نبود، گفت: ما یک گروه داوری داریم و من همواره شفاف و صریح صحبت کرده‌ام. شما سؤالات حاشیه‌ای نپرسید. من بیش از بیست سال فوتبال بازی کرده‌ام و به‌خوبی می‌دانم که چه صحنه‌ای خطا است و چه صحنه‌ای نیست. شما نیز که در این حوزه فعالیت دارید، به‌خوبی از این موضوع آگاهید.

کاپیتان سپاهان قهرمان لیگ و حذفی را مشخص کرد

محمد کریمی، کاپیتان تیم سپاهان، پس از بازی با نساجی در جمع خبرنگاران حاضر شد و به انتقاد از عملکرد داوری در هفته‌های اخیر پرداخت. او با کنایه به شرایط موجود، پیش‌بینی کرد که قهرمانی لیگ بین تیم‌های تراکتور و پرسپولیس خواهد بود و استقلال نیز قهرمان جام حذفی خواهد شد. کریمی تأکید کرد که سپاهان تنها برای سلامتی بازی می‌کند.

او در ابتدا به تیم خوب نساجی تبریک گفت و ابراز امیدواری کرد که این تیم در لیگ برتر بماند. سپس در مورد موضوع داوری گفت: «بحث من داوری است و نمی‌توانم خودم را کنترل کنم، مخصوصاً زمانی که حق با تیم ماست. هفته قبل صحنه‌ای که داور پنالتی اعلام می‌کند برای چادرملو مقابل پرسپولیس و VAR همان صحنه را رد می‌کند. مشابه همین صحنه در بازی ما اتفاق می‌افتد و داور ادامه می‌دهد و VAR پنالتی اعلام می‌کند. کارشناسان بروند و درباره این صحنه نظر بدهند.»

کریمی ادامه داد: «البته کارشناسان هم می‌آیند و می‌گویند که پنالتی درست بود. ما قدرت این را نداریم که با همه چیز بجنگیم. با این همه ناحقی که در تیم ما ایجاد شده و اعضای تیم ما تلاششان را کردند، کمترین تقصیر را بازیکنان جوان و بزرگ‌ترهای تیم ما دارند که همه جور تلاش می‌کنند، اما بعضی چیزها دست خودمان نیست.»

او در ادامه صحبت‌هایش به طور کنایه‌آمیز گفت: «پیش‌بینی دارم که قهرمانی بین تراکتور و پرسپولیس خواهد بود و پیش‌بینی من از جام حذفی قهرمانی استقلال خواهد بود.»

در پاسخ به سوالی درباره اظهارات برخی بازیکنان سپاهان که گفته بودند نمی‌خواهند سپاهان قهرمان شود، کریمی گفت: «من مصاحبه بازیکنان را گوش ندادم، من نه طعنه زدم و نه چیز خاصی، فقط پیش‌بینی کردم! لیگ و جام حذفی را با اسم تیم‌ها گفتم. با این وضعیت زور ما به این چیزها نمی‌رسد و از هواداران عذرخواهی می‌کنم.»

او همچنین ادامه داد: «من منظور خاصی ندارم و هواداران متوجه صحبتم خواهند شد. ما فقط برای سلامتی بازی می‌کنیم و شرمنده هواداران هستیم که ناراحت هستند.»

کریمی در پاسخ به پرسش یکی از خبرنگاران درباره هزینه‌های بالای تیم و اینکه آیا تنها برای سلامتی ورزش می‌کنند، اظهار داشت: «شما دنبال چیز دیگری هستید؟ بروید و هزینه تیم‌های دیگر را هم ببینید بعد بگویید که سپاهان هزینه می‌کند. زورمان به خیلی چیزها نمی‌رسد و این هفت هفته را برای سلامتی بازی می‌کنیم.»

دانشگر: به موقعش تراکتور را هم کنار می‌زنند/ قهرمانی را مثل بنزین سهمیه‌بندی می‌کنندمحمد دانشگر، مدافع سپاهان، پس از تساوی تیمش مقابل نساجی از برخی تصمیمات داوری و نحوه استفاده از VAR در لیگ برتر ایران انتقاد کرد. او معتقد است که اشتباهات داوری به ضرر سپاهان تمام شده و فضای رقابت برای قهرمانی ناعادلانه است. دانشگر همچنین مدعی شد که تیمش در مقاطع حساس لیگ با چالش‌های غیرورزشی روبه‌رو شده و سیاست‌های اتخاذ شده مانع موفقیت سپاهان می‌شود.

محمد دانشگر، مدافع سپاهان، پس از بازی مقابل نساجی در جمع خبرنگاران گفت: "به همه خسته نباشید می‌گویم و پیشاپیش سال نو را تبریک عرض می‌کنم. می‌خواهم درباره بازی‌ها صحبت کنم. من سه سال است که در سپاهان بازی می‌کنم و چند سال هم در استقلال بودم، بنابراین به روند لیگ عادت کرده‌ام. می‌توانم بگویم که قهرمانی‌ها را مانند بنزین سهمیه‌بندی می‌کنند؛ انگار چون سپاهان قهرمان سوپرجام شده، پس یک جام بس است و برای لیگ و جام حذفی تیم‌های دیگری باید قهرمان شوند!"

دانشگر درباره داوری‌های لیگ برتر گفت: "سه سال است که در سپاهان هستم و هر سال در یک بازه زمانی خاص، داوری‌ها عجیب و غریب می‌شوند. فقط تیم حریف نیست که هوادار دارد، تیم ما هم هوادار دارد!"

وی در مقایسه نحوه استفاده از VAR در ایران و اروپا ادامه داد: "بازی دیشب رئال مادرید را دیدید؟ چندین صحنه مشکوک پیش آمد، اما داور به VAR مراجعه نکرد. اینجا هر اتفاقی که رخ دهد، گوش‌شان را می‌گیرند تا یک مشکل در آن پیدا کنند. سال گذشته هم همین موقع‌ها گفتم که به پیر و پیغمبر قسم، ما قهرمان نمی‌شویم، پس ما را رها کنید!"

مدافع سپاهان در خصوص صحبت‌های رضا شکاری مبنی بر اینکه "نمی‌خواهند سپاهان قهرمان شود"، گفت: "این سوال را باید به نظرسنجی بگذارید تا مردم جواب بدهند. من فقط می‌خواهم بگویم فوتبال است، فوتسال نیست! به سیاوش (یزدانی) هم گفتم اصلاً ناراحت نباش؛ این صحنه به هیچ عنوان پنالتی نبود. بازیکن ما بدن گذاشت و توپ به اوت رفت، بازیکن حریف هم اصلاً توپ را لمس نکرد. مگر می‌شود در چنین صحنه‌ای از دست استفاده نکرد؟ اگر این‌طور باشد، بازیکن توپ را برمی‌دارد و می‌برد!"

دانشگر در خصوص اتفاقات بازی هفته گذشته مقابل استقلال خوزستان گفت: "بازیکن استقلال خوزستان توپ را سانتر کرد، رضا شکاری با سر گل زد و توپ بعد از عبور از خط دروازه روی زمین افتاد. بروید صحنه را ببینید! چهار نفر نشسته‌اند و می‌گویند گل بود یا نبود!"

او در مورد عقب افتادن سپاهان از رقابت قهرمانی گفت: "بحث کورس و این حرف‌ها نیست. تا بخواهیم وارد کورس شویم، ما را جریمه می‌کنند. اصلاً نمی‌گذارند رقابت کنیم!"

دانشگر با اشاره به استفاده زیاد از VAR در لیگ ایران، گفت: "در فوتبال اروپا، هر صحنه‌ای که پیش بیاید به VAR نمی‌روند، اما اینجا در هر صحنه‌ای بازی را متوقف می‌کنند. ما فقط در زمین ایستاده‌ایم؛ ضربه ایستگاهی می‌شود، باید بایستیم؛ کرنر می‌شود، باید بایستیم؛ هر صحنه‌ای اتفاق بیفتد، باید بایستیم!"

مدافع سپاهان درباره تأثیر سقف قراردادها بر تیمش گفت: "سال گذشته، با موضوع سقف قراردادها تیم ما را نابود کردند! ما شش بازی پشت سر هم بردیم، اما دیدند که نمی‌توانند جلوی ما را بگیرند، پس سقف قرارداد گذاشتند و تیم ما را از هم پاشیدند. ما هم هوادار داریم و هوادارانمان به ورزشگاه می‌آیند!"

دانشگر در پایان در واکنش به شایعات درباره تعیین قهرمان لیگ پیش از شروع مسابقات، گفت: "این حرف را از من نخواهید، چون فردا و پس‌فردا برایم دردسر می‌شود. اما می‌توانید نظرسنجی بگذارید! مگر می‌شود هر سال در همین مقطع زمانی، تیمی که در کورس قهرمانی است را زمین بزنند؟ متأسفانه تنها اشتباهی که سپاهان و تراکتور کردند، این بود که با هم جنگیدند. این را به آقای اسکوچیچ و خداداد عزیزی هم می‌گویم: شما اشتباه کردید که با هم دعوا کردید، چون در نهایت سود این اختلافات به جیب تیم دیگری رفت. الان سر ما را بریدند و به موقعش تراکتور را هم کنار می‌زنند، مطمئن باشید!"

مصاحبه تند یزدانی: زحمات یک شهر را نابود کردید/ هر سال در این برهه داوری ها عجیب می‌شود

سیاوش یزدانی، مدافع سپاهان، پس از تساوی تیمش مقابل نساجی به شدت از تصمیم داور برای اعلام پنالتی علیه سپاهان انتقاد کرد. او معتقد است که این تصمیم اشتباه باعث از دست رفتن پیروزی تیمش شده است.

یزدانی در خصوص اعلام پنالتی علیه سپاهان گفت: "بازی خوبی بود، اما چه بگویم؟ آدم دلش پر است. تیم‌های حریف بدون موقعیت به ما گل می‌زنند. من سر صحنه پنالتی واقعا از داور شاکی‌ام. این چه پنالتی‌ای است که می‌گیرید؟ اتفاقی که این هفته و هفته گذشته برای رضا شکاری افتاد عجیب بود. داوران ما باید فوتبال بازی کرده باشند تا بدانند فوتبال چیست. گل هفته پیش ما کاملا سالم بود. کسانی که کارشناسی می‌کنند باید خودشان فوتبالی باشند. پنالتی امروز واقعا عجیب و غریب بود. من طبیعی بالا آمدم و حتی یک درصد هم پنالتی نبود. سر خورده بودم، آقای رستمی هم سر خورده بود و بدنم در بازترین حالت ممکن بود. توپ هم توی اوت بود! اگر توپ را تاچ می‌کرد می‌گفتم موقعیت گل دارد، اما جفتمان در اوت بودیم."

وی ادامه داد: "آقای بیژن حیدری به من گفت که به نظرش پنالتی نبود، اما داور VAR فشار آورده که بگیرد. یعنی چه؟ شما این همه داوری کرده‌اید. هر کارشناسی بگوید این صحنه پنالتی بوده، من به کارشناسی او شک می‌کنم. مگر اینجا پینگ‌پنگ است؟ تمام زحمات تیم و شهر ما را نابود کردند. چقدر می‌توانیم به تیم حریف گل بزنیم؟ نساجی تیم قابل احترامی است، ولی این چه پنالتی‌ای بود که گرفتند؟ اگر این صحنه پنالتی بود، پس بازی هفته پیش چادرملو برابر پرسپولیس هم باید پنالتی اعلام می‌شد. از نظر من آن صحنه اصلا پنالتی نبود. برای گرفتن پنالتی یک شدت برخورد و شانس گل لازم است."

یزدانی همچنین به کارت زرد زودهنگامی که دریافت کرد، اشاره کرد و گفت: "دقیقه پنج بازی به من کارت زرد دادند و بعد سه دقیقه رفتند VAR که مرا اخراج کنند! گفتم مرا تعویض کنید، الان مرا اخراج می‌کند. مجبور شدم بین دو نیمه تعویض شوم."

مدافع سپاهان در پاسخ به صحبت‌های رضا شکاری که گفته بود "نمی‌خواهند سپاهان قهرمان شود"، گفت: "من از این حرف‌ها نمی‌زنم و حوصله این داستان‌ها را ندارم. ده سال است در لیگ بازی می‌کنم و برای قهرمانی می‌جنگم. اگر کار به پنج هفته آخر بکشد، زورمان نمی‌رسد. من اصلا کاری به بقیه تیم‌ها ندارم و باید بیشتر تلاش کنیم، اما در لیگی که قهرمانش با یک امتیاز بالا و پایین مشخص می‌شود، شما در دو هفته چهار امتیاز از سپاهان گرفتید. ما دلمان خوش بود که VAR آمده، ولی مگر می‌شود چنین صحنه‌ای را پنالتی گرفت؟ وقتی داوران برای بازبینی صحنه رفتند، از تعجب به سر خودم زدم!"

یزدانی در پایان ضمن ابراز ناراحتی از نتیجه بازی و تأثیر تصمیم داور بر آن، گفت: "ما تا روز آخر تلاش می‌کنیم، اما تمام زحمات این شهر و تیم را یک تصمیم اشتباه داور نابود کرد. از هواداران عذرخواهی می‌کنم که پای من در میان بود، اما اگر من پنالتی بدهم، مثل مرد می‌گویم پنالتی دادم و تقصیر من بود. اما امروز حتی یک درصد هم پنالتی نبود. مهاجم شانس نداشت و توپ هم توی اوت بود. هیچ کارشناس فوتبالی نمی‌تواند بگوید این صحنه پنالتی بود."

  • 17
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • جمعه ۲۴ اسفند
    لیگ برتر استرالیا
    آدلاید یونایتد - مک آرتور
    ۱۲:۰۵
  • لیگ برتر ایران
    مس رفسنجان - استقلال خوزستان
    ۱۸:۴۵
  • لیگ برتر ایران
    پرسپولیس - ملوان
    ۱۹:۰۰
  • لیگ برتر ایران
    فولاد - آلومینیوم اراک
    ۱۹:۱۵
  • بوندسلیگا ۲
    شالکه - هانوفر
    ۲۱:۰۰
  • لیگ حرفه‌ای عربستان
    النصر - الخلود
    ۲۲:۳۰
  • سری آ ایتالیا
    جنوا - لچه
    ۲۳:۱۵
  • شنبه ۲۵ اسفند
    بسکتبال حرفه‌ای NBA
    میامی هیت - بوستون سلتیکس
    ۰۲:۳۰
  • بسکتبال حرفه‌ای NBA
    دنور ناگتس - لس آنجلس لیکرز
    ۰۵:۰۰
  • بوندسلیگا آلمان
    یونیون برلین - بایرن مونیخ
    ۱۸:۰۰
  • لیگ برتر انگلیس
    منچسترسیتی - برایتون
    ۱۸:۳۰
  • لیگ برتر انگلیس
    ایپسویچ - ناتینگهام فارست
    ۱۸:۳۰
  • سری آ ایتالیا
    آث میلان - کومو
    ۲۰:۳۰
  • لالیگا اسپانیا
    ویارئال - رئال مادرید
    ۲۱:۰۰
  • بوندسلیگا آلمان
    لایپزیش - دورتموند
    ۲۱:۰۰
  • لیگ برتر انگلیس
    بورنموث - برنتفورد
    ۲۱:۰۰
  • لیگ حرفه‌ای عربستان
    التعاون - الهلال
    ۲۲:۳۰
  • لیگ حرفه‌ای عربستان
    الاخدود - الاهلی عربستان
    ۲۲:۳۰
  • اردیویسه هلند
    هیرنفین - هراکلس
    ۲۳:۳۰
ویژه سرپوش