دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۶:۱۶ - ۲۷ فروردین ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۱۰۴۴۱۷
لیگ برتر و جام حذفی

ماموریت برانکو چگونه به پایان رسید (گزارش ویژه)

اخبار فوتبال,خبرهای فوتبال,لیگ برتر و جام حذفی,قهرمانی پرسپولیس
پایان حسرت سرخپوشان با فلسفه برانکو ایوانکوویچ شکل گرفت؛ مربی‌ای که پیش از این یک بار تیم ملی ایران را بدون دغدغه به جام جهانی آلمان رسانده بود.

به گزارش ایلنا، تنها ثانیه‌هایی به پایان فصل هفتم باقی مانده بود که سپهر حیدری توانست تیم پرستاره‌ی افشین قطبی را به قهرمانی برساند تا حسرت شش ساله برای کسب عنوان قهرمانی به پایان برسد. فصلی که با حواشی فراوان برای سرخپوشان همراه بود و در نهایت قطبی با در نظر گرفتن استراتژی فنی و دیسیپلین خاص خود توانست این عنوان را به همراه پرسپولیس جشن بگیرد.

 

اخبار فوتبال,خبرهای فوتبال,لیگ برتر و جام حذفی,قهرمانی پرسپولیس

فصل‌ها گذشت و سرخ‌ها هر فصل بدتر از فصل گذشته در رسیدن به قهرمانی که نه در برخی مواقع از رسیدن به جمع بالانشین‌ها نیز ناکام می‌مانند تا تنها یک بار به همراه علی دایی در آستانه کسب عنوان قهرمانی قرار داشته باشند. با این حال در فصلی که حاشیه‌ها و تغییرات مداوم مدیران و مربیان این تیم را در آستانه اتفاقی عجیب و سقوط قرار داده بود، آنها برانکو ایوانکوویچ را به نیمکت خود آوردند.

 

اخبار فوتبال,خبرهای فوتبال,لیگ برتر و جام حذفی,قهرمانی پرسپولیس

پلان اول - آغاز عصر برانکو ایوانکوویچ

برانکو ایوانکوویچ تیمی را تحویل گرفت که در رده سیزدهم جدول حضور داشت و بیم سقوط را با توجه به حاشیه‌های فراوانی که پشت سر می‌گذاشت در نزدیکی خود احساس می‌کرد اما این شوک مثبت باعث شد تا آنها ابتدا امتیاز لازم را برای بقا در لیگ برتر کسب کنند و پایانبخش فصل نیز برای آنها پیروزی در دربی برابر امیر قلعه نویی و استقلال باشند. یک پایان شیرین برای آغاز عصر برانکو ایوانکوویچ در پرسپولیس.

 

پلان دوم – قعرنشینی در جدول

فصل پانزدهم برای پرسپولیس شروع شد؛ آنها برخلاف همیشه باب میل هواداران بازی می‌کردند و اعتماد و احترام آنها و پیشکسوتان را نیز به خودشان جلب کردند. اما اتفاقاتی عجیب حول این تیم رخ داد، اتفاقاتی که باعث شد آنها علیرغم این عملکرد در انتهای جدول حضور یابند. قعرنشینی با چاشنی اشتباهات عجیب و غریب داوری که صدای همه را درآورده بود و هواداران عادت کرده بودند در پایان جدال‌های این تیم با خبر محرومیت داوران به دلیل اشتباه محرض مواجه شوند.

 

اخبار فوتبال,خبرهای فوتبال,لیگ برتر و جام حذفی,قهرمانی پرسپولیس

پلان سوم – شوک تلخ

هادی نوروزی، بازیکن محجوب سرخپوشان در مراسمی در ابتدای فصل بازوبند کاپیتانی را به خود اختصاص داده بود. کاپیتان اما در اولین تجربه اولین و رهبر بودن با شوک بزرگی مواجه بود... رقم نخوردن نتایج باب میل هواداران و اعتراض سکوها به بازیکنی که به زعم آنها لایق کاپیتانی نبود. سهم او اشک بود و گله گزاری به هم‌تیمی‌هایش که باید فصل را متفاوت خاتمه دهند.

 

اما فصل پانزدهم فوتبال ایران به او وفا نکرد تا نهم مهرماه را با خبر شوکه کننده درگذشت او آغاز کنیم. کاپیتان ۲۴ آرام گرفت، کاپیتان دیگر برای پرسپولیس نه دوید و نه شوت زد و تلاش کرد. اما روی بازوی بیشتر بازیکنان این تیم نام خود را به جا گذاشت تا آنها با این امید فصل را ادامه دهند و رتبه به رتبه بالا بروند. بالا بالا و بالاتر تا صدر جدول و البته در این میان اشتباهات فردی جای خود را به اشتباهات داوری داده بود تا نوسان نتیجه‌گیری اینبار اینچنین برای آنها مشکل‌ساز شود. اتفاقی که قهرمانی را با قانون عجیب گل‌شماری از آنها گرفت و به خاطر پنالتی‌های از دست رفته، موقعیت‌های سوخته و اشتباهات فردی در شرایط برابر آن را به استقلال خوزستان واگذار کردند.

 

اخبار فوتبال,خبرهای فوتبال,لیگ برتر و جام حذفی,قهرمانی پرسپولیس

پلان چهارم – هواداران متعصب

خیلی‌ها معتقدند پرسپولیس قهرمانی را فصل گذشته به دست آورد؛ همان جایی که علیرغم پیروزی برابر راه آهن و شکست حریف به دلیل آوراژ گل زانوی غم بغل کرده بودند و اشک می‌ریختند و البته با اتفاقی عجیب در فوتبال ایران مواجه شدند؛ یکصد هزار هوادار که برای جشن قهرمانی در آزادی حضور یافته بودند به یکباره و ایستاده به تشویق تیمی پرداختند که قهرمان نشده بود و حسرت را برای آنها باقی گذاشت. اتفاقی کم نظیر در فوتبال ایران که برخلاف همیشه نه صندلی شکست و نه کسی روی سکوها فحاشی کرد. پرسپولیس با همین انگیزه دوباره بلند شد و توانست پلان قهرمانی را خود برای لیگ شانزدهم برنامه ریزی کند.

 

پلان پنجم – تیمی در خدمت تیم

خانه تکانی آغاز شد. این بار برانکو ایوانکوویچ تیم را بر اساس تفکرات خود برگزید و نفراتی به آن اضافه کرد که ضمن ستاره بودن کاریزمای لازم برای رساندن به هدف باشگاه را نیز می‌شد با اعتماد به ساق‌هایشان دنبال کرد.

 

قدرت‌نمایی سرخ‌ها از همان هفته‌های آغازین لیگ شروع شد. آنها دیگر همچون سال گذشته امتیازات اول فصل را از دست ندادند. همه از آنها می‌ترسیدند و همه به آنها می‌باختند.

 

اخبار فوتبال,خبرهای فوتبال,لیگ برتر و جام حذفی,قهرمانی پرسپولیس

پلان ششم- عبور از ناکامی دربی

نیم فصل که شد همه در مورد قهرمانی آنها مطمئن بودند. در بازی برگشت دربی هواداران استقلال که تجربه‌ی باخت سنگین در فصل قبل را داشتند از این بازی استقبال نکردند. آنها احساس می‌کردند که حریف پرسپولیس نمی‌شوند. با این حال منصوریان ترمز برانکو را کشید. هفته‌ی بعد آنها در یک بازی سخت و جنجالی با سپاهان تا آستانه‌ی دومین شکست خود هم رفتند. با این حال آنها دوباره همان تیمی شدند که تراکتور را نقره‌داغ کرده بود. موفقیت‌های متوالی در لیگ.

 

پلان هفتم- گذشتن از کنار شکست‌های آسیایی

شکست‌های پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا موجب شد که ابهت پرسپولیس تا حد زیادی از بین برود و اعتبار برانکو زیر سوال. با این حال، این امر موجب ناکامی آنها در لیگ برتر نشد. پرسپولیس در بازیهای لیگ برتر خود حریفان را با همان ریتم سابق (پیروزی‌ بدون گل خورده) از میان بر می‌داشت و طارمی در این راه درخشش فصل قبل را تکرار کرد. او در جدول گلزنان خود را بالا کشید تا اینکه در روز قهرمانی با ساسان انصاری در صدر جدول گلزنان برابر شود.

 

اخبار فوتبال,خبرهای فوتبال,لیگ برتر و جام حذفی,قهرمانی پرسپولیس

پلان هشتم- قهرمانی مثل آب خوردن

سرانجام برانکو نام خود را در تاریخ پرسپولیس ثبت کرد. قرعه‌ی فال به نام تبریز افتاد تا سرخ‌ها هم پس از یک دهه قهرمان شوند و هم ماشین‌سازی را به لیگ یک بفرستند. پرسپولیس در فصلی که رقیب نداشت قهرمان شد. این هم نمودار ضعف رقبا است هم قدرت آنها. با این حال، تیم برانکو یک چیز را ثابت کرد: آنها با سایر تیم‌ها اختلاف دارند. جدول در این مورد بهترین شاهد است. ۱۱ امتیاز اختلاف با استقلال و قهرمانی در فاصله‌ی سه هفته مانده به پایان رقابت‌ها.

 

 

  • 17
  • 1
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • دوشنبه ۱ مرداد
    دوستانه
    الهلال - العربی
    ۱۹:۳۰
  • دوستانه
    اینتر - پرگولتزه
    ۲۰:۰۰
  • دوستانه
    کوشیچه - آاس رم
    ۲۱:۰۰
  • جام ملت های زیر ۱۹ سال اروپا ۲۰۲۴
    اسپانیا - فرانسه
    ۲۱:۳۰
  • جام ملت های زیر ۱۹ سال اروپا ۲۰۲۴
    ترکیه - دانمارک
    ۲۱:۳۰
  • بسکتبال دوستانه
    آمریکا - آلمان
    ۲۲:۳۰
  • سه شنبه ۲ مرداد
    لیگ قهرمانان اروپا
    لوگانو - فنرباغچه
    ۲۲:۰۰
  • دوستانه
    اسپورتینگ - سویا
    ۲۳:۰۰
ویژه سرپوش