سه شنبه ۲۲ خرداد ۱۴۰۳
۱۳:۳۵ - ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۲۰۴۶۸۱
لیگ برتر و جام حذفی

علی دایی:

رأی من قبل از مناظره‌ها مشخص بود/ مردم گول شعارهای انتخاباتی را نخورند

اخبار فوتبال,خبرهای فوتبال,لیگ برتر و جام حذفی,علی دایی
 علی دایی می‌گوید تا آخر عمرش از هیچ کاندیدایی حمایت نخواهد کرد.

یک فصل پرفرازونشیب و بی‌پولی برای علی دایی پنجشنبه شب به پایان می‌رسد. پایانی که می‌تواند دوباره اسطوره فوتبال ایران را در بالای سر خود ببیند یا شکستی که باز هم چیزی از ارزش‌ها و خون‌دل خوردن‌های دایی کم نمی‌کند.

او که در این فصل از مسوولان بهنام‌پیش‌رو و نفت تهران رو دست خورد و آنها از رفاقت و قول ‌و قرارهای‌شان با دایی سوءاستفاده کردند حالا باید نظاره‌گر یک فینال تمام‌عیار باشند تا ببینند دایی بدون پول هم آن‌قدر اعتبار دارد که شاگردانش را گردهم جمع کند تا با تمام توان بجنگند.

 

با علی دایی که دل پری از بدعهدی‌ها و نامردی‌ها دارد، صحبت کردیم. مصاحبه اختصاصی دایی با روزنامه «گل» کار را به سیاست هم کشاند و از آنجایی که شهریار فوتبال ما دستی هم در اقتصاد دارد و یک کارفرما با چندهزار پرسنل است، با او درباره اقتصاد مملکت و وعده‌های برخی از کاندیداها صحبت کردیم. حرف‌های دایی باتوجه به رک بودن او برای کاندیدایی مثل قالیباف به نظر می‌رسد گران تمام شود و حداقل این است که طرفداران دایی به قالیباف رای نخواهند داد. سرمربی نفت دولت احمدی‌نژاد را هم بی‌نصیب نگذاشت.

 

باتوجه به شرایطی که باشگاه نفت در این فصل برای شما و تیم‌تان به وجود آورد، به نظر می‌رسد قهرمانی نفت در جام حذفی بار دیگر شما را شگفتی‌ساز کند.

شگفتی نیست، اگر قهرمان شویم مزد زحمات بچه‌ها را گرفته‌ایم. من از تمام بچه‌های تیم تشکر می‌کنم. آنها در این فصل شق‌القمر کرده‌اند. تیم‌هایی که دو ماه قبل از ما کارشان را در لیگ شروع کرده بودند دیدید که چه اتفاقاتی برایشان رخ داد. اما خدا را شکر به کمک بچه‌ها و همت آنها هم در لیگ آبروی‌مان حفظ شد و هم به فینال جام حذفی رسیدیم.

 

واقعا فکر می‌کردید با این همه مشکلات مالی و نبود امکانات، نفت به فینال جام حذفی برسد؟

هر تیمی چنین وضعیتی داشت باید سقوط می‌کرد. اما کاری که بچه‌های من کردند اجازه سقوط نفت را نداد و به فینال جام حذفی هم راه پیدا کردیم. چند روز پیش همه با هم همقسم شدیم تا فینال جام حذفی را ببریم. به حق پنج‌تن که این اتفاق بیفتد.

 

باتوجه به شکستی که در لیگ مقابل تراکتورسازی داشتید شرایط تیم چطور است؟

در این هفته تمرینات خوبی داشتیم. باتوجه به شناخت کاملی که از تراکتور داریم هدف‌مان قهرمانی است.

 

در آخرین بازی لیگ مقابل تراکتور شکست خوردید، می‌خواستید دست‌تان رو نشود؟

نه‌، این‌طور نیست. برای ما آن بازی یا فینال فرقی نمی‌کرد. در تبریز هم برای برد به میدان رفته بودیم. اما متاسفانه موقعیت‌های‌مان را گل نکردیم. امیدوارم این بدشانسی‌ها و گل نزدن‌ها در فینال مقابل تراکتور تکرار نشود چون مقابل آنها خیلی موقعیت از دست داده‌ایم.

 

اگر علی دایی نبود، شاید شرایط نفت هم مثل تراکتور می‌شد و بازیکنان در آستانه فینال دست به اعتصاب می‌زدند.

ببخشید این‌طور نیست. من کاره‌ای نیستم. در این مدت به‌خاطر زحمت بچه‌ها سعی کردم کنارشان باشم و یک کوچولو دین‌مان را به آنها ادا کنم وگرنه کمترین حق آنها قهرمانی در جام حذفی است.

 

حالا که تیم به فینال حذفی رسیده به احتمال زیاد خیلی از کسانی که در این مدت کنار شما نبودند برای دیده شدن جلو می‌آیند. واکنش شما به این افراد چیست؟

ان‌شاءا... که قهرمانی مبارک‌شان باشد. ما که کاری اینجا نداریم و بعد از بازی فینال هم می‌رویم. اگر قهرمان شدیم این قهرمانی مبارک همه کسانی که در این مدت ما را تنها گذاشتند و کنارمان نبودند باشد. مبارک آقایانی باشد که همه کار کردند تا ما نتیجه نگیریم. در این یک سال مسایلی دیدم که اولین بار در عمرم تجربه می‌کردم.

 

مثل اینکه علی دایی دل پری از مسوولان ناپدید شده باشگاه نفت دارد؟

نه، چرا باید دل پری داشته باشم. مهم نیست. همان‌طور که گفتم به کمک بچه‌ها به دنبال این هستیم که تیم را قهرمان کنیم و بعد هم برویم دنبال زندگی‌مان. ولی چیزی که برایم جالب بود و همان‌طور که گفتم برای اولین‌بار بود که تجربه می‌کردم این بود که دیدم متاسفانه چقدر راحت با آبرو و زندگی افراد بازی می‌کنند. فکر نمی‌کردم چنین آدم‌های بی‌وجدان و سنگدلی هم وجود داشته باشند. در این یک فصل تجربه بزرگی را کسب کردم و با اینکه این همه سال در این فوتبال بودم امسال درس‌های زیادی به من آموخت.

 

واقعیت درباره شما این است که برخلاف ظاهر تند و بادیسیپلین‌تان بسیار عاطفی هستید و از همین احساسات شما خیلی‌ها سوءاستفاده می‌کنند.

ببینید مطمئنا در زندگی فوتبالی و شخصی خیلی‌ها سوءاستفاده کرده‌اند اما خدا هم ما را لنگ نگذاشته است و لطفش همیشه شامل حال علی دایی بوده است.

 

باتوجه به اینکه شما فعال اقتصادی هم هستید، می‌خواستم بپرسم آن‌طور که برخی‌ها می‌گویند شرایط اقتصادی ایران در سه سال و نیم گذشته بد بوده است؟

به نظر من با وضعیت اقتصادی که دولت قبلی برای مملکت ما به وجود آورد، الان نسبت به آن دوره شرایط اقتصادی خیلی خیلی بهتر شده است. همین که ارز در مملکت ثبات پیدا کرد خوب بود چون ما در کارمان با ارز کار می‌کنیم و شرایط را بهتر درک می‌کنیم. دولت فعلی توانست ارز را ثبات ببخشد و در جای خوبی نگه دارد. به نظر من که عملکرد اقتصادی دولت باتوجه به ضعف دولت قبلی خوب بوده است و به وضعیت بازار کمک کرده است. البته این را هم بگویم که نمی‌توان این موضوع را کتمان کرد که خیلی وقت است وضعیت قشری از مردم خراب است.

 

به نظر شما که فعال اقتصادی هستید مشکل اقتصادی مملکت چیست؟

به نظر من مشکل بزرگ ما فسادی است که مملکت را فرا گرفته است. تا زمانی که سیستم بانکی ما درست نشود، وضعیت اقتصادی مملکت درست نخواهد شد.

 

یکی از کاندیداهای ریاست‌جمهوری جامعه را به جامعه ۴درصدی و ۹۶درصدی تقسیم کرده است. واقعا اختلاف طبقاتی در مملکت ما ۴درصدی و ۹۶درصدی است؟

قبول ندارم. کسانی این حرف‌ها را می‌زنند که خودشان جزو همان جامعه ۴درصدی هستند. این چه حرف‌هایی است که می‌زنند؟! اگر این‌طور است همه این کاندیداها جزو همان جامعه ۴درصدی هستند و باید باشند. نمی‌دانم چرا فکر می‌کنیم رییس‌جمهور باید از قشر پایین جامعه به این جایگاه برسد. رییس‌دولت باید به درد مملکت بخورد. مگر دولت قبل را یادمان رفته است. در آن دوران فقط پسرفت داشتیم و باید برای عقب‌ماندگی‌هایی که آن دولت به بار آورد خیلی کار کنیم تا جبران بشود. باز هم می‌گویم تا سیستم بانکی ما درست نشود وضعیت اقتصادی به همین منوال خواهد بود.

 

سیستم بانکی چگونه درست می‌شود؟

ببخشید، سود بانکی در مملکت ما درست نیست. اقتصاد ما دست بانک‌هاست و اکثر بانک‌ها ورشکست هستند. این وام‌هایی که به برخی‌ها می‌دهند که صنعتگر نیستند وضعیت مملکت را به اینجا کشانده است. اگر می‌خواهیم با فساد اقتصادی مبارزه کنیم باید وام را به صنعتگر واقعی بدهند که با آن کار کند و شانس پیشرفت داشته باشد.

 

اما وام را به کسانی می‌دهند که کار نمی‌کنند. منظورم هزینه کردن در بخش صنعت است. وام را می‌گیرند به اسم صنعتگر ولی خرج صنعت نمی‌کنند. اگر وام‌های کلان بانکی به آدمش برسد راحت می‌توان اشتغالزایی هم کرد و تولید را رونق بخشید. این‌گونه بیکار هم کمتر می‌شود.

 

فکر می‌کنید شعارهایی که این کاندیداها می‌دهند عملیاتی است؟ مثل شعار پنج میلیون شغل؟

به نظر من ما نباید گول شعارها را بخوریم. اکثر آقایان شعار می‌دهند، شعارهایی که واقعیت پیدا نمی‌کند. با این سیستم بانکی هزار سال دیگر هم پنج میلیون شغل وجود نخواهد داشت. من در کار خودم تا الان سه هزار کارگر و کارمند داشته‌ام و به جرات می‌گویم که چنین چیزی به واقعیت هم نزدیک نیست و این شعار را واقعی نمی‌دانم.

 

متاسفانه مردم هم تحت تاثیر این شعارهای عوام‌فریبانه قرار می‌گیرند.

من از شما می‌پرسم کسانی که می‌توانستند این کارهایی که شعارش را می‌دهند انجام دهند اگر واقعا مردم و مملکت‌شان را دوست داشتند چرا باتوجه به پست‌ها و جایگاهی که در نظام دارند به دولت‌های قبلی راهکارهای‌شان را پیشنهاد ندادند.

 

خب آن زمان می‌آمدند و تمام این پیشنهادها و راهکارهایی که الان مدعی آن هستند را به دولت‌های قبلی پیشنهاد می‌دادند. اگر واقعا هدف‌شان خدمت بود می‌توانستند این وعده‌ها و ایده‌ها را با روسای قبلی دولت‌ها در میان می‌گذاشتند. ببخشید نکند بعضی‌ها می‌خواهند در این مملکت معجزه کنند. اگر این‌طور است من دیگر حرفی ندارم.

 

شما دو مناظره قبلی کاندیداهای ریاست‌جمهوری را دیدید؟ خیلی شبیه به برنامه ۹۰ بود.

نه، من نه مناظره دیدم و نه وقتش را دارم. من کسی را که از نظرم به حق هست خیلی وقت پیش انتخاب کرده‌ام و رای‌ام از قبل مناظره‌ها مشخص بود.

 

رای شما احتمالا روحانی است.

این یک مساله خصوصی است. نمی‌خواهم و دوست ندارم کسی به خاطر من به کاندیدایی رای بدهد. شاید علی دایی هم اشتباه کند. به عنوان یک شهروند ایرانی وظیفه‌ام است در انتخابات شرکت کنم و رای بدهم اما نمی‌خواهم با اعلام رای خودم در رای دیگران تاثیرگذار باشم. نه وارد سیاست می‌شوم و نه شده‌ام و تا آخر عمر هم از هیچ کاندیدایی چه در ریاست‌جمهوری و چه در مجلس و شورای شهر حمایت نخواهم کرد. چون دنبال منافع نیستم.

 

از کاندیداهای ریاست‌جمهوری پیشنهاد هم برای حمایت داشتید؟

بله، خیلی‌ها آمدند اما جواب من مثل همیشه منفی بود. همان‌طور که گفتم هیچ‌وقت دنبال منابع از کسی نیستم. خدا را شکر پایم را اندازه گلیمم دراز می‌کنم و تا حالا یک ریال هم از جایی وام نگرفته‌ام. البته این بد نیست که به‌خاطر اشتغال وام بگیرید اما من این کار را نمی‌کنم. خدا را شکر از ۱۳سالگی کار کرده‌ام تا روی پای خودم باشم. نه از کسی حمایت کرده‌ام تا به خاطرش زمین بگیرم یا وام بگیرم. طوری زندگی کرده‌ام که شب‌ها با آرامش بخوابم.

 

 

 

  • 17
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هدیه بازوند بیوگرافی هدیه بازوند؛ بازیگر کرد سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۷ مرداد ۱۳۶۶

محل تولد: بندرعباس، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۹۶ تاکنون

تحصیلات: فارغ التحصیل لیسانس رشته مهندسی معماری

ادامه
سانجیو باجاج بیوگرافی سانجیو باجاج میلیارد و کارآفرین موفق هندی

تاریخ تولد: ۲ نوامبر ۱۹۶۹

محل تولد: هندی

ملیت: هندی

حرفه: تاجر، سرمایه گذار و میلیارد 

تحصیلات: دکتری مدیریت از دانشگاه هاروارد

ادامه
محمد مهدی احمدی بیوگرافی محمدمهدی احمدی، داماد محسن رضایی

تاریخ تولد: دهه ۱۳۶۰

محل تولد: تهران

حرفه: مدیرعامل بانک شهر

مدرک تحصیلی: دکترای اقتصاد واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی تهران، کارشناسی ارشد علوم اقتصادی دانشگاه تهران، کارشناسی اقتصاد بازرگانی دانشگاه شهید بهشتی

نسبت خانوادگی: داماد محسن رضایی، برادر عروس قالیباف، برادر داماد رحمانی فضلی

ادامه
علی عسکری بیوگرافی علی عسکری سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۳۳۷

محل تولد: دهق، اصفهان

حرفه: سیاستمدار، نظامی، مدیر ارشد اجرایی، مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

آغاز فعالیت: ۱۳۶۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی مهندسی برق - الکترونیک، کارشناسی ارشد مدیریت، دکتری مهندسی صنایع - سیستم و بهره‌وری

ادامه
ندا قاسمی بیوگرافی ندا قاسمی؛ بازیگر تازه کار و خوش چهره تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی ندا قاسمی

نام کامل: ندا قاسمی

تاریخ تولد: ۳۰ خرداد ۱۳۶۰

محل تولد: کرمانشاه

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر، مجری و صداپیشه

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

تحصیلات: دکترای شیمی آلی

ادامه
غلامعلی حداد عادل بیوگرافی غلامعلی حداد عادل؛ سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۲۴

محل تولد: تهران

حرفه: سیاستمدار ایرانی، عضور مجمع تشخیص مصلحت نظام، دانشیار بازنشسته دانشگاه، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی و بنیاد سعدی

آغاز فعالیت: ۱۳۵۷ تاکنون

حزب سیاسی: اصولگرا

تحصیلات: لیسانس و فوق لیسانس فیزیک از دانشگاه تهران و شیراز (پهلوی قدیم)، دکتری فلسفه از دانشگاه تهران

ادامه
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
فرزان عاشورزاده بیوگرافی فرزان عاشورزاده تکواندوکار ایرانی

تاریخ تولد: ۵ آذر ۱۳۷۵

محل تولد: تنبکابن، مازندران

محل زندگی: آمریکا

حرفه: تکواندوکار

لقب جهانی: سونامی تکواندو جهان

ادامه
زندگینامه امامزاده داوود زندگینامه امامزاده داوود در تهران

عنوان شده است که ایشان همراه با برخی از بستگان خود در همراه با امام رضا به ایران می آیند اما در منطقه شمال غربی تهران به شهادت رسیدند. مرقد ایشان در زمان صفویه ساخته شد و سپس در زمان فتحعلی شاه گسترش پیدا کرد. 

دلیل مرگ این امامزاده را به صورت دقیق نمی دانند اما براساس روایات بومیان آن منطقه مشخص می شود که وی همزمان با بستگان خود به همراه امام رضا به ایران می آیند که همزمان با امام ایشان نیز به شهادت رسیدند و سال شهادت را نیز به سال ۴۸۰ هجری قمری نسبت داده اند، البته باز هم باید اشاره کرد که این تاریخ دقیق نیست و تنها براساس شواهد محاسبه شده است. 

براساس آنچه مردم محلی می گویند، امامزاده داوود در آبادی کیگا که در نزدیکی روستای کن قرار دارد، شهید شده، همجنین برخی می گویند وی با همدستی فردی به اسم نجیم گبر و یکی از درویش های روستا به شهادت رسیده است. ز منظر دیگر قاتل این حضرت شخصی به نام محمود فرح‌زادی می باشد.

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • دوشنبه ۲۱ خرداد
    دوستانه
    جمهوری چک - مقدونیه
    ۱۹:۳۰
  • لیگ آزادگان
    مس سونگون - مس کرمان
    ۱۹:۴۵
  • لیگ آزادگان
    آریو اسلامشهر - استقلال آبی پوش ملاثانی
    ۱۹:۴۵
  • لیگ آزادگان
    چادرملو اردکان - دریا بابل
    ۲۰:۰۰
  • لیگ آزادگان
    داماش گیلان - سایپا
    ۲۰:۰۰
  • دوستانه
    هلند - ایسلند
    ۲۲:۱۵
  • دوستانه
    لهستان - ترکیه
    ۲۲:۱۵
  • سه شنبه ۲۲ خرداد
    مقدماتی جام جهانی (آسیا)
    ژاپن - سوریه
    ۱۳:۴۴
  • مقدماتی جام جهانی (آسیا)
    کره جنوبی - چین
    ۱۴:۳۰
  • مقدماتی جام جهانی (آسیا)
    استرالیا - فلسطین
    ۱۵:۴۰
  • مقدماتی جام جهانی (آسیا)
    قطر - هند
    ۱۹:۱۵
  • مقدماتی جام جهانی (آسیا)
    کویت - افغانستان
    ۱۹:۱۵
  • مقدماتی جام جهانی (آسیا)
    ایران - ازبکستان
    ۲۰:۳۰
  • مقدماتی جام جهانی (آسیا)
    امارات - بحرین
    ۲۰:۳۰
  • مقدماتی جام جهانی (آسیا)
    عربستان - اردن
    ۲۱:۳۰
  • دوستانه
    پرتغال - جمهوری ایرلند
    ۲۲:۱۵
ویژه سرپوش