به گزارش مهر، محمدرضا داورزنی که امروز همراه با تعدادی از رؤسای فدراسیونهای ورزشی به منظور بازی در شیرخوارگاه آمنه در این محل حاضر شده بود در جمع خبرنگاران اظهار داشت: امروز توفیق داشتیم تا همراه با مدیران ورزش از نزدیک شیرخوارگاه آمنه را دیده و در جریان فعالیتهای این مرکز قرار بگیریم.
وی ادامه داد: افرادی که در این نهاد مشغول به کار هستند، قشری فداکار و ایثارگر هستند که در امر نگهداری از کودکان بیسرپرست یا بدسرپرست به معنای واقعی جانفشانی میکنند. امروز از نزدیک دیدیم کودکان تحت سرپرستی در این مرکز در ردههای سنی مختلف و از ۶-۵ روزه تا ۸- ۷ ساله هستند. نگهداری از این افراد به معنای واقعی سخت است؛ ضمن اینکه باید مقوله هزینه نگهداری از آنها را هم در نظر گرفت، البته در این زمینه افراد خیّر مثل همیشه در صحنه هستند و از هیچ کمکی دریغ نمیکنند.
داورزنی با بیان اینکه کودکان تحت سرپرستی در شیرخوارگاه آمنه نیاز به دیده شدن دارند، یادآور شد: هدفمان از بازدید از این مجموعه این بود که در جریان فعالیتهای آنها قرار بگیریم اما قرار نیست این موضوع به همین بازدید ختم شود؛ امیدواریم ارتباط با مسئولان این نهاد حفظ شود تا کسانی که میخواهند به نوعی در این زمینه قدمهای خیرخواهانه بردارند، بتوانند از راه درست این کار را انجام دهند.
وی در ادامه صحبتهای خود و در رابطه با انتخابات اخیر فدراسیون جهانی وزنهبرداری که با ناکامی علی مرادی همراه بود، گفت: به هر حال در هر انتخاباتی بخصوص در سطح فدراسیونهای جهانی، افراد مدعی زیادی کاندید میشوند اما در نهایت یکی از آنها صاحب رأی خواهد شد. آقای مرادی به واسطه سابقه دبیرکلی که در سطح جهان داشت، این احساس را میکرد که میتواند در انتخابات وزنهبرداری صاحب رأی شود و به همین دلیل برای دو پست دبیرکلی و ریاست کاندیدا شد.
وی تصریح کرد: علی مرادی این احساس را داشت که میتواند در انتخابات فدراسیون جهانی صاحب رأی شود، اما نتیجه آرا چیز دیگری بود؛ این هم به این معنا نیست که فردی که صاحب رأی شده، چون رقیب بوده است برای ما مشکلساز شود؛ امیدوارم فدراسیون با برنامهریزی و ظرفیتی که در وزنهبرداری کشور دیده می شود، بتواند با یک برنامهریزی خوب برای رویدادهای آتی آماده شود.
معاون وزیر ورزش و جوانان در رابطه با انتخابات فدراسیون ژیمناستیک و اینکه آیا اساسنامه این فدراسیون برای برگزاری مجمع اصلاح شده است؟ گفت: از چند وقت پیش بررسی برای اساسنامه فدراسیونها را آغاز کردهایم، مرحله اول این بررسی امروز تمام شد، امروز جلسهای در همین خصوص برگزار کردیم، آئیننامه مورد نظر باید در شورای معاونین مورد بررسی قرار بگیرد تا در ادامه توسط دولت به تصویب نهایی برسد و اینگونه قابلیت اجرایی پیدا کند ضمن اینکه هر فدراسیون هم باید اساسنامه خود را توسط فدراسیون بینالمللی مربوطه مصوب کند.
وی ادامه داد: در آئیننامه فدراسیونها باید حفظ روحیه دموکراتیک و استقلال فدراسیونها با الزامات قوانین داخلی لحاظ شود، در گذشته بحثهایی بود که از سوی کمیته بینالمللی المپیک مطرح بود و به نوعی برای برگزاری انتخابات ما بازدارنده بود، اما این مسائل در بررسیهای انجام شده، حل شده است. همچنین بحث دخالت دولت هم برطرف شده است. در این اساسنامه دولت نقش نظارتی و سیاستگذاری دارد و در مجموع شرایطی فراهم شده که فدراسیونها در قالب NGOهای مستقل دیده شوند.
سرپرست فدراسیون والیبال همچنین در رابطه با عملکرد تیم ملی در لیگ جهانی گفت: البته این را بگویم ما زمانی هم که در المپیک حائز رتبه پنجم شدیم، انتقاداتی به عملکرد تیممان مطرح شد اما این موضوع را مطرح کنم که امسال با تعدد مسابقات بینالمللی در ردههای سنی مختلف مواجه بودیم ضمن اینکه طبق قانون میتوانستیم هر بازیکن را بیشتر از دو رده سنی عازم مسابقات کنیم. این مسائل روی خیلی از تصمیمات تأثیر داشت. در نهایت از مجموع ۱۴ بازیکنی که در المپیک حضور داشتند، ۸ نفر در ترکیب تیم لیگ جهانی قرار گرفتند که البته چهار نفرشان تغییر کرد؛ این موضوع در کنار مصونیت موسوی و عبادیپور، روی عملکرد تیم تأثیر داشت. اما در مجموع انجام پوستاندازی در تیم ملی خوب است این کار قطعاً طی سال جاری باید انجام شود تا بتوانیم با استفاده از نیروهای جوان و امیدمان برای المپیک ۲۰۲۰ آماده شویم.
- 16
- 2