چهارشنبه ۱۰ مرداد ۱۴۰۳
۰۹:۴۵ - ۲۸ دي ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۰۰۷۴۹۹
لیگ برتر و جام حذفی

مجتبی جباری:منصوريان و افتخاری سر من معامله كردند!

مجتبی جباری,اخبار فوتبال,خبرهای فوتبال,لیگ برتر و جام حذفی
مجتبی جباری را روی دست ‌آوردند و در نهايت قراردادش را يك‌طرفه فسخ كردند.

این اتفاقات برای همه هواداران استقلال علامت سؤال بزرگی است. تلاش كردیم در گفت‌وگو با شماره ۸ سابق استقلال، این موضوع را باز كنیم. جباری فاش كرد‌ بندی در قراردادش نوشتند كه اگر از عملكرد او راضی نباشند، قراردادش یك‌طرفه فسخ می‌شود. جالب این كه چنین‌ بندی در قرارداد همه بازیكنان استقلال بود و خیلی‌ها در روز عقد قرارداد متوجه این موضوع نشدند.

 

در اردوی ارمنستان بود كه جباری و دیگر بازیكنان تازه این مسئله را فهمیدند و باشگاه آن را از قرارداد بعضی بازیكنان حذف كرد و از قرارداد بعضی‌ها مثل جباری نه. او در این باره توضیحاتی به خبرورزشی می‌دهد و می‌گوید حتی مسئولان كمیته تعیین وضعیت هم گنجاندن چنین‌ بندی در قراردادها را غیرقانونی دانستند.

 

آقای جباری باشگاه استقلال قرارداد شما را یك‌طرفه فسخ كرد. در این باره توضیح می‌دهید؟ باشگاه روی چه‌ بندی توانسته چنین اقدامی انجام دهد؟

این چیزی بود كه باشگاه فكر می‌كند می‌تواند انجام دهد. اینجا مشخص می‌شود كه آنها در این زمینه مطمئن نبوده‌اند. یعنی از ابتدا چنین كاری نكردند و گذاشتند روز آخر قرارداد من را فسخ كردند. مدیران استقلال ابتدا مسئله پزشكی را مطرح كردند. اگر واقعاً می‌توانستند فسخ كنند و مطمئن بودند، چرا از اول این اقدام را نكردند؟ بعد نظر شفر را در این زمینه خواستند و گفتند او باید تصمیم بگیرد و مستندات هست و باید مستندات را ببینند. بعد در كمیته تعیین وضعیت یك لایحه دفاعی مطرح كردند كه مجتبی جباری خودش در تمرین تیم حاضر نشده است!

 

بدون هیچ عذر و بهانه‌ای. این نشان می‌دهد چقدر درباره ماجرای من مستأصل و درمانده شدند. وقتی دیدند دلیل قانع‌كننده ندارند، احساس كردند از یكی از بندهای قرارداد من می‌توانند استفاده كنند. وقتی توفیقی در جلسه تعیین وضعیت بازیكنان مثلاً یك‌سری مسائل را عنوان كرد و از این گفت كه چنین ‌بندی هست و می‌توانند فسخ كنند، آقای وثوق‌احمدی رئیس این كمیته مثالی زد و گفت آقای توفیقی شما می‌توانی با برادر خودت ازدواج كنی؟ یك‌سری چیزها قوانینی دارد. هر كس هر چیزی دلش بخواهد نمی‌تواند در قرارداد بنویسد. قرارداد من و استقلال ایراد داشت.

 

توفیقی هم ناراحت شد و گفت پس ما اگر خواستیم قرارداد بنویسم، اول بفرستیم كمیته انضباطی؟ آقای وثوق‌احمدی هم به ایشان گفت آیین‌نامه نقل و انتقالات را بخوانید و موارد قرارداد را تنظیم كنید. ایشان گفت یك‌سری موارد هست كه مغایر با قوانین فدراسیون فوتبال است و اعتباری ندارد. اگر استقلالی‌ها مطمئن بودند كه می‌توانند از طریق این بند عمل كنند، همان روز اول قرارداد من را فسخ می‌كردند و این اتفاق می‌افتاد.

 

مسلماً اگر جنبه حقوقی را در نظر نگیریم، بحث اخلاق چه می‌شود؟ نمی‌توانیم اینجا از بحث اخلاق بگذریم. من بازیكن فوتبال هستم. وقتی با آقای شفر و پسرش صحبت كردم، می‌گفتند بازیكن جریمه می‌شود. باشگاه می‌تواند این كار را بكند ولی حق طبیعی بازیكن است كه بازی كند و نمی‌توانند او را از بازی كردن، محروم كنند. باشگاه ولی بدون دلیل این كار را كرده و پیش برده است. باعث حواشی زیادی هم شده و در نهایت باشگاه استقلال است كه ضرر می‌كند.

 

بند خاصی در قرارداد شما گنجانده بودند؟ درباره‌‌اش شفاف حرف می‌زنید؟

بله، طبق این بند باشگاه اگر از عملكرد من رضایت نداشته باشد، می‌تواند قرارداد را یك طرفه فسخ كند. من در ارمنستان این موضوع را فهمیدم. وقتی مجید حسینی دفاع جوان تیم گفت چنین‌ بندی در قراردادش وجود دارد. من هم آنجا فهمیدم كه چنین ‌بندی را در قرارداد من و همه بازیكنان گنجانده‌اند. وقتی متوجه شدم این كار را كرده‌اند به منصوریان گفتم و ایشان هم اظهار بی‌اطلاعی كرد و گفت اصلاً خبر نداشته.

 

تأكید داشت كه باید این بند از قراردادها حذف شود و این كار بی‌معنی است. كاملاً یك‌طرفه بود و باشگاه می‌توانست اگر رضایت نداشت قرارداد هر كس را فسخ كند. من گفتم این‌ بندی است كه اگر در قرارداد هم نوشته شود، نمی‌توان آن را اجرا كرد چون قانونی نیست.

 

غیرقانونی بود و تأیید هم كردند. قرار شد در جلسه بعدی ما در تهران این مسئله مطرح شود كه متأسفانه وقتی برگشتیم درگیر شرایط جدید شدم و نشد مسئله را پیگیری كنم. منتها بند را از قرارداد یك‌سری بازیكنان حذف كردند ولی در قرارداد یك‌سری دیگر از بازیكنان هنوز این بند وجود دارد. این بود كه من را كنار گذاشتند. شاید یكی از دلایلی كه دست به این كار زدند همین پیگیری من بود.

 

چه كسی عملكرد فنی شما را تأیید نكرد كه الان قراردادتان یك‌طرفه فسخ شده است؟

من هم همین را می‌گویم. اگر این بند درست باشد، اصلاً چه كسی عملكرد من را سنجید؟ منصوریان باید می‌سنجید كه این كار را نكرده است. بعد از او هم من برای آقای شفر بازی نكرده‌ام. پس چنین چیزی خود به خود رد می‌شود.فسخ یك‌طرفه قرارداد من می‌تواند تبعات سنگینی داشته باشد. من به خاطر اینكه موضوع فراتر رفته و این وسط بازیكنان جوان هم از چنین موضوعی متضرر می‌شوند، گفته‌ام تا لحظه آخر این مسئله را دنبال می‌كنم. تا آخرش می‌روم. نمی‌خواهم اسم استقلال وسط باشد. من حق و حقوقم را از مدیران این باشگاه می‌گیرم.

 

از روزی كه فوتبال بازی كرده‌‌اید، مورد این شكلی دیده‌اید؟

اولین بار است. البته مدیران استقلال به این موضوع افتخار می‌كنند. توفیقی هم از اول گفته می‌توانند قرارداد من را فسخ كنند.

 

شما روز اول قرارداد را نخواندید كه چنین ‌بندی را ببینید؟

نه. ببینید من وقتی به استقلال برگشتم شرایط اصلاً طوری نبود كه بخواهم ریز به ریز قرارداد را بخوانم و بندهایش را بررسی كنم. ما روی مبلغ كلی توافق كرده بودیم. در جلسه‌ای هم كه با منصوریان داشتم، خیلی سریع و سطحی و طوری كه قراردادم مثل دیگران باشد و نحوه پرداخت‌ها مشخص باشد، به قرارداد نگاه كردم. آپشن خاصی هم نبود.

 

باور كنید بعداً وقتی ماجرا را در ارمنستان فهمیدم متوجه شدم در قرارداد دیگر بازیكنان هم بوده ‌است. بعضی‌ها توانستند سریع آن را حذف كنند، از جمله سجاد شهباززاده. می‌توانید از خودش در این باره بپرسید. یك‌سری از بچه‌ها نگرانی‌هایی داشتند.

 

وینفرد شفر هم كه به خانه شما آمد و دیدار داشتید. بعد هم متنی منتشر كردید كه نشان می‌داد از منصوریان گلایه دارید.

من هفته گذشته ایشان را دیدم. آقای شفر با من تماس گرفت و گفتم به منزل من بیایید كه ایشان قبول كردند.محبت كردند و آمدند. نشستیم و ناهار را با هم خوردیم. در كنار هم صحبت كردیم. راجع به مسائل دیگری هم بود. از من درباره شرایطم پرسید. دیگرانی كه من برایشان بازی كردم و آنها را می‌شناختم نسبت به چنین مسائل بی‌توجه بودند. ایرانی و هموطنی كه با هم دوست بودیم، اصلاً توجه نكرد و این مسائل را در نظر نگرفت.

 

آقای شفر اظهار بی‌اطلاعی كرد از اینكه مدیرعامل گفته او باید درباره من تصمیم نهایی را بگیرد. روحش از این موضوع خبر نداشت. نكته‌ای كه جالب بود و می‌گفت این بود كه باورش نمی‌شود من را به خاطر این مسائل كنار گذاشته‌اند و تا امروز مسئولان باشگاه با من جلسه‌ای نداشته‌اند. اینكه این همه مدت گذشته و جلسه‌ای در كار نبوده تا شاید مشكل ما حل شود.

 

جالب است كه افتخاری چنین حرفی را دقیقاً در كنفرانسی گفت كه وینفرد شفر هم آنجا حاضر بود. در آن كنفرانس گفت آقای شفر باید درباره جباری تصمیم بگیرد.

دقیقاً. شفر اصلاً نمی‌دانست. حالا نمی‌دانم ترجمه نشده یا مشكل دیگری بوده است. چون آقای شفر به زرندی مترجمش رو كرد و گفت واقعاً چنین اظهار نظری شده است؟ قرار بوده من درباره جباری نظر بدهم؟ شفر خیلی تعجب كرد از این موضوع.

 

كاملاً مشخص است از منصوریان توقعاتی داشتید كه برآورده نشده است.

به نظر من در برنامه ۹۰ همه چیز مشخص شد. مشخص شد كه بالاخره آنجا با هم معامله‌ای كرده‌اند. قرار شد رحمتی را كنار بگذارند. ملكی عضو هیئت‌مدیره در این برنامه حرف‌هایی زد كه به نظر من واقعیت همان حرف‌ها بود.

 

وقتی بالاخره عنوان كردند آقای منصوریان به آنها گفته بود و به این دلایل و آن دلایل مهدی رحمتی نباشد. همان جا مدیرعامل هم گفته بود پس مجتبی جباری هم نباشد و در واقع این شكلی معامله كردند. در آن جلسه مخالفتی از سوی سرمربی برای كنار گذاشتن من نشد. برداشت فردوسی‌پور هم دقیقاً همین بود. این اتفاقات خیلی سریع افتاده است. ایراد ندارد. بهتر است رفتار درست را از وینفرد شفر یاد بگیرند. من اصلاً كاری به قرارداد و این چیزها ندارم، یك‌سری رفتارها باید رفتار انسانی باشد. نباید دروغ باشد. فریب مردم نباشد. صادقانه حرف بزنند. شفر نشان داد كه دقیقاً می‌توان چه رفتاری كرد.

 

هواداران استقلال هم كه خیلی كنار شما بودند و حمایت كردند.

بله، هواداران كه خیلی محبت داشتند. واقعاً این رفتار مردم یك الگوست. آقایان سعی كردند من را تخریب كنند، از تیم بیرون بگذارند ولی نمی‌دانند به خودشان ضربه بزرگی زده‌اند. من رفتار غیرورزشی نداشتم و هیچ وقت تلاش نكردم به تیم ضربه بزنم. تا وقتی در تیم بودم، حمایت كردم مخصوصاً از بازیكنان. نشان دادم كه سعی نكردم ظاهر‌سازی نكنم. هر چیزی كه بوده را در این سال‌ها نشان داده‌ام و خدا را شكر مردم دوست داشتند و حمایت كردند. همیشه هم به من احترام گذاشته‌اند. در نهایت وقتی این حمایت و احترام مردم باشد، این همه فشار و دوری و خستگی اهمیتی ندارد.

 

شما در این مدت هم پیشنهاداتی داشتید. رضا عنایتی برای سیاه‌جامگان شما را خواست، فیروز كریمی برای گسترش فولاد. چند تیم دیگر هم بودند. می‌خواهید به تیمی ملحق شوید؟

من واقعاً از چند باشگاه پیشنهاد داشتم. آنها فرصت‌های خوبی در اختیارم می‌گذاشتند ولی همین كه در این مدت از شرایط ایده‌آلم دور شدم، نمی‌توانستم به این تیم‌ها كمكی كنم. از طرفی واقعاً برایم سخت است كه در ایران به جز استقلال برای باشگاه دیگری بازی كنم.

 

چیزی كه مسلم است اجازه نمی‌دهم فردی بخواهد این شكلی من را از فوتبال كنار بگذارد. اگر قرار باشد روزی از فوتبال خداحافظی كنم، خودم باید در این باره تصمیم بگیرم نه اینكه یك‌ فرد دیگر بخواهد با چنین رفتاری من را وادار به خداحافظی از فوتبال كند. مسلماً نمی‌گذارم این اتفاق بیفتد و از دنیای فوتبال كنار بروم. تا آخر فصل بیرون می‌مانم و ان‌شا‌ءا... فصل آینده با انرژی بهتر و بیشتر دوباره به فوتبال برمی‌گردم و بازی می‌كنم.

 

حرف خاصی مانده؟

دوست داشتم به آقای سلطانی‌فر وزیر ورزش چیزی بگویم. ببینید زمانی است كه باید ایشان ورود كند. كسی را مدیرعامل بگذارند كه به خودش اجازه ندهد با بازیكنی كه سال‌ها برای تیم ملی بازی كرده، چنین رفتاری كند. قطعاً این مسئله برای باشگاه تبعاتی دارد. روزی كه مجبور به پرداخت خسارت و حتی محرومیت شوند، دیگر دیر است. باید این سؤال مطرح شود كه مدیرعامل فعلی خسارت را پرداخت می‌كند؟ یا ایشان می‌روند و باشگاه استقلال باید بدهی‌ها را پرداخت كند؟ امیدوارم به این مسئله جدی فكر كنند.

 

اتفاقاتی برای بازیكنان می‌افتد. حرف‌هایی كه حسینی در برنامه ۹۰ زد، واقعاً جای تأمل دارد. این بازیكن توانایی‌هایی دارد‌؛ او در اولین فرصت حضورش توانسته ركورد كلین‌شیت تاریخ فوتبال ایران را بشكند. آقای وزیر و تمام مدیران، مطمئن باشید استعدادهایی در ایران هستند كه به آنها این فرصت داده نمی‌شود تا بیایند و خودشان را نشان دهند.

 

اتفاقاتی كه حسینی درباره‌‌اش حرف می‌زد، در تیم بزرگسالان استقلال رخ داده است. او قرارداد بسته. استعداد بوده. این اتفاق‌هایی كه درباره‌‌اش حرف زد، واقعاً افتاد. خیلی مسائل جدی وجود دارد. امیدوارم فكری كنند. در نهایت دوست دارم حكمی داده شود كه چنین فرصتی برای هیچ باشگاه و مدیری ایجاد نشود كه بخواهد با یك بازیكن چنین رفتارهای زشتی انجام دهد.

 

حسینی در برنامه ۹۰ گفت شما برایش بخاری گرفتید. كلاً شما از جوان‌ها حمایت می‌كنید. می‌دانیم یك‌سری از مشكلاتی كه امسال برای شما به وجود آمد، سر همین حمایت‌هایتان بود.

من خودم این شرایط را تجربه كرده‌ام. هر انسانی می‌دید باید عكس‌العمل نشان می‌داد و نمی‌شود تحمل كرد. یادم هست غیر از حسینی آقای میثم جودكی كاپیتان وقت تیم جوانان هم بود. یك گلر دیگر هم بود به اسم ریش‌ اصفهانی. آنها سر تمرین می‌آمدند و شكایت می‌كردند كه ما از صبح فقط یك تخم‌مرغ خورده‌ایم. اصلاً شرایط تمرین نداریم. من به بابازاده گفتم چه تمرینی است با جوان‌ها می‌كنید، اینها غذا نخورده‌اند.

 

حسینی گلر اول استقلال شده، چطوری ما چنین رفتاری با او انجام داده‌ایم؟ چرا با جایگاه و شخصیت بازیكنان درست رفتار نمی‌كنید؟ واقعاً این‌قدر اوضاع در خوابگاه كمپ مرحوم حجازی بد بود كه من به مسئول‌شان گفتم باید بخاری بگیرید. بهانه آوردند كه‌ چه می‌شود و ‌چه می‌شود. گفتم اگر این امكانات را به آنها ندهید، من از فردا سر تمرین نمی‌آیم. متأسفانه یك‌سری كارها این‌قدر بد بود كه بچه‌ها را فرستادیم هتل المپیك.

 

چند نفر از بچه‌ها كمك كردند و توانستیم آنها را بفرستیم هتل. دولت و وزارت ورزش باید به این جوان‌ها برسند. باید روی آنها سرمایه‌گذاری كنند و به این جوان‌ها انگیزه بدهند. می‌بینید بازیكنی مثل حسینی وقتی مورد حمایت قرار بگیرد در مدت كوتاهی می‌تواند این‌طور خوش بدرخشد و ستاره لیگ شود و به تیم ملی هم برسد. در شهرستان‌ها ما بازیكنان مستعد بسیاری داریم و نمی‌دانم چرا مورد حمایت قرار نمی‌گیرند.

 

بحث به درازا كشید. یك سؤال دیگر هم پیش آمد. ماجرای شكایت جدید شما چیست؟

همان‌طور كه آقای وثوق‌احمدی گفتند من شكایت جدیدی ارائه می‌كنم. لایحه جدیدی در حال نوشتن است.وثوق‌احمدی و كاركنان كمیته تعیین وضعیت انسان‌های مثبت و خوبی هستند.

 

 

khabarvarzeshi.com
  • 9
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
فردریش نیچه نگاهی ژرف به زندگینامه و اندیشه‌های فردریش نیچه

تاریخ تولد: ۱۵ اکتبر ۱۸۴۴

محل تولد: روکن، آلمان

حرفه: فیلسوف و منتقد فرهنگی

درگذشت: ۱۹۰۰ میلادی

مکتب: فردگرایی، اگزیستانسیالیسم، پسانوگرایی، پساساختارگرایی، فلسفه قاره‌ای

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • سه شنبه ۹ مرداد
    مسابقات المپیک
    مسابقات المپیک ۲۰۲۴ پاریس - روز چهارم
    ۱۰:۳۰
  • والیبال المپیک
    ایتالیا - مصر
    ۱۰:۳۰
  • بسکتبال المپیک
    اسپانیا - یونان
    ۱۲:۳۰
  • والیبال المپیک
    آمریکا - آلمان
    ۱۴:۳۰
  • بسکتبال المپیک
    کانادا - استرالیا
    ۱۵:۰۰
  • فوتبال المپیک
    امید مراکش - امید عراق
    ۱۸:۳۰
  • فوتبال المپیک
    امید اوکراین - امید آرژانتین
    ۱۸:۳۰
  • والیبال المپیک
    اسلوونی - صربستان
    ۱۸:۳۰
  • بسکتبال المپیک
    ژاپن - فرانسه
    ۱۸:۴۵
  • لیگ قهرمانان اروپا
    فنرباغچه - لوگانو
    ۲۰:۳۰
  • فوتبال المپیک
    امید آمریکا - امید گینه
    ۲۰:۳۰
  • بسکتبال المپیک
    برزیل - آلمان
    ۲۲:۳۰
  • والیبال المپیک
    فرانسه - کانادا
    ۲۲:۳۰
  • فوتبال المپیک
    امید پاراگوئه - امید مالی
    ۲۲:۳۰
ویژه سرپوش