دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۰۷:۲۸ - ۲۱ خرداد ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۳۰۵۲۵۹
لیگ برتر و جام حذفی

با جان توشاک سرمربی جدید تراکتور آشنا شوید

جان توشاک,اخبار فوتبال,خبرهای فوتبال,لیگ برتر و جام حذفی
تراکتورسازی دو روز پیش سرمربی اش را برای لیگ هجدهم انتخاب کرد؛ جان توشاک، یک لیورپولی اصیل و قهرمان لالیگا با رئال مادرید.

به گزارش ورزش سه، برای فوتبال دوستان قدیمی، جان توشاک یادآور یک چهره دوست داشتنی است. کسی که تا اواخر دهه ۷۰ و جام جهانی آرژانتین در تیم لیورپول، به عنوان مهاجم به کار گرفته می شد و نزدیک به ۳۰۰ بازی نیز برای این تیم انجام داده بود. اما او در ۲۹ سالگی از لیورپول جدا شد و به سوانسی پیوست و از ابتدای دهه سوم زندگی اش، مربیگری را آغاز نمود.

 

* سوانسی و اسپورتینگ؛ به حسابِ دست گرمی

توشاک سال های اول مربیگری اش را در تیم سوانسی و اسپورتینگ لیسبون پرتغال سپری کرد. او از سال ۱۹۷۸ به عنوان بازیکن مربی در تیم سوانسی حضور داشت و در طول ۵ فصل مربیگری، ۳ قهرمانی جام حذفی ولز را به دست آورد و در بیش از ۴۱ درصد مسابقات پیروز شد. اما او یک سال بعد به سوانسی بازگشت و تنها ۷۴ روز سرمربی این تیم ماند و به دلیل نتایج ضعیف اخراج شد. او همچنین فصل بعد به عنوان مربی موقت در تیم اسپورتینگ لیسبون حضور داشت.

 

سرمربی ولزی پس از کسب نتایج ضعیف و اخراج از سوانسی هیچگاه به این تیم بازنگشت.

 

* جستجوی خوشبختی از دروازه های باسک

۳۳ سال قبل در چنین روزهایی جان توشاک به عنوان سرمربی تیم رئال سوسیداد معرفی شد. سوسیداد سه فصل پیش از توشاک قهرمانی در لالیگا را برای دو فصل متوالی تجربه کرده بود اما در فصول بعدی، به نتایج ضعیفی رسید و کار توشاکِ جوان برای بازگرداندن سوسیدادی ها به اوج بسیار سخت بود. اما او از پس  این ماموریت بر آمد و در دو فصل پایانی، دو نایب قهرمانی برای تیمش به ارمغان آورد. علاوه بر آن توشاک برای نماینده ایالت باسک یک تیم بسیار خوب ساخت که سال ها، در این تیم بازی کردند. عملکرد خوبِ توشاک در سوسیداد، مادریدی ها را مجاب کرد تا او را جانشین لئو بنهاکر، سرمربی تیم قهرمان کنند.

 

*  در رئال قهرمان شد اما...

این روزها، از قهرمانی با رئال مادرید به عنوان بزرگترین دستاورد توشاک نام می برند. او با رئال به سادگی در لالیگا قهرمان شد و بیش از ۱۰۰ گل در یک فصل به ثمر رساند اما این تمام آن چیزی که باید بدانید نیست. شکست ۵ گله برابر لاکرونیا و باخت در ال کلاسیکو، به ناکامی زودهنگام در جام باشگاه های اروپا پیوند خورد تا توشاک نیز مورد اقبال هواداران رئال قرار نگیرد. کهکشانی ها سرانجام او را اخراج کردند و دی استفانو جایگزین این مربی شد.

 

جان توشاک,اخبار فوتبال,خبرهای فوتبال,لیگ برتر و جام حذفی

* بازگشت به سوسیداد، تفاوت های جدی

فصل بعد توشاک به سن سباستین برگشت اما اوضاع آن طور که باید، پیش نرفت. در سال اول، آن ها رده سیزدهم را تجربه کردند. فصل ۹۱-۹۲ به جایگاه پنجم رسیدند و سهمیه اروپایی گرفتند اما سه فصل بعدی در میانه های جدول دست و پا زدند. توشاک در این بین، یک ماه نیز سرمربی ولز شد. اخراج ها و قطع همکاری های متوالی، نشان از افت این سرمربی اهل ولز داشت اما او همچنان در لالیگا ماند تا به دنبال روزهای خوب در این لیگ باشد.

 

* در لاکرونیا موفق، در بشیکتاش قهرمان ناکام و دوباره رئال...

سرمربی جدید رئال، به دپورتیوو لاکرونیا رفت و میانگین ۱.۵۶ امتیاز در هر بازی را به ثبت رساند. قهرمانی با لاکرونیا در سوپرکاپ و کسب رده نهمی در فصل اول، با نتایج ضعیف در فصل دوم همراه شد تا مدیران این باشگاه، کارلوس آلبرتو را جانشین توشاک کنند و در پایان فصل به رده سوم برسند.

 

توشاک به ترکیه رفت اما در آنجا هم نتایج خوبی در لیگ کسب نکرد و تنها موفق به قهرمانی در جام حذفی شد و در فصل ۱۹۹۹-۲۰۰۰ به عنوان سرمربی رئال مادرید معرفی شد.

 

* لیورپولی، رئال را به آرامش نرساند

حضورش در رئال این بار موفقیت آمیز نبود. توشاک ۲۶۶ روز سرمربی کهکشانی ها بود و در این مدت تنها نیمی از مسابقات را با پیروزی پشت سر گذاشت. مدیران رئال، وقتی تیمشان در رده هشتم قرار داشت، تصمیم به کنار گذاشتن سرمربی ولزی گرفتند و دل بوسکه را به مادرید آوردند تا هدایت تیمشان را بر عهده گیرد.

 

*بگذریم و برسیم به ولز

توشاک پس از رئال به نیمکت تیم های سن اتین فرانسه، رئال سوسیداد، کاتانیای ایتالیا و مورسیای اسپانیا سر زد اما معدل امتیاز گیری اش هیچگاه به ۱.۵ نرسید. پس از این ها در سال ۲۰۰۴ او به ولز رفت و بیش از ۶ سال هدایت این تیم را بر عهده گرفت.

 

در اولین مسابقات مهم، ولزی ها با توشاک از صعود به جام جهانی ۲۰۰۶ بازماندند و در گروهشان تنها از آذربایجان بالاتر قرار گرفتند. در مقدماتی یورو ۲۰۰۸ نیز بالاتر از قبرس و سن مارینو بودند و نتوانست جواز صعود به یورو را بگیرند. آن ها با سرمربی نامدارشان، به جام جهانی ۲۰۱۰ نیز صعود نکردند و ولزی ها سرانجام پس از ناکامی در بازی های اولیه مقدماتی یورو ۲۰۱۲ با توشاک قطع همکاری کردند.

 

* نتایج ضعیف، کشف های بزرگ

ولز با توشاک هیچگاه نتایج خوبی در مسابقات رسمی کسب نکرد اما این سرمربی، استعدادهای بسیار خوبی را ب تیم ملی بزرگسالان ولز آورد. رمزی ستاره تیم آرسنال و بیل فوق ستاره تیم رئال مادرید، بخشی از کشف های او در این مدت ۶ ساله بودند.

 

* توشاک؛ امید شهر کازابلانکا

پیش از حضور در کشور مراکش، او به مقدونیه و خزر لنکران آذربایجان رفت اما توفیقی نیافت. الوداد کازابلانکا پس از سقوط به لیگ یک، توشاک را به عنوان سرمربی انتخاب کردند. آن ها با هدایت این سرمربی قهرمان لیگ دسته یک شدند و فصل بعد به لیگ قهرمانان آفریقا نیز رسیدند. نماینده نیجر، ماداگاسکار و کنگو را شکست دادند و راهی مرحله گروهی شدند. پس از صدرنشینی در گروه، به نیمه نهایی صعود کردند اما در این مرحله بازی رفت را با ۴ گل به الزمالک باختند و همین شکست، زمینه اخراج توشاک را فراهم کرد.

 

جان توشاک,اخبار فوتبال,خبرهای فوتبال,لیگ برتر و جام حذفی

* حالا تراکتور

او پس از ۲ سال استراحت و بدون تیم ماندن، تراکتور را برای ادامه مربیگری اش انتخاب کرده است. قرارداد توشاک و تراکتور ۳ ساله است و باید دید سرمربی ولزی با تراکتور به چه نتایجی خواهد رسید. اما به نظر می رسد، تراکتوری ها نباید قرارداد سنگینی با او می بستند و کارنامه توشاک، بیان گر دلیل این موضوع است.

 

۴۲۳۱، سیستم مورد علاقه توشاک

او در اکثر تیم هایش از این سیستم استفاده کرده و پیش بینی می شود در تراکتور نیز با این ترکیب به مصاف حریفان برود. هم اکنون تیم ملی ایران نیز تقریبا از این سیستم استفاده می کند و باید دید شیوه توشاک، هجومی و مورد پسند هواداران خواهد بود یا خیر.جالب اینکه میانگین حضور او در تیم های مختلف، یک سال و نیم بوده است. البته این مربی سال های سال در تیم های سوسیداد و ولز مربیگری کرده اما حضور مقطعی در تیم های مختلف، میانگینش را کاهش داده است.

 

  • 30
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • دوشنبه ۱ مرداد
    دوستانه
    الهلال - العربی
    ۱۹:۳۰
  • دوستانه
    اینتر - پرگولتزه
    ۲۰:۰۰
  • دوستانه
    کوشیچه - آاس رم
    ۲۱:۰۰
  • جام ملت های زیر ۱۹ سال اروپا ۲۰۲۴
    اسپانیا - فرانسه
    ۲۱:۳۰
  • جام ملت های زیر ۱۹ سال اروپا ۲۰۲۴
    ترکیه - دانمارک
    ۲۱:۳۰
  • بسکتبال دوستانه
    آمریکا - آلمان
    ۲۲:۳۰
  • سه شنبه ۲ مرداد
    لیگ قهرمانان اروپا
    لوگانو - فنرباغچه
    ۲۲:۰۰
  • دوستانه
    اسپورتینگ - سویا
    ۲۳:۰۰
ویژه سرپوش