سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۱۶:۱۲ - ۰۷ اسفند ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۱۲۰۱۹۳۸
لیگ برتر و جام حذفی

پاتوسی جلسه «شفر-‌خطیر» را لغو کرد!

علی خطیر,اخبار فوتبال,خبرهای فوتبال,لیگ برتر و جام حذفی

دو بازی و اثرگذاری کاملا مستقیم روی پنج گل زده. دو برد شیرین و راه افتادن مجدد خط حمله. اینها کارنامه پاتوسی در دوبازی اخیر است. کارنامه‌ای که نه‌تنها امید هواداران استقلال برای قهرمانی را کاملا زنده کرده بلکه در فضای مجازی هم دست بالا را به آنها داده تا با مقایسه این مهاجم با بودیمیر، برای طرفداران تیم رقیب حسابی کری بخوانند.

 

این اما اشتباه خواهد بود اگر فکر کنید که ماحصل ورود او به استقلال درکنار همه جنجال‌ها و حواشی‌های دو، سه هفته اخیر، تنها همین دو برد و ۶ امتیاز بوده. بزرگ‌ترین حاصل حضور درخشان او در زمین مسابقه، آرامشی است که در استقلال ایجاد شده. مشکلات مالی سرجای خود حضور دارند و زمین تمرین نیز همچنان یک معضل است، اما دو برد قاطع این مشکلات را کاملا کمرنگ کرده.

 

اثر دیگر این آرامش اتفاقی است که در استقلال رخ داد و آن کمرنگ شدن دلیل برگزاری یک جلسه بسیار حساس در درون باشگاه است. جلسه‌ای که قرار بود بین دو بازی استقلال با پارس‌جنوبی‌جم و ذوب‌آهن برگزار شود و نه‌تنها نشده بلکه هنوز تاریخ دقیقی برای برگزاری‌اش مشخص نیست. همان جلسه معروف و داغ بین شفر و خطیر که وعده برگزار شدنش داده شده بود و تا امروز خبری از آن به بیرون درز نکرده!

 

 دعوایی که داغ شد

دعوا و اختلافات بین شفر و خطیر وقتی مشخص شد که شفر فهمید از بازی نقل‌و‌انتقالات استقلال به صورت محترمانه کنار گذاشته شده و باشگاه بدون نظر او دنبال یافتن بازیکنانی است که برای نیم‌فصل دوم قرار است به تیم اضافه شوند.

 

او در طول فصل نقل‌و‌انتقالات درمورد جذب هیچ بازیکنی صحبت نکرد و از پیوستن هیچ‌کدام از بازیکنان خبر نداشت. شاید فقط از بازگشت نورافکن خبر داشت که خبرش از مدت‌ها قبل رسانه‌ای شده بود. او حتی درمورد پیوستن منشا هم بی‌خبر بود و فیلمی از او منتشر شد که در پاسخ به سوال خبرنگاران درمورد پیوستن این بازیکن، به شوخی و حتی تمسخر به اطرافش نگاه کرد و بعد هم منشا را صدا کرد تا همه بخندند. با این همه منشا چند ساعت بعد استقلالی شد تا مشخص شود که در نقل‌و‌انتقالات استقلال دیگر کت تن او نیست.

 

اتفاقی که سبب شد شفر در چند کنفرانس مطبوعاتی حملاتی را علیه علی خطیر آغاز کند. حملاتی که از سوی خطیر در فضای مجازی پاسخ داده شد.

 

اوج این دعواها به قصه پاتوسی برمی‌گشت که مجوز ثبت قراردادش نیامده بود. این ماجرا همراه شد با تحرکات رسانه‌ای شدید علیه علی خطیر که به نظر می‌رسید از کانال شفر هماهنگ شده باشد چراکه دقیقا توسط همان رسانه‌هایی صورت می‌گرفت که شفر با آغوش باز با آنها مصاحبه می‌کرد.

 

البته کنار گذاشته شدن شفر از نقل‌و‌انتقالات چندان هم غیرقابل تصور یا غیرمنطقی نیست، اگر یادمان باشد که خریدهای او در یک سال اخیر غیر از تیام، تماما شکست مطلق بوده‌اند. از تبریزی بگیرید تا نیومایر، گرو و بویان که هزینه‌هایی بسیار کمرشکن به استقلال تحمیل کردند.

 

به این ماجرا باید درگیری این دو نفر بر سر قرارداد ساناک را هم اضافه کرد که خیلی‌ها فکر می‌کنند اصل دعوای این دو نفر با این مربی آغاز شد. ساناک امسال به‌دلیل بیماری به استقلال برنگشت و خطیر هم تاکید کرد استقلال از او به فیفا شکایت می‌کند. اتفاقی که باعث خشم شفر شد و مصاحبه‌های او علیه خطیر را در پی داشت.

 

 دخالت خاموش فتحی

فتحی در طول مدتی که در استقلال به‌عنوان سرپرست موقت کار می‌کرد مدیری بود که درصورت لزوم از درگیر شدن و به اصطلاح «توی شکم افراد رفتن» ترسی نداشت، اما از زمانی که به‌عنوان مدیرعامل تیم برگزیده شد به‌صورت کامل از رادار خبری خارج شده است. او غیر از حضور در برنامه ۹۰ و بحث با عادل فردوسی‌پور و شکست دادن او، حضور رسانه‌ای پرقدرتی نداشته. حتی برسر درگیری‌های لفظی شفر و خطیر هم آنقدر دیر وارد بازی شد که دیگر کار از کار گذشته بود.

 

او قول داده بود مشکلات این دو نفر را در یک جلسه برطرف کند اما به نظر نمی‌رسد که اصرار یا عجله‌ای برای برگزاری این جلسه داشته باشد. گویا فتحی به‌جای رودررو کردن این دو نفر که قطعا یک جلسه داغ و پرمشکل را ایجاد خواهد کرد، با هرکدام از این دو نفر یک جلسه جداگانه برگزار کرده که خروجی آن، ممنوع‌المصاحبه شدن این نفرات علیه همدیگر شده است.

 

از سوی دیگر گلزنی‌های پاتوسی هم سبب شده تا استقلالی‌ها فعلا غرق در خوشی دو برد خوب‌شان، اختلافات داخلی را پشت‌گوش بیندازند. به هرحال فتحی فعلا تمرکزش را روی درآمدزایی گذاشته مخصوصا با این وام ۱۰ میلیارد تومانی‌اش از بانک آینده که می‌گویند باید در یک‌ماه و نیم به بانک برگردانده شود. احتمالا او قصد دارد با نقد‌کردن بخشی از درآمدهای دلاری استقلال از «‌ای‌اف‌سی» بابت حضور در مرحله گروهی، فیفا بابت حضور بازیکنان استقلال در جام‌جهانی و باشگاه ترابوزان اسپور بابت طلب مجید حسینی این بدهی‌ها را پرداخت کند.

 

او فعلا وقت و حوصله‌ای برای دعوا یا آشتی راه‌انداختن ندارد مگر اینکه کمی سرش خلوت شود و بخواهد قبل از ورود به بازی‌های لیگ قهرمانان آسیا مشکلات را برطرف کند.

 

هومن جعفری

 

newspaper.fdn.ir
  • 13
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • دوشنبه ۱ مرداد
    دوستانه
    الهلال - العربی
    ۱۹:۳۰
  • دوستانه
    اینتر - پرگولتزه
    ۲۰:۰۰
  • دوستانه
    کوشیچه - آاس رم
    ۲۱:۰۰
  • جام ملت های زیر ۱۹ سال اروپا ۲۰۲۴
    اسپانیا - فرانسه
    ۲۱:۳۰
  • جام ملت های زیر ۱۹ سال اروپا ۲۰۲۴
    ترکیه - دانمارک
    ۲۱:۳۰
  • بسکتبال دوستانه
    آمریکا - آلمان
    ۲۲:۳۰
  • سه شنبه ۲ مرداد
    لیگ قهرمانان اروپا
    لوگانو - فنرباغچه
    ۲۲:۰۰
  • دوستانه
    اسپورتینگ - سویا
    ۲۳:۰۰
ویژه سرپوش