به گزارش ایسنا، مسعود سلطانی فر وزیر ورزش و جوانان در رابطه با وضعیت مدیرعاملی باشگاه پرسپولیس گفت: پرسپولیس الان مدیر عامل دارد اما اگر قرار باشد تغییراتی انجام شود، هیات مدیره تصمیم میگیرد. در بحث مدیر عاملی پرسپولیس با توجه به اینکه آقای عرب استعفا داده بودند، فکر می کنم هیات مدیره ظرف یکی دو روز آینده در این مورد تصمیم گیری میکند.
او که در رادیو جوان صحبت میکرد، همچنین در مورد سرانجام خصوصی سازی دو باشگاه استقلال و پرسپولیس گفت: بر اساس مصوبه دولت و مجلس موظف هستیم خصوصی سازی را انجام دهیم. در این مورد وزات ورزش و جوانان مصمم است که تا پایان سال خصوصی سازی انجام شود اما یک سری موانع اجرایی بر سر راه بوده که در حال رفع آنها هستیم. اگر برخی مسائل اداری به طول انجامید، مردم مطمئن باشند خصوصی سازی انجام خواهد شد و این کار به سود دو باشگاه است.
سلطانی فر در مورد اظهارات رئیس فدراسیون فوتبال در مورد احتمال محرومیت چهارساله برای خبرنگارانی که سوال بی ربط بپرسند، گفت: باید از خود آقای تاج بپرسید تا توضیح دهند اما خبرنگاران به عنوان نمایندگان رسانهها این حق را دارند که راجع به مسائل مختلف سوال بپرسند اما طرف مقابل هم اگر سوال بی ربط باشد، این حق را دارد که پاسخ ندهد.
همه گزینههای روی میز برای مدیریت پرسپولیس
ز زمانی که بحث رفتن ایرج عرب و حضور مدیرعامل جدید در پرسپولیس مطرح شده، روزی نیست که گزینهای برای مدیریت سرخها مطرح نشود. گزینههای مدیرعاملی پرسپولیس از هیئتمدیره کلید خورد و از علی رغبتی و مهدی محمدنبی به مدیران سابق پرسپولیس چون حمیدرضا گرشاسبی و محمدحسن انصاریفرد رسید و رضا درویش مدیرعامل سابق باشگاه سایپا هم در این گمانهزنی جایی برای خود باز کرد. حتی پای نمایندگان مجلس هم به ماجرای مدیریت باشگاه پرسپولیس باز شد و آنها طی نامهای خواستار بازگشت حمیدرضا گرشاسبی مدیرعامل پیشین سرخها به این باشگاه شدند، مدیری که به خاطر قانون منع حضور بازنشستهها در مناصب دولتی از سمتش کنارهگیری اجباری کرده بود. مشخص بود که این درخواست به معنای دور زدن قانون خواهد بود چراکه اگر قرار بود بند و تبصرهای شامل حال او شود، با استناد به همانها او را در باشگاه نگه میداشتند و لزومی نداشت کنار برود. بنابراین جای تعجب داشت نمایندگانی که خود قانون منع به کارگیری بازنشستهها در مناصب دولتی را تصویب کرده بودند، خواستار نقض موردی آن به خاطر باشگاه پرسپولیس و گرشاسبی بودند!
در ادامه این درخواست و نامهنگاریها بود که میزان در گزارشی از ملاقات بیسرو صدای گرشاسبی با نفر اول ورزش کشور در روزهای اخیر خبر داد و نوشت: «گرشاسبی به تازگی دیداری بیسرو صدا با سلطانیفر را پشت سر گذاشته است.» اولین بهانه برای چنین قرار ملاقاتی، میتواند بحث بر سر بازگشت به فوتبال و باشگاه پرسپولیس باشد. گرشاسبی با دلخوری از پرسپولیس جدا شد و حالا که فضایی برای جدایی عرب به وجود آمده و از سمت دیگر، مورد حمایت بخشی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی قرار دارد، با وزیر دیدار و ملاقات بیسرو صدا و به دور از جنجال و هیاهو را پشت سر گذاشته است.
درحالی که برخی رسانهها روی بازگشت گرشاسبی مانور میدادند و برخی هم مدیرعامل آینده باشگاه پرسپولیس را یکی از اعضای با نفوذ و با سابقه هیئتمدیره عنوان میکردند، پایان همکاری سعید آذری مدیرعامل باشگاه ذوبآهن با این باشگاه اصفهانی و مطلبی که او در اینستاگرامش منتشر کرد باعث شد همه نگاهها به سمت این مدیر اصفهانی برای نشستن روی صندلی مدیریت باشگاه پرسپولیس باشد.
سعید آذری متنی در صفحه شخصی خود منتشر کرد و با وجود اینکه در آن اسمی از باشگاه خاصی نبرده ولی تلویحا به شایعات اخیر در مورد پرسپولیسی شدنش دامن زد. البته این اولین بار نبود که نام آذری برای مدیریت باشگاه پرسپولیس مطرح میشد اما این بار چون خودش به این موضوع دامن زده بود بحث حضور او در تهران جدیتر شد. با این حال پیگیری خراسان نشان میدهد آذری اگر هم تمایل به حضور در باشگاه پرسپولیس و ادامه راه باجناقش علیرضا رحیمی مدیرعامل سابق باشگاه پرسپولیس در این باشگاه تهرانی را داشته باشد، اولویت آخر وزارت ورزش خواهد بود چراکه مسئولان وزارت تصمیم دارند فردی را انتخاب کنند که مورد حمایت و پذیرش پیشکسوتان و هواداران باشد و برای همین گویا شانس نبی و انصاریفرد از همه بیشتر است و انصاریفرد به خاطر مدیریت خوبش در دهه۸۰ در پرسپولیس از نبی هم پیشی گرفته است. در مورد آذری هم شنیده میشود او گزینه مدیریت در باشگاه مس کرمان است و به واسطه رفاقت و آشنایی چند ساله با سعد محمدی رئیس کارخانه مس و مدیرعامل سابق کارخانه ذوبآهن، احتمالا او را در مسند مدیریت باشگاه مس کرمان خواهیم دید، بخصوص اینکه پس از کنارهگیری اجباری علی کفاشیان از هیئتمدیره باشگاه مس خلا بزرگی در کادر مدیریتی این باشگاه دیده میشود.
- 17
- 6