سه شنبه ۲۲ خرداد ۱۴۰۳
۱۷:۴۲ - ۲۶ آذر ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۹۰۵۸۸۷
لیگ برتر و جام حذفی

نیمکت‌های لرزان مربیان

نقل و انتقالات لیگ نوزدهم,اخبار فوتبال,خبرهای فوتبال,لیگ برتر و جام حذفی

مثل تمام ادوار گذشته لیگ برتر کاملاً قابل پیش بینی بود که لیگ نوزدهم به نیمه نرسیده شاهد تغییراتی روی نیمکت مربیگری بعضی از تیم‌ها باشیم. در واقع تا زمانی که سیاست باشگاه‌ها بر اساس نتیجه گیری باشد نباید خیلی انتظار داشت که یک مربی حداقل دو فصل را با تیمش ادامه دهد. البته در همین نیم فصل هم بودند مربیانی که اولتیماتوم دریافت کردند و چند نفری هم بارها استعفا دادند اما در نهایت به کارشان ادامه دادند.

دنیزلی، فرصت‌سوز

زمانی که لیگ شروع شد خیلی‌ها تیم پرمهره تراکتور را مدعی اصلی قهرمانی می‌دانستند. به هر حال از تیمی که در چیدمان ۱۱ نفره‌اش سه کاپیتان تیم ملی و چند بازیکن خارجی باکیفیت را دارد باید هم چنین توقعی داشت.

مصطفی دنیزلی هم به عنوان مربی خوشبخت این تیم که مشکل مالی هم به هیچ وجه ندارد به تبریز آمد و خیلی هم با قدرت لیگ را آغاز کرد. پنج پیروزی و دو تساوی و شکست دادن پرسپولیس بیش از پیش شانس آنها را برای قهرمانی بیشتر کرده بود. اما وقتی ملاک نتیجه گرفتن باشد دیگر ارائه بازی خوب در اولویت قرار نمی‌گیرد.

دنیزلی در چهار بازی بعدی به نفت آبادان (۲-یک)، به استقلال در تبریز (۴-۲) و مقابل سپاهان (۲-صفر) باخت و تساوی بدون گل در بازی خانگی با تیم انتهای جدولی شاهین بوشهر باعث شد تا خیلی زود با جدایی‌اش موافقت شود. هدایت تراکتوری‌ها در بازی با ماشین‌سازی بر عهده احد شیخ‌لاری بود که آن بازی را هم واگذار کردند. اما در آخرین بازی نیم فصل ساکت الهامی از ماشین‌سازی جدا شد و به تراکتور آمد و در بازی با فولاد روی نیمکت نشست و با هدایت او (یک - صفر) برنده شدند. هنوز مشخص نیست در نیم فصل دوم آیا بازهم شاهد تغییرات روی نیمکت این تیم خواهیم بود یا نه.

منصوریان، شاید امروز برود

در لیگ قهرمانان آسیای فصل قبل آنقدر خوب نتیجه گرفت که باشگاه ذوب‌آهن نه تنها هیچ شکی برای تمدید قراردادش نداشت بلکه با اشتیاق این کار را کرد. با اینکه فوتبال، بازی تیمی است و به فرد نباید متکی باشد اما جدایی محمدرشید مظاهری و محمدرضا حسینی برای آنها گران تمام شد.

سعید آذری هم به عنوان مدیرعامل در میانه راه جایش را به مدیر جدید داد. با این حال علیرضا منصوریان سرمربی تیم فکرش را هم نمی‌کرد که چنین نتایجی در انتظار تیمش باشد. او در ۱۰ هفته اول فقط یک پیروزی آن هم مقابل تیم ته جدولی شاهین بوشهر داشت و چهار شکست و پنج تساوی را هم تجربه کرد. همین کافی بود تا مدیران باشگاه در جلسه‌ای به او التیماتوم بدهند که باید از ۵ بازی آخر نیم فصل حداقل ۱۰ امتیاز بگیرد. اما علی منصور نتوانست به این حدنصاب برسد و هشت امتیاز به اندوخته‌هایش اضافه کرد. الان هم از اصفهان خبر می‌رسد که شاید در جلسه امروز هیأت مدیره باشگاه با قطع همکاری با این مربی موافقت شود.

نارنجی وفادار روی لبه تیغ

نارنجی وفادار در سه هفته پایانی فصل قبل به جای علی دایی سرمربیگری سایپا را برعهده گرفت. ابراهیم صادقی از آن سه مسابقه دو شکست مقابل پدیده و نفت آبادان و یک پیروزی مقابل استقلال خوزستان را تجربه کرد. مدیریت باشگاه هم با سیاست جوانگرایی و استفاده از سرمایه‌های انسانی‌اش برای فصل جدید هم هدایت تیم را به مربی جوانش سپرد. اتفاقاً آنها فصل جدید را هم خوب شروع کردند و از سه بازی اول مقابل ذوب آهن، گل گهر و نساجی هفت امتیاز به دست آوردند. اما این آخرین پیروزی آنها تا پایان نیم فصل بود. ابراهیم صادقی در ۱۲ بازی باقیمانده رنگ پیروزی را ندید و فقط چهار تساوی به دست آورد. اینکه در نیم فصل دوم او همچنان با همین عنوان روی نیمکت بنشیند را هم خودش خیلی مطمئن نیست.

گل گهر و شاهین بوشهر، تیم‌های بدون برد

شاهین بوشهر که با اقتدار به لیگ برتر صعود کرده، هر چقدر در آنجا موفق بود در لیگ نوزدهم ناکام بوده و از همان ابتدا بسیار ضعیف نتیجه گرفت. عبدالله ویسی که خودش تیم را بسته بود از ۱۰ بازی ابتدایی فقط دو تساوی به دست آورد. همین هم کافی بود که مسئولان باشگاه با برکناری‌اش موافقت کنند. بعد از او میشو کریستوویچ سرمربی سابق مس رفسنجان هدایت تیم را برعهده گرفت که از پنج مسابقه چهار تساوی و یک شکست را در کارنامه‌اش ثبت کرد. البته فقط شاهین بوشهر نبود که بردی را در نیم فصل اول به دست نیاورد.

تیم گل گهر سیرجان هم با وجود تغییراتی که داشت رنگ پیروزی را ندید. آنها هم مثل شاهین از لیگ یک با وینکو بگوویچ به لیگ برتر آمدند و با این مربی هم ادامه دادند. اما مرد کروات فقط شش بازی روی نیمکت بود و سه امتیاز گرفت. بعد از او مجید جلالی به سیرجان رفت و با اینکه تیمش فوتبال بهتری را نسبت به قبل بازی می‌کند اما در نتیجه‌گیری موفق نبوده. آقا معلم هم از هشت بازی چهار امتیاز به دست آورد. البته شرایط او فرق می‌کند و امیدوار به جذب بازیکن و تقویت تیم برای نیم فصل دوم است.

کمالوند بدون باخت خانگی رفت

فراز کمالوند تا دیروز که با استعفایش موافقت شد چندین مرتبه استعفا داده بود. تیم او با اینکه خوب نتیجه نگرفت اما حداقل در خانه نمی‌باخت و هواداران پارس خیال‌شان راحت بود که دست خالی ورزشگاه تختی جم را ترک نمی‌کنند. این تیم که یک بازی معوقه مقابل پیکان دارد تنها پیروزی‌اش را مقابل سایپا در هفته چهارم به دست آورده است. او در ۱۰ بازی اخیر پنج تساوی و پنج شکست را تجربه کرد.

جعفر برزگر

newspaper.iran-varzeshi.com
  • 9
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هدیه بازوند بیوگرافی هدیه بازوند؛ بازیگر کرد سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۷ مرداد ۱۳۶۶

محل تولد: بندرعباس، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۹۶ تاکنون

تحصیلات: فارغ التحصیل لیسانس رشته مهندسی معماری

ادامه
سانجیو باجاج بیوگرافی سانجیو باجاج میلیارد و کارآفرین موفق هندی

تاریخ تولد: ۲ نوامبر ۱۹۶۹

محل تولد: هندی

ملیت: هندی

حرفه: تاجر، سرمایه گذار و میلیارد 

تحصیلات: دکتری مدیریت از دانشگاه هاروارد

ادامه
محمد مهدی احمدی بیوگرافی محمدمهدی احمدی، داماد محسن رضایی

تاریخ تولد: دهه ۱۳۶۰

محل تولد: تهران

حرفه: مدیرعامل بانک شهر

مدرک تحصیلی: دکترای اقتصاد واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی تهران، کارشناسی ارشد علوم اقتصادی دانشگاه تهران، کارشناسی اقتصاد بازرگانی دانشگاه شهید بهشتی

نسبت خانوادگی: داماد محسن رضایی، برادر عروس قالیباف، برادر داماد رحمانی فضلی

ادامه
علی عسکری بیوگرافی علی عسکری سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۳۳۷

محل تولد: دهق، اصفهان

حرفه: سیاستمدار، نظامی، مدیر ارشد اجرایی، مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

آغاز فعالیت: ۱۳۶۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی مهندسی برق - الکترونیک، کارشناسی ارشد مدیریت، دکتری مهندسی صنایع - سیستم و بهره‌وری

ادامه
ندا قاسمی بیوگرافی ندا قاسمی؛ بازیگر تازه کار و خوش چهره تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی ندا قاسمی

نام کامل: ندا قاسمی

تاریخ تولد: ۳۰ خرداد ۱۳۶۰

محل تولد: کرمانشاه

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر، مجری و صداپیشه

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

تحصیلات: دکترای شیمی آلی

ادامه
غلامعلی حداد عادل بیوگرافی غلامعلی حداد عادل؛ سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۲۴

محل تولد: تهران

حرفه: سیاستمدار ایرانی، عضور مجمع تشخیص مصلحت نظام، دانشیار بازنشسته دانشگاه، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی و بنیاد سعدی

آغاز فعالیت: ۱۳۵۷ تاکنون

حزب سیاسی: اصولگرا

تحصیلات: لیسانس و فوق لیسانس فیزیک از دانشگاه تهران و شیراز (پهلوی قدیم)، دکتری فلسفه از دانشگاه تهران

ادامه
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
فرزان عاشورزاده بیوگرافی فرزان عاشورزاده تکواندوکار ایرانی

تاریخ تولد: ۵ آذر ۱۳۷۵

محل تولد: تنبکابن، مازندران

محل زندگی: آمریکا

حرفه: تکواندوکار

لقب جهانی: سونامی تکواندو جهان

ادامه
زندگینامه امامزاده داوود زندگینامه امامزاده داوود در تهران

عنوان شده است که ایشان همراه با برخی از بستگان خود در همراه با امام رضا به ایران می آیند اما در منطقه شمال غربی تهران به شهادت رسیدند. مرقد ایشان در زمان صفویه ساخته شد و سپس در زمان فتحعلی شاه گسترش پیدا کرد. 

دلیل مرگ این امامزاده را به صورت دقیق نمی دانند اما براساس روایات بومیان آن منطقه مشخص می شود که وی همزمان با بستگان خود به همراه امام رضا به ایران می آیند که همزمان با امام ایشان نیز به شهادت رسیدند و سال شهادت را نیز به سال ۴۸۰ هجری قمری نسبت داده اند، البته باز هم باید اشاره کرد که این تاریخ دقیق نیست و تنها براساس شواهد محاسبه شده است. 

براساس آنچه مردم محلی می گویند، امامزاده داوود در آبادی کیگا که در نزدیکی روستای کن قرار دارد، شهید شده، همجنین برخی می گویند وی با همدستی فردی به اسم نجیم گبر و یکی از درویش های روستا به شهادت رسیده است. ز منظر دیگر قاتل این حضرت شخصی به نام محمود فرح‌زادی می باشد.

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • دوشنبه ۲۱ خرداد
    دوستانه
    جمهوری چک - مقدونیه
    ۱۹:۳۰
  • لیگ آزادگان
    مس سونگون - مس کرمان
    ۱۹:۴۵
  • لیگ آزادگان
    آریو اسلامشهر - استقلال آبی پوش ملاثانی
    ۱۹:۴۵
  • لیگ آزادگان
    چادرملو اردکان - دریا بابل
    ۲۰:۰۰
  • لیگ آزادگان
    داماش گیلان - سایپا
    ۲۰:۰۰
  • دوستانه
    هلند - ایسلند
    ۲۲:۱۵
  • دوستانه
    لهستان - ترکیه
    ۲۲:۱۵
  • سه شنبه ۲۲ خرداد
    مقدماتی جام جهانی (آسیا)
    ژاپن - سوریه
    ۱۳:۴۴
  • مقدماتی جام جهانی (آسیا)
    کره جنوبی - چین
    ۱۴:۳۰
  • مقدماتی جام جهانی (آسیا)
    استرالیا - فلسطین
    ۱۵:۴۰
  • مقدماتی جام جهانی (آسیا)
    قطر - هند
    ۱۹:۱۵
  • مقدماتی جام جهانی (آسیا)
    کویت - افغانستان
    ۱۹:۱۵
  • مقدماتی جام جهانی (آسیا)
    ایران - ازبکستان
    ۲۰:۳۰
  • مقدماتی جام جهانی (آسیا)
    امارات - بحرین
    ۲۰:۳۰
  • مقدماتی جام جهانی (آسیا)
    عربستان - اردن
    ۲۱:۳۰
  • دوستانه
    پرتغال - جمهوری ایرلند
    ۲۲:۱۵
ویژه سرپوش