به گزارش مهر، درگذشت جعفر کاشانی باعث شد تا هیات مدیره باشگاه پرسپولیس با تغییر و تحولات ناگهانی روبرو شود.
مهدی رسول پناه که بدون هیچ سابقه مدیریت در عرصه ورزش به عنوان عضو علی البدل از سوی مسعود سلطانی فر وزیر ورزش و جوانان در هیات مدیره باشگاه پرسپولیس انتخاب شده بود جای مرحوم کاشانی را گرفت تا تعداد اعضای هیات مدیره روی پنج نفر باقی بماند.
کاشانی با کوله باری از تجربه در عرصه ورزش از دنیا رفت تا وزنه ورزشی در یکی از باشگاه های پرطرفدار فوتبال ایران به کمتر از گذشته برسد.
مهدی محمدنبی، ایرج عرب، مهرداد هاشمی و علی رغبتی در حالی رسول پناه را در جمع شان به عنوان چهره جدید دیدند که با توجه به انتخاب محمدحسن انصاریفرد به عنوان مدیرعامل و همچنین برخی دو دستگی ها در بین اعضا انتظار داشتند تا خیلی زود تغییرات مدیریتی را توسط وزیر ورزش داشته باشند اما سلطانی فر ترجیح داد فعلا به هیات مدیره پرسپولیس دست نزند تا آنها طبق اساسنامه تجاری باشگاه اقدام به انتخاب رئیس کنند.
گرچه ریاست هیات مدیره باشگاه پرسپولیس در سالیان گذشته جایگاهی نسبتا تشریفاتی داشته است اما می تواند افق های این باشگاه را در راستای شعار کمک به فرهنگ کشور از راه ورزش حرفه ای برآورده کند.
افقی که ترسیم آن با حضور فردی کاملا سیاسی و بدون سابقه ورزشی کمی نزدیک به محال است! رسول پناه که سابقه سال ها حضور در قوه قضائیه و همچنین یکی از احزاب سیاسی کشور را در کارنامه خود دارد در هیچ کدام از مصاحبه های خود از ورزش صحبت نکرده است تا نشان دهد نه تنها سررشته ای از این مسئولیت خطیر ندارد بلکه جزو دغدغه هایش هم نیست.
رئیسی که قرار است انصاریفرد را بابت طرح های اقتصادی به چالش بکشد تنها به واسطه علاقه اش به فوتبال در باشگاه شاهین به فعالیت می پرداخت تا ناگهان از آنجا به بالاترین پست مدیریتی باشگاه پرسپولیس برسد.
انتخابی که نشان می دهد سلطانی فر بیش از آنکه به فکر عملی کردن شعار خود در راستای خصوصی سازی باشگاه های پرسپولیس و استقلال باشد تمرکز خود را روی برجسته کردن همقطاران سیاسی اش گذاشته است تا آینده سرخابی ها را دستخوش تغییر کند.
- 9
- 1