دوشنبه ۱۸ تیر ۱۴۰۳
۱۹:۱۶ - ۱۱ دي ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۱۰۰۲۸۷۸
لیگ برتر و جام حذفی

منزوی: در رفتن استراماچونی حتی یک درصد هم مقصر نبودم

کامران منزوی,اخبار فوتبال,خبرهای فوتبال,لیگ برتر و جام حذفی
عضو هیئت مدیره باششگاه استقلال گفت: صادقانه می‌گویم، ما در استقلال آتش‌نشان بودیم نه مدیر. کار ما اصلاً مدیریت نبود بلکه این بود که ببینیم کجا آتش گرفته تا به سر واقعه برسیم.

هیئت مدیره استقلال در قضیه استراماچونی حسابی مورد انتقاد قرار گرفت و پاسخ اغلب آن‌ها به این انتقادات سکوت بود. البته میرشاد ماجدی ترجیح داد از سمت خود کناره‌گیری کند و دیگر عضو هیئت مدیره نباشد و شایعاتی پیرامون رفتن امیرحسین فتحی و کامران منزوی هم به گوش می‌رسد. در همین رابطه کامران منزوی به سکوتش پایان داد و نکات بسیار مهمی را در گفتگو با خبرورزشی مطرح کرد. با هم حرف‌های منزوی را بی کم و کاست مرور می‌کنیم.

بی‌خبری کامل

در مورد داستان آندره‌آ استراماچونی تا این لحظه (ساعت ۱۴:۳۰) هیچ خبری ندارم. بی‌خبری کامل. البته این بی‌خبری فقط مختص به من نیست. باور کنید هیچ‌کس غیر از دوستانی که به قطر رفته‌اند آنچنان در جریان نیستند. البته من با تمام وجود دلم می‌خواهد استرا برگردد و تیم به نتایج مطلوبی دست پیدا کند. باور کنید هنوز هم می‌توانیم صدرنشین شویم.

مخالف استرا نبودم

بر خلاف تهمت‌هایی که در فضای مجازی به من زده شد، اصلاً مخالف استراماچونی نبودم و مصاحبه‌هایم در خبرورزشی مؤید همین مسئله است. از سوی دیگر در قضیه رفتن او حتی یک درصد هم مقصر نبودم. باور کنید یک درصد هم تقصیر نداشتم. هیچ‌کس مقصر نبود. شرایط اقتصادی کشور فضا را به آن سمت کشاند و در نهایت کار به جایی رسید که می‌بینید. من قاطعانه می‌گویم خیلی سرسختانه دوست دارم استراماچونی برگردد و کار را دوباره در دست بگیرد.

کار‌ها را تحویل می‌دهم و می‌روم

در حال حاضر مشغول رسیدگی به امور مالی باشگاه استقلال هستم تا بتوانم حق مجموعه را زنده کنم. در سازمان لیگ جلسه داشتم. شاید باورتان نشود، ولی ۱۰ سال است درآمد استقلال از سازمان لیگ یک رقم ثابت بوده در حالی که طی این سال‌ها قطعاً شرایط تغییر کرده و ارقام باید به طور دقیق بررسی شود، ولی تاکنون نشده است. مدیران عامل را هم متهم نمی‌کنم، چون آنقدر باشگاه مشکل داشت که به این کار‌ها نمی‌رسیدند. ساختار نداشتن باشگاه باعث شده این مشکلات ایجاد شود. از همین جا هم اعلام می‌کنم وقتی کار‌ها انجام شد، از هیئت مدیره می‌روم و می‌شوم همان هوادار سابق. می‌روم و دیگر برنمی‌گردم. می‌روم تا آن‌هایی که مدعی کاربلدی هستند، بیایند. می‌روم تا جوانان بیایند. می‌روم تا آن‌هایی که حتماً بهتر از من به علم مدیریت، اقتصاد و تجارت آشنا هستند، بیایند. مبارک آقایان باشد. من می‌روم و به رغم احترام بسیار زیادی که برای آقای وزیر و معاونانش قائلم حتی اگر آقای سلطانی‌فر بخواهد هم نمی‌مانم.

۱۲ سال بیرون گود

سال ۸۶ وقتی دیدم با ناصر حجازی چه‌کار دارند می‌کنند، ناراحت شدم و رفتم، به همین راحتی. رفتم و ۱۲ سال به استقلال برنگشتم تا مشخص شود استقلال را برای خودم نمی‌خواهم. این بار هم اگر برگشتم فقط به این دلیل بود که حس می‌کردم می‌توانم به تیم محبوبم کمک کنم، ولی کار‌های مالی مربوط را که انجام دادم قطعاً از هیئت مدیره می‌روم. تاریخ قطعاً همه چیز را روشن می‌کند. من از زندگی و اعصاب خودم زدم تا بتوانم مشکلات را حل کنم، ولی این برخوردی که با من شد، عادلانه نبود.

فحاشی‌ها

من کسی را متهم نمی‌کنم که بابت فحاشی به من پول گرفته‌اند. به حرمت استقلال، آن افرادی که به من هتاکی کردند را متهم به دریافت پول نمی‌کنم. این افراد روش بسیار نادرستی را برای اعتراض خود انتخاب کردند، ولی من آن‌ها را متهم به دریافت پول نمی‌کنم.

ما آتش‌نشان بودیم!

صادقانه می‌گویم، ما در استقلال آتش‌نشان بودیم نه مدیر. کار ما اصلاً مدیریت نبود بلکه این بود که بنشینیم و ببینیم تلفن‌مان چه زمانی زنگ می‌خورد و کجا آتش گرفته تا به سر واقعه برسیم. وقتی هم که سر صحنه می‌رسیدیم یا باید آتش را کنترل می‌کردیم یا آن را خاموش می‌کردیم و یا اینکه خودمان در آن می‌سوختیم. باز هم می‌گویم مشکل از مدیران نبود بلکه از ساختار فوتبال ماست. الان استقلال این مشکلات را دارد، پرسپولیس هم دردسر دارد، فدراسیون نیز رئیسش را از دست داده است و همه این‌ها به دلیل آن است که فوتبال ما ساختار ندارد. به بقیه دوستان کاری ندارم، هر کس می‌خواهد بماند، بماند، ولی من ماندنی نیستم.

دنبال پول دویدن با خونریزی معده

وظیفه هیئت مدیره مشخص است. وظیفه من نبود که برای زنده کردن طلب استقلال با خونریزی معده به این سازمان و آن شرکت بروم، ولی رفتم و باز هم می‌روم. وظیفه من این کار‌ها نبود، ولی این کار‌ها را کردم و هیچ منتی هم سر کسی ندارم. استقلالی‌ام و برای موفقیت تیم خودم انجام دادم. اینکه چرا مدیران عامل دنبال این مسائل نرفتند نیز مشخص است. بندگان خدا وقتش را نداشتند. مثلاً آقای فتحی، صبح که می‌آمد، کارمندش را می‌دید که حقوق نگرفته و آژانس هواپیمایی، هتل و... را می‌دید که برای دریافت طلب‌شان می‌آیند. در چنین شرایطی بدیهی بود که کار به روزمرگی می‌کشید.

صدرنشینی محصول کار جمعی

صادقانه دوست دارم استرا برگردد، ولی فراموش نکنید موفقیت و ناکامی در فوتبال یک کار دسته‌جمعی است. سرمربی تیم خیلی زحمت کشید تا تیم صدرنشین شود. هنوز هم می‌توانیم دوباره صدر جدول را به دست آوریم، اما شرایط اول فصل استقلال را به خاطر بیاورید. عده‌ای می‌گفتند چرا ۱۶ بازیکن تیم رفته‌اند، ولی یارگیری انجام شد. همین مهدی قائدی این فصل را با فصل قبل مقایسه کنید. همین شیخ دیاباته را ببینید که قبل از بازی با شهر خودرو با روش جدید دکتر نوروزی به مسابقه رسید. همان‌طور که ناکامی محصول اشتباه دسته‌جمعی است، کامیابی هم حاصل تلاش یک گروه است. هنوز هم می‌گویم اگر اتحاد حفظ شود و استرا برگردد می‌توانیم دوباره صدرنشین شویم.

منتقدان من

بعضی از استقلالی‌ها که حالا تازه پیشکسوت شده‌اند از من انتقاد می‌کنند و مشکلات را گردن کامران منزوی می‌اندازند در حالی که اغلب آن‌ها توسط خود من و با امضای من استقلالی شدند. کامران منزوی مخلص هواداران است، ولی آقایان منتقد حتماً قراردادهای‌شان را نگاه کنند و گذشته را به یاد آورند. منزوی برای گرفتن رضایتنامه شما ساعت‌ها در باشگاه قبلی تان مذاکره کرد تا استقلالی شوید و الان بگویید پیشکسوت هستید. همین فصل مگر هیئت مدیره برای جذب و حفظ بازیکنان جدید و قبلی کم تلاش کرد؟ شکر خدا که حتی چایی یک بازیکن را نخوردم، ولی برای موفقیت استقلال دویدم.

  • 17
  • 7
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • جمعه ۱۵ تیر
    جام ملت های اروپا
    پرتغال - فرانسه
    ۲۲:۳۰
  • شنبه ۱۶ تیر
    کوپا آمریکا
    ونزوئلا - کانادا
    ۰۴:۳۰
  • جی لیگ ژاپن
    گامبا اوزاکا - یوکوهاما مارینوس
    ۱۳:۳۰
  • جام ملت های اروپا
    انگلیس - سوئیس
    ۱۹:۳۰
  • جام ملت های اروپا
    هلند - ترکیه
    ۲۲:۳۰
  • یکشنبه ۱۷ تیر
    کوپا آمریکا
    کلمبیا - پاناما
    ۰۱:۳۰
  • کوپا آمریکا
    اروگوئه - برزیل
    ۰۴:۳۰
  • کوپا آمریکا
    -
    ۱۷:۳۰
  • دوشنبه ۱۸ تیر
    لیگ MLS آمریکا
    هیوستون دینامو - لس آنجلس اف سی
    ۰۴:۰۰
  • لیگ MLS آمریکا
    لس آنجلس گلکسی - مینسوتا
    ۰۶:۰۰
ویژه سرپوش