چهارشنبه ۲۳ خرداد ۱۴۰۳
۱۹:۱۶ - ۱۱ دي ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۱۰۰۲۸۷۸
لیگ برتر و جام حذفی

منزوی: در رفتن استراماچونی حتی یک درصد هم مقصر نبودم

کامران منزوی,اخبار فوتبال,خبرهای فوتبال,لیگ برتر و جام حذفی
عضو هیئت مدیره باششگاه استقلال گفت: صادقانه می‌گویم، ما در استقلال آتش‌نشان بودیم نه مدیر. کار ما اصلاً مدیریت نبود بلکه این بود که ببینیم کجا آتش گرفته تا به سر واقعه برسیم.

هیئت مدیره استقلال در قضیه استراماچونی حسابی مورد انتقاد قرار گرفت و پاسخ اغلب آن‌ها به این انتقادات سکوت بود. البته میرشاد ماجدی ترجیح داد از سمت خود کناره‌گیری کند و دیگر عضو هیئت مدیره نباشد و شایعاتی پیرامون رفتن امیرحسین فتحی و کامران منزوی هم به گوش می‌رسد. در همین رابطه کامران منزوی به سکوتش پایان داد و نکات بسیار مهمی را در گفتگو با خبرورزشی مطرح کرد. با هم حرف‌های منزوی را بی کم و کاست مرور می‌کنیم.

بی‌خبری کامل

در مورد داستان آندره‌آ استراماچونی تا این لحظه (ساعت ۱۴:۳۰) هیچ خبری ندارم. بی‌خبری کامل. البته این بی‌خبری فقط مختص به من نیست. باور کنید هیچ‌کس غیر از دوستانی که به قطر رفته‌اند آنچنان در جریان نیستند. البته من با تمام وجود دلم می‌خواهد استرا برگردد و تیم به نتایج مطلوبی دست پیدا کند. باور کنید هنوز هم می‌توانیم صدرنشین شویم.

مخالف استرا نبودم

بر خلاف تهمت‌هایی که در فضای مجازی به من زده شد، اصلاً مخالف استراماچونی نبودم و مصاحبه‌هایم در خبرورزشی مؤید همین مسئله است. از سوی دیگر در قضیه رفتن او حتی یک درصد هم مقصر نبودم. باور کنید یک درصد هم تقصیر نداشتم. هیچ‌کس مقصر نبود. شرایط اقتصادی کشور فضا را به آن سمت کشاند و در نهایت کار به جایی رسید که می‌بینید. من قاطعانه می‌گویم خیلی سرسختانه دوست دارم استراماچونی برگردد و کار را دوباره در دست بگیرد.

کار‌ها را تحویل می‌دهم و می‌روم

در حال حاضر مشغول رسیدگی به امور مالی باشگاه استقلال هستم تا بتوانم حق مجموعه را زنده کنم. در سازمان لیگ جلسه داشتم. شاید باورتان نشود، ولی ۱۰ سال است درآمد استقلال از سازمان لیگ یک رقم ثابت بوده در حالی که طی این سال‌ها قطعاً شرایط تغییر کرده و ارقام باید به طور دقیق بررسی شود، ولی تاکنون نشده است. مدیران عامل را هم متهم نمی‌کنم، چون آنقدر باشگاه مشکل داشت که به این کار‌ها نمی‌رسیدند. ساختار نداشتن باشگاه باعث شده این مشکلات ایجاد شود. از همین جا هم اعلام می‌کنم وقتی کار‌ها انجام شد، از هیئت مدیره می‌روم و می‌شوم همان هوادار سابق. می‌روم و دیگر برنمی‌گردم. می‌روم تا آن‌هایی که مدعی کاربلدی هستند، بیایند. می‌روم تا جوانان بیایند. می‌روم تا آن‌هایی که حتماً بهتر از من به علم مدیریت، اقتصاد و تجارت آشنا هستند، بیایند. مبارک آقایان باشد. من می‌روم و به رغم احترام بسیار زیادی که برای آقای وزیر و معاونانش قائلم حتی اگر آقای سلطانی‌فر بخواهد هم نمی‌مانم.

۱۲ سال بیرون گود

سال ۸۶ وقتی دیدم با ناصر حجازی چه‌کار دارند می‌کنند، ناراحت شدم و رفتم، به همین راحتی. رفتم و ۱۲ سال به استقلال برنگشتم تا مشخص شود استقلال را برای خودم نمی‌خواهم. این بار هم اگر برگشتم فقط به این دلیل بود که حس می‌کردم می‌توانم به تیم محبوبم کمک کنم، ولی کار‌های مالی مربوط را که انجام دادم قطعاً از هیئت مدیره می‌روم. تاریخ قطعاً همه چیز را روشن می‌کند. من از زندگی و اعصاب خودم زدم تا بتوانم مشکلات را حل کنم، ولی این برخوردی که با من شد، عادلانه نبود.

فحاشی‌ها

من کسی را متهم نمی‌کنم که بابت فحاشی به من پول گرفته‌اند. به حرمت استقلال، آن افرادی که به من هتاکی کردند را متهم به دریافت پول نمی‌کنم. این افراد روش بسیار نادرستی را برای اعتراض خود انتخاب کردند، ولی من آن‌ها را متهم به دریافت پول نمی‌کنم.

ما آتش‌نشان بودیم!

صادقانه می‌گویم، ما در استقلال آتش‌نشان بودیم نه مدیر. کار ما اصلاً مدیریت نبود بلکه این بود که بنشینیم و ببینیم تلفن‌مان چه زمانی زنگ می‌خورد و کجا آتش گرفته تا به سر واقعه برسیم. وقتی هم که سر صحنه می‌رسیدیم یا باید آتش را کنترل می‌کردیم یا آن را خاموش می‌کردیم و یا اینکه خودمان در آن می‌سوختیم. باز هم می‌گویم مشکل از مدیران نبود بلکه از ساختار فوتبال ماست. الان استقلال این مشکلات را دارد، پرسپولیس هم دردسر دارد، فدراسیون نیز رئیسش را از دست داده است و همه این‌ها به دلیل آن است که فوتبال ما ساختار ندارد. به بقیه دوستان کاری ندارم، هر کس می‌خواهد بماند، بماند، ولی من ماندنی نیستم.

دنبال پول دویدن با خونریزی معده

وظیفه هیئت مدیره مشخص است. وظیفه من نبود که برای زنده کردن طلب استقلال با خونریزی معده به این سازمان و آن شرکت بروم، ولی رفتم و باز هم می‌روم. وظیفه من این کار‌ها نبود، ولی این کار‌ها را کردم و هیچ منتی هم سر کسی ندارم. استقلالی‌ام و برای موفقیت تیم خودم انجام دادم. اینکه چرا مدیران عامل دنبال این مسائل نرفتند نیز مشخص است. بندگان خدا وقتش را نداشتند. مثلاً آقای فتحی، صبح که می‌آمد، کارمندش را می‌دید که حقوق نگرفته و آژانس هواپیمایی، هتل و... را می‌دید که برای دریافت طلب‌شان می‌آیند. در چنین شرایطی بدیهی بود که کار به روزمرگی می‌کشید.

صدرنشینی محصول کار جمعی

صادقانه دوست دارم استرا برگردد، ولی فراموش نکنید موفقیت و ناکامی در فوتبال یک کار دسته‌جمعی است. سرمربی تیم خیلی زحمت کشید تا تیم صدرنشین شود. هنوز هم می‌توانیم دوباره صدر جدول را به دست آوریم، اما شرایط اول فصل استقلال را به خاطر بیاورید. عده‌ای می‌گفتند چرا ۱۶ بازیکن تیم رفته‌اند، ولی یارگیری انجام شد. همین مهدی قائدی این فصل را با فصل قبل مقایسه کنید. همین شیخ دیاباته را ببینید که قبل از بازی با شهر خودرو با روش جدید دکتر نوروزی به مسابقه رسید. همان‌طور که ناکامی محصول اشتباه دسته‌جمعی است، کامیابی هم حاصل تلاش یک گروه است. هنوز هم می‌گویم اگر اتحاد حفظ شود و استرا برگردد می‌توانیم دوباره صدرنشین شویم.

منتقدان من

بعضی از استقلالی‌ها که حالا تازه پیشکسوت شده‌اند از من انتقاد می‌کنند و مشکلات را گردن کامران منزوی می‌اندازند در حالی که اغلب آن‌ها توسط خود من و با امضای من استقلالی شدند. کامران منزوی مخلص هواداران است، ولی آقایان منتقد حتماً قراردادهای‌شان را نگاه کنند و گذشته را به یاد آورند. منزوی برای گرفتن رضایتنامه شما ساعت‌ها در باشگاه قبلی تان مذاکره کرد تا استقلالی شوید و الان بگویید پیشکسوت هستید. همین فصل مگر هیئت مدیره برای جذب و حفظ بازیکنان جدید و قبلی کم تلاش کرد؟ شکر خدا که حتی چایی یک بازیکن را نخوردم، ولی برای موفقیت استقلال دویدم.

  • 17
  • 7
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هدیه بازوند بیوگرافی هدیه بازوند؛ بازیگر کرد سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۷ مرداد ۱۳۶۶

محل تولد: بندرعباس، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۹۶ تاکنون

تحصیلات: فارغ التحصیل لیسانس رشته مهندسی معماری

ادامه
سانجیو باجاج بیوگرافی سانجیو باجاج میلیارد و کارآفرین موفق هندی

تاریخ تولد: ۲ نوامبر ۱۹۶۹

محل تولد: هندی

ملیت: هندی

حرفه: تاجر، سرمایه گذار و میلیارد 

تحصیلات: دکتری مدیریت از دانشگاه هاروارد

ادامه
محمد مهدی احمدی بیوگرافی محمدمهدی احمدی، داماد محسن رضایی

تاریخ تولد: دهه ۱۳۶۰

محل تولد: تهران

حرفه: مدیرعامل بانک شهر

مدرک تحصیلی: دکترای اقتصاد واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی تهران، کارشناسی ارشد علوم اقتصادی دانشگاه تهران، کارشناسی اقتصاد بازرگانی دانشگاه شهید بهشتی

نسبت خانوادگی: داماد محسن رضایی، برادر عروس قالیباف، برادر داماد رحمانی فضلی

ادامه
علی عسکری بیوگرافی علی عسکری سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۳۳۷

محل تولد: دهق، اصفهان

حرفه: سیاستمدار، نظامی، مدیر ارشد اجرایی، مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

آغاز فعالیت: ۱۳۶۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی مهندسی برق - الکترونیک، کارشناسی ارشد مدیریت، دکتری مهندسی صنایع - سیستم و بهره‌وری

ادامه
ندا قاسمی بیوگرافی ندا قاسمی؛ بازیگر تازه کار و خوش چهره تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی ندا قاسمی

نام کامل: ندا قاسمی

تاریخ تولد: ۳۰ خرداد ۱۳۶۰

محل تولد: کرمانشاه

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر، مجری و صداپیشه

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

تحصیلات: دکترای شیمی آلی

ادامه
غلامعلی حداد عادل بیوگرافی غلامعلی حداد عادل؛ سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۲۴

محل تولد: تهران

حرفه: سیاستمدار ایرانی، عضور مجمع تشخیص مصلحت نظام، دانشیار بازنشسته دانشگاه، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی و بنیاد سعدی

آغاز فعالیت: ۱۳۵۷ تاکنون

حزب سیاسی: اصولگرا

تحصیلات: لیسانس و فوق لیسانس فیزیک از دانشگاه تهران و شیراز (پهلوی قدیم)، دکتری فلسفه از دانشگاه تهران

ادامه
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
فرزان عاشورزاده بیوگرافی فرزان عاشورزاده تکواندوکار ایرانی

تاریخ تولد: ۵ آذر ۱۳۷۵

محل تولد: تنبکابن، مازندران

محل زندگی: آمریکا

حرفه: تکواندوکار

لقب جهانی: سونامی تکواندو جهان

ادامه
زندگینامه امامزاده داوود زندگینامه امامزاده داوود در تهران

عنوان شده است که ایشان همراه با برخی از بستگان خود در همراه با امام رضا به ایران می آیند اما در منطقه شمال غربی تهران به شهادت رسیدند. مرقد ایشان در زمان صفویه ساخته شد و سپس در زمان فتحعلی شاه گسترش پیدا کرد. 

دلیل مرگ این امامزاده را به صورت دقیق نمی دانند اما براساس روایات بومیان آن منطقه مشخص می شود که وی همزمان با بستگان خود به همراه امام رضا به ایران می آیند که همزمان با امام ایشان نیز به شهادت رسیدند و سال شهادت را نیز به سال ۴۸۰ هجری قمری نسبت داده اند، البته باز هم باید اشاره کرد که این تاریخ دقیق نیست و تنها براساس شواهد محاسبه شده است. 

براساس آنچه مردم محلی می گویند، امامزاده داوود در آبادی کیگا که در نزدیکی روستای کن قرار دارد، شهید شده، همجنین برخی می گویند وی با همدستی فردی به اسم نجیم گبر و یکی از درویش های روستا به شهادت رسیده است. ز منظر دیگر قاتل این حضرت شخصی به نام محمود فرح‌زادی می باشد.

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • دوشنبه ۲۱ خرداد
    دوستانه
    جمهوری چک - مقدونیه
    ۱۹:۳۰
  • لیگ آزادگان
    مس سونگون - مس کرمان
    ۱۹:۴۵
  • لیگ آزادگان
    آریو اسلامشهر - استقلال آبی پوش ملاثانی
    ۱۹:۴۵
  • لیگ آزادگان
    چادرملو اردکان - دریا بابل
    ۲۰:۰۰
  • لیگ آزادگان
    داماش گیلان - سایپا
    ۲۰:۰۰
  • دوستانه
    هلند - ایسلند
    ۲۲:۱۵
  • دوستانه
    لهستان - ترکیه
    ۲۲:۱۵
  • سه شنبه ۲۲ خرداد
    مقدماتی جام جهانی (آسیا)
    ژاپن - سوریه
    ۱۳:۴۴
  • مقدماتی جام جهانی (آسیا)
    کره جنوبی - چین
    ۱۴:۳۰
  • مقدماتی جام جهانی (آسیا)
    استرالیا - فلسطین
    ۱۵:۴۰
  • مقدماتی جام جهانی (آسیا)
    قطر - هند
    ۱۹:۱۵
  • مقدماتی جام جهانی (آسیا)
    کویت - افغانستان
    ۱۹:۱۵
  • مقدماتی جام جهانی (آسیا)
    ایران - ازبکستان
    ۲۰:۳۰
  • مقدماتی جام جهانی (آسیا)
    امارات - بحرین
    ۲۰:۳۰
  • مقدماتی جام جهانی (آسیا)
    عربستان - اردن
    ۲۱:۳۰
  • دوستانه
    پرتغال - جمهوری ایرلند
    ۲۲:۱۵
ویژه سرپوش