به گزارش خبرورزشی، حمیدرضا گرشاسبی، مدیرعامل جدید باشگاه پیکان تهران درخصوص اینکه با قانون منع بکارگیری بازنشستگان از باشگاه پرسپولیس جدا شد اما با این وجود در باشگاه پیکان به عنوان مدیرعامل انتخاب شده است گفت: من باید یک موضوعی را عرض کنم، بازنشستگی در ادارات دولتی یک اصل است و باید حتما انجام شود اما در دنیا که شما بررسی کنید هیچ جا در ورزش قهرمانی و حرفه ای وجود ندارد و ملاک ارزیابی عملکرد است.
گرشاسبی در پاسخ به این سوال که اما این اصل در مجلس تصویب شده است گفت: به هر حال قوانینی که شما شاهد بودید مقام معظم رهبری هم اعلام کردند که نباید شمشیر گرفت و همه را از دم تیغ گذارند. این اصلا بحث خودم نیست، چون من یک آدم ناتوان بودم و خداراشاهد میگیرم که هیچ زمان به دنبال مسئولیت نبودم ولی وقتی مسئولیتی را برعهده من قرار دادند از زیر بار فرار نکردم چرا که پیش خودم احساس گناه میکردم اگر شانه خالی میکردم. اما انسان هم باید شکلی باشد که اگر نتواند قدمی رو به جلو بردارد خیانت نکند و نماند و آن سیستم و مجموعه را به پایین بکشد. پس لذا اگر بررسی کنید و اسامی تمامی روسای فدراسیونها را بررسی کنید ۹۰ درصد آنها بالای ۶۵ سال هستند. من خودم این لیست را بررسی کردم اما باشگاه فرهنگی ورزشی پیکان چون اعتبارات دولتی ندارد و موسسه است یک بخش خصوصی است و با بررسی این موارد حکم بنده امضا شد که در خدمت عزیزان هستم.
گرشاسبی درخصوص اینکه انتظار میرفت او در پرسپولیس بماند گفت: اگر بخواهم پاسخ این سوال را بدهم قطعا یکسری مسائل دیگر را به همراه خواهد داشت اما این قانون استثنایی هم داشت و یکی از آنها این بود که فردی به مرز بازنشستگی میرسد قانون این اجازه را میداد که متولی آن دستگاه برود و مجوز فرد اخذ کند. قطعا مدیریت بالادستی از عملکرد ما رضایت نداشته که این اتفاق نیفتاد ولی در کل عرض کنم که چنین استثناهایی هم وجود دارد.
مدیرعامل پیکان درخصوص اینکه گفته بود اگر وزیر ورزش میخواست او میتوانست در باشگاه پرسپولیس بماند، گفت: عرض کردم استثناها هست و قانون اجازه داده است که درخواست مجوز شود تا افرادی که در حال فعالیت هستند در صورت رضایت از فعالیت آنها بتوانند مجوز ادامه فعالیت را بگیرند.
گرشاسبی در پاسخ به این سوال که پس رابطه خوبی با وزیر ورزش نداشته که چنین اتفاقی افتاده، بیان کرد: نه، اتفاقا رابطه خیلی خوبی هم با آقای وزیر داشتیم و اگر خوب نبودیم قطعا پرسپولیس در این جایگاه بالا نمیرسید.
او در پاسخ به این سوال که با این صحبتها وزیر به پرسپولیس کمک میکند و طرفدار این باشگاه است، گفت: ببینید یکی از شرح وظایف وزیر کمک به تمامی مجموعه های تحت پوشش شان است و یک وزیر و متولی وزیر است که باید به همه کمک کند. اما با توجه به منع کمک مالی در دوران مدیریت من در پرسپولیس یک ریال هم از سیستم دولتی به تیم کمک نشد.
گرشاسبی که در گفتگوی تلفنی با شبکه دوم سیما شرکت کرده بود در درخواست مجری برنامه از اینکه وزیر ورزش پرسپولیسی بوده یا خیر گفت: ایشان با همه خوب بودند، بالاخره هم استقلال و پرسپولیس. پرسپولیسیها میگویند او استقلالی است و طرفداران استقلال هم میگویند وزیر پرسپولیسی است. به هر حال این مسائل وجود دارد.
از مدیرعامل سابق پرسپولیس برای سومین بار اینطور سوال شد که طی چهار سال اخیر استقلال به قهرمانی نرسیده است پس وزیر پرسپولیسی است که او پاسخ داد: ایشان نتوانستهاند، زورشان به پرسپولیس نرسید. به هر حال جالب است که به شما بگویم زمانی که در سال ۹۴ هیات مدیره باشگاه پرسپولیس را برعهده گرفتیم تیم ما در رده شانزدهم جدول بود و مجموعه دست به دست هم دادیم و همان زمان هم پرسپولیس وضع خوبی نداشت. آن زمان هم دکتر سلطانی فر وزیر نبودند که بگویند او پرسپولیسی است و پرسپولیس را بالا آورده است. آن زمان حضور نداشتند و دوسال پرسپولیس قهرمان شد و بعد ایشان وزیر شدند.
گرشاسبی درپاسخ به این سوال که بعد با حضور سلطانی فر این جایگاه را حفظ کردند، گفت: نه، با توانمندی و سبک فوتبال استانداردی که در تیم ایجاد شد همه را عقب زدیم.
او در واکنش به این سوال که چطور مدیرعامل پیکان شد گفت: با درخواست عزیزان و مدیران ایران خودرو و همینطور هیات مدیره باشگاه ورزشی پیکان که به نوعی موسسه فرهنگی ورزشی ایرانخودرو، ما، اول به عضو هیات مدیره در آمدیم و آقای شیعی که به دلیل ثمرات ورزشی و عمل جراحی سنگین از ناحیه کمر به دنبال کناره گیری از این سمت بودند، اصرار داشتند و در جلسه هیات مدیره این بحث مطرح شد که این مسئولیت برعهده ما قرار گرفت که اگر بتوانیم خدمتی را ارائه بدهیم.
گرشاسبی درباره اینکه چه برنامه ریزی برای بهتر شدن وضعیت این تیم دارند گفت: در بحث فوتبال در لیگ برتر متاسفانه جایگاه خوب و درشان باشگاه را نداریم، در رده آخر هستیم، با تغییرات در کادر مدیریت چون نمیتوان به بازیکن گرفت تمام برنامه ریزی ما روی مسائل روحی روانی و انگیزشی است که تیم جوان که توانمندی خوبی دارند و توپ در خیلی از مسابقات به نفع آنها نچرخیده است را در لیگ برتر نگه داریم.
او همچنین درباره بدهکاریهای باشگاه پرسپولیس هم گفت: یک کلاهی روی سر باشگاهها رفت؛ ماجرا این بود که یک نامهای از AFC آمد که میزان کل بدهیها را باید شفاف اعلام کنیم. بدهیها مربوط به روز بود اما به نوعی به باشگاهها اعلام شده بود که ظاهرا قرار است کمک مالی به باشگاه کنند و ما هم هول شدیم و هرچه از ۳۰ سال پیش بدهی داشتیم را به کنفدراسیون فوتبال آسیا اعلام کردیم. آنها حدود یک یا دو سال روی آن کار کردند و اعلام کردند که اگر این بدهیها پرداخت نشوند مجوز حرفهای برای حضور در لیگ قهرمانان صادر نمیشود. پرسپولیس پروندههای زیادی داشت و همینطور باشگاه استقلال و همینطور سایر باشگاهها در لیگ برتر که البته آنها به مراتب کمتر بودند.
حمیدرضا گرشاسبی درباره اینکه زمانی گفته بود پرسپولیس ۸۷ پرونده بدهی دارد اظهار داشت: نه، محکومیتی که آمد بالای ۱۰۰ پرونده بود و حدود ۱۶۰ - ۱۷۰ تا بود که حدود ۴۰ تای آن برای بازیکنان فعلی باشگاه بود که هنوز مطالبات عقب افتاده داشتند. پروندههایی هم بعضا داخلی بود و حدود ۲۶-۲۷ پرونده شکایت خارجی بود. به هر حال هر نوعی که بود با تعامل و نشستهایی که ایجاد شد با تلاشهای هیات مدیره و بخش حقوقی ما به نوعی برطرف شد که توانستیم مجوز حرفهای را بگیریم و به غیر از دو سه مورد که باید در دادگاه تعیین تکلیف میشد تمام پروندهها را حل و فصل کرده بودیم.
- 16
- 5