به گزارش فارس، استعفای مهدی رسول پناه از سرپرستی پرسپولیس تحت شرایط خاصی که برای او در هفته گذشته ایجاد شد، با توجه به یکباره بودنش باعث شد تا انتخاب مدیرعامل یا سرپرست را سخت کند.
مسئولان پرسپولیس فکر چنین روزهایی را نمی کردند. البته در راس باشگاه، وزارت ورزش فکرش را هم نمی کرد تیمی که توانسته راهی فینال لیگ قهرمانان آسیا شود، به یکباره تحت تاثیر یکسری مسائل حاشیه ای که شاید باید خیلی زودتر برای رفع و رجوع آنها درایت می شد، اسیر این حواشی و این چنین در عرصه مدیریت زمین گیر شود.
از روزی که رسول پناه استعفا کرد تا امروز گزینه های مختلفی برای مدیریت مطرح شده است. از علی رغبتی و محمد علیپور دو عضو هیات مدیره گرفته تا اسامی مثل حمید گرشاسبی و رضا درویش. البته این وسط عده ای همیشه فعال در فضای مجازی و اهل لابی بدون هیچ پشتوانه مدیریتی محکم و خوشنامی، از تک و تا خود را نینداخته و به طرز لوث شده ای نامشان را برای سرپرستی این باشگاه مطرح کردند. البته برخی پیشکسوتان هم در تلاش هستند تا گزینه های مورد نظر خود را به وزارت معرفی کنند که البته تا این لحظه در ارائه نامی که مورد تایید دستگاه های ذی ربط باشد، ناکام مانده اند.
همه این اسامی در حالی نام هایشان مطرح می شود که هیچ یک جزو گزینه های انتخابی نیستند. علی رغبتی که خود پیش از رسول پناه از هیات مدیره استعفا کرده اما وزارت ورزش موافقت نکرده است. رغبتی که در نقل و انتقالات این فصل سرخپوشان نقش بسزایی داشت، برای مدیرعاملی برنامه ای ندارد. او روز گذشته هم تاکید کرد که گزینه نیست و نمی خواهد مدیرعامل شود.
در مورد محمد علیپور دیگر عضو هیات مدیره هم ماجرا از این قرار است که به او مدیرعاملی پیشنهاد شده اما با توجه به اینکه رئیس فدراسیون انجمن های ورزشی است و باید از ریاست فدراسیون استعفا کند، این پیشنهاد را رد کرده است.
اما در مورد حمیدرضا گرشاسبی مدیرعامل اسبق پرسپولیس که اتفاقا به دلیل بازنشستگی از مدیریت در این باشگاه کنار گذاشته شد، به طرز عجیبی اخبار در حال چرخیدن است. این در شرایطی است که اعضای هیات مدیره هیچ نظری روی وی ندارند.
تکلیف مدیرعامل اسبق سرخپوشان کاملا مشخص است. او بازنشسته است و به همین دلیل در پیکان هم نتوانست به کارش ادامه دهد اما چه شده که در این چند روز در فضای مجازی موجی ایجاد شده که هواداران خواهان بازگشت گرشاسبی هستند، از نکات قابل توجه است.
اینطور که شواهد و قرائن نشان می دهد، برخی که در دوره های اخیر مدیریتی پرسپولیس همواره در این باشگاه حضور داشته اند و تغییر مدیریت ها هم باعث نشده تا بی سمت بمانند، در حال رایزنی با نمایندگان مجلس بوده تا از این راه وزارت ورزش را برای انتخاب دوباره چنین گزینه هایی تحت تاثیر قرار دهند.
عده ای بر این باور هستند که گرشاسبی با استفاده از ماده ۶۰ و ایثارگری میتواند مجوز حضور در پرسپولیس را بگیرد و مشکلی برای حل قانون منع بکارگیری بازنشستگان ندارد اما استعلام های گرفته شده از سوی وزارت ورزش نشان می دهد که شرایط قانونی را ندارد.
هنوز هم رد پای حواشی ایجاد شده در زمان مدیریت گرشاسبی گریبان سرخپوشان است و تکلیف پاداش آسیایی در زمان مدیریت او مشخص نیست اما با این حال عده ای با سواستفاده از احساسات هواداران به دنبال ایجاد موجی برای سهم خواهی های تمام نشدنی خود در این باشگاه هستند. این سهم خواهی به اوج خود رسیده و انتظار می رود وزارت ورزش هر چه زودتر با ترمیم هیات مدیره، به انتخاب مدیرعامل جدید اهتمام ورزد.
واکنش شجاع خلیلزاده به بوسیدن لوگوی الریان و اعتراض هواداران پرسپولیس
مدافع فصل گذشته پرسپولیس که پس از جدایی از این تیم و پیوستن به الریان، لوگوی تیم قطری را بوسیده بود، توضیحاتی در این باره ارائه کرد.
به گزارش تسنیم، شجاع خلیلزاده در خصوص عکسی که از او و بعد از عقد قرارداد با الریان قطر منتشر شده (بوسیدن لوگوی پیراهن این تیم) گفت: واقعا قصد نداشتم با این کار هواداران عزیز پرسپولیس را برنجانم اما یکی از مسئولان باشگاه از من خواست که این کار را انجام دهم.
وی ادامه داد: وقتی یکی از مسئولان باشگاه این کار را از من درخواست کرد آیا میتوانستم جواب منفی بدهم؟ متاسفانه یکسری از افراد از این عکس سوء استفاده کردند اما خدا خودش شاهد هست که این کار را برای ناراحت کردن هواداران انجام ندادم. مسئول باشگاه از من چنین درخواستی داشت و من هم به درخواست او این کار را انجام دادم.
خلیلزاده عنوان کرد: قصد من ناراحت کردن هواداران عزیز پرسپولیس نبود چرا که آنها همیشه برای من محترم و مهم هستند. اگر این کار من باعث ناراحتی شده از همه هواداران عذرخواهی میکنم و میگویم که هیچ قصدی برای ناراحت کردن آنها نداشتم.
- 16
- 7