سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۱۹:۲۲ - ۱۷ بهمن ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۱۱۰۱۰۸۵
لیگ برتر و جام حذفی

اداي احترام بازيکنان استقلال و نساجی به علی انصاريان

پیروزی سخت استقلال مقابل نساجی/ فکری ازتیم سابقش انتقام گرفت

دیدار استقلال و نساجی,هفته چهاردهم لیگ بیستم
تیم استقلال در دیداری خانگی نساجی را شکست داد تا صدر جدول را حفظ کند.

به گزارش ایسنا، تیم های فوتبال استقلال و نساجی از ساعت ۱۷ امروز (جمعه) و در ورزشگاه آزادی به مصاف هم رفتند. این مسابقه در نهایت با نتیجه یک بر صفر به سود استقلال به پایان رسید. استقلال با این نتیجه ۲۶ امتیازی شد و در صدر جدول باقی ماند. نساجی ۱۲ امتیازی باقی ماند.

نیمه نخست

بازي با حضور پرتعداد بازیکنان استقلال در نیمه حریف آغاز شد و آبی پوشان از همان ابتدا سعی کردند حریف را تحت فشار بگذارند. این فشار منجر به ایجاد موقعیت خطرناکی نشد اما روی یک ضربه کرنر، سیاوش یزدانی می توانست در دقیقه ۶ با ضربه ای دقیق تر دروازه نساجی را باز کند اما ضربه سر او با اختلاف از بالای دروازه به بیرون رفت. در ادامه استقلالی ها همان شیوه ابتدای بازی را در پیش گرفتند اما نمی توانستند موقعیت خطرناک ایجاد کنند.

بازیکنان نساجی هم که دفاع پرتعداد در دستور کارشان بود، وقتی توپ در اختیار مدافعان استقلال قرار می گرفتند پرس از بالا را انجام می دادند و بلافاصله بعد از عبور توپ از خط میانه، عقب می کشیدند تا در یک سوم دفاعی خودشان دفاع را شروع کنند. استفاده از ضد حملات در دستور کار نساجی بود اما سرعت کافی برای انتقال توپ از دفاع به حمله در این تیم دیده نمی شد.

در ۱۵ دقیقه پاياني نیمه فشار استقلالی ها بیش تر شد و تعداد پاس های شان هم در پشت محوطه جریمه حریف افزایش یافت اما باز هم آبی پوشان در رسیدن به درون محوطه جریمه موفق نبودند و در معدود دفعاتی که توپ را به محوطه جریمه نساجی می رساندند موقعیت با بی دقتی مهاجمان یا تلاش مدافعان از بین می رفت.

بازیکنان نساجی هم در آخرین دقایق نیمه روی یک ضد حمله صاحب یک ضربه آزاد شدند اما این ضربه آزاد را رشید مظاهری به خوبی دفع کرد.

در آخرین ثانیه های این نیمه نساجی باز هم روی یک ضد حمله صاحب موقعیت خطرناکی شد اما ضربه مهاجم این تیم که از کنار مظاهری عبور کرده بود از قدرت کافی و زاویه مناسب برای عبور از خط دروازه برخوردار نبود و مدافعان استقلال با حضور به موقع توپ را به کرنر فرستادند هرچند که زاویه توپ طوری بود که بدون دخالت مدافعان از کنار دروازه به بیرون می رفت.

نیمه دوم

آبی پوشان این نیمه را هم با فشار زیاد به حریف آغاز کردند. حضور پرتعداد بازیکنان استقلال در نیمه زمین نساجی باعث می شد شاگردان جلالی تلاش زیادی برای بستن فضاها کنند. با این حال استقلالی ها نمی توانستند موقعیت صددرصد ایجاد کنند تا این که در یک صحنه توپ به مهدی قایدی رسید و و او هم با جا گذاشتن مدافع پیش رویش، توپ را سمت دروازه کوبید ولی واکنش دروازه بان نساجی باعث شد توپ به کرنر برود. چند دقیقه بعد استقلال باز هم صاحب موقعیت شد و یک توپ عرضی از محوطه جریمه نساجی عبور کرد و بابک مرادی می توانست در لحظه آخر توپ را به درون دروازه بفرستد اما سرعتش به حد کافی نبود توپ از مقابل دروازه عبور کرد.

دیدار استقلال و نساجی,هفته چهاردهم لیگ بیستم

مشخص بود که بیشتر برنامه استقلال روی حرکات قایدی تنظیم شده است. او هربار که صاحب توپ می شد سعی می کرد با جا گذاشتن بازیکنان حریف و دادن پاس کلیدی یا زدن ضربه ای فنی دروازه نساجی را با خطر روبه رو کند. حدودا ۲۰ از نیمه دوم گذشته بود که قایدی درون محوطه جریمه نساجی صاحب توپ شد و با حرکتی در عرض محوطه چند مدافع را جا گذاشت اما ضربه آرام و زمینی او از کنار دروازه به بیرون رفت.

در ادامه بازي تلاش آبی پوشان برای رسیدن به محوطه جریمه حریف ثمری در پی نداشت و سرانجام فرشید اسماعیلی بود که با یک ضربه دقیق و محکم از پشت محوطه جریمه دروازه نساجی را باز کرد تا تیمش پیش بیفتد.

در دقیقه ۸۸ بازي مهدی قایدی درون محوطه جریمه نساجی سرنگون شد و داور نقطه پنالتی را نشان داد. این پنالتی (Penalty kick) را مهدی قایدی با یک ضربه چیپ که به تیر افقی دروازه برخورد کرد هدر داد تا بازی با همان یک گل به پایان برسد.

ترکیب استقلال: رشید مظاهری، عارف غلامی، محمد دانشگر، سیاوش یزدانی، وریا غفوری (احمد موسوی از دقیقه ۷۵)، بابک مرادی، مهدی مهدی پور، داریوش شجاعیان (محمد نادری از دقیقه ۴۵)، فرشید اسماعیلی، مهدی قایدی و ارسلان مطهری.

دیدار استقلال و نساجی,هفته چهاردهم لیگ بیستم

ترکیب نساجی: حسین خطیر، حامد شیری، بهزاد داودی، سعید بیگی، مصطفی جوادیان، حسن نجفی، میلاد کمندانی (مهرداد بایرامی از دقیقه ۵۸)، علی داوران، محمدحسین باباگلی (ایوب کلانتری از دقیقه ۵۸)، فرزاد زامهران و کریم اسلامی (عرفان گل محمدی از دقیقه ۶۶).

ادای احترام به علی انصاریان

در حالی که درگذشت مهرداد میناوند، جامعه فوتبال را در شوک فرو برده بود، در فاصله کمتر از یک هفته، علی انصاریان هم به دلیل ابتلا به کرونا از میان ما رفت. درگذشت این دو بازیکن فوتبال کشورمان، جامعه فوتبال را به شدت تحت الشعاع قرار داد و شاهد گرامیداشت یاد و خاطره آنها در تمامی رویدادهای ورزشی این روزها هستیم.

دیدار استقلال و نساجی,هفته چهاردهم لیگ بیستم
دیدار استقلال و نساجی,هفته چهاردهم لیگ بیستم
دیدار استقلال و نساجی,هفته چهاردهم لیگ بیستم
دیدار استقلال و نساجی,هفته چهاردهم لیگ بیستم
دیدار استقلال و نساجی,هفته چهاردهم لیگ بیستم
دیدار استقلال و نساجی,هفته چهاردهم لیگ بیستم

در بازی امروز استقلال و نساجی، آبی پوشان به برای علی انصاریانی که یک سال سابقه حضور در این تیم را داشت، سنگ تمام گذاشتند. اجرای طرح موزائیکی پیراهن استقلال با شماره ۲۸ علی انصاریان یکی از برنامه های آبی پوشان بود.

آنها با پیراهن مشکی که عکس علی انصاریان رو آن نقش بسته بود وارد زمین شدند و در عکس دسته جمعی شان هم  بنر تسلیت درگذشت علی انصاریان را مقابل خود داشتند. ضمن اینکه مهدی قایدی هم در عکس دسته جمعی آبی پوشان، پیراهن شماره ۲۸ استقلال را به یاد علی انصاریان در دست داشت.  ضمن اینکه نام انصاریان پشت پیراهن بازیکنان استقلال در بازی امروز نقش بسته است.

گفتنی است که پیش از آغاز بازی شاخه های گلی هم مقابل عکس بزرگی که از علی انصاریان تعبیه شده بود اهدا شد و بازیکنان دو تیم در مراسم آغازین بازی، یک دقیقه سکوت کرده و در حالی که تصویر انصاریان روی اسکوربورد ورزشگاه آزادی نقش بسته بود، فاتحه ای را نثار روح فوتبالیست فقید کشورمان کردند.

***

نتایج کامل هفته چهاردهم لیگ برتر:

* تراکتور صفر - پرسپولیس یک

* شهر خودرو صفر - مس رفسنجان یک

* ذوب آهن یک - سپاهان ۳

* گل گهر صفر - نفت مسجد سلیمان صفر

* آلومینیوم اراک یک - سایپا یک

* صنعت نفت آبادان یک - فولاد خوزستان یک

* پیکان ۲ - ماشین سازی ۲

* استقلال یک - نساجی صفر

  • 12
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • دوشنبه ۱ مرداد
    دوستانه
    الهلال - العربی
    ۱۹:۳۰
  • دوستانه
    اینتر - پرگولتزه
    ۲۰:۰۰
  • دوستانه
    کوشیچه - آاس رم
    ۲۱:۰۰
  • جام ملت های زیر ۱۹ سال اروپا ۲۰۲۴
    اسپانیا - فرانسه
    ۲۱:۳۰
  • جام ملت های زیر ۱۹ سال اروپا ۲۰۲۴
    ترکیه - دانمارک
    ۲۱:۳۰
  • بسکتبال دوستانه
    آمریکا - آلمان
    ۲۲:۳۰
  • سه شنبه ۲ مرداد
    لیگ قهرمانان اروپا
    لوگانو - فنرباغچه
    ۲۲:۰۰
  • دوستانه
    اسپورتینگ - سویا
    ۲۳:۰۰
ویژه سرپوش