دوشنبه ۱۸ تیر ۱۴۰۳
۱۸:۰۱ - ۲۲ فروردین ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۱۰۳۷۹۲
لژیونرها

علی قلی‌زاده:

تأسف‌بار است که تیم ملی سرمربی ندارد/ نظم لیگ بلژیک ۱۰ یا ۲۰ برابر لیگ ایران است

علی قلی‌زاده,اخبار فوتبال,خبرهای فوتبال,لژیونرها
علی قلی‌زاده، ملی‌پوش ایرانی تیم فوتبال شارلوای بلژیک معتقد است لیگ این کشور، ۱۰ تا ۲۰ برابر منظم‌تر از لیگ برتر ایران است.

به گزارش تسنیم، علی قلی‌زاده درباره شرایطش در ابتدای ورود به باشگاه شارلوای بلژیک اظهار داشت: همیشه وقتی به کشور دیگری می‌آیید، شرایط کار در دو، سه ماه اول سخت است. به خصوص بلژیک که مردم با زبان فرانسوی صحبت می‌کنند، اما خدا را شکر الان مشکلی نیست و همه چیز خوب پیش می‌رود.

 

هیچ وقت کمک دایی را در زندگی‌ام فراموش نمی‌کنم

وی درباره کمک علی دایی به بازیکنان جوان تصریح کرد: سال گذشته با علی دایی و به همراه تیم سایپا، یک سال فوق‌العاده داشتیم. من مرتکب یک اشتباه شدم و با از دست دادن پنالتی، باعث شدم که تیم به رده چهارم بیاید. علی آقا به من اعتماد کرد و مرا آزاد گذاشت تا خودم را در لیگ برتر نشان دهم. هیچ وقت کمک او را در زندگی فراموش نمی‌کنم. من تنها کسی نیستم که دایی به او کمک کرده تا به اینجا برسد. همه مربیان در این سال‌ها به من کمک کردند. ایران پُر از استعداد فوتبالی است و اگر به هر بازیکن بها داده شود، می‌تواند خود را مانند من نشان دهد.

 

عِرق خاصی به سایپا دارم و از همین باشگاه به تیم ملی رسیدم

بازیکن ایرانی تیم شارلوا در پاسخ به این پرسش که آیا اگر در باشگاه دیگری حضور داشت، می‌توانست به اروپا بیاید، گفت: من از بچگی در سایپا بودم و باشگاه دیگری را تجربه نکردم. من عِرق خاصی به سایپا دارم و از همین باشگاه به تیم ملی رسیدم. بازیکنان دیگری چون دلفی، نورافکن و نادری از باشگاه‌های دیگر به اینجا آمدند و حتماً امکانات خوبی داشتند که به کشوری چون بلژیک آمدند. اگر مربیان خوب ما استعداد خوب ببینند، به او کمک می‌کنند و مانع پیشرفتش نمی‌شوند.

 

در ۱۷ سالگی از هلند پیشنهاد داشتم

قلی‌زاده درخصوص اینکه گفته می‌شود کارلوس کی‌روش به او گفته که به فوتبال اروپا برود، خاطرنشان کرد: ۱۷ ساله بودم که پس از بازی‌های مقدماتی آسیا در میانمار، از هلند پیشنهاد دریافت کردم. در آن زمان مشکلاتی ایجاد شد که به هلند نرفتم. کی‌روش به من زور نکرد که به اروپا بروم. ابتدای فصل گذشته پیشنهاد اروپایی داشتم، اما شرایط به گونه‌ای رقم خورد که انتهای فصل به اروپا بیایم.

 

کادر فنی تیم ملی به من نگفتند به اروپا برو

وی که با پادکست «گل بزن» گفت‌وگو می‌کرد، ادامه داد: در بلژیک هم بیشتر مورد توجه قرار گرفتم و خودم را نشان دادم. کادر فنی تیم ملی هم از این امر استقبال کرد، اما به شخصه نگفتند که باید به اروپا بروی. آنها زمانی که  استعدادی در وجود یک بازیکن می‌بینند، دوست دارند به او کمک کنند و همه مربیان به من می‌گفتند اگر می‌توانی، به فوتبال اروپا برو.

 

نظم لیگ بلژیک ۱۰ تا ۲۰ برابر لیگ ایران است

لژیونر فوتبال کشورمان درخصوص تفاوت‌های لیگ بلژیک با لیگ برتر ایران اظهار داشت: لیگ بلژیک قدرتی‌تر و از لحاظ فیزیکی، سخت‌تر است.البته این لیگ سرعت بالایی هم دارد. مورد افتضاح برای بازیکنان ایرانی، زمین‌های مسابقات است که باعث آسیب‌دیدگی می‌شود. اگر زمین‌های خوبی داشته باشیم، اینقدر بازیکن خوب  داریم که سطح لیگ برتر را بالاتر بیاورند، اما امکانات نداریم. بلژیک امکانات، نظم و برنامه‌ریزی بیشتری دارد و اینجا همه چیز در جای خودش است. نظم اینجا ۱۰ تا ۲۰ برابر لیگ ایران است.

 

امیدوارم دلفی به روند خوبش ادامه دهد

قلی‌زاده درباره حضور یونس دلفی در تیم شارلوا تصریح کرد: او یکی از استعدادهای ناب ایران است. وقتی یک بازیکن در ۱۸ سالگی به اروپا می‌آید و در اولین بازی که به میدان می‌رود به عنوان بهترین بازیکن زمین انتخاب می‌شود، یعنی استعداد فوق‌العاده‌ای دارد. دلفی پسر خوبی است و امیدوارم به روند خوبش ادامه دهد.

 

در ایران نمی‌توانستیم روی فوتبال تمرکز کنیم و همه چیز حاشیه بود

وی در مورد رابطه‌اش با مهدی بیات، مالک باشگاه شارلوا خاطرنشان کرد: او مردی خوب و دلسوز است و ارزش خاصی برای همه بازیکنان قائل است. ملیت بازیکنان برای او فرقی نمی‌کند و برای همه، وقت می‌گذارد. ما هم که ایرانی هستیم اگر جایی با مشکل مواجه شویم، بیات بیشتر برای ما از توانایی خود استفاده می‌کنیم. او هوای ما را دارد، سعی می‌کند کم و کسری نداشته باشیم تا بیشتر روی فوتبال تمرکز کنیم. برعکسِ ایران که نمی‌توانستیم روی فوتبال تمرکز کنیم و همه چیز حاشیه بود!

 

روانشناس فوق‌العاده‌ای بود و می‌دانست چگونه با بازیکن رفتار کند

«کی‌روش یک مرد و مربی بزرگ است و همه او را می‌شناسند.»، کی‌روش درباره اینکه بیرانوند کی‌روش را روانشناس بسیار خوبی دانسته بود، این جمله را بیان کرد و گفت: کی‌روش روانشناس فوق‌العاده‌ای بود و می‌دانست چگونه با بازیکن رفتار کند. تیم ملی مانند یک خانواده بود که اگر کسی وارد می‌شد احساس غریبی نمی‌کرد. این به نظم کی‌روش و نیز کاپیتان‌های تیم برمی‌گردد که این حس را در میان بازیکنان پیاده می‌کردند. مخصوصاً شجاعی، دژاگه و سید جلال حسینی که اجازه نمی‌دادند کسی احساس تنهایی کند.

 

بازیکنی به راحتی به تیم ملی نمی‌آمد

وی در ادامه افزود: کی‌روش آدم خاصی بود که انگیزه و امید فراوانی به بازیکنان تزریق می‌کرد. اگر هر بازیکنی به تیم ملی دعوت می‌شد، کی‌روش چیزی در او دیده بود که دعوتش می‌کرد. وگرنه بازیکنی به راحتی به تیم ملی نمی‌آمد.

 

کی‌روش به من گفت به بازیکنی که مرا مصدوم کرده، لایی بزنم!

ملی‌پوش فوتبال کشورمان درباره آخرین گفته‌های کی‌روش به او اظهار داشت: او خدمت بزرگی به تیم ملی کرد و تحول زیادی در تیم ایجاد کرد. ما در صحبت آخر درباره مصدومیتم صحبت کردیم و کی‌روش به من گفت در بازی بعدی مقابل بازیکنی که مرا مصدوم کرده، از طرف او به این بازیکن یک لایی بزنم! کی‌روش برای من آرزوی موفقیت کرد و به من امید زیادی داد. او به من قول داد که اگر تیم ملی به فینال برسد، کاری کند که کنار تیم ملی باشم. شاید مربی دیگری این کار را انجام نمی‌داد، اما کی‌روش به گونه‌ای با من برخورد می‌کرد که انگار مصدوم نیستم.

 

تأسف‌بار است که تیم ملی کشورمان سرمربی ندارد

قلی‌زاده با گلایه از عدم انتخاب سرمربی جدید تیم ملی تصریح کرد: بچه‌ها منتظرند ببینند وضعیت بد تیم ملی به کجا می‌رسد. چون تأسف‌بار است که تیم ملی کشورمان سرمربی ندارد و در فیفادی بازی نمی‌کنیم. این برای بازیکنان تیم ملی بد است. چون اکثر بازیکنان در زمان فیفادی به کشورهای خود می‌روند و از ما می‌پرسند چرا نمی‌روید. برای کشور ما بد است که تیم ملی سرمربی ندارد و این شرایط جالب نیست. امیدوارم کسی بیاید که لایق جایگزینی کی‌روش باشد و به تیم ملی کمک کند. من هم تلاش می‌کنم از این بهتر شوم و پیشرفت کنم تا به هدفم برسم. بازی برای تیم ملی، آرزوی هر بازیکن است.

 

بازیکنان شارلوا فکر می‌کنند فوتبال ایران خیلی ضعیف است

وی در مورد صحبت سایر بازیکنان تیم شارلوا با او درخصوص ایران خاطرنشان کرد: بازیکنان بیشتر درخصوص همه بازیکنان تیم ملی صحبت می‌کنند. آنها پس از جام جهانی درباره حال و هوای مسابقات صحبت می‌کردند و اکثراً از حضور ایران در این رقابت‌ها خوشحال بودند. همه دوست دارند این تورنمنت را تجربه کنند. این بازیکنان فکر می‌کنند فوتبال ایران خیلی ضعیف است، اما وقتی بازیکنان ایرانی را که می‌بینند، نظرشان عوض می‌شود.

 

کاوه رضایی نظر باشگاه‌های بلژیکی را برگرداند

«کاوه رضایی نظر یک کشور را نسبت به فوتبال ایران تغییر داد.»، بازیکن تیم شارلوای بلژیک ضمن بیان این جمله گفت: باشگاه‌های بلژیکی چند سال بازیکن ایرانی نمی‌گرفتند، اما خدا را شکر کاوه اینقدر خوب کار کرد که همه نظرات را برگرداند. ما هم وقتی خوب کار می‌کنیم، نظرشان نسبت به فوتبال ایران عوض می‌شود. همه فکر می‌کنند ایران از لحاظ فوتبالی یک کشور ضعیف است و این برای ما خوب نیست.

 

از بچگی لیگ اسپانیا را دوست داشتم

قلی‌زاده در پاسخ به این پرسش که دوست دارد به کدام لیگ اروپایی برود، اظهار داشت: الان تمام تمرکزم روی باشگاه شارلوا است، اما از بچگی لیگ اسپانیا را دوست داشتم. بازی کردن در این لیگ یکی از آرزو‌های من است که دست‌نیافتنی هم نیست. تلاش می‌کنم با عملکرد خوب به این هدف برسم و امیدوارم این اتفاق رخ دهد.

 

چیزی کم از بازیکنان لیگ‌های اروپایی نداریم

وی درباره بازیکنانی که برای حضور در لیگ‌های اروپایی نگران هستند، تصریح کرد: ما از لیگ‌های اروپایی یک غول ساختیم. لیگ‌های معتبر اروپایی فوق‌العاده هستند و بازیکنان سطح بالایی دارند، اما ما هم چیزی کم از آنها نداریم. جهانبخش در لیگ برتر انگلیس بازی می‌کند و سردار آزمون در بالاترین سطح گل می‌زند. ما توانایی‌های لازم را داریم و هر کسی که بخواهد، می‌تواند به فوتبال اروپا برسد. فقط باید تلاش کنیم و توانایی‌های خود را نشان دهیم. ما استعدادهای زیادی در ایران داریم که باید اعتماد به نفس داشته باشند و خود را نشان دهند.

 

 

  • 10
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • سه شنبه ۱۹ تیر
    کی لیگ کره جنوبی
    تگو - اینچئون
    ۱۴:۰۰
  • جام ملت های اروپا
    اسپانیا - فرانسه
    ۲۲:۳۰
  • چهارشنبه ۲۰ تیر
    کوپا آمریکا
    آرژانتین - کانادا
    ۰۳:۳۰
  • جام ملت های اروپا
    هلند - انگلیس
    ۲۲:۳۰
  • پنج شنبه ۲۱ تیر
    کوپا آمریکا
    اروگوئه - کلمبیا
    ۰۳:۳۰
ویژه سرپوش