پنجشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۳
۱۷:۳۲ - ۱۰ بهمن ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۱۱۰۹۶۳
اخبار خواندنی ها و دیدنی ها

ساختمانی عجیب در ایتالیا/ زندگی ۳۰۰ انسان با ۲۱ هزار درخت در میلان

ساختمانی عجیب در ایتالیا,زندگی در میان درختان در میلان
معمار و طراح ایتالیایی برای جلوگیری از آلودگی بیشتر هوا و برای جلوگیری از آلودگی صوتی ایجاد شده توسط ترافیک، ساختمان‌هایی طراحی کرده که سراسر آن پوشیده از گیاهان و درختان مختلف است.

به گزارش تجارت‌نیوز به نقل از یورونیوز، با افزایش روزافزون آلودگی‌های زیست‌محیطی و آب و هوایی افراد مختلف در مشاغل مختلف به فکر بهره‌مندی از ایده‌های سبز در زمینه فعالیت خود هستند. در این راستا یک معمار ایتالیایی دست به ابتکار زده و یک ایده سبز را وارد حرفه خود کرده است.

یک معمار ایتالیایی به نام Stefano Boeri، در پی علاقه خود به طبیعت و با الگوبرداری از آن اولین جنگل عمودی جهان را طراحی کرد. این تنها پروژه‌ سبزی نیست که آقای Boeri در آن دست داشته است. این معمار مطرح در سطح بین‌المللی پیش از این نیز پروژه‌هایی از این دست را طراحی و عملیاتی کرده است.

ساخت یک جنگل در آسمان!

Bosco Verticale نام یک ساختمان مسکونی دوقلو است که در منطقه Porta Nuova میلان واقع شده است که خانه بیش از ۲۱ هزار درخت و درختچه و انواع گیاهان چند ساله است و در این خانه‌ها ۳۰۰ نفر زندگی می‌کنند. پوشش گیاهی این منطقه سالانه به طور متوسط ۴۴ هزار پوند کربن تولید می‌کند درحالی که آلودگی صوتی ناشی از ترافیک سطح خیابان را کاهش می‌دهد.

این دو ساختمان کاملا خودکفا هستند و با استفاده از پنل‌های خورشیدی از انرژی‌های تجدیدپذیر و آب پسماند تصفیه شده برای حفاظت از حیات گیاهی ساختمان استفاده می‌کنند.

اما زندگی در این ساختمان‌های مشهور چگونه است؟

Boeri که از زمان افتتاح این مجتمع در سال ۲۰۱۴ از بازخوردهای ساکنان استقبال کرده است می‌گوید: «مردم این مجتمع را بسیار دوست دارند. تصور دیدن افق شهر میلان از میان برگ‌های درختی که ریشه‌های آن سه طبقه پایین‌تر از شماست قطعا تجربه‌ای ناب خواهد بود».

میلان از یک شهر کسل‌کننده به یک کلان شهر سبز تبدیل شده است. میلان در دهه ۷۰ و ۸۰ کم و بیش یک شهر خاکستری و صنعتی درنظر گرفته می‌شد. بنابرین وجود این حجم از گیاهان واقعا شگفت‌انگیز است. این ساختمان‌ها محل ۴۰۰ واحد آپارتمان و یک ساختمان اداری ۱۱ طبقه‌ای هستند. بعد از پایان ساخت این پروژه، این طرح برنده جایزه بین‌المللی ساختمان بلند سال ۲۰۱۴ و بهترین ساختمان بلند در سراسر جهان در سال ۲۰۱۵ شد. اکنون آنها الهام‌بخش نسل جدیدی از پروژه‌های احیای جنگل‌های شهری در سراسر جهان شده‌اند. به عنوان مثال می‌توان به پارک مرکزی Jean Nouvel’s One در سیدنی، برج باغ Vincent Callebaut’s Agora در تایپه و مجموعه Diller Scofidio & Renfro’s hybrid landscape complex Zaryadye Park در مسکو اشاره کرد.

ساختمانی عجیب در ایتالیا,زندگی در میان درختان در میلان

Boeri با اشاره به مزایای زیست‌محیطی گنجاندن طبیعت در پروژه‌های معماری می‌گوید: «من سعی می‌کنم جنگل‌های شهری را ترویج کنم زیرا این چیزی است که ما به آن نیاز داریم».

او افزود: «ما باید تعداد درختان را در همه جا تکثیر کنیم و دلایل آن بسیار واضح است. این یک راه سریع‌تر، ارزان‌تر و فراگیرتر به منظور تلاش برای از بین بردن گرمایش جهانی است».

احیای جنگل های شهری باید در دسترس همه باشد

Boeri که اخیرا پروژه برج مسکونی سازمانی را که به صورت جنگل عمودی Trudo در Eindhoven هلند است را به پایان رسانده، گفته است: «ساختمان‌هایی با این فرمت اکنون یکی از اولویت‌های سیاست‌گذاری‌های عمومی در شهرهای بزرگ هستند». این پروژه این فرصت را به Boeri داد تا هدف خود در ساخت جنگل‌های شهری برای همه را قابل دسترس کند. او می‌گوید: «همه واحدها اجاره‌ای است، یا اساساً برای دانشجویان، زوج‌های جوان، محققان جوان است. مهم است که این ساختمان برای همه مقرون به صرفه باشد.»

این ساختمان شامل ۱۲۵ آپارتمان کوچک است که برای خانوارهای کم درآمد در نظر گرفته شده است و با نمای بیش از پنج هزار درختچه، گیاه و درخت احاطه شده است. Boeri که عشقش به درختان مثل همیشه قوی است، می‌افزاید: پروژه‌هایی مانند این پروژه «به طبیعت اجازه می‌دهد فضاهایی را پیدا کند که بتواند اشکالی از تنوع زیستی را نمایش دهد. درختان بسیار سخاوتمند هستند. آنها به انسان کمک می‌کنند از خود در برابر نور بیش از حد خورشید محافظت کنند. آنها به مردم کمک می‌کنند تا بهتر نفس بکشند، زیرا هوا را تمیز می‌کنند و گرد و غبار آلودگی شهری را جذب می‌کنند. آنها اکسیژن تولید می‌‎کنند و CO۲ جذب می‌کنند». اما به طور کلی، من فکر می‌کنم آنچه آنها به ما می‌دهند بسیار بیشتر از آن است که ما به آنها می‌دهیم.

  • 11
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش