دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۱:۵۳ - ۱۲ اسفند ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۲۰۲۸۳۷
اخبار خواندنی ها و دیدنی ها

درخت بلوطی از جنس عشق و زندگی

درخت بلوط,اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها

درخت بلوط ۵۰۰ ساله‌ای در بیرون شهر یوتین آلمان قرار دارد که بیش‌از یک قرن است دخترها و پسرهایی را که به هم علاقه‌مند هستند به هم می‌رساند. بر اساس گزارش‌ها، این درخت تا به امروز واسطه بیش از ۱۰۰ازدواج شده و این آمار در نوع خودش جالب است.

 

 

عصر یک روز سرد در اعماق جنگل دوداور در خارج از شهر یوتین در کشور آلمان که در صد کیلومتری شمال شهر هامبورگ قرار دارد، مرد پستچی با اونیفرمی زرد از بین درخت‌ها می‌گذشت. وقتی به محوطه‌ای باز رسید، کیف نامه‌هایش را زیر و رو کرد و بعد، از نردبان چوبی بلندی به طول سه متر بالا رفت تا پاکت نامه‌ای بنفش را به درخت بلوط ۵۰۰ ساله تحویل بدهد.او قبل از اینکه از جنگل خارج شود و سراغ خانه بعدی برود، به خبرنگار بی‌بی‌سی گفت:

 

«امروز فقط یک نامه داشت.» این نامه از شخصی به نام دنیس در بایرن فرستاده شده بود. این خانم ۵۵ ساله از اینکه به خودش بخندد واهمه‌ای نداشت و عاشق طبیعت بود. او می‌دانست چه می‌خواهد و برایش مهم نبود که تنها بماند. اما دوست داشت مردی پیدا بشود که بتواند در کنار او زندگی کند. او امیدوار بود که چنین مردی دنبالش باشد و سراغ این درخت بلوط بیاید.

 

این درخت بلوط کهنسال که با نام «پل» ازدواج بین مردم مشهور است تاکنون بیش از صد زوج را به هم رسانده و جشن ازدواج‌شان را بر پا کرده است. امروز، مردم زیادی از نقاط مختلف دنیا به آدرس این درخت نامه می‌نویسند تا همسرمورد نظر خود را پیدا کنند. آنها امیدوارند با پرداخت هزینه‌ای به اندازه یک تمبر نیمه گمشده زندگی‌شان را پیدا کنند. کاری که بسیار هیجان انگیز است.

 

ماریا از براندربورگ دختری است که دوست دارد شریک زندگی‌اش آواز خواندن بلد باشد؛ هاینریش از ساکسونی مردی است که دوست دارد شریک زندگی‌اش اهل سفر باشد و لیو از چین دوست دارد بداند آیا فردی در آلمان علاقه دارد با یک چینی آشنا بشود.

 

کارل هینز ۷۲ ساله که نامه‌های پست شده را به درخت بلوط تحویل می‌دهد، می‌گوید: «من بیش از ۲۰ سال نامه‌های پست شده را به این درخت بلوط دوست داشتنی می‌رساندم. از سال ۱۹۸۴ تا سال ۲۰۰۴. اما امروزه با آمدن اینترنت آدم‌ها از نقاط مختلف جهان بدون دیدن با هم آشنا می‌شوند. اما اینکه درختی شما را به هم برساند، خیلی جذاب و عاشقانه است. انگار دست سرنوشت دو نفر را به هم می‌رساند.»

 

کارل هینز حالا بازنشسته شده، اما هنوز هم دفتری پُر از بریده‌های روزنامه‌ها درباره این درخت و عکس‌ها و خبرهای مرتبط با آن را دارد که عاشقانه دوست‌شان دارد. او در کافه‌ای در یوتین، آنها را با خوشحالی به خبرنگار نشان می‌دهد. «در طول ۲۰ سال رساندن نامه به این درخت، من نامه‌های مختلفی را از ۶ قاره جهان تحویل او دادم. نامه‌هایی که اصلاً نمی‌دانستم به چه زبانی نوشته شده‌اند. حالا همه این درخت را می‌شناسند. اما ۱۲۸ سال پیش، این درخت بلوط راز مشترک دو عاشق بود.»

 

در سال ۱۸۹۰، دختری به نام مینا عاشق شکلات ساز جوانی به نام ویلهلم می‌شود. اما وقتی پدر مینا خبردار می‌شود به دخترش اجازه نمی‌دهد با ویلهلم ملاقات کند. برای همین، آنها مخفیانه به هم نامه می‌نویسند و نامه‌ها را در سوراخی در تنه این درخت قرار می‌دهند تا آن یکی بخواند و جواب را نوشته و همان جا بگذارد. یک سال بعد، پدر مینا قبول می‌کند تا ویلهلم را به‌عنوان داماد بپذیرد. این زوج عاشق، زیر شاخه‌های همان درخت پیوند زناشویی می‌بندند و جشن ازدواج می‌گیرند.

 

داستان عشق این زوج مثل قصه‌های پریان بین مردم آلمان می‌چرخد و خیلی زود جوان‌های زیادی از سراسر کشور برای یافتن عشق یا نوشتن نامه برای معشوق‌شان سراغ این درخت می‌آیند. در سال ۱۹۲۷، تعداد این نامه‌ها آن قدر زیاد می‌شود که شرکت پست محلی تصمیم می‌گیرد تا به درخت بلوط عاشق یک کدپستی اختصاصی بدهد. علاوه بر این، پله‌ای بلند نیز در محل می‌گذارد تا مردم راحت بتوانند نامه هایشان را بگذارند یا بردارند. «فقط یک قانون وجود داشت: اگر نامه‌ای را خواندی و به هر دلیلی آن را نپسندیدی، نامه را سر جایش بگذار. شاید یکی آن را از ته دل بپسندد و زندگی‌اش تغییر کند.»

 

امروزه، این درخت سالانه بالغ بر ۱۰۰۰ نامه دریافت می‌کند. البته بیشتر آنها در تابستان ارسال می‌شوند. گویا در این فصل آدم‌ها دوست دارند عاشق شوند.

 

افسانه‌ای در رابطه با این درخت وجود دارد که می‌گوید: اگر زنی در شبی که ماه کامل است، سه بار دور این درخت بلوط بچرخد و بدون حرف زدن یا خندیدن به معشوق خود فکر کند، در کمتر از یکسال ازدواج می‌کند.

درخت بلوط عاشق، تنها درختی در جهان است که کدپستی اختصاصی دارد. پستچی ۶ روز در هفته نامه‌های او را برایش می‌آورد. نامه‌هایی که زیر آفتاب یا باران یا برف به دست او می‌رسند تا مراقب‌شان باشد. نامه‌هایی که قرار است آدم‌ها را به هم برساند.

 

کارل هینز در ادامه می‌گوید: «این کار مورد علاقه‌ام بود. تمام روز منتظر رسیدن به درخت بلوط بودم.» او عکسی را نشان خبرنگار می‌دهد که روی نردبان ایستاده و نامه‌ای را در سوراخ می‌اندازد. «در طول ۲۰ سال، فقط ۱۰ روز بود که درخت بلوط هیچ نامه‌ای نداشت. معمولاً روزی بالغ بر ۵۰ نامه را تحویل می‌دادم. البته همه آنها برای یافتن عشق نبود. بعضی‌ها از روی کنجکاوی می‌نوشتند و بعضی دنبال یافتن هم صحبت بودند. بعضی هم می‌خواستند با خود درخت بلوط حرف بزنند.»

 

او با یادآوری خاطره‌ای می‌گوید: «قبل از فرو ریختن دیوار برلین، انسان‌هایی از آلمان شرقی به این درخت نامه می‌نوشتند و می‌خواستند بدانند موسیقی جدید یا اتومبیل جدید به بازار آمده است یا نه. آنها دوست داشتند از زندگی در آلمان غربی بدانند. دوست داشتم جوابشان را بدهم، اما رئیسم می‌گفت بهتر است برای خودم دردسر درست نکنم. خیلی از آن نامه‌ها بی‌جواب باقی ماندند.»

 

کارل هینز می‌گوید خودش شاهد ازدواج ۱۰ زوج بوده که از طریق درخت بلوط با هم آشنا شده بودند.

در سال ۱۹۵۸، سرباز جوان آلمانی به نام پیتر پامپ سراغ این درخت بلوط می‌آید و همین طور یکی از نامه‌ها را بر می‌دارد. نامه‌ای که فقط یک نام و آدرس داشت. او تصمیم می‌گیرد با خانم مارتا صحبت کند. برای همین، نامه‌ای به آن آدرس می‌نویسد. البته مارتا آن نامه را ننوشته بود، بلکه دوستانش نوشته بودند، چون فکر می‌کردند مارتا خیلی خجالتی و ترسو است. پیتر و مارتا یکسال تمام از طریق نامه با هم صحبت می‌کنند تا اینکه پیتر به ملاقات او می‌رود. آنها در سال ۱۹۶۱ ازدواج می‌کنند و امسال پنجاه و هفتمین سالگرد ازدواج‌شان را جشن می‌گیرند.

 

کارل هینز داستان کریستین را هم تعریف می‌کند. «در سال ۱۹۸۸، نامه‌ای از دختری ۱۹ ساله به نام کلودیا از شرق آلمان به درخت بلوط می‌رسد. او دنبال یک هم صحبت بود. کشاورزی از غرب آلمان به نام فریدریش کریستین جواب او را می‌دهد. یک نامه به چهل نامه تبدیل می‌شود و در این مسیر، آنها عاشق هم می‌شوند. به خاطر دیوار برلین آنها نمی‌توانند همدیگر را ببینند. آنها دو سال به هم نامه می‌نویسند تا دیوار فرو می‌ریزد و این دو به همدیگر می‌رسند. این زوج در مه۱۹۹۰ با هم ازدواج می‌کنند. می‌بینید چقدر این داستان عاشقانه است.»

 

در سال ۱۹۸۹، خبرنگاری از تلویزیون آلمان که مشغول ساخت برنامه‌ای درباره این درخت بود از کارل هینز می‌پرسد که آیا خودش زیر شاخه‌های این درخت عاشق شده است یا نه که کارل هینز جواب منفی می‌دهد. چند روز بعد، او نامه‌ای از زنی دریافت می‌کند که در آن نوشته بود: «این نامه را مخصوص پستچی درخت بلوط نوشته ام. دوست دارم با تو ملاقات کنم.» او جواب نامه را می‌دهد و این طوری دختر رویاهایش را پیدا می‌کند. آنها در سال ۱۹۹۴ و زیر شاخه‌های درخت بلوط پیوند زناشویی می‌بندند.

 

حالا هزاران نفر در نقاط مختلف جهان عاشق درخت بلوط در یوتین آلمان هستند. درختی که عاشق رساندن آدم‌ها به همدیگر و شاد کردن زندگی‌های آنهاست. درختی که عاشق زندگی است.

 

 

این درخت بلوط کهنسال که با نام «پل» ازدواج بین مردم مشهور است تاکنون بیش از صد زوج را به هم رسانده و جشن ازدواج‌شان را بر پا کرده است. امروز، مردم زیادی از نقاط مختلف دنیا به آدرس این درخت نامه می‌نویسند تا همسرمورد نظر خود را پیدا کنند

 

درخت بلوط عاشق، تنها درختی در جهان است که کدپستی اختصاصی دارد. پستچی ۶ روز در هفته نامه‌های او را برایش می‌آورد؛ نامه‌هایی که زیر آفتاب یا باران یا برف به دست او می‌رسند تا مراقب‌شان باشد. نامه‌هایی که قرار است آدم‌ها را به هم برساند

 

ترجمه: رقیه بهشتی

 

 

 

 

iran-newspaper.com
  • 18
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش