سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۱۰:۵۶ - ۲۳ دي ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۰۰۶۱۲۶
تاپ طنز

طنز/ اعترافات پروفسور سمیعی!

سلام من پروفسور سمیعی هستم، امروز می‌خواهم آخرین راه‌های خوشبختی را به شما آموزش بدهم و اعتراف کنم تا الان یک آدم نادان بودم و فکر می‌کردم خیلی می‌فهمم.

 

راستش را بخواهید من مثل خیلی از شماها در چنگال توطئه‌های غربی گیر افتاده بودم و خودم را با تلگرام سرگرم کرده بودم. تا چند روز پیش هر روز یک کانال جدید می‌زدم و دنبال این بودم که از راه‌های گوناگون برای کانال‌هایم عضو بگیرم تا اینکه یک نفر غیر از وزیر ارتباطات آمد و تلگرام را فیلتر کرد. ابتدای امر من خیلی ناراحت شده بودم، چون خیلی از اعضای کانال‌هایم را ممکن بود از دست بدهم.

 

اما بعد کمی فکر کردم و دیدم زندگی‌ام از آن حالت خاکستری و خاک‌برسری خارج شده و یک رنگ دوباره گرفته است. از آن وقت به بعد، هر روز بچه‌هایم را به پارک می‌برم و برای کانون گرم خانواده وقت می‌گذارم. حتی بیشتر وقت می‌کنم طبابت کنم و کلی جراحی جدید انجام دادم. من تا چند وقت قبل حتی وقت نمی‌کردم اخبار روز دنیا را مشاهده کنم و خودم را درگیر همین کانال‌های مبتذلِ خبری تلگرامی کرده بودم. اما این روزها با اخبار فوریِ صدا و سیما متوجه شدم که یخ‌های قطب جنوب خیلی دارند آب می‌شوند و حتی پنگوئن‌ها هم خیلی مشقت می‌کشند و باید فکری به حال آن‌ها کرد. تازه شب‌ها با خانواده جمع می‌شویم و حدس می‌زنیم کدام بخشِ سریال لیسانسه‌ها سانسور شده و کلی باهم خوش می‌گذرانیم.

 

دیگر از تکرار سریال خانه‌به‌دوش و جومونگ نگویم که د‌ل‌تان آب می‌شود. شاید باورتان نشود من بعد از این همه تجربه دارم خدمت‌تان عرض می‌کنم که این کشورهای خارجی با تلگرام می‌خواستند ما را «هارپ» کنند و اما از وقتی تلگرام و اینستاگرام فیلتر شد نقشه‌های شوم‌شان نقش بر آب شد. در کشور زلزله‌های بالای ۵ ریشتر نداشتیم تا اینکه اینستاگرام از فیلتر در آمد دوباره پنج ریشتری‌ها شروع شد.

 

البته این نشان می‌دهد تلگرام خیلی مخرب‌تر از بقیه پیام‌رسان‌هاست وگرنه الان همینجوری ۶-۷ ریشتری می‌آمد. تازه با برچیده شدنِ سفره تلگرام، مسئولان ما وقت کردند سرشان را از توی گوشی‌های‌شان در بیاورند و خدا را شکر اسکان موقت زلزله زده‌های کرمانشاه هم تمام شد. مردم وقت کردند دعا کنند و باد آمد و هوای تهران سالم شد. مردم موقع رانندگی دیگر نمی‌روند سراغ آن گوشی‌های لعنتی، تازه وِیزی هم در کار نیست و برای همین فقط به جلو نگاه می‌کنند و ترافیک الان نصف شده و تصادفات و مرگ و میر جاده‌ای کاهش چشمگیر داشته است.

 

خلاصه کلام اینکه، هموطنان عزیزم گول این تکنولوژی را نخورید، این چیزها برای همان غرب خوب است که بنیان خانواده‌شان سست است وگرنه ما می‌توانیم با چند کار ساده کانون خانواده‌های‌مان را گرم‌تر کنیم. مثلا خود من قرار است از فردا موبایل و تلفن را قطع کنم تا باز برای تلفن زدن به خانه همسایه برویم و مثل قدیم‌ها شادتر باشیم و از حال همسایه باخبر.

 

با این وضع بارش هم که خدا را شکر، تا چند وقت دیگر آب قطع است و باید برویم سر کوچه با سطل آب بیاوریم و کلی قرار است خوش بگذرانیم و با کار یِدی به مثابه یک ورزش همگانی، به سلامتی‌مان اهمیت بدهیم. یا اینکه تصمیم گرفتم به جای جراحی دوباره به طب سنتی روی بیاورم و تمام بیماری‌ها را با داروی معجزه آسایی به نام «پیاز» به صورت قطعی درمان کنم. برای اطلاعات بیشتر هم می‌توانید به کانال اطلاع رسانی من در شبکه‌های اجتماعیِ خانوده گرم‌کنِ «سروش»، «ویس پی» و «آی گپ» مراجعه کنید. فقط زود جوین شوید تا پاک نکردم.

 

آریایی نیستی که اگه این مطلب رو لایک و شِیر نکنی!

 

شهاب پاک‌نگر

ghanoondaily.ir
  • 11
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش