کیهان نوشت: رویداد حل مسائل حکمرانی با رویکرد دینی که از ۱۲ مرداد ماه شروع شده بود، پنجشنبه گذشته با داوری میز رسانه به پایان رسید.این رویداد که با حضور بیش از ۷۰ طلبه سطح خارج حوزه علمیه قم توسط اندیشکده دین و حکمرانی و حمایت ساترا برگزار شده بود، پنجشنبه ۲۵ شهریور با داوری و ارائه ۲۰ اثر و معرفی برگزیدگان به کار خود پایان داد.
در میز رسانه رویداد «حل مسائل حکمرانی با رویکرد دینی» به مسئله ارائه راهکار برای پیشگیری و حمایت از آسیبدیدگان فضای مجازی پرداخته شد و طی آن شرکتکنندگان راهکارهای خود را با در نظر گرفتن ظرفیتهای موجود در کشور ارائه کردند و در پایان با داوری انجام شده، برگزیدگان آن معرفی شدند.
گفتنی است ساترا در نظر دارد از راهحلهای ارائه شده در این رویداد برای تشکیل کمیسیون حمایت از آسیبدیدگان فضای مجازی با همکاری سایر دستگاههای ذیربط استفاده کند.
کیهان باز هم عصبانی شد؛ این بار از کسانی که پیوستن به پیمان شانگهای را مهم نمی دانند
کیهان با اشاره به عضویت ایران در پیمان شانگهای نوشت:واکنش برخی چهرهها و جریانهای سیاسی داخلی به این عضویت نیز در نوع خود جالب توجه است. اصلاحطلبان و رسانههای آنها دو واکنش متضاد و مضحک را از خود نشان دادهاند.
از سویی مدعی هستند که این دستاورد را باید در کارنامه «دولت تدبیر و امید» که مورد حمایت آنها بود، ثبت کرد و از سوی دیگر مدعی هستند که عضویت در این سازمان، برای ایران منفعت خاصی در پی نخواهد داشت و اصلاً چیز دندانگیر و مهمی نیست. بالاخره اگر مهم نیست، پس دعوای آقایان بر سر آنکه دستاورد کدام دولت بوده، دیگر چیست؟!
در دولت جناب روحانی، ایران بیش از ۶ ماه در چین و ۸ ماه در هند - دو عضو مهم سازمان شانگهای- حتی سفیر هم نداشت! و نکته دوم به آخرین گزارش برجامی آقای ظریف - تیر ۱۴۰۰- برمیگردد. آنجا که اعتراف میکند؛ «با خوشخیالی، دوستان دوران سختی را در سراب طمع سرازیر شدن شرکتهای غربی از خود رنجاندیم. اتفاقی که اگر نمیافتاد نه دوستان دوران سختی رهایمان میکردند و نه با فشار حداکثری ترامپ مواجه میشدیم.»
موضوع دیگری که در این مورد مهم و قابل تأمل است، آنکه اصلاحطلبان و برخی دولتمردان پیشین مدعی بودند تا وقتی مسئله ما با غرب حل نشده و FATF را نپذیریم، امکان عضویت در سازمان شانگهای را هم نخواهیم داشت. عضویت ایران در شانگهای ثابت کرد این ادعا مانند بسیاری از ادعاهای مشابه دیگر - مانند تعلیق واردات واکسن به حل مشکل با FATF - نسبتی با واقعیت نداشته و صرفاً توجیهی برای کمکاریها و بیراهه پیشین است.
- 16
- 4