عبدالله ناصری، عضو شورای مشورتی رئیس دولت اصلاحات در واکنش به اظهارات امروز حسن روحانی که به مدیران ارشد دولتش هشدار داده بود در صورتی که نمیتوانند در برابر فشارها ایستادگی کنند از دولت بروند گفت که در مواضع امروز رئیسجمهوری عوامفریبی دیده میشد.
ناصری در گفتوگو با اعتمادآنلاین گفت: «برخلاف برداشت اولیه از اظهارات امروز آقای روحانی که به وزرا هشدار دادند اما من نظر دیگری دارم. تا به امروز آقای روحانی این ادبیات را در ارتباط با وزرای خود که سربازان او هستند و تحت فرماندهی او فعالیت میکنند چندبار تکرار کرده است. این در حالی است که چنین ادبیاتی در کسوت رئیسجمهوری تا به حال سابقه نداشته است و فقط آقای احمدینژاد از آن استفاده میکرد.»
ناصری یادآور شد: «آقای احمدینژاد چند بار چنین ادبیاتی در برابر وزرای خود استفاده کرد اما به حرفی که زد عمل کرد. فرق آقای احمدینژاد و آقای روحانی هم در همین است. احمدی میگفت و عمل میکرد اما آقای روحانی مردم را مخاطب قرار میدهد و آنان را نسبت به وزرا یا وزیری خاص متوقع میسازد اما کاری هم نمیکند.»
او افزود: «ما در دولتهای آقایان خاتمی، هاشمی و خامنهای هیچگاه ندیدیم که رئیسجمهوری از چنین ادبیاتی در برابر وزرا استفاده کنند. موارد اختلافی بین رئیسجمهوری و وزرا بوده که یا خود رئیسجمهوری شخصاً تصمیم گرفته یا مجلس تصمیم آن وزیر را عزل کرده است اما هیچگاه اینطور نبوده که با وزرا اینگونه برخورد شود.»
این فعال سیاسی اصلاحطلب با بیان اینکه «من متاسفانه به این ادبیات آقای روحانی با بدبینی نگاه میکنم» گفت: «تلقی من این است که ایشان فضاسازی میکند و در ادبیات ایشان عوامفریبی دیده میشود. رئیسجمهور به اندازه مجلس قدرت دارد، رئیسجمهور با یک ابلاغ میتواند وزیر را عزل کند اما نمیدانم چرا آقای روحانی به جای استفاده از قدرتی که دارد چنین ادبیاتی را به کار میبرد.»
ناصری با بیان اینکه «آقای روحانی سه چهار بار قبل از این هم چنین مواضعی درباره وزرای خود بکار برده بود» اظهار کرد: «آقای روحانی حتماً بعد از گذشت ۵ سال، از عملکرد وزرایش ارزیابی دارد؛ بنابراین به راحتی میتواند درباره حضور یا عدم حضور آنان در کابینه تصمیمگیری کند و قدرت هم دارد.»
عضو شورای مشورتی سیدمحمد خاتمی همچنین در واکنش به اعتراض حسن روحانی نسبت به ایجاد محدودیت در فضای مجازی گفت: «تا جایی که من خبر دارم ایجاد محدودیت برای فضای مجازی و بسته شدن تلگرام دستور مافوق آقای روحانی است و جدی هم هست اما این مساله هم دلیل نمیشود که آقای روحانی اینگونه موضعگیری کند.»
ناصری با تاکید بر اینکه «آقای روحانی به عنوان نفر دوم باید با مقامات عالی کشور مساله را حل کند و به جمعبندی برسد» گفت: «وقتی معاون آقای روحانی به عنوان اولین نفر از تلگرام خداحافظی میکند دیگر معنا ندارد که رئیسجمهوری در ارتباط با تلگرام نقش اپوزسیون بازی کند. ایشان رئیسجمهور است و باید مسئولیت خود را بپذیرد؛ یا میتواند مانع را از سر راه بردارد یا نمیتواند. بنابراین این جنس اظهارات در برابر محدودیتهای فضای مجازی از جنس برخورد با وزرا است.»
او در همین حال خاطرنشان کرد: «من باور دارم که آقای روحانی با بسته شدن مخالف است اما به عنوان رئیسجمهور یا باید آن را حل کند یا نباید اینطور برخورد کند که اول از همه معاون اول ایشان از تلگرام خداحافظی کند.»
- 14
- 3
م-ا-ی
۱۳۹۷/۲/۲ - ۱۲:۲۵
Permalink