به گزارش فارس، ربوکاپ یا جام جهانی رباتها یک پروژه بینالمللی برای ارتقای هوش مصنوعی، رباتیک و دیگر زمینههای مرتبط است. فدراسیون جهانی ربوکاپ در تلاش است تا با طرح مسئلهای استاندارد که دامنه گستره آن تمامی فنآوریهای موجود را به مشارکت و آزمون فرا میخواند به پرورش تحقیقات هوش مصنوعی و رباتهای هوشمند بپردازد.
ربوکاپ بازی فوتبال را با هدف ایجاد ابتکاراتی برای مسائل اساسی اجتماعی و صنعتی به عنوان محور اصلی تحقیقات خود انتخاب کرد.
هدف نهایی ربوکاپ تشکیل یک تیم کاملا هوشمند از رباتهای انساننما است که در سال ۲۰۵۰ برابر تیم قهرمان جام جهانی فوتبال به پیروزی دست یابد.
ربوکاپ محلی است برای آزمون یک تیم از رباتهای هوشمند پرسرعت در محیطی پویا.
ربوکاپ همچنین چارچوبی را برای تحقیق در جنبههای نرمافزاری خود فراهم کرده است. یکی از کاربردهای اصلی فن آوریهای ربوکاپ جستجو و نجات در زمان وقوع بلایای طبیعی از جمله زلزله در مقیاس وسیع است. ربوکاپ پروژه امداد ربوکاپ را از نظر ارتقای تحقیقات در زمینه مسائل اساسی اجتماعی شروع کرد و از اهداف اصلی آن استفاده مفید از فنآوری برای کاهش خسارات جانی ناشی از وقوع بلایای طبیعی است.
* ربوکاپ آزاد ایران
تیمهای ایرانی از سال ۱۳۸۲ از جمله فعالترین تیمهای ربوکاپ بودهاند، تعداد تیمهای ایرانی سال به سال رو به افزایش بوده است بنابراین زمان آن فرارسیده بود که مسابقات ربوکاپ در ایران به صورت آزاد برگزار شود.
همچنین با توجه با افزایش چمشگیر تیمهای متقاضی شرکت در مسابقات جهانی ربوکاپ مسابقات آزاد در آینده تبدیل به مسابقات مقدماتی مسابقات جهانی ربوکاپ خواهند شد.
مسابقات ربوکاپ آزاد ایران محلی برای آماده سازی و تقویت تیمها به منظور شرکت در مسابقات جهانی است، به علاوه اینکه تیمهای نوپا این فرصت را پیدا میکنند تا از تجربیات تیمهای دیگر استفاده کنند و بیشتر با این مسابقات آشنا شوند.
دوازدهمین دوره مسابقات ربوکاپ آزاد ایران از فردا سه شنبه پانزدهم فروردین تا جمعه هیجدهم فروردین برگزار میشود.
یازدهمین دوره مسابقات ربوکاپ آزاد ایران
کمیته ملی ربوکاپ ایران و دانشگاه آزاد قزوین این دوره از مسابقات را از تاریخ ۱۶ تا ۲۰ فروردین ۱۳۹۵ در محل دائمی نمایشگاههای بین المللی تهران در ۲۶ رشته برگزار شد.
دهمین دوره مسابقات ربوکاپ آزاد ایران
این دوره از مسابقات از تاریخ ۱۷ تا ۲۱ فروردین ۱۳۹۴ در محل دائمی نمایشگاههای بین المللی تهران در ۲۶ رشته و با حضور ۳۰۱ تیم از ۱۱ کشور برگزار شد.
نهمین دوره مسابقات ربوکاپ آزاد ایران
این دوره از مسابقات از تاریخ ۱۸ تا ۲۲ فروردین ۱۳۹۳ در محل دائمی نمایشگاههای بین المللی تهران در ۲۴ رشته و با حضور ۲۹۵ تیم از ۱۴ کشور برگزار شد.
هشتمین دوره مسابقات ربوکاپ آزاد ایران
این دوره از مسابقات از تاریخ ۱۴ تا ۱۸ فروردین ۱۳۹۲ در محل دائمی نمایشگاههای بین المللی تهران در ۲۵ رشته و با حضور ۳۰۱ تیم از ۱۳ کشور برگزار شد.
هفتمین دوره مسابقات ربوکاپ آزاد ایران
این دوره از مسابقات از تاریخ ۱۵ لغایت ۱۹ فروردین ۱۳۹۱ در محل دائمی نمایشگاههای بین المللی تهران در ۲۵ رشته و با حضور ۳۳۰ تیم از ۱۳ کشور برگزار شد.
ششمین دوره مسابقات ربوکاپ آزاد ایران
این دوره از مسابقات از تاریخ ۱۶ لغایت ۲۰ فروردین ۱۳۹۰ در محل دائمی نمایشگاههای بین المللی تهران در ۲۲ رشته و با حضور ۳۴۰ تیم از ۱۳ کشور برگزار شد.
پنجمین دوره مسابقات ربوکاپ آزاد ایران
این دوره از مسابقات از تاریخ ۱۶ لغایت ۲۰ فروردین ۱۳۸۹ در محل دائمی نمایشگاههای بین المللی تهران در ۲۲ رشته و با حضور ۲۸۴ تیم از ۸ کشور برگزار شد.
چهارمین دوره مسابقات ربوکاپ آزاد ایران
این دوره از مسابقات از تاریخ ۱۵ تا ۱۷ فروردین ۱۳۸۸ در دانشگاه آزاد قزوین در ۱۸ رشته و با حضور ۲۸۰ تیم از ۵ کشور برگزار شد.
سومین دوره مسابقات ربوکاپ آزاد ایران
این دوره از مسابقات از تاریخ ۱۵ تا ۱۷ فروردین ۱۳۸۷ در دانشگاه آزاد قزوین در ۱۷ رشته و با حضور ۲۴۳ تیم از ۷ کشور برگزار شد.
دومین دوره مسابقات ربوکاپ آزاد ایران
این دوره از مسابقات از تاریخ ۱۶ تا ۱۸ فروردین ۱۳۸۶ در محل دائمی نمایشگاههای بین المللی تهران در ۱۵ رشته و با حضور ۲۳۶ تیم از ۶ کشور برگزار شد.
نخسین دوره مسابقات ربوکاپ آزاد ایران
نخستین دوره مسابقات از ۱۸ تا ۲۰ فروردین ۱۳۸۵ در محل دائمی نمایشگاههای بین المللی تهران در ۷ رشته و با حضور ۱۱۶ تیم از ۵ کشور برگزار شد.
- 19
- 3