چهارشنبه ۲۳ خرداد ۱۴۰۳
۱۶:۲۰ - ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ کد خبر: ۱۴۰۳۰۲۰۹۸۹
شهری و روستایی

عضو شورای شهر تهران: فعلا سعی داریم از گزینه استیضاح زاکانی استفاده نکنیم / اگر درختی قطع شود، شهردار تخلف کرده

تشکری هاشمی, احتمال استیضاح زاکانی
تشکری هاشمی درباره احتمال استیضاح زاکانی اشاره کرد: برای استیضاح باید رأی کافی وجود داشته باشد اما آن فضا را نمی‌بینیم. البته که معتقدیم استیضاح آخرین راه حل است اما هنوز شرایط در شورای برای این موضوع فراهم نیست. ما سعی می‌کنیم از آخرین گام، در ابتدا راه استفاده نکنیم. سعی داریم با صحبت بیشتر، مشکلات را رفع کنیم.

شهرداری زاکانی عزم برخورد با درخت‌های تهران را دارد. درخت‌های پارک خوارزمی، قیطریه و پارک لاله که با توجیهات شهرداری تهران قرار است تبدیل به مسجد و فرهنگسرا شوند. به باور اعضای شورای شهر، اما این اقدام غیرقانونی و تخلف است.

جعفر تشکری هاشمی، عضو شورای شهر تهران، درباره آخرین وضعیت قطع درختان بوستان‌های تهران به «انتخاب» گفت: قبلاً اعضا شورا این موضوع را به شهردار گفته‌اند و طبق قانون اجازه‌ی قطع درختان به هیچ شخصی و بابت هیچ موضوعی داده نمی‌شود. اگر در موردی این اتفاق بیفتد، شورا پیگیر خواهد بود. درباره پارک لاله وقتی این موضوع مطرح شد، ریاست شورا مطرح کردند که اجازه قطع درخت نمی‌دهیم، اما کاربری‌های دیگر باید بررسی شود. ما به جز موارد بسیار اضطراری، نباید بوستان‌هایی که برای بهبود هوای تهران و تفریح مردم نقش بازی می‌کنند، دستخوش تخریب شوند؛ بنابراین اگر درختی قطع شود شهردار تخلف کرده است و ورود کاربری‌های دیگر به بوستان‌ها، باید در شرایط اضطرار صورت بگیرد. بوستان‌ها برای تولید اکسیژن شهری است که به دلیل آلودگی‌های زیاد، ریه‌هایش از کار افتاده است.

وی در ادامه درباره سرنوشت مسجدسازی در پارک قیطریه بیان کرد: آنچه در شورا از مسئولان شهرداری خواستیم این بود که فصل جا به جایی درخت گذشته و هیچ درختی هم نباید در پارک قیطریه قطع شود؛ لذا اصل تغییر کاربری بوستان‌ها ایراد دارد. قطع درخت هم در هیچ شرایطی مجاز نیست. جا به جایی درختان هم در صورت ضرورت و در فصل خود باید صورت بگیرد.

عضو شورای شهر تهران در رابطه با عدم ارائه قرارداد چینی‌ها با شهرداری تهران اظهار داشت: به جز قراردادی که در فضای مجازی منتشر شد، متأسفانه بقیه قرارداد‌ها که با شرکت‌های چینی بسته‌اند، هنوز به کمیسیون عمران و حمل و نقل به عنوان کمیسیون تخصصی ارائه نشده است. گاهی اوقات روایت‌های غلطی هم مطرح می‌کنند که قرارداد‌ها ارائه شده است. شورا وظیفه‌ی نظارت دارد و این موضوع را پیگیری می‌کند. ما نامه مکتوب زدیم و رئیس شورا نیز این موضوع را پیگیری کردند. اگر قرارداد ارائه نشود، تخلف است. من فکر نمی‌کنم خرید اتوبوس و تاکسی امنیتی باشد که آن را ارائه نمی‌کنند.

او درباره احتمال استیضاح زاکانی اشاره کرد: برای استیضاح باید رأی کافی وجود داشته باشد، اما آن فضا را نمی‌بینیم. البته که معتقدیم استیضاح آخرین راه حل است، اما هنوز شرایط در شورای برای این موضوع فراهم نیست. ما سعی می‌کنیم از آخرین گام، در ابتدا راه استفاده نکنیم. سعی داریم با صحبت بیشتر، مشکلات را رفع کنیم.

تشکری هاشمی درباره دوقطبی‌سازی شورا میان منتقدین زاکانی گفت: من به دوگانه انقلابی و غیرانقلابی اعتقاد ندارم. در شورا باید با دیدگاه فنی، تمام افراد نظراتشان را مطرح کنند و در رفت و آمد‌های اطلاعات کاری، بتواند بهترین تصمیمات را گرفت. اینکه تمام شورا یک جمله را تکرار کنند، ۲۱ مساوی با ۱ می‌شود. اگر دیدگاه‌های تخصصی مطرح شد و عده‌ای موافق و عده‌ای مخالف بودند، به معنای یک چالش تلقی نمی‌شود. ما نظراتمان سیاسی نیست و سعی می‌کنیم مباحث کاری و فنی را پیگیری کنیم.

  • 10
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هدیه بازوند بیوگرافی هدیه بازوند؛ بازیگر کرد سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۷ مرداد ۱۳۶۶

محل تولد: بندرعباس، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۹۶ تاکنون

تحصیلات: فارغ التحصیل لیسانس رشته مهندسی معماری

ادامه
سانجیو باجاج بیوگرافی سانجیو باجاج میلیارد و کارآفرین موفق هندی

تاریخ تولد: ۲ نوامبر ۱۹۶۹

محل تولد: هندی

ملیت: هندی

حرفه: تاجر، سرمایه گذار و میلیارد 

تحصیلات: دکتری مدیریت از دانشگاه هاروارد

ادامه
محمد مهدی احمدی بیوگرافی محمدمهدی احمدی، داماد محسن رضایی

تاریخ تولد: دهه ۱۳۶۰

محل تولد: تهران

حرفه: مدیرعامل بانک شهر

مدرک تحصیلی: دکترای اقتصاد واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی تهران، کارشناسی ارشد علوم اقتصادی دانشگاه تهران، کارشناسی اقتصاد بازرگانی دانشگاه شهید بهشتی

نسبت خانوادگی: داماد محسن رضایی، برادر عروس قالیباف، برادر داماد رحمانی فضلی

ادامه
علی عسکری بیوگرافی علی عسکری سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۳۳۷

محل تولد: دهق، اصفهان

حرفه: سیاستمدار، نظامی، مدیر ارشد اجرایی، مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

آغاز فعالیت: ۱۳۶۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی مهندسی برق - الکترونیک، کارشناسی ارشد مدیریت، دکتری مهندسی صنایع - سیستم و بهره‌وری

ادامه
ندا قاسمی بیوگرافی ندا قاسمی؛ بازیگر تازه کار و خوش چهره تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی ندا قاسمی

نام کامل: ندا قاسمی

تاریخ تولد: ۳۰ خرداد ۱۳۶۰

محل تولد: کرمانشاه

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر، مجری و صداپیشه

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

تحصیلات: دکترای شیمی آلی

ادامه
غلامعلی حداد عادل بیوگرافی غلامعلی حداد عادل؛ سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۲۴

محل تولد: تهران

حرفه: سیاستمدار ایرانی، عضور مجمع تشخیص مصلحت نظام، دانشیار بازنشسته دانشگاه، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی و بنیاد سعدی

آغاز فعالیت: ۱۳۵۷ تاکنون

حزب سیاسی: اصولگرا

تحصیلات: لیسانس و فوق لیسانس فیزیک از دانشگاه تهران و شیراز (پهلوی قدیم)، دکتری فلسفه از دانشگاه تهران

ادامه
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
فرزان عاشورزاده بیوگرافی فرزان عاشورزاده تکواندوکار ایرانی

تاریخ تولد: ۵ آذر ۱۳۷۵

محل تولد: تنبکابن، مازندران

محل زندگی: آمریکا

حرفه: تکواندوکار

لقب جهانی: سونامی تکواندو جهان

ادامه
زندگینامه امامزاده داوود زندگینامه امامزاده داوود در تهران

عنوان شده است که ایشان همراه با برخی از بستگان خود در همراه با امام رضا به ایران می آیند اما در منطقه شمال غربی تهران به شهادت رسیدند. مرقد ایشان در زمان صفویه ساخته شد و سپس در زمان فتحعلی شاه گسترش پیدا کرد. 

دلیل مرگ این امامزاده را به صورت دقیق نمی دانند اما براساس روایات بومیان آن منطقه مشخص می شود که وی همزمان با بستگان خود به همراه امام رضا به ایران می آیند که همزمان با امام ایشان نیز به شهادت رسیدند و سال شهادت را نیز به سال ۴۸۰ هجری قمری نسبت داده اند، البته باز هم باید اشاره کرد که این تاریخ دقیق نیست و تنها براساس شواهد محاسبه شده است. 

براساس آنچه مردم محلی می گویند، امامزاده داوود در آبادی کیگا که در نزدیکی روستای کن قرار دارد، شهید شده، همجنین برخی می گویند وی با همدستی فردی به اسم نجیم گبر و یکی از درویش های روستا به شهادت رسیده است. ز منظر دیگر قاتل این حضرت شخصی به نام محمود فرح‌زادی می باشد.

ادامه
ویژه سرپوش