چهارشنبه ۰۵ دی ۱۴۰۳
۱۴:۲۳ - ۲۱ شهریور ۱۴۰۳ کد خبر: ۱۴۰۳۰۶۱۰۰۳
شهری و روستایی

شهردار اصفهان: هر چه به سمت شمال شهر می‌رویم، ضریب فرونشست بیشتر می‌شود/ قطعی برق در حین نشست خبری

علی قاسم‌زاده,شهردار اصفهان
شهردار اصفهان با اعلام اینکه در بودجه سال جاری بیش از ۶ هزار میلیارد تومان برای تکمیل خط ۲ پیش‌بینی شده است، گفت: می‌توانیم‌کارهای سطحی و شعاری انجام دهیم، اما راه‌حل مشکلات حمل‌ونقل عمومی است؛ بر این اساس کاری که در اصفهان در خط ۲ مترو انجام شده، سابقه نداشته است.

به گزارش ایمنا، علی قاسم‌زاده صبح امروز_چهارشنبه بیست‌ویکم شهریور_ در نشست خبری با اصحاب رسانه ضمن تبریک فرا رسیدن حلول ماه ربیع‌الاول اظهار کرد: بودجه شهرداری و سازمان‌های وابسته در سال جاری حدود ۳۴ هزار میلیارد تومان است که تلاش کردیم الگوی ۷۰ درصد عمرانی و ۳۰ درصد جاری رعایت شود که شاید چند شهر محدود موفق به حفظ این الگو شده‌اند.

وی افزود: از بودجه عمرانی این کلان‌شهر ۶۰ درصد مربوط به حوزه حمل‌ونقل و ترافیک است و در مجموع در بودجه سال جاری ۱۰۴۷ پروژه عمرانی، ۹۱ پروژه شاخص شهری، ۱۵۲ مورد مهم منطقه‌ای و ۸۰۴ مورد منطقه‌ای ردیف اعتباری دارد.

شهردار اصفهان با بیان اینکه بر اساس آخرین آمار، ۶۰۹ پروژه از ۱۴۰۷ پروژه در حال اجرا و فعال است، گفت: ۵۵۲ پروژه از ۶۰۹ پروژه فعال، انحرافی کمتر از ۵ درصد دارد، طبق زمان‌بندی پیش می‌رود.

قاسم‌زاده با بیان اینکه ۱۶۴ پروژه در حال طراحی، ۴۹ پروژه در مرحله تملک و آزاد سازی، ۳۰ پروژه معطل یا منتظر الزامات مطالعات، ۲۷ پروژه به اتمام رسیده است و در شش ماه اول به بهره برداری رسید، تصریح کرد: ۴۱ پروژه هنوز شروع نشده و در نقطه صفر است.

وی درباره طلاق عاطفی که میان مردم شهر وجود دارد، گفت: از سوی ما صیغه طلاق جاری نشده است، اما مردم گلایه‌مند هستند که بیشتر و عمده آن مباحث اقتصادی است، اما ما تلاش کردیم در مواجه با مردم صادق باشیم.

شهردار اصفهان ادامه داد: عمده رنجش مردم این است که مردم را به عنوان شخصیت بالغ به حساب نمی‌آوریم، اما اگر گفت‌وگو با مردم باشد، تفاهم شکل می‌گیرد، اشکال ما مسئولان و کارگزاران این است که از موضع من والد با مردم صحبت می‌کنیم.

شهردار اصفهان افزود: این نگاه که از مردم کمک فکری و یاری بگیریم، وجود ندارد، اما اعتقاد من در شهرداری این بوده که بر اساس این مبنا جلو بروم و با مردم در تعامل باشم، در این راستا اتاق فکری و مشورتی متعدد را شکل دادیم و در محافل مردمی هم حضور دارم که امیدوارم به سهم خود فاصله با مردم را کم کند.

قاسم‌زاده درباره شهرهای خواهرخوانده و استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان در این حوزه گفت: این استعداد وجود دارد که در این حوزه تسهیل‌گر باشیم، امکان استفاده از تجربیات شرکت‌های دانش‌بنیان و صادرات دانش و فناوری در شهرهای خواهر خوانده را تسهیل کنیم، البته شهرهای خواهرخوانده نیز استقبال و اعلام آمادگی کردند، اما هنوز در عمل شکل نگرفته است، در حالی که این استعداد و ظرفیت در حوزه خدمات شهری وجود دارد.

وی درباره رعایت عدالت در توزیع خدمات گفت: امسال تخصیص بودجه را بر اساس عدالت مکانی برنامه‌ریزی کردیم، آن هم با متد و روش علمی که معاونت برنامه‌ریزی طراحی کرده است، البته در گذشته مطالعات میدانی انجام می‌شد، اما اکنون به کمک روش علمی بودجه توزیع می‌شود.

شهردار اصفهان با اشاره استعداد شهرها برای چموشی خاطرنشان کرد: بسیاری از کلان‌شهرها در گذشت زمان از مدیریت خارج شده‌اند، اما شهر اصفهان به علت تفکر حاکم بر مدیریت شهری از سال‌های دور تاکنون و حساسیت مردم، توازن و تعادل خود را حفظ کرده است و بر این اساس به‌هم ریختگی معماری نداریم که این امر مرهون فهم و شعور مردم و تفکر حاکم بر مدیریت شهری است.

قاسم‌زاده با اشاره به وضعیت کارکنان متخلف شهرداری که برای آن‌ها پرونده تشکیل شده است، بیان کرد: کار حراست ما تا نقطه‌ای است، اما پس از آن دستگاه‌های نظارتی وارد کار می‌شوند و افراد مذکور نیز معلق‌اند تا دادگاهشان تشکیل شود و به تناسب جریمه شوند.

وی با تاکید بر اینکه سامانه سوت‌زنی و شفافیت داریم، خاطرنشان کرد؛ در سامانه شفافیت تمام اطلاعات شهرداری در زمینه قراردادها و مساعدت‌ها بارگذاری می‌شود، کنار این سامانه سامانه سوت‌زنی داریم تا اگر مردم تخلفی را در شهرداری‌مشاهده کردند، بلافاصله آن را اطلاع دهند تا اطلاعات توسط بازرسی و حراست صحت‌سنجی شود و اگر تأیید شود، پرونده تشکیل و پیگیری شود و بر این اساس چنانچه تخلف صورت گرفته، با متخلف برخورد می‌شود.

برای سالن تئاتر اصفهان با یک سرمایه‌گذار وارد مذاکره شدیم

شهردار اصفهان با اشاره به سوال یکی‌از خبرنگاران درباره عدم‌تخصص شهردار یکی از مناطق اظهار کرد: شخص ایشان سال‌ها معاون مالی یکی از مناطق شهرداری و دارای ۱۵ سال سابقه کار در شهرداری است، همچنین حدود ۸ سال یکی از مدیران ارشد بوده است، البته این موارد مصونیت نیست و اگر موردی باشد، پیگیری می‌کنم.

قاسم‌زاده با اشاره به تخلفاتی همچون کارچاق‌کنی در شهرداری عنوان کرد: هنوز نتوانسته‌ایم این پدیده را رفع کنیم که علت آن فرهنگی‌است، البته یک ضلع که در بخش کارکنان بوده است را برخورد و پیگیری می‌کنیم؛ بخشی از کار نیز به‌علت عدم آشنایی مردم با ضوابط و قوانین است و بر این اساس در سامانه «اصفهان من» روند امور و فرایندها در حال بارگذاری است.

وی در پاسخ به سوالی در خصوص حضور خویشاوندان در مجموعه شهرداری گفت: با وجود اینکه خانواده‌ای پر جمعیتی داریم، اما از خویشاوندمان هیچ شخصی در شهرداری ندارد و اگر موردی پیدا کردید، درجا او را اخراج می‌کنم؛ در شورای اسلامی شهر نیز اگر موردی باشد، اعضای شورا با رأی مردم رأی آوردند که رئیس شورا نیز فردی اهل تقوا است و در انتخاب شهردار نیز تنها یک‌حق رأی داشت.

شهردار اصفهان مطرح کرد: برای سالن تئاتر با یک سرمایه‌گذار وارد مذاکره شدیم که امیدواریم به‌زودی به نتیجه برسد.

منظرگاه‌های شهر را توسعه می‌دهیم

قاسم‌زاده با اشاره به پروژه کمپ شرق اظهار کرد: دیوارکشی این پروژه در حال انجام‌است که امیدواریم برای نوروز در کنار باغ فدک از این مجموعه استفاده کنیم.

وی درباره انتظار مدیریت شهر از دولت جدید گفت: انتظار ما از دولت، انجام آن چیزی است که قانون مشخص کرده و در این راستا دولت برای احداث زیرساخت در حوزه حمل‌ونقل و توسعه قطار شهری و ایجاد خطوط آن کمک کند.

شهردار اصفهان افزود: انتظارات ما خارج از آنچه جز وظیفه شهرداری است، مطالبه‌گری پیرامون موضوع آب است که از دولت جدید درخواست داریم به داد شهر اصفهان برسند و مشکل حیاتی آب را برطرف کنند.

قاسم‌زاده درباره توسعه فضاهای گردشگری شهر گفت: سعی شده است فضاهای موجود همچون شهر رویاها بهره‌ور شود و این فضاها توسعه یابد که جز مقاصد سفر گردشگران شامل مردم و دیگر مسافران از خارج استان شده است، در این راستا فضاهای جدید به فضاهای تفریحی شهر در صفه و ناژوان اضافه شد، همچنین سه پروژه کلان هم داریم که در صورت قطعی شدن آن را اعلام خواهیم کرد.

وی با بیان اینکه شهرداری در صدد توسعه منظرگاه‌های شهر است، ادامه داد: در گذشته مردم از منظر صفه شهر را می‌دیدید، اما ظرفیت‌هایی در شهر وجود دارد که اگر از حیث زیرساخت آن را آماده کنیم، مردم از زوایای دیگر می‌توانند شهر خود را تماشا کنند و اگر آماده شد، معرفی خواهم کرد.

شهردار اصفهان در پاسخ به سوالی پیرامون کمک شهرداری به مساجد و مراکز فرهنگی ادامه داد: بخشی از کمک‌ها در راستای مأموریت و اصالت شهری است، چراکه یک شهر باید از فضاهای متنوع فرهنگی برخوردار باشد و بخشی از آن مربوط به حیطه تخصصی خود است، اما زمانی که دستگاه‌ها استطاعت ندارند و شهر هم نیاز دارد، شهرداری برای تأمین فضاهای شهری بر اساس تاکید عدالت محوری موظف به همکاری و کمک در این عرصه است.

وی خاطرنشان کرد: برای کمک به ساخت مساجد در مناطقی که مسجد ندارند، شورا مصوبه‌ای را تأیید کرد که بر مبنای آن شهرداری در مناطقی که مردم پای کار هستند، اما به اقتضای توسعه مسجد وجود ندارد، کمک می‌کند.

قاسم‌زاده با اشاره به طرح‌های دوفوریتی شورای اسلامی‌شهر عنوان کرد: این مواردی برای اضطرارهایی است که مطرح می‌شود و فرصتی کوتاه داریم که در مجموع ظرفیتی قانونی است و اشکالی ندارد.

وی با اشاره به اقدامات انجام شده در زمینه مشکلات زیست‌محیطی شهر اظهار کرد: در برنامه راهبردی شهرداری هدف اولمان هدف زیست‌محیطی و رفع مشکلات این حوزه بود که بخش عمده با نگاه به همین مسائل بوده است، بر این اساس در حد استطاعت شهرداری به پروژه‌های انتقال آب کمک شده است، از سویی ۵ هزار هکتار فضای سبز داریم که با وجود خشکی زاینده‌رود تلاش کردیم آن را با کمک پساب زنده نگاه داریم و بر این اساس اولین شهری هستیم که ۲ شبکه آب یعنی‌شرب و پساب خواهیم داشت.

شهردار اصفهان گفت: پیش‌بینی می‌کنیم این آب را زمستان‌ها حتی در مادی‌ها رها کنیم تا به فرونشست نیز کمک کند.

قاسم‌زاده با یادآوری اینکه در توسعه حمل‌ونقل عمومی یکی از اتهامات این است که چرا تمرکز را بر رینگ چهارم و قطار شهری گذاشتیم، بیان کرد: می‌توانیم‌کارهای سطحی و شعاری انجام دهیم، اما راه‌حل مشکلات حمل‌ونقل عمومی است؛ بر این اساس کاری که در اصفهان در خط ۲ مترو انجام شده، سابقه نداشته است و در حال حاضر ۱۶ ایستگاه زیرِ شهر برای این امر فعال است.

وی با اعلام اینکه در بودجه سال جاری بیش از ۶ هزار میلیارد تومان برای تکمیل خط ۲ پیش‌بینی شده است، خاطرنشان کرد: خط یک مترو روزانه ۱۲۰ هزار مسافر جابه‌جا می‌کند که اگر این امر نبود، روزانه ۴۰ هزار خودرو در این مسیرها تردد می‌کردند و بر این اساس اگر خط ۲ و حتی ۳ احداث شود، شهر از ترافیک و آلایندگی نجات پیدا می‌کند.

شهردار اصفهان در پاسخ به سوالی درباره اتصال اصفهان به شهرهای اطراف اظهار کرد: اتصال اصفهان به شاهین‌شهر و شهرهای اطراف در حوزه مدیریتی ما نیست و توسط مدیریت کلان استان پیگیری می‌شود.

قاسم‌زاده در پاسخ به سوالی درباره شعار و گفتمان مدیریت شهری مبنی بر «اصفهان من شهر زندگی» با تاکید بر اینکه اصفهان با شهرهای دنیا مدعی رقابت است، عنوان کرد: می‌توانیم تلاش کنیم شهر را زنده نگاه داریم، اما تعریف دیگر شهر زندگی این است که شهر سرزنده است و بر این اساس تلاش کردیم با رخدادها، شهر را سرزنده نگه داریم.

وی گفت: بخشی از این سرزندگی، معنوی است و بر این اساس شهر سرزنده شهری است که کنش و واکنش داشته باشد و بنا به‌مناسبت‌های مختلف واکنش‌های متناسب داشته باشد، از سویی مهم‌ترین متغیر سرزندگی، مردم سرزنده آن هستند که در سخت‌ترین شرایط نیز نمی‌گذارند غصه‌ای در دل شهر باقی بماند.

مداخله‌ها می‌تواند آسیب‌ها و تهدیدات فرونشست را کاهش دهد

شهردار اصفهان در پاسخ به سوال دیگری با اشاره به گره‌های اولویت‌دار شهر اصفهان مطرح کرد: گره‌ها، همان گره‌های ابتدای مسئولیت است و بر این اساس بلافاصله هدایت بودجه و منبع برای رفع مشکلات زیست‌محیطی رفت و همچنان نگرانی ما همان موارد است.

قاسم‌زاده با تاکید بر اینکه فرونشست یک واقعیت غیرقابل انکار است، اظهار کرد: در این باره ۲ پژوهش علمی و دقیق در شهر انجام دادیم؛ پژوهش اولیه مکان‌مندکردن فرونشست است که اطلاعات این امر را دقیق داریم و بر این اساس در جنوب شهر مشکلی نداریم، البته تا حدود مسجد سید جای نگرانی نیست، اما پس از آن و هرچه به سمت شمال شهر برویم، ضریب فرونشست بیشتر می‌شود.

وی ادامه داد: پژوهش دوم مداخله‌هایی است که می‌تواند آسیب‌ها و تهدیدات فرونشست را کاهش دهد، البته راه‌حل نهایی چیزی جز جریان دائمی زاینده‌رود نیست، اما در نقاطی که ابنیه‌های حساس داریم، می‌توانیم به کمک میراث ورود پیدا کنیم.

شهردار اصفهان در پاسخ به انتقادات خبرنگاران بعضی رسانه‌ها از عملکرد شهرداری خاطرنشان کرد: ریاست‌جمهوری و دولت چهاردهم مستقر شد و با فراغ بال می‌توانیم وارد بحث شورا و انتخاب شهردار باشیم؛ اگر کسی می‌خواهد دور بعد سکان شهر را به دست بگیرد، باید این دوره را بزند؛ اما در این رهگذر سعی کنید تنور انتخابات را داغ کنید، اما از مرز انصاف و عدالت دور نشوید.

قاسم‌زاده عنوان کرد: یک خبرنگار باید واقعیات را همانگونه که هست ارائه دهد، یعنی آیینه‌ای تخت باشد، نه مقعر و محدب و بر این اساس ملاک واقع‌نگری و واقع‌پردازی باشد.

وی اظهار کرد: برخی افراد مدعی هستند که شهردار «فرهنگی» است و کار عمرانی بلد نیست؛ این افراد شهرداری را نمی‌شناسند، چراکه شهرداری حوزه‌های تخصصی دارد که از ابتدا تا امروز همین حوزه‌ها فعالیت‌های عمرانی را پیش می‌برند و به جرئت می‌گویم تیم‌های فنی ما از بهترین تیم‌های فنی کشور است.

شهرداری یک‌خانواده است

قاسم‌زاده تاکید کرد: شهرداری یک‌خانواده است و طرح‌ها و فرایندهای آن ایستگاه‌های فراوانی را باید طی شود، بنابراین اگر می‌خواهید «علی قاسم‌زاده» را بزنید، اما «شهرداری» را نزنید.

شهردار اصفهان با اشاره به پروژه‌های غرب شهر اصفهان عنوان کرد: تمام مطالعات ما نشان داد شهر در جبهه غربی مشکل ترافیک دارد و امکان تعریض کندروی بزرگراه شهید خرازی وجود نداشت، بر این اساس اقدامات مناسب آنجا شد؛ تنها نگرانی پلیس راهور در جلسات این بود که اگر بزرگراه بسته شود، در شهر مشکل ایجاد می‌شود؛ در این راستا نیروها پروژه را در ۴۸ ساعت در ضلع غربی جمع کردند و در ادامه نیز بیش از ۲۴ ساعت مسیر بسته نخواهد شد.

قاسم‌زاده با اشاره به عذرخواهی خود از تیم ملی فوتبال بیان کرد: یک شب اعضای تیم ملی مهمان شهرداری بودند و به‌دلیل ضرورت، دقایق پایانی به جلسه رسیدم و غلبه افسردگی بر جوانان تیم ملی که ۵ روز بعد برای بازی بعدی می‌رفتند را حس کردم.

گذر کمرزرین با حفظ اکتشافات در حد پیاده‌راه باز می‌شود

وی خاطرنشان کرد: در آن مکان قصد سخنرانی نداشتم، اما نگران روحیه بازیکنان بودم و در ۳ دقیقه‌ای که در دست داشتم، تلاش کردم آن‌ها را از نظر روحی و روانی ریکاوری کنم که شاهد واکنش‌های مثبت آن‌ها نیز بودم.

شهردار اصفهان اظهار کرد: پس از این اتفاق بازخوردها ۲ دسته بود، عده‌ای از طرفداران پرسپولیس بودند که قصد زدن «امیر قلعه‌نویی» را داشتند و عده‌ای دیگر همان‌هایی بودند که با باخت تیم ملی خوشحال می‌شدم؛ عذرخواهی‌ام درست بود، تیم ملی موظف به اصلاح زمین نیست، زیرا این اقدام بر عهده مسئولان است و اگر جای دیگری نیاز باشد نیز عذرخواهی می‌کنم.

وی با اشاره به گذر کمر زرین و ورود دادستان به اتفاقات این گذر گفت: زمانی که پروژه عمرانی را آغاز کردیم، مواجه با نشانه‌های آثار تاریخی شدیم که پروژه در حوزه عمرانی متوقف شد و تحویل به حوزه بهسازی و نوسازی شد، با همکاری دانشگاه هنر تیم کاوش مستقر شدند، کماکان مشغول هستند.

قاسم‌زاده افزود: به‌دنبال نوشتن استشهادیه شهروندان که خواستار بازگشت این محدوده به دوره قبل بودند، دادستان جلسه‌ای برگزار و تشریح کرد که پروژه خاص است و این بخش هویت تاریخی ما محسوب می‌شود، بنابراین نمی‌توانیم این محدوده را محو کنیم، بر این اساس مقرر شد معبر باز شود و در عین حال محور تاریخی پیدا شده، حفظ شود و در معرض دید شهروندان و گردشگران قرار داده شود.

وی ادامه داد: دو هفته پیش طراحی انجام و فاز اول آن نیز اجرایی شد تا با حفظ اکتشافات به‌عنوان نشانه تاریخی محور در حد پیاده راه باز شود.

شهردار اصفهان با اشاره به عبور مترو از میدان امام علی (ع) گفت: در گذشته تشریفات قانونی طی و مجوز دریافت شده و پروژه در دست احداث است.

قاسم‌زاده تصریح کرد: جمع‌بندی مدیریت وقت شهرداری و میراث آن بود که گذر مترو به جای میدان امام خمینی (ره) از گذر میدان امام علی (ع) باشد در این راستا کاوش انجام شده و میراث فرهنگی مجوز عبور خط دوم را از میدان امام علی (ع) صادر کرده است.

شهردار اصفهان با اشاره به اینکه شورای مشورتی بانوان مدت زمان زیادی است که تشکیل شده و طرح‌های بنیادی خوبی هم ارائه کرده است، گفت: یکی از نتایج این شورای مشورتی تغییر کاربری خانه امیر قلی امینی بوده است؛ بر اساس وصیت امیر قلی امینی این خانه فضای کار اشتراکی برای تشکل‌هایی در حوزه بانوان شده که در حوزه تولید و توزیع کتاب کار می‌کنند، در این راستا هشت تشکل بانوان در این خانه مستقر شدند.

قاسم‌زاده ادامه داد: اداره امور بانوان در سازمان فرهنگی راه‌اندازی شده است که یکی از نتایج همین شورای مشورتی می‌باشد.

وی عنوان کرد: سال گذشته ۶۰۰ میلیارد اوراق مشارکت با سهم پرداخت ۵۰ درصدی داشتیم که امسال به ۱۹۰۰ رسیده و نتوانستیم آن را عملیاتی کنیم.

شهردار اصفهان با اشاره به حواشی هتل چهارباغ خاطرنشان کرد: در هفته جاری با سازنده هتل جلسه داشتیم و بر این اساس بحث معبر به‌دست خودش و تسهیلگری شهرداری ممکن است، برای نمایشگاه نیز مشکل نداریم و شهرداری کمک می‌کند توسعه پیدا کند.

وی در پاسخ به سوالی پیرامون موارد مطرح شده درباره مطالبات شهرداری از هیئت فداییان حسین (ع) مطرح کرد: برای شهرداری تفاوتی ندارد چه شخص و بخشی تخلفی انجام می‌دهد، نیروهای شهرداری بر حسب شهرداری تخلفی را دیده، ثبت و پیگیری کردند و رأی آن توسط قاضی تصویب شده که بدوی بوده و امکان پیگیری دارد؛ کار قانونی بوده و خدشه‌ای به کار وارد نیست، اگر مداح حس کند بی‌احترامی از سوی شهرداری صورت گرفته، اعلام شود تا با متخلف برخورد کنیم.

قاسم‌زاده اظهار کرد: انتظار رسانه‌ها برای توزیع عادلانه آگهی‌ها به‌جا است.

مسئله علی‌آباد کلنگان از دید ما حل شده است

وی در پاسخ به سوالی پیرامون وضعیت زمین‌های علی‌آباد کلنگان ادامه داد: مسئله علی‌آباد کلنگان از دید ما حل شده است؛ یعنی اگر ۲ تعاونی که آنجا زمین دارند، برگه معرفی به اعضا بدهند، مشکلی نیست، اما در حال حاضر مشکل در تعاونی‌ها است و در شهرداری مشکلی نداریم؛ بازهم اگر موردی به شهرداری باز می‌گردد که می‌توانیم حل کنیم، در خدمت هستیم.

شهردار اصفهان خاطرنشان کرد: سن ناوگان اتوبوسرانی شهر اصفهان بالا است و طبق استانداردها نباید از آن‌ها استفاده کنیم، از این‌رو به‌تدریج با شیبی در حال نوسازی ناوگان هستیم؛ دوشنبه هفته جاری نیز پیگیر موضوع در تهران بودیم و امیدواریم تحول در شهر ایجاد شود.

قاسم‌زاده عنوان کرد: در حوزه تخصیص بودجه فرهنگی برای توانخواهان پیگیری می‌کنم که موضوع حل شود، از سویی قصد داریم تعداد ون‌ها را افزایش دهیم که منتظر هستیم، چراکه تعدادی از موارد خریداری شده به دستمان نرسیده است.

وی اظهار کرد: در خریدهای جدید، مسیر ویژه برای حمل‌ونقل عمومی برای نمایشگاه می‌گذاریم، از سویی ایده‌ای مطرح شده بود که قطار شهری اطراف شهر داشته باشیم، اما به این دوره مدیریت شهری نمی‌رسد.

شهردار اصفهان گفت: شهرداری این کلان‌شهر مشتری درجه یک دانش بنیان‌ها است؛ به‌ویژه در حوزه‌های خدمات شهری، حمل‌ونقل و ترافیک، هر کجا مسئله داشته باشیم، اولین جایی که مسئله مطرح می‌شود، دانش‌بنیان ها هستند.

وی افزود: در این راستا قراردادهای زیادی هم منعقد شده و به محصول رسیده است، به‌ویژه در حوزه خدمات شهری و موضوع بازیافت کمک گرفتیم.

قاسم‌زاده با اشاره به شرایط قطع درختان خطرآفرین شهر تصریح کرد: پایش درختان به‌صورت علمی انجام می‌شود، زیرا سازمان پارک‌های شهرداری از بهترین سازمان‌های شهرداری کشور است که نگاه آن‌ها علمی و بر اساس دانش است.

وی افزود: با توجه به اینکه سقوط متعدد درختان خسارتی به مردم تحمیل می‌کرد، پایش درختان انجام شد و درختانی که احتمال سقوط برای آن‌ها وجود داشت و قابل احیا نبودند، قطع شدند که این اقدام پیشگیرانه برای جلوگیری از خطرات بعدی بوده است.

شهردار اصفهان با اشاره به آتش‌سوزی درخت کنار ساختمان شهرداری افزود: همان روز مجرم شناسایی، معرفی و از سوی دستگاه‌های ذی‌ربط دستگیر و تحویل مراجع قضائی شد، بر اساس گزارش‌ها فرد غیر اصفهانی بوده و تعادل روحی نداشته است.

قاسم‌زاده درباره دلیل زیاد شدن سرفاصله اتوبوس و مترو در روزهای تعطیل گفت: از قدیم این موضوع وجود داشته است، البته منطقی پشت آن وجود دارد و به دلیل آنکه مسافر کم هست، استراحت به ناوگان می‌دهند.

وی با بیان در آغاز فعالیت شهرداری در این دوره ۵۵۰ اتوبوس داشتیم، اما با اقدامات و پیگیری‌های انجام شده در حال حاضر تعداد اتوبوس‌ها به بیش از ۹۰۰ اتوبوس رسیده است، یادآور شد: تا پایان سال تعداد ناوگان به ۱۲۰۰ اتوبوس خواهد رسید که اگر تحقق یابد، سرفاصله‌ها در همه ایستگاه‌ها به زیر ۱۰ دقیقه و در خطوط بی آرتی به کمتر ۵ دقیقه می‌رسد.

***

قطعی برق در حین نشست خبری شهردار اصفهان

برق در حین نشست خبری شهردار اصفهان قطع شد.

علی قاسم‌زاده,شهردار اصفهان

  • 15
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش