دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۰:۴۸ - ۱۶ بهمن ۱۳۹۵ کد خبر: ۹۵۱۱۰۱۳۵۶
شهری و روستایی

عضو شورای شهر:

قالیباف به جای کمک‌های بی‌حساب و کتاب به خیریه‌ها؛ آتش‌نشانی را تجهیز کند

اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,شهر و روستا,محسن سرخو

نوع پاسخگویی شهردار تهران در جلسه مجلس شورای اسلامی تحلیل‌های متفاوتی را در پی داشت. موافقان اظهارات قالیباف را قانع‌کننده دانستند و منتقدانش نه‌تنها این باور را نداشتند، بلکه به حضور شهردار در صحن بهارستان معترض بودند و نظرشان این بود که شهرداری باید خودش را ملزم به پاسخ پرسش‌های اعضای شورای شهر ببیند.

 

محسن سرخو با تأكيد بر اينكه قاليباف در طول سه سال و چند ماه اخير به شوراي شهر بي‌اعتنايي كرده است، در گفت‌وگويي كوتاه با تماشاگران امروز در اين باره به سوال‌هاي طرح شده پاسخ مي‌گويد:

 

*دفاعيه شهردار تهران در مجلس شوراي اسلامي را چطور ديديد؟

همين كه سؤال شما در خصوص دفاعيه شهردار تهران در مجلس شوراي اسلامي است، نشان مي‌دهد كه كار غلطي انجام شده است. شهردار تهران با رأي شورانشين‌ها انتخاب شده و قانون به شوراي شهر اين اجازه را داده است كه بر عملكرد شهرداري نظارت كنند و هر‌گاه كه صلاح‌ ديدند، شخص شهردار را مورد پرسش قرار بدهند. متأسفانه در سه سال و چند ماهي كه از عمر شوراي چهارم مي‌گذرد، آقاي قاليباف كمترين توجهي را به شورا نشان نداده و به راحتي به خودش اين اجازه را مي‌دهد تا به سوال‌هاي شوراي شهري‌ها بي‌اعتنايي كند.

 

 

*چرا شوراي شهر نسبت به اين رويكرد بي‌تفاوت است؟

بي تفاوت نيستيم. مشكل ما اين است كه در اقليت هستيم و اكثريت با شهردار همصدايي دارد. به همين دليل كاري به غير از تذكر از دست‌مان برنمي‌آيد. جالب است كه آقاي قاليباف وقتي در موضوع تخفيف‌هاي نجومي به شورا آمد، از ما به خاطر اينكه فرصت جوابگويي به رسانه‌ها و مردم را در اختيارش گذاشته بوديم، تشكر كرد تا با زبان بي‌زباني اين پيام را بدهد كه حاضر به پاسخگويي به شورا نيست. اينكه شهردار تهران به راحتي خودش را مستقل از شوراي شهر مي‌بيند، اتفاقي است كه پلاسكو فقط يكي از تبعاتش است.

 

*شهردار اصرار به عدم پاسخگويي دارد و اكثريت شورا هم مشكلي با اين روند ندارند. در اين شرايط چاره چيست آقاي سرخو؟

در چنين وضعيتي، نهادهايي چون استانداري و مجلس بايد به مسئله ورود و شهردار را مجبور كنند تا در هر شرايط به شوراي شهر پاسخگو باشد. چراكه تداوم چنين روندي باعث خواهد شد خسارت‌هاي ديگري از راه برسد و مردم بيشتري جان خودشان را از دست بدهند. ما سه سال پيش در حادثه خيابان جمهوري كه فقط دو نفر از شهروندان جان خودشان را از دست دادند، به شهرداري تذكر داده و توصيه كرديم كه تجهيزات آتش‌نشاني را كامل كند. اما بي‌توجهي به حرف ما موجب شد بيست و چند نفر زير آوار بمانند. الان هم اگر كاري انجام نشود، شك نكنيد كه در حادثه بعدي تعداد تلفات بيشتر و بيشتر خواهد شد. شوراي شهر در سال‌هاي ۹۳ تا ۹۵ در خصوص تجهيزات ايمني آتش‌نشانان توصیه‌هایی داشته است. حتي شهرداري را موظف كرده بوديم تا بالگرد امداد خريداري كند و همچنين براي آتش‌نشانان كلاس‌هاي بازآموزي بگذارند كه متأسفانه هيچ‌كدام‌شان انجام نشده است.

 

*احتمالا در توجیه این مسئله، مشكلات مالي و كمبود بودجه مطرح شود...

اصلاً چنين چيزي نيست. قيمت بالگرد فقط ۱۰ ميليارد تومان است و نهاد شهرداري نمي‌تواند اين مبلغ را غيرقابل تأمين بداند. كاش آقاي قاليباف به جاي اينكه پول‌هاي بي‌حساب و كتاب را با اهداف خاصي به خيريه‌ها اختصاص مي‌داد، اقدام به تجهيز آتش‌نشاني مي‌كرد. اين كوتاهي‌ها در حالي بود كه وجود يك بالگرد مي‌توانست از شدت فاجعه پلاسكو تا حد زيادي جلوگيري كند. متأسفانه آنچه مشاهده مي‌شود، اين است كه به جاي اينكه به فكر امنيت و آسايش مردم باشيم، با هدف‌هاي خاصي تمركزمان را به مواردي اختصاص مي‌دهيم كه اصلاً ربطي به وظيفه‌هاي سازماني و قانوني‌مان ندارد. در پايان توصيه‌ام به آقاي قاليباف اين است كه در مدت زمان باقي‌مانده از دوران مسئوليتش در شهرداري، پتانسيل‌هاي موجود در شهرداري را به حوزه شهري و امنيت شهروندان اختصاص بدهد تا ديگر شاهد اين نباشيم كه عده‌اي از مردم بي‌گناه به دليل ندانم‌كاري مسئولان به چنين سرنوشتي دچار شوند.

 

 

 

 

 

tamashagaranemrooz.com
  • 13
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش