پنجشنبه ۰۴ بهمن ۱۴۰۳
۲۲:۱۱ - ۲۰ دي ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۰۰۵۵۹۵
شهری و روستایی

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس‌جمهور:مسئولان، روستاها را مرکز تولید کشور تلقی کنند

ابوالفضل رضوی,اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,شهر و روستا
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس‌جمهور گفت: در حال حاضر مسئولان باید روستاها را به عنوان مرکز تولید در کشور تلقی کنند.

به گزارش ایسنا، سید ابوالفضل رضوی  امروز در همایش حمایت از تولید و اشتغال در مناطق روستایی، اظهارکرد: مهم‌ترین ریشه مشکلات سیاسی که در استان‌ها به وجود می‌آید ناشی از اشتغال است و حضور معاون سیاسی استاندار در جلسات اشتغال از بسیاری از این مشکلات جلوگیری می‌کند.

 

وی ادامه داد: در سال ۹۳ در استان‌ها با پرداخت تسهیلات صفر درصد و ۱۰ درصد به روستائیان موافقت نشد ولی استان‌هایی که این تسهیلات را پذیرفتند، روستاهایی با توسعه مناسب‌تری دارند و مدیران باید مسئولیت‌پذیر باشند؛ چرا که برای رسیدن به هدف باید تلاش کرد.

 

رضوی افزود: برنامه‌ریزی برای روستاها نباید تنها با هدف حفظ و نگه‌داشت اهالی این مناطق در روستاها باشد، بلکه باید روستاها را به عنوان مرکز تولید و روستایی‌ها را عوامل تولید تلقی کرده و با این نگرش، برنامه‌ریزی و به آنان خدمت کرد؛ چرا که توجه به روستاها سبب افزایش تولیدات روستائیان و افزایش ثروت ملی و ثروتمند شدن مردم می‌شود.

 

رضوی، بی‌نیازی مردم را از شاخصه‌های حکومت نبوی و علوی دانست و خاطرنشان کرد: علاوه ‌بر این توسعه‌یافتگی مردم نیز از ویژگی‌های حکومت نبوی و علوی است و در این نوع حکومت مردم توانمند بوده و باید از نظر مالی بی‌نیاز باشند و روستاها را به عنوان مرکز تولید دانست.

 

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس‌جمهور یادآور شد: در فرآیند ارائه تسهیلات به روستائیان، سه نوع تسهیلات از جمله تسهیلات اداری، تسهیلات احترامی و معنوی و مالی داریم و رهبر معظم انقلاب نیز بر برنامه‌ریزی قوای کشور برای فعالان اقتصادی تاکید دارند و این یعنی اینکه این وظایف فقط بر عهده قوه مجریه نیست.

 

رضوی با اشاره به اینکه ۲۸۵ میلیارد تومان تسهیلات از محل اعتبارات اشتغال پایدار روستایی برای استان زنجان در نظر گرفته شده که در مرحله اول ۷۰ درصد این مبلغ به استان زنجان اختصاص خواهد یافت، افزود: تاکنون ۳۵ درصد این مبلغ به بانک‌ها تخصیص داده شده است و ۳۰ درصد از سهم استان‌ها در کارگروه ملی برای ایجاد رقابت بین استان‌ها، حفظ می‌شود.

 

وی تصریح کرد: با ابلاغ دستورالعمل اجرایی قانون حمایت از توسعه اشتغال پایدار مناطق روستایی و عشایری، حدود ۱۲ هزار میلیارد تومان تسهیلات برای اشتغال روستائیان و عشایر پرداخت می‌شود که بسته‌های آموزشی، مشاوره‌ای، بازاریابی و تسهیلات اداری و بانکی از جمله ساز و کارهای این تسهیلات برای ایجاد اشتغال است که امیدواریم بتوانیم سال آینده نیز این برنامه را اجرا کنیم. همچنین به دنبال آن هستیم که این برنامه را نیز در ۹ ماه به پایان برسانیم.

 

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس‌جمهور اظهار کرد: اولویت پرداخت وام با روستائیان است که تعاونی داشته و یا شرکت سهامی خاص داشته باشند و منظور از تعاونی این نیست که فقط اعضای یک خانواده اعضای متشکل تعاونی باشند. همچنین کف پرداختی پروژه‌ها ۱۰۰ میلیون تومان و سقف پروژه‌های هر استان نیز ۲.۵ میلیارد تومان در نظر گرفته شده است.

 

رضوی با اشاره به پروژه‌های اولویت‌دار برای پرداخت، خاطرنشان کرد: اولویت پرداخت با پروژه‌هایی است که می‌توانند اشتغال پایدار ایجاد کند و فعالیت در زمینه دانش‌بنیان نیز مورد توجه قرار گیرد و برای بازاریابی محصولات روستایی چاره‌اندیشی شود؛ چراکه نباید انتظار داشت، روستائیان فعالیت تجاری برای محصولات تولیدی خود انجام دهند.

 

وی با اشاره به پروژه ایجاد اشتغال و ارتقای تولید، ادامه داد: در حال حاضر برش استانی این طرح انجام شده و به زودی ابلاغ خواهد شد. همچنین ایجاد مجتمع‌های نجات، امداد و خدمات در دهستان‌ها و ایجاد مجتمع‌های آموزشی، ورزشی و فرهنگی، از دیگر برنامه‌های موجود در دستور کار است.

 

در ادامه این جلسه، مدیرکل تعاون، کار و رفاه‌اجتماعی نیز اظهار کرد: در استان زنجان ۹۰ روستا برای طرح روستا - تعاون انتخاب شده است.

 

محمدرضا یوسفی ادامه داد: در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری در زمینه اشتغالزایی و اقتصاد مقاومتی طرح روستا تعاون اجرا می‌شود و این طرح با هدف بهره‌گیری از ظرفیت روستاها و ایجاد اشتغال در مناطق روستایی اجرا و برنامه‌ریزی‌های لازم در دستور کار است.

 

وی افزود: یکی از پایگاه‌های فعال برای ظرفیت‌های تولیدی و اشتغالی، روستاها هستند و هدف از اجرای طرح روستا - تعاون توسعه اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی روستاها است و با اجرای طرح روستا - تعاون فعالیت‌های توسعه‌ای روستا بر مبنای بهره‌گیری از استعدادها و ظرفیت‌های موجود در روستا دنبال می‌شود.

 

مدیرکل تعاون، کار و رفاه‌اجتماعی استان زنجان خاطرنشان کرد: جلوگیری از مهاجرت روستائیان و ایجاد مشاغل مولد از جمله اهداف اجرای طرح روستا تعاون  است و در این طرح به توسعه روستاها و موضوع عمرانی و آبادانی روستاها توجه شده است.

 

در ادامه این جلسه، معاون مشارکت‌های مردمی اداره‌کل بهزیستی استان زنجان گفت: بر اساس بند (د) تبصره ۱۶ قانون بودجه امسال، بودجه در نظر گرفته شده برای این بخش ۸۵ میلیارد ریال بود که تاکنون ۶۰ میلیارد ریال آن تخصیص یافته است.

 

نعمت ملکی ادامه داد: در بحث ایجاد اشتغال نیز از بین ۴۵۱ طرح معرفی شده توسط این اداره‌کل به بانک‌ها، ۲۲۸ طرح تسهیلاتی به مبلغ ۲۲ میلیارد تومان دریافت کرده‌اند و امسال عملکرد بانک و بهزیستی قابل توجه است.

 

 

 

  • 18
  • 3
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش