سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۱۱:۲۵ - ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۲۰۴۵۲۷
شهری و روستایی

استاندار اصفهان:

کارشکنی های ترامپ در مورد برجام فضاسازی پوچ است

محسن مهرعلیزاده,اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,شهر و روستا
استاندار اصفهان گفت: دشمنی ها و کارشکنی های رئیس جمهوری آمریکا در زمینه برجام، همانند همه اقدامات قبلی وی نوعی فضا سازی پوچ و توخالی است.

به گزارش ایرنا، محسن مهرعلیزاده شامگاه سه شنبه در آیین بزرگداشت چهلمین سال تأسیس دانشگاه صنعتی اصفهان افزود: نقض پیمان و معاهده بین المللی توسط آمریکا، عدم پایبندی این کشور به معاهدات بین المللی را نشان می دهد.

 

وی افزود: اقدامات رئیس جمهوری آمریکا، لحظه به لحظه از ارزش و اعتبار بین المللی این کشور در اذهان آحاد ملت های جهان می کاهد .

 

استاندار اصفهان با اشاره به جنگ روانی رئیس جمهور آمریکا در مورد خروج این کشور از برجام گفت: مردم ایران هیچ ارزش و بهایی برای اینگونه تهدیدها و تبلیغ ها قائل نیستند و با ایستادگی در برابر زیاده‌خواهی‌های دشمنان، برگ زرین دیگری در تاریخ پرافتخار کشورمان رقم می‌زنند.

 

مهرعلیزاده با بیان اینکه دشمنان هر روز با ایجاد مشکل ها و مزاحمت ‌ها جدید می خواهند جلوی راه استقلال و آزادی و پیشرفت ملت ایران را بگیرند اما نتوانسه اند و در چهل سال گذشته جمهوری اسلامی ایران پیشرفت‌های شگرف در ابعاد مختلف داشته است .

 

وی تصریح کرد: امروز جوانان ما در حیطه های علمی و عملی تضمین کننده رشد، ثبات و پایداری کشور در همه ابعاد هستند.

 

استاندار اصفهان با اشاره به تقارن چهلمین سال تأسیس دانشگاه صنعتی اصفهان با چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی گفت: انقلاب اسلامی کارنامه پر افتخار مردم ایران و دانشگاه صنعتی اصفهان با کارنامه‌ای درخشان مایه مباهات هر ایرانی است.

 

وی با بیان اینکه دانشگاه صنعتی اصفهان امروز در اوج بلوغ و تکامل خود قرار دارد، گفت: سرمایه های فکری، خلاقیت، وطن پرستی و پشتکار مردم و جوانان ایرانی، سرمایه اصلی کشورمان است که به آن افتخار می کنیم.

 

رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان هم در این مراسم گفت: با تلاش و مجاهدت دانشگاهیان و حمایت و همدلی مسئولان کشور می‌توان به قله‌های علمی و فناوری در افق ۱۴۰۴ دست پیدا کرد.

 

سید محمود مدرس هاشمی اظهار داشت: نهال این دانشگاه از ابتدای انقلاب شکل گرفت و با تلاش و کوشش در دوران انقلاب و پس‌ازآن همراه بوده است.

 

وی با بیان اینکه رتبه علمی کشور شانزدهم جهان و اول منطقه‌ای است، گفت: دانشگاه صنعتی اصفهان با تلاش همه دانشگاهیان و مسئولان کشور به دستاوردها و رتبه های علمی دست یافت.

 

رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان تأکید کرد: تربیت نیروی انسانی کارآمد در حوزه‌های مختلف، سرآمدی چاپ مقالات در نشریات مختلف معتبر دنیا، دستیابی به فناوری‌هایی مانند زیردریایی، رادار، تأسیس اولین پارک علمی و فناوری تنها بخشی از دستاوردهای موفقیت‌آمیز این سال‌هاست.

 

وی گفت: با تلاش و مجاهدت بیشتر دانشگاهیان و حمایت و همدلی مسئولان کشور، دانشگاه صنعتی اصفهان در آغاز دهه پنجم فعالیت خود می‌تواند به قله‌های دانش و فناوری و جایگاه‌های بالاتر در برنامه های ترسیم شده در افق ۱۴۰۴ دست یابد.

 

همزمان با برگزاری مراسم چهلمین سالگرد تاسیس دانشگاه صنعتی اصفهان، از مدیران این دانشگاه در ادوار مختلف، ۱۶ نفر از اساتید نمونه، پنج نفر از پژوهشگران نمونه کشوری، هفت نفر از پژوهشگران نمونه و همکاران صنعتی این دانشگاه تجلیل بعمل آمد. 

 

همچنین همزمان با گرامیداشت سالگرد تاسیس دانشگاه صنعتی اصفهان ۲ طرح عمرانی -آموزشی در این مرکز علمی به بهره برداری رسید و نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری دانشکده ها و پژوهشکده های این دانشگاه نیز گشایش یافت. 

 

این نمایشگاه با هدف ارائه آخرین دستاوردهای پژوهشگران این دانشگاه در پیشبرد مرزهای دانش و تجاری سازی یافته های پژوهشی برپا شده است. 

 

دانشگاه صنعتی اصفهان با حدود ۵۰۰ عضو هیأت علمی و ۱۱ هزار دانشجو در سه حوزه فنی و مهندسی، علوم پایه و کشاورزی و منابع طبیعی در ۱۴ دانشکده و هشت پژوهشکده، یکی از دانشگاه های برتر کشور محسوب می شود،این دانشگاه فعالیت خود را از سال ۱۳۵۶ آغاز کرد. 

 

معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان برنامه و بودجه به همراه وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به منظور افتتاح چند طرح دانشگاهی، دیدار با مسئولان استان، دانشگاه ها و مدیران شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان و همچنین حضور در مراسم چهلمین سال تاسیس دانشگاه صنعتی اصفهان، روز سه شنبه وارد این شهر شد.

 

 

  • 11
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش