دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۰۰:۲۴ - ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۲۰۷۳۹۳
شهری و روستایی

میرلوحی:

روحانی موافق خروج حجتی بود، رهبری مخالف/ دو ملک میلیاردی از املاک نجومی پس گرفته شد

محمود میرلوحی,اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,شهر و روستا
همزمان با انتخاب شهردار تهران، اخبار زیادی از اتفاقات شورای شهر به گوش می رسید. حالا و بعد از پایان گرفتن آن حجم اخبار و انتقاد، محمود میرلوحی می گوید که اعضای شورای شهر در تمام این مدت همدل و همزبان بودند و توانستند بر اساس جدول زمان بندی شده شهردار را انتخاب کنند.

 یک سال از حضور اصلاح‌طلبان در شورای شهر تهران گذشت و دو شهردار و یک سرپرست در ساختمان بهشت بر صندلی اول تکیه زدند و با گذشت این مدت احتمالا الان بشود عملکرد شورا را دقیق‌تر بررسی کرد و نظر اعضا را درباره کارکرد شورا جویا شد. محمود میرلوحی عضو شورای شهر تهران موضوع عملکرد اصلاح‌طلبان را به انتخابات و اعتراض‌های مردمی گره می‌زند.

 

سونامی انتظارات!

این عضو شورای شهر تهران  به رویداد۲۴ می‌گوید: شور انتخاباتی سال قبل بسیار بالا بود و آن شور زیاد بعد از انتخابات پاسخ داده نشد و اگر آن شور انتخاباتی پاسخ درخوری می گرفت، شاید حوادث دی ماه رخ نمی‌داد. این انتظارها از طرف آقای روحانی پاسخ داده نشد و بعد متوجه شورای شهر و شهرداری شد. مردم انتظار داشتند این شورا همه مسائل را حل و فصل کند. من اسم این را سونامی انتظارات گذاشتم.

 

شورای شهر فعلی محبوب تر از دوره قبلی است

او با تاکید بر اینکه در حد شرایط و امکانات به نظرم کارهای مثبتی انجام دادیم، افزود: البته در این بحث‌های رفتن آقای نجفی و آمدن آقای افشانی شاید سرمایه اجتماعی شورای شهر افزایش نیافته است، اما کاهش هم نیافته است و قطعا امروز شورای شهر فعلی محبوب تر از دوره قبلی شورای شهر است. معمولا محبوبیت سیاستمداران بعد از انتخابات افت می کند که مواردی مثل اوباما در آمریکا یا خاتمی در ایران استثنا هستند.

 

۹ ماه ریل‌گذاری کردیم

عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت گفت در این نه ماه ما ریل‌گذاری کردیم. در بحث شفافیت، مبارزه با فساد، حمل و نقل، محیط زیست و .... به نظرم شرایط بسیار خوبی است. 

 

خودمان را نسبت به بیان تخلفات دوره قبل شهرداری سانسور کرده‌ایم

عضو شورای شهر تهران درباره مشکلات نیروی انسانی شهرداری و برنامه برای حل‌وفصل این موضوع گفت: شهردار اسبق تهران گفته بود باتلاق شهرداری، گورستان اصلاح‌طلبان خواهد شد. به خاطر ضربه‌ای که به ظرفیت و منابع شهردرای وارد شده بود او درست می‌گفت. در این مدت ما خود را به شدت سانسور می‌کنیم چون احساس می‌کنیم با گفتن، مسئله حل نمی‌شود و نمی‌خواهیم جامعه را هم به سمت نا امیدی ببریم. ما لیست امید هستیم.

 

۵۲ هزار میلیارد بدهی و ۳۵ هزار میلیارد پروژه نیمه تمام روی دست شهرداری باقی مانده است

میرلوحی تاکید کرد: ۵۲ هزار میلیارد بدهی و ۳۵ هزار میلیارد پروژه نیمه تمام. استخدام سه برابر نیروی انسانی که شش هزار نفر آن در یک سال آخر با مدرک زیر دیپلم استخدام شدند. اینهایی که استخدام شدند برخلاف آئین‌نامه‌های ما برای چابک‌سازی سازمان‌ها شده است. در این شرایط تنها ۲۱درصد منابع مالی شهرداری از منابع پایدار است. در این شرایط، شورای جدید به دنبال وضعیت جدید است. ما در این مدت اقلام عمده دارایی را حفظ کردیم. مثلا اجازه ندادیم شهر آفتاب و شهروند فروخته شود.

 

۱۳۰۰ ملک شهرداری در دست دیگران بود

میرلوحی به یکی از تخلفات بزرگ شهرداری سابق پرداخت و گفت: ۱۳۰۰ ملک شهرداری در دست افرادی بود که نباید در اختیار آنها بود و در این مدت ۶ هزار میلیارد از بدهی‌های سال ۹۳ را پرداخت کردیم. البته هنوز ۱۰ هزار میلیارد هم به این پیمانکاران بدهکاری داریم. ما از شصت و هشت هزار و چهارصد کارمند به نزدیک شصت و شش هزار کارمند رسیدیم. در این مدت صد و بیست کارمند به شهرداری اضافه شدند که همگی سطح بالای تحصیلات از دانشگاه‌های معتبر داشتند.

 

۱۵ هزار قرارداد شهرداری روی سایت منتشر شده است

میرلوحی به انتشار ۱۵ هزار قرارداد شهرداری روی سایت اشاره کرد و گفت: همین کار موجب شد هزاران نفر بدون هزینه ناظر کارهای شهرداری باشند. شورای پنجم با سلسله اولویت هایی که داشت، کارهای خوبی شروع کرده و امروز هم ما آئین نامه‌ای برای حسابرسی تدوین کردیم. 

 

شیوه انتخاب شهردار بسیار دموکراتیک بود

عضو حزب اتحاد ملت درباره رای به گزینه های شهرداری در دور دوم گفت با وجود همه فشارهای درونی و بیرونی، شورا توانست با فلوچارت انتخاب شهردار، مراحل را طی کند و شهردار را انتخاب کند. ما محدودیت‌هایی داشتیم و برخی افراد ممکن بود تایید نهادها را نداشته باشند. ما زمان انتخاب شهردار را کوتاه کردیم و شیوه آن بسیار دموکراتیک بود. 

 

نگذاشتیم محسن هاشمی از شورا به شهردرای برود

او افزود: ما از همان اول گفتیم کسی از شورا بیرون نرود اما بعضی از هواداران آقای محسن هاشمی قصد داشتند ایشان را شهردارد کنند و ما توانستیم این پروژه را به سلامت انجام دهیم و نگذاشتیم از شورای شهر به شهرداری برود. 

 

حجتی موافقت خود را منوط به اجازه رییس جمهور کرد

عضو شورای شهر تهران به فرآیند انتخاب شهردار اشاره و تاکید کرد: در مرحله بعدی بحث آقای حجتی مطرح شد. یک بار من و آقای رسولی با ایشان دیدار کردیم که ایشان موافقت خود را منوط به اجازه رییس جمهور کردند اما برداشت ما این بود که زمینه در ایشان وجود دارد. 

 

روحانی موافق خروج حجتی بود، رهبری مخالف

میرلوحی ادامه داد: برای انتخاب هفت نفر هیاتی از طرف هیئت رییسه با آقای حجتی دیدار کرد و تقریبا مشخص شد که آقای رئیس جمهور هم با خروج ایشان موافق است اما در نهایت به جایی رسید که مقام معظم رهبری با خروج ایشان از وزارت کشاورزی مخالفت کرد، شاید به خاطر مواضع ترامپ و حساسیت‌هایی که بیشتر شده بود. یا مثلا آقای بیطرف مورد تمایل خیلی دوستان بود، اما خود او نپذیرفتند. 

 

عضو شورای شهر تهران گفت برنامه این ۵ گزینه گنجینه ارزشمندی است که من برای شورای کلان شهرها خواهم فرستاد. از طرف دیگر مباحث متعددی درباره این افراد مطرح شد مثل پاکدستی و .... همه افرادی که در میان ۵ نفر مانده برنامه ارائه دادند طرفدارانی در شورای شهر داشتند و برنامه‌های خوبی هم ارائه داده بودند. بعضی دوستان ما این تحلیل‌ها را نمی بینند. رقیبان ما هم دنبال آن بودند که یک نفر زیر میز بزند و شهردار انتخاب نشود. 

 

به دنبال دود سفید بودیم

میرلوحی درباره انتقادهایی که به او می‌شود: گفت بعضی دوستان حزبی ما به خاطر علاقه به کاندیدای درون حزبی و برخی به خاطر اینکه فکر می کردند رقیبی برنده می‌شود مسائلی مطرح می‌کردند و در عین حال برخی افراد دیگر که در لیست قرار نگرفته بودند و اصلا شورای شهر را قبول نداشتند و تلاش می‌کردند نشان بدهند شورای شهر دعوا و اختلاف دارد در حالی که در تمام مدت شورای شهر به دنبال دود سفید بودند تا نتیجه‌ای بیاید که دود سفید از شورای شهر بلند شود.

 

رئیس شورای شهر در سال دوم در انتخابات مشخص می‌شود

او در پاسخ به این سوال که آیا محسن هاشمی رییس شورای شهر باقی خواهد ماند؟ گفت: رئیس شورای شهر در دوره بعد در انتخابات مشخص می‌شود، اما الان مهم این است که شهردار پاکدست اصلاح‌طلب با رای بالا انتخاب شده است و رئیس شورای شهر هم در این عملکرد خوب، نقش داشته است و خوشحالیم که ایشان هم به میثاق‌نامه پایبند ماندند. درست است که میثاق نامه وحی منزل نبود ولی دوستی که این را گفته بود کم لطف بود. اگر میثاق‌نامه را زیر پا بگذاریم فردا چطور به مردم بگوییم که به وعده‌های خود عمل کردیم. من از همه این نامزدها تشکر می کنم. از آقای حجتی که در شورا ماند تا آقای انصاری که انصراف داد به خاطر آقای حجتی و ۵ نفری که برنامه دادند و سایر معاون‌ها که تلاش کردند کار شهر زمین نماند به خصوص آقای مکارم که در این مدت تلاش زیادی کرد. 

 

در موضوع املاک نجومی به مکارم جفا شد

عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت با اشاره به فعالیت حسینی مکارم در دوره سرپرستی، گفت: آقای مکارم نیروی نزدیک به آقای نجفی بود و بعضی به ایشان کم لطفی کردند و با وجود کسالت به شکل خستگی‌ناپذیر تلاش کردند. بحث املاک نجومی، جفایی به ایشان شد. رقبای ما که کل ماجرای املاک نجومی را انکار می‌کنند حالا بهانه ای برای تخریب ایشان پیدا کرده بودند.

 

دو ملک نجومی میلیاردی پس گرفته شد

میرلوحی همچنین خبر داد که همین افرادی که املاک نجومی را تکذیب می‌کنند، در این مدت دو ملک نجومی یکی به ارزش شش میلیارد تومان و دیگری به ارزش چهار میلیارد و پانصد میلیون تومان را به شهرداری پس دادند که فعلا بنا به رسانه‌ای کردن نام این افراد نداریم.

 

 

rouydad24.ir
  • 11
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش