به گزارش ایرنا، غلامرضا شریعتی شنبه شب در برنامه تلویزیونی افق روشن شبکه استانی خوزستان که به طور همزمان از شبکه آبادان نیز پخش می شد اظهار داشت: با تخصیص اعتبار لازم از سوی هیات دولت در سال ۱۳۹۶ و در اولویت قرار دادن اجرای خط آبرسانی غدیر ۲ به شهرستان های آبادان و خرمشهر در مدت ۱۰ ماه در حدود ۱۰۰ کیلومتر خط لوله اجرا شد.
وی افزود:برای اجرای این خط تاکنون بیش از ۹ هزار میلیارد ریال هزینه شده و کارهای اجرایی آن در مراحل پایانی است.
شریعتی گفت: هدف دولت خدمتگزار تامین آب شرب با کیفیت ۶۰۰ میکروموس از آب رودخانه دز در مدت زمان سه سال به ۲۵ شهر از جمله آبادان، شادگان، خرمشهر، چوئبده و اروندکنار و یک هزار و ۶۰۹روستا در قالب طرح انتقال آب غدیر است.
** توزیع آب با تانکر در شهر و روستاهای آبادان و خرمشهر
استاندار خوزستان به فعالیت ۴۸ تانکر در آبادان و ۱۸ تانکر آبرسانی در خرمشهر اشاره کرد و بیان داشت:روز گذشته ۹۰ هزار لیتر آب معدنی در۲ شهرستان توزیع شده است و این کار تا بهبود وضعیت آب شرب ادامه می یابد.
وی افزایش شوری آب در چند روز گذشته در آبادان و خرمشهر را متاثر از ترکیدگی خط لوله انتقال آب از طرح غدیر یک اعلام کرد و بیان داشت:در این سه روز مجبور به برداشت آب از بهمنشیر و کارون بودیم که در مدت میزان سختی و شوری آب این شهرستان به ۱۲ هزار میکروموس بر متر مکعب رسید.
شریعتی گفت:با تعمیر این خط لوله میزان سختی آب شهرهای خرمشهر و آبادان کاهش می یابد.
وی به اجرای سد خاکی بر روی رودخانه کارون به منظور جلوگیری از نفوذ آب شور دریا به کارون اشاره کرد و بیان داشت:با تامین حق آبه مورد نیاز پیش بینی می شود آب کشاورزی زمین های پایین دست کارون نیز تامین شود.
** به فکر احداث آب شیرکن ها در بحث پدافند غیر عامل در استان هستیم
استاندار خوزستان، سیاست ها و مطالعات آبرسانی وزارت نیرو در استان خوزستان را متمرکز در انتقال آب از طریق رودخانه های استان اعلام کرد و بیان داشت:در بحث پدافند غیر عامل به فکر ایجاد آب شیرین کن در استان هستیم.
وی افزود: هم اکنون نیز در خرمشهر و آبادان واحدهای آب شیریکن فعال هستند ضمن اینکه سرمایه گذارانی از هلند و اتریشی بازدیدهای برای اجرای طرح های آب شیریکن از استان انجام دادند.
استاندار خوزستان در خصوص برخی خبرهای مطرح شده در فضای مجازی در خصوص انتقال آب به کویت و بصره عراق اظهار داشت:به هیچ کشوری آب نمی دهیم و خومان آب را نیاز داریم و زمینه برای مصرف آن را داریم.
وی افزود: برخی با مطرح کردن این ادعاها قصد ایجاد فاصله بین مردم و مسئولین را دارند.
صابر علیدادی معاون آبرسانی آب و برق خوزستان نیز در این گفت و گو اظهار داشت:۱۷ اکیپ به صورت شبانه روزی در حال کار برای تکمیل خط غدیردوم به شهرستان های آبادان و خرمشهر هستند.
وی افزود:طبق پیش بینی انجام شده قرار بود این خط تا پایان شهریور ماه به اتمام برسد که با اختصاص اعتبار مورد نیاز و حمایت استاندار خوزستان این طرح تا ۱۵تیر ماه تکمیل و به بهره برداری می رسد.
عزیزالله شهبازی فرماندار آبادان نیز در این برنامه زنده از مردم شهرستان آبادان بابت سختی و شوری آب آبادان عذرخواهی کرد و گفت:۴۰ مخزن ۱۰ هزار لیتری برای تامین آب آشامیدنی مردم در نقاط مختلف شهر آبادان جانمایی و به مرور زمان نصب خواهد شد.
وی افزود:طبق برنامه ریزی صورت گرفته اولین مخزن ها تا روز چهارشنبه در آبادان نصب خواهند شد.
قطعی برق در اوج گرما اهوازی ها را کلافه کرده است
قطعی برق در برخی نقاط شهر اهواز در زمان پیک مصرف بار در چند روز گذشته، باعث کلافگی شهروندان شده است.
برخی شهروندان اهوازی روز یکشنبه در تماس با ایرنا از قطعی برق خود در روزهای متمادی و در زمان پیک برق خبر داده و خواستار پاسخگویی مسئولان شرکت برق اهواز شدند.
کوی معین زاده، بهارستان، مجاهد و گلستان از جمله مناطقی بوده اند که در روزهای گذشته در ساعاتی با قطعی برق روبه رو شده اند.
مدیر روابط عمومی شرکت توزیع برق اهواز دلیل قطعی برق در روز شنبه در بهارستان را بالا رفتن مصرف برق در زمان پیک آن و وارد آمدن فشار به شبکه بیان کرد.
علیرضا شکرخدایی یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود:دلیل قطعی برق خانگی در ساعات پیک در بیشتر موارد به دلیل رعایت نکردن الگوی مصرف و در نتیجه افزایش بار شبکه در این ساعات است.
وی گفت: افزایش بار شبکه به همراه افزایش دما به تجهیزات برق فشاری مضاعف وارد کرده یا باعث از کار افتادن آنها می شود.
مدیر روابط عمومی شرکت توزیع برق اهواز از شهروندان خواست به ویژه در ساعات اوج مصرف برق
(۱۳ تا ۱۷) بیشترین صرفه جویی را داشته باشند تا با قطعی برق روبه رو نشوند.
پیشتر گزارش هایی مبنی بر قطع برق در نقاطی از برخی شهرستان های خوزستان از جمله شوش نیز دریافت شده بود.
کاهش بارندگی و نیز ذخیره آب پشت سدها و افزایش مصرف برق باعث شده تا امسال برای پایداری شبکه برق، ادارات خوزستان حدود چهار ساعت زودتر تعطیل شوند و قوانین سختگیرانه ای برای برخی شرکت ها از جمله شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی اعمال شود.
- 12
- 5