چهارشنبه ۰۳ بهمن ۱۴۰۳
۲۰:۲۲ - ۱۱ مهر ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۷۰۳۱۲۳
شهری و روستایی

استاندار اصفهان:

طرح بازچرخانی زاینده‌رود باید اجرایی شود/ عدم تعریف الگوی صحیح مصرف حجم آب اصفهان را به صفر می رساند

محسن مهرعلیزاده,اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,شهر و روستا
استاندار اصفهان گفت: طرح بازچرخانی آب به اضافه شدن آّب به حوضه آّبی کمک می‌کند تا حجم ذخیره و ورودی آّب به پایین‌تر از حد نرسد و پایدار باقی بماند، اگر به حوضه آبی اضافه نشود، روند کاهنده حجم آب ادامه پیدا کرده و به صفر نزدیک خواهد شد.

به گزارش فارس، محسن مهرعلیزاده ظهر امروز در همایش شهرداری‌های استان اصفهان اظهار داشت: نمودارهای تغییرات حجم آب سد نشان می‌دهد که تغییرات حجم آب زاینده‌رود در سال حدود  ۵۱ هزار میلی‌متر مکعب و در سال‌های ۵۵ تا ۶۴  سال‌های پرآبی بوده است، در سال‌های متمادی میزان آب تغییرات زیادی داشته و امسال ذخیره آب موجود ۱۷۱ میلی‌متر مکعب است، تأثیر طرح بازچرخانی این است که آب به پایین‌تر از حد نرسد و پایدار باقی بماند.

 

وی افزود: برای جاری شدن آب در طول زاینده‌رود و همچنین برای جلوگیری از هدر رفت و تقسیم آب بر اساس سهمیه، بندهایی از سد چم آسمان تا سد نکوآباد  قرار داده شده و در طول زاینده‌رود تا سد آبشار لوله‌کشی شده است، اگر به حوضه آبی اضافه نشود و در خصوص استفاده آب موجود هم الگوی صحیح مصرف اجرایی نشود، روند کاهنده حجم آب ادامه پیدا کرده و به صفر نزدیک خواهد شد.

 

استاندار اصفهان گفت: می‌توان از همین بحث لوله‌گذاری در مسیر زاینده‌رود به منظور درآمدزایی برای شهرداری استفاده کرد، در فاصله‌های معین با ساخت سازه‌های بتنی بر اساس سبک معماری سنتی اصفهان به حالت رستوران مانند از این فرصت بهره برد، رستوران‌های متفاوت چینی، ژاپنی، مراکشی، ایتالیایی و... مختلف که خود اشتغال‌زایی و به دنبال آن درآمدزایی را به دنبال خواهد داشت.

 

وی اضافه کرد: یکی از مشکلات عمده و اساسی استان بروکراسی سنگین در استان بوده و هست که به برخی مسائل فرهنگی، چه فرهنگ اداری و چه فرهنگ عادات اجتماعی، نگرانی و محتاط بودن‌های غیرمتعارف مربوط است؛ شهرداران باید بیشتر دل به کار داده و ترسی به خود راه ندهند چرا که کسی که سالم کار کند هیچ مشکلی برای او به وجود نخواهد آمد و وقتی کار مردم انجام می‌شود، اطمینان داشته باشند کار موفقی خواهد شد.

 

پورتال سرمایه‌گذاری برای مبارزه با بروکراسی اداری به راه افتاده است

مهرعلیزاده خاطرنشان کرد: به منظور مقابله با این بروکراسی اداری پورتال سرمایه‌گذاری استان اصفهان راه افتاده است که طرح‌های مهم اقتصادی استان در این پورتال قرار گرفته است، در حیطه‌های مختلف کاری بررسی مقدماتی و توجیه فنی و اقتصادی شده و نیازمند آن است که سرمایه‌گذاری، مشخص شود.

 

وی تصریح کرد: برای سرمایه‌گذاری و انجام هر طرحی مرحله بعدی این است که فرد ۱۷ تا ۲۴ باید مجوز بگیرد، کدام سرمایه‌گذاری می‌خواهد میلیاردها تومان پول خود را سرمایه‌گذاری کند اما در پله‌های بروکراسی اداری بگذارد تحقیر هم شود؟

 

استاندار اصفهان یادآور شد: به همین منظور مجوزهای مربوط در این سایت قرار داده شده تا وقتی سرمایه‌گذار وارد سایت می‌شود و طرح را انتخاب کرد، بعد از مراجعه به استانداری جهت بررسی صلاحیت لازم فرد، مجوزهای مورد نیاز همان لحظه صادر شود.

 

وی اذعان داشت: شهرداران باید هر شیوه‌ای که در شهر خود منجر به تأمین سرمایه و درآمد پایدار می‌شود را اطلاع دهند و شاخص‌های ارزیابی فعالیت و توسعه این کار برای شهرداری قرار بدهند.

 

هرکس که در استان خواسته کاری بکند نشده است

مهرعلیزاده در ادامه توصیه کرد: میزان همکاری شهرداری‌ها با شوراهای شهر باید مورد توجه قرار بگیرد، شوراها در مسائل مختلف اجتماعی، فرهنگی و... با شهرداری‌ها باید یکدیگر را رشد بدهند و کاملاً پشتیبان هم باشند، اگرچه در بعضی جاها به لحاظ نوع ترکیب شورا نمی‌تواند جزییات برنامه شهردار را در اسرع وقت متوجه بشوند اما با سعه‌صدر باید همدیگر را بسازند تا شهر را بسازند.

 

وی ابراز داشت: بعضی طرح‌ها در استان هست که به عمر استانداری‌ها قد نداده است، طرح‌های خوب هم که در بعضی روندهای معمول قرار گرفت دیگر خبری از آن‌ها نشد، با رؤیایی فکر کردن آبی وارد زاینده‌رود نمی‌شود؛ باید تلاش شبانه‌روزی داشت، تاکنون همت شده که کاری انجام شود اما هرکس که در استان خواسته کاری بکند نشده است.

 

استاندار اصفهان مطرح کرد: طرح بازچرخانی آب باید در این استان اجرا شود، چه من باشم چه اگر در ادامه در استانداری نباشم این طرح اجرا می‌شود چون خواسته مردم اصفهان است، باید بفهمیم که جنگ آیندگان بر سر آب است، احیای واقعی زاینده‌رود یعنی چی؟ احیای زاینده‌رود یعنی همین پروژه‌ای که از هدر رفت آب جلوگیری می‌کند تا به تمام نقاط استان آب برسد.

 

مسأله آب اصفهان برای بعضی‌ها منبع نان شده

وی توضیح داد: اگر کسی غیر از این طرح روش دیگری دارد ارائه دهد، باید اشتباهاتی که در گذشته انجام شده را تصحیح کرد زیرا کمبود آب در سطح کلان مطرح شده است پس باید عاقلانه فکر کرد، اگر این سه طرحی که استانداری به دنبال آن است اجرا نشود اصفهان را از دست می‌دهیم و مردم برای داشتن آب مهاجرت خواهند کرد.

 

مهرعلیزاده بیان کرد: استانداری از اینکه هرکسی در هر بخشی در مورد این طرح حرفی دارد بزند استقبال می‌کند، این طرح نتیجه ۸ ماه تلاش شبانه‌روزی با در نظر گرفتن محاسبات اختصاصی بر روی آن است؛ مسأله آب اصفهان برای بعضی‌ها منبع نان شده، جوری شده که حرف‌های کلی روی هوا زده می‌شود که مطرح شوند ولی این کارها انصاف نیست و بدانیم که تاریخ ما را قضاوت خواهد کرد.

 

برای کشاورزان آسیب‌دیده «طرح اشتغال جایگزین» اجرا می‌شود

وی اظهار کرد: طرح اشتغال جایگزین برای کشاورزان آسیب‌دیده از خشکسالی آب برای نزدیک به ۷ هزار نفر در حدود ۸۰ حوزه طراحی شده است که از طرح کوچک قلاب‌بافی در خانه گرفته تا پرورش شترمرغ و کشت گیاهان دارویی، که طرح انبوهی است، را شامل می‌شود، کل آبی که برای اجرای این طرح تخمین زده شده ۷ و نیم میلیون مترمکعب آب در سال است.

 

استاندار اصفهان تصریح داشت: دیگر خبری از کشاورزی غرقابی نیست، کشت‌ها باید به سمت گلخانه‌ای شدن برود، امسال تمام پمپ‌ها از سد سامان تا سد چم آسمان به کنترل‌های از راه دور مجهز شده‌اند.

 

 مدیر پروری باید در اولویت شهرداری‌ها قرار بگیرد

علی مقدس زاده معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان نیز در این نشست گفت: شهرداران در حوزه مدیریت خود باید اقدام به مدیر پروری کنند، الان شهرداری‌ها ما در رده سنی قرار دارند که حوزه مدیریت شهری را باید به نسل بعد واگذار کنند، بنابراین باید استعدادها را شناسایی کرده و ارتقا داده تا این افراد در آینده در حوزه شهری مدیران موفقی باشند.

 

وی اضافه کرد: مدیر پروری باید به طور جدی به عنوان یک برنامه ویژه دیده شود، اکنون مدیران حوزه معاونت عمرانی از افرادی منصوب شدند که درهمان حوزه کار کرده‌اند، انگیزه و شناخت دارند و جای ارتقای زیادی هم خواهند داشت.

 

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان تأکید داشت: هر گونه مجوز، اختیار و مصوبه‌ای اگر برای افزایش حقوق و مزایای شهرداران لازم باشد دستورات آن از سمت استانداری داده شده است و نیاز است اقداماتی انجام شود که بر حقوق و مزایای شهرداران اضافه کند البته میزان این مزایا و حقوق متناسب با حجم مسؤولیت شهرداری نیست.

 

وی اذعان کرد: ایجاد زمینه امکانات رفاهی غیرمالی شهرداران برای نمونه خرید امکاناتی در شمال مشهد و کیش، تخصصی وام و تسهیلات برای شهرداران و اعزام به سفرهای مشترک داخلی و خارجی مأموریتی و آموزشی شهرداران با یکدیگر برای ورود تکنولوژی‌های مدرن مانند بازیافت با حمایت بخش خصوصی از دیگر اقداماتی است که اجرایی خواهد شد.

 

مقدس‌زاده خاطرنشان کرد: طولانی بودن زمان اجرایی شدن طرح‌های تفصیلی و جامع انتقاد به جایی از سمت شهرداران است؛ اولویت دستورکاری‌هایی که در کمیسیون ماده ۵ می‌آید باید براساس اقتضای نیازهایی باشد که شهرداران مطرح می‌کند، پرونده‌های زیادی پشت در مانده است و باید به آن‌ها رسیدگی شود.

 

ظهر امروز همایش شهرداری‌های استان اصفهان با حضور شهرداران کل استان برگزار شد.

 

 

  • 19
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش