شنبه ۲۹ دی ۱۴۰۳
۱۵:۱۰ - ۲۷ شهریور ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۶۰۷۱۳۷
شهری و روستایی

اصولگرايان خود را به خواب زده‌اند

نامگذاری های خیابان ها,اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,شهر و روستا

خودتان را به خواب نزنید؛ حذف نام شهدا در سال ۹۳ از سوی شورای شهر اصولگرا و به‌صورت تعمدی مطرح شد نه شهرداری و شورای شهر پنجم! اول مهر ۹۳ خبرآنلاین نوشت: «امروز پیشنهاد عجیبی در صحن علنی شورای شهر مطرح شد، طبق پیشنهاد کمیته نامگذاری که رئیس آن مجتبی شاکری است، اکثر پل‌های اتوبان امام علی(ع) که دارای نام شهدای دفاع مقدس است، عوض می‌شود و نام استان‌های کشور روی آن گذاشته می‌شود. این پیشنهاد که جزئیات آن قرائت شد، نشان داد کمیته نامگذاری پیشنهاد کرده نام برخی از پل‌ها مانند شهدای نارمک و... عوض شود و اسامی شهدا از این اماکن برداشته شود».

در آن مقطع محسن سرخو عضو اصلاحطلب شورا به شاکري اعتراض کرد و گفت: «اسامي شهدايي که براي کشور و اسلام جان خود را از دست داده‌اند، براي ما ارزش بسيار زيادي دارد». شايد بغض آن روز است که امروز شهرداري تهران را مورد هدف قرار داده است. خودشان را نيروهاي ارزشي و انقلابي مي‌نامند اما هر روز يک بهانه براي هجمه به شهرداري تهران پيدا مي‌کنند و غافل هستند که برخي موضوعات کاستن از جايگاه شخصيت‌ها و جايگاه‌هايي است که براي مردم ايران نماد ارزشي و افتخار محسوب مي‌شوند مانند اين‌که اخيرا مدعي شده‌اند شهرداري تهران درصدد حذف نام شهيد از کوچه‌ها و معابر است.

بدون شک بخشي از دلواپساني که چنين ادعايي را مطرح مي‌کنند همان‌هايي‌ هستند که کذب‌گويي آنها بارها فاش شده است به عنوان نمونه همين چند وقت پيش بود که پيروز حناچي در قامت شهردار تهران به اتريش و آلمان سفر کرد و اين سفر خشم گروهک تروريستي منافقين را برانگيخت به‌طوري که با تجمع و راه‌اندازي هشتگ اعتراض خود رابه حضور حناچي در آلمان نشان دادند! اين در حالي است که برخي جريان‌ها پيش از آن تلاش داشتند حناچي را به دليل خواندن يک آيه از قرآن کريم متهم کنند. حالا همين افراد با دلواپسان ديگر پروژه برنامه شهرداري تهران براي حذف نام شهيد از تابلوي معابر و کوچه‌ها را کليد زده است.

ماجرا چه بود؟

چند روز قبل بود که برخي سايت‌ها چنين نوشتند: «تعدادي عکس از معابر تهران که عمدتا براي شهرداري منطقه يک است، در فضاي مجازي منتشر شده که در اين تصاوير کلمه «شهيد» از برخي تابلوهاي کوچه‌ها و معابر حذف شده است» شهرداري تهران اين ادعا را رد نکرد چرا که نياز به بررسي داشت. غلامحسين محمدي رئيس مرکز ارتباطات گفته بود: «گاهي اين اخبار با اهداف سياسي مطرح مي‌شود تا شهرداري تهران را متهم کنند؛ در برخي موارد با اهداف خاص و سياسي از برخي معابر عکس و فيلم گرفته شده است که اميدوارم واقعا اين اهداف خيرخواهانه باشد چون اگر به ما اطلاع مي‌دادند قطعا پيگيري مي‌کرديم و نيازي به اين فضاسازي‌ها نبود؛ با اينکه اساسا نصب اين تابلوها در سال‌هاي قبل و پيش از دوره فعلي شهرداري انجام شده است.»

همانطور که وعده داده شده بود. حتي اين موضوع توسط بنياد شهيد و امور ايثارگران مورد بررسي قرار گرفت که معاون فرهنگي و آموزشي اين نهاد تاکيد کرد: «حذف نام شهدا از بعضي معابر شهري هدايت شده و هدفمند نيست». ۲۵ مرداد بود که شهردار تهران گفت: افتخارمان اين است که کوچه‌هاي شهر به نام شهدا مزين شوند، شهدايي که در اين محلات زندگي مي‌کردند و عطر و يادشان هنوز وجود دارد و خانواده‌هايشان هنوز در اين مناطق زندگي مي‌کنند؛ برخي افرادي که موضوع حذف نام شهدا را مطرح مي‌کنند دنبال مقاصد ديگري هستند.

حناچي با تاکيد بر اين‌که شهدا افتخار ما هستند، گفت: همه ايراني‌ها در زمان جنگ و بعد از آن هر کاري که مي‌توانستند انجام دادند. شهردار تهران با اشاره به روايتي از پيامبر اسلام(ص) اظهار کرد: فردي نزد پيامبر آمد و اقرار به گناه کرد و پيامبر عباي خود را کشيد و نشنيده گرفت. ما بايد در اين زمينه به رهبر ديني‌مان تاسي کنيم.

نظر شوراي شهر چيست؟

ديروز هم اين بحث در شوراي شهر تهران مطرح شد. محسن هاشمي رئيس شوراي شهر در پاسخ به سؤالي درباره حذف نام شهدا از تابلوي خيابان‌ها گفت: «شهرداري تهران در اين باره اطلاعيه جامعي ارائه داده است که اگر شما آن اطلاعيه را بخوانيد نظر من هم همان است و هر کسي اضافه به اين موضوع بپردازد با شهدا دشمني کرده است.» نايب رئيس شوراي شهر هم گفت: شهدا باعث استقلال و حفظ تماميت ارضي کشور شدند گفت: متاسفانه شاهد هستيم برخي جريانات پنهان و آشکار سياسي در آستانه هفته دفاع مقدس به جاي استفاده از اين مفاهيم براي ايجاد وحدت و همدلي، سعي مي‌کنند با استفاده سياسي و ابزاري از نام شهدا و دو قطبي کردن فضاي سياسي جامعه، فضا را ملتهب کند. به گفته سيدابراهيم اميني، کميته ويژه‌اي در کميسيون حقوق و نظارت شوراي شهر تشکيل شده و مفتخر هستيم که دو تن از اعضاي شورا که فرزند شهيد هستند نيز در اين کميته حضور دارند.

اميني گفت: ما از همه دلسوزان درخواست مي‌کنيم که نقطه نظرات و ديدگاه‌هاي خود را به دور از فضاسازي‌ها ارائه دهند و ما با بررسي ابعاد پنهان و آشکار اين اتفاق غفلت، قصور، تقصير و يا فضاسازي را اصلاح مي‌کنيم. اما دقت داشته باشيد که افتخار همه اعضاي شوراي شهر همگامي و همراهي با ايثارگران است و مي‌خواهيم بدون شائبه سياسي نقطه نظرات را احصا کنيم. از سوي ديگر سردار کارگر رئيس ستاد مرکزي مراسم بزرگداشت هفته دفاع‌مقدس ديروز گفت: حذف نام شهدا از کوچه‌ها کاري سهوي بوده است و کسي در جمهوري اسلامي ايران درباره نام شهدا نمي‌تواند عمدا چنين کاري انجام دهد.

 مطهره شفیعی

armanmeli.ir
  • 11
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش