به گزارش ایسنا، علیرضا صادقیان امروز (سه شنبه) در نشست خبری با اصحاب رسانه در اصفهان، اظهار کرد: معاونت برنامه ریزی و توسعه سرمایه انسانی سیستم جوان و مغز متفکر شهرداری است که وظیفه تدوین و طراحی فرایندها برای رسیدن به اهداف شهرداری را بر عهده دارد.
وی با اشاره به تشکیل کمیته آینده پژوهی در شهرداری اصفهان، گفت: از ابتدای سال جاری هفت هدف برای عملیاتی کردن برنامه «اصفهان ۱۴۰۰» طراحی و بودجه ای بر این اساس تنظیم شده است. مطالعه آینده انرژیهای فصلی، فرونشست زمین و زیست پذیری و رقابت پذیری شهر جزء پژوهشهایی است که درحال انجام است.
معاون برنامه ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهردار اصفهان چند هدف مهم شهرداری اصفهان را اعلام کرد و گفت: کاهش آلایندگیهای نخستین اولویت شهرداری است که باید تا سال ۱۴۰۵ اقداماتی اساسی برای آن انجام شود.
وی هدف دوم شهرداری اصفهان را بهینهسازی عبور و مرور شهری اعلام کرد و افزود: وسایل نقلیه عمومی از جمله اتوبوس و مترو و حتی خودروها، دوچرخهها و موتورسیکلتها باید بهینه شوند. همچنین بهرهبرداری بهینه از سرمایهها از دیگر اهداف شهرداری است. چهارمین هدف تاب آور کردن شهر با تأکید بر افزایش ایمنی در محیطهای شهری است.
معاون برنامهریزی و توسعه سرمایه انسانی شهردار اصفهان از امضای قرارداد پژوهشی با سازمان پدافندغیرعامل کشور خبر داد و گفت: از ابتدای امسال آغاز شده و باید از نتایج آن برای ایمن تر شدن شهر استفاده کرد.
صادقیان تصریح کرد: پنجمین مورد بازآفرینی بافت ناکارآمد و تاریخی شهر اصفهان است که در اطراف حرم حضرت زینب(س) پروژهای عظیم در راستای بازآفرینی بافتهای فرسوده آغاز شده است. سرزندگی فضاهای شهری از جمله زیباسازی، نورپردازیها، المانها، فضای سبز، برگزاری مراسمهای شاد و مفرح برای مردم، ایجاد شادی و سرزندگی در بخشهای مختلف شهر از دیگر برنامه های شهرداری است.
وی تاکید کرد: طی سال آینده باید طرحهایی که امکان عملیاتی شدن آنها قطعی است را کلید بزنیم تا به سرنوشت پروژههای نیمه تمام شهر دچار نشود. پروژهای نیمه تمام رها نمی شود و اعتبار از پروژه ها براساس نظر مدیریت شهری جابه جا می شود.
صادقیان با بیان اینکه جمعیت شهر رو به سالمندی است، گفت: پیش بینیها نشان میدهد تا سال ۱۴۳۰ رشد جمعیت کمتر از یک درصد خواهد رسید. متوسط تعداد اعضاء هر خانواده ساکن در شهر اصفهان ۳.۲ است که بیشترین جمعیت شهر اصفهان در منطقه هشت با ۲۴۱ هزار نفر و کمترین جمعیت در منطقه ۱۱ با حدود ۵۸ هزار نفر جمعیت است .
معاون برنامهریزی و توسعه سرمایه انسانی شهردار اصفهان گفت: میزان باسوادی در کلانشهر اصفهان حدود ۹۳ درصد است و میانگین سن شهروندان اصفهانی ۳۳ سال است. ۵۱ درصد جمعیت آقایان و ۴۹ درصد را بانوان تشکیل می دهند.
صادقیان گفت: در شهر اصفهان کمترین میزان سفر با مترو است و ۵۰ درصد مردم شهر اصفهان از خودروهای شخصی استفاده می کنند. روزانه بیش از ۸۵ هزار نفر در اصفهان سفرهای درون شهری خود را با مترو انجام میدهند.
وی درخصوص بودجه سال جاری شهرداری اصفهان گفت: بودجه مصوب سال ۹۸ چهار هزار و صد میلیارد تومان است که ۳۰ درصد در بخش جاری و ۷۰ درصد در بخش عمرانی هزینه خواهد شد. تا امروز بیش از ۵۴ درصد بودجه ۹۸ محقق شده است و تا پایان سال تمام آن محقق می شود.
معاون برنامه ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهردار اصفهان با بیان اینکه اصفهان در سال جاری بیشترین درصد افزایش بودجه را داشته است، افزود: این رقم حدود ۳۷ درصد افزایش نسبت به سال قبل در بین کلانشهرهای کشور داشته است.
صادقیان گفت: ۴۰ درصد از GDP استان متعلق به شهر اصفهان است که در استان امسال صدهزار میلیارد تومان و شهر اصفهان ۴۰ هزار میلیارد تومان است.
وی درخصوص سرانه فضای سبز شهر اصفهان گفت: سرانه هر شهروند اصفهانی ۲۸ مترمربع است که درحال حاضر ۷۰درصد فضای سبز شهر در اختیار شهرداری و ۳۰درصد متعلق به بخش خصوصی و نهادها و دستگاههای دیگر است.
معاون برنامه ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهردار اصفهان به طرح جامع برای زیباتر شدن شهر اصفهان اشاره کرد و افزود: طرح جامعی برای زیباسازی شهر تدوین شده که درحال حاضر در مراحل نهایی است.
صادقیان هدف از ایجاد خزانه واحد در شهرداری اصفهان را این چنین اعلام کرد: هدف این است که بخش هایی از درآمد سازمان ها و مناطق پردرآمد، در مناطق کمتر توسعه یافته شهر هزینه شود.
وی یکی از چالش های جدی شهرها را درآمدزایی دانست و گفت: یکی از برنامههای جدی مدیریت شهری اصفهان این است که شهرداری به سمت درآمدهای پایدار حرکت کند. به عنوان مثال سازمان مدیریت پسماند می تواند با تبدیل زباله بخش عمده ای از درآمدهای پایدار شهر را تحقق بخشد.
معاون برنامهریزی و توسعه سرمایه انسانی شهردار اصفهان از موفقیت برنامه سنجش پذیر شهردار اصفهان خبر داد و گفت: درحال حاضر دو شاخص زیست پذیری و رقابت پذیری در این برنامه مورد توجه است.
صادقیان با بیان اینکه براساس آخرین آمار اعلام شده در کشور اصفهان نسبت به سایر کلانشهرهای کشور یکی از شهرهای هوشمند به شمار میرود، گفت: سامانه های AFC و AVL در شرکت واحد اتوبوسرانی از این نمونه ها است، با اینحال برای هوشمند شدن با دنیا فاصله زیادی داریم.
معاون برنامهریزی و توسعه سرمایه انسانی شهرداری اصفهان درخصوص حمایت از پایان نامهها گفت: شهرداری اصفهان در حمایت از پایان نامههای کارشناسی ارشد دو و نیم میلیون تومان و پایان نامه های دکترا پنج میلیون تومان حمایت می کنند. از مهرماه سال گذشته تا شهریور ماه سال جاری ۲۹ پایان نامه تحویل گرفته شده و از ۲۱ پایان نامه حمایت معنوی شده است.
وی نیروهای مازاد را یکی از مشکلات شهرداری اصفهان اعلام کرد و گفت: در دو سال گذشته بیش از ۶۰۰ نفر از کارکنان در چارچوب قوانین و مقررات بازنشسته شدند. قراردادهای متنوع نیروهای انسانی در قالب یک قرارداد تجمیع شده تا عدالت بین کارکنان برقرار شود.
- 9
- 5