پنجشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۳
۱۴:۱۵ - ۱۲ آبان ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۸۰۰۶۸۵
شهری و روستایی

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران: تهران مظلومترین کلانشهر کشور است/ حناچی:ریالی از دولت در دوران کرونا دریافت نکردیم

مناف هاشمی,اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,شهر و روستا
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران خواستار ارائه تسهیلات ویژه به نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی تهران شد.

به گزارش ایسنا، مناف هاشمی صبح امروز در مراسم آیین بهره برداری از ۱۰۰ دستگاه اتوبوس و مینی بوس جدید با بیان این که امروز یکی از قولهای شهردار و اعضای شورای شهر به مردم محقق شد، گفت: البته با توجه به عقب ماندگی طولانی که در حوزه حمل و نقل داریم نباید با این تعداد اتوبوس خوشحال شویم اما این اقدام بسیار بزرگ، سخت و طاقت فرسایی بود که بالاخره به ثمر نشست.

وی با بیان این که حوزه حمل و نقل عمومی اقتصادی نیست و به همین دلیل بخش خصوصی وارد می شود گفت: در همه دنیا در حوزه حمل ونقل عمومی، دولت، مردم و شهرداری ها در کنار هم کار را جلو می برند، اما تصور من این گونه نیست که اراده بزرگی در کشور ما برای تحقق این هدف باشد. چرا که بیش از ۱۰۰ جلسه و مکاتبه حضوری و غیر حضوری داشتیم تا مشکلات حل شود و این سه مجموعه کنار هم بیاید.

وی با بیان این که متروی تهران ۱۲۰ هزار میلیارد تومان منابع لازم دارد تا بر اساس فهرست بهای امروز خود را تکمیل کند، گفت: اگر سالانه ۵۰۰۰ میلیارد تومان از محل اوراق ، املاک و بودجه سالانه هزینه کنیم ، چند سال طول می کشد که این مساله تمام شود و ما اگر شهر روان و پاک می خواهیم باید کمک هم کنیم.

وی افزود: در حوزه اتوبوسرانی نیز ۳ تا۴ هزار اتوبوس نیاز داریم که ۲۰ الی ۳۰ هزار میلیارد تومان منابع مالی لازم دارد هر چند که باید قسمتی از هزینه ها برای مردم افزایش یابد  اما این پول هم پاسخگو نیست و باید دولت با بودجه اش به کمک شهرداری بیاید.

وی با اشاره به درخواست مدیران ایران خودرو برای انعقاد قرارداد بعدی گفت: اگر قیمت قبل را بدهند در قالب نقد و غیر نقد قرارداد جدید را امضا می کنیم اما باید تسهیلاتی نیز از حوزه صنعت به حمل و نقل عمومی داده شود و باید بگویم نه تنها برخی مواقع کمک نمی شود، بلکه سخت گیریهایی انجام می گیرد.

وی در ادامه گفت: به عنوان مثال در تهران باید ۴۰ هزار تاکسی نوسازی شود که برای پرداخت وام با ۲ بانک به تفاهم رسیدیم و تسهیلات را تا سقف ۷۰ میلیون تومان با بانک امید و مهر به توافق رسیدیم، اما هنوز مهر این توافق خشک نشده بود قیمت تاکسی از ۷۰ به ۹۴ میلیون تومان و بعد از آن به ۱۲۵ میلیون تومان رسید که نه تنها کمکی صورت نگرفت بلکه راه سخت گیرانه تر شد، اما با این حال توانستیم ۲۰۰۰ تاکسی سفارش دهیم و از دولت می خواهیم اگر کمک نمی کنند حداقل یک سهمیه ۱۵ تا ۲۰ هزار خودرویی برای شهرداری قائل شوند تا بتوانیم ناوگان را نوسازی کنیم .

هاشمی با تاکید بر این که هیچ کدام از کلان شهرها از تهران مظلومتر نیست گفت: لازم است که در قالب کمیته یا ستاد مسئولان شهرداری، صنعت و وزارت کشور با یکدیگر رایزنی کنند تا نه تنها مشکلات تهران بلکه سایر کلان شهرها نیز مرتفع شود.


حناچی: پشت تریبون داد نمی‌زنیم/ریالی از دولت در دوران کرونا دریافت نکردیم
شهردار تهران اعلام کرد که شهرداری پایتخت در دوران کرونا حتی یک ریال نیز از دولت دریافت نکرده است.

به گزارش ایسنا، پیروز حناچی صبح امروز در مراسم آیین بهره برداری از ۱۰۰ دستگاه اتوبوس و مینی‌بوس جدید با بیان این‌که در شرایط کرونایی هستیم، گفت: در اردیبهشت‌ماه تعداد فوت شدگان بر اثر کرونا به ۹ نفر رسیده بود که عدد تهران از این مساله شش نفر بود، اما حالا متاسفانه شرایط به گونه‌ای است که کمتر از ۵۰ درصد آمار اعلام شده مربوط به تهران است و این نشان می‌دهد علی‌رغم این‌که ابتلا در دنیا افزایش یافته و مرگ و میر کاهش یافته، در کشور ما اما با افزایش ابتلا آمار تلفات چندان رو به کاهش نیست که این مساله دلایل مختلف دارد و نمی‌توان همه را به گردن مردم انداخت.

وی با بیان این‌که یکی از محورهای کنترل کرونا رعایت فاصله گذاری اجتماعی است اما در شرایط اقتصادی فعلی نمی‌توان تعطیلی کامل اعلام کرد و این مساله امکان پذیر نیست، اظهار کرد: در همان فروردین‌ماه نیز تعطیل کامل نکردیم، اما می‌توان شرایطی را فراهم کنیم که قدری از مشکلات کاسته شود.

شهردار تهران با بیان این‌که معتقدم محل اصلی رعایت عدالت اجتماعی حمل و نقل عمومی است چرا که همه مردم به صورت یکسان از آن استفاده می‌کنند، گفت: رعایت فاصله گذاری اجتماعی در ناوگان حمل و نقل عمومی مستلزم سه برابر شدن ناوگان است که این امکان پذیر نیست. هرچند که ما تمام تلاش خود را به کار می‌گیریم تا تجهیزات را افزایش دهیم به گونه‌ای که ۶۳۰ واگن مترو در چین ثبت شد و دو قرارداد تولید بیش از ۱۰۰ واگن را نیز در دستور کار داریم و از همه ظرفیت‌های داخلی برای افزایش توان استفاده می‌کنیم.

حناچی با بیان این‌که از ایران خودرو نیز تشکر می‌کنم که در شرایط حاد افزایش دلار این قرارداد را منعقد کردند، گفت: هرچند به ما می‌گفتند ایران خودرو بدقول است و قرارداد را می‌بندد و اجرایی نمی‌کند اما چون هدف مشترک‌مان کاهش آلام مردم بود، این مهم محقق شد.

شهردار تهران با تاکید بر این‌که خوشحالیم که در سال جهش تولید کارخانه ایران خودرو دیزل با این قرارداد فعال شد، اظهار کرد: همه تلاشمان را برای حل مشکلات به کار می‌بندیم اما پشت تریبون داد نمی‌زنیم، اما مشکلات جدی است، چرا که این مصوبات عنوان شده برای هیات وزیران است، اما در مواردی که قانون هم داریم با مشکلاتی مواجهیم به گونه‌ای که ما در اوراق مشارکت باید ۵۰ درصد اوراق را تضمین کنیم و براساس قانون تضمین ۵۰ درصد دیگر برعهده دولت است، اما بانک‌ها تضمین ۱۰۰ درصدی از ما می‌خواهند.

حناچی با بیان این‌که توسعه حمل و نقل عمومی یک مساله‌ی اجتماعی است چرا که همه مردم در آن دخیل هستند، تصریح کرد: ما در شرایط کرونایی ریالی از دولت دریافت نکردیم اما با این حال تلاش کردیم که باری از دوش مردم برداریم هرچند که معتقدیم باید تهدید تحریم‌ها را به فرصت عظیم تبدیل کنیم و تلاش برای کاهش وابستگی در تولید اتوبوس و مترو نیز از جنس این فرصت است و امیدواریم بتوانیم تا بهمن ماه واگن ملی مترو را به بهره‌برداری برسانیم و با خریدهای جدید محور BRT را افزایش دهیم.

وی با بیان این‌که گزارشات جدید سازمان جهانی بهداشت نشان می‌دهد که آلایندگی بر کرونا تاثیر دارد، تصریح کرد: شاید یکی از دلایل افزایش تلفات به علت آلاینده PM۲ باشد هرچند که بسیاری از کشورها محدودیت‌های ترافیکی خود را افزایش دادند به گونه‌ای که در لندن محدودیت‌های ترافیک در حوزه LEZ چندین برابر شده اما در کشور ما اینگونه تصمیمات تازه است.

شهردار تهران در خصوص برنامه‌های آتی شهرداری برای اتوبوسرانی گفت: قرارداد خرید ۸۰۰ اتوبوس و مینی بوس جدید (۵۰۰ اتوبوس و ۳۰۰ مینی‌بوس) در دستور کار قرار دارد و مناقصه ۸۰ اتوبوس دو کابین برای یک خط تندرو و مناقصه ۲۰۰ اتوبوس تک‌کابین گازسوز در دستور کار قرار دارد.

حناچی با بیان این‌که نهایت فشار را به دولت وارد می‌کنیم اما امید زیادی برای کمک نداریم، اظهار کرد: سال گذشته از محل صرفه‌جویی در مصرف سوخت توانستیم سهم شهرداری را از وزارت نفت بگیریم، اما دقت داشته باشید که حمل و نقل عمومی یک مساله‌ی حاکمیتی است و شهرداری نباید در این زمینه تنها بماند و باید تمام اجزای حاکمیت که در این خصوص وظیفه دارند، فعال شده و با وجود سختی‌هایی که در کشور وجود دارد این مهم را محقق کنیم.

  • 13
  • 1
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش